Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με τονισμο

alexgr_1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω βαλει ενα ασυρματο πληκτρολογιο. Απο καποια στιγμη και μετα αντι για τονο μου βγαζει τις γραμμ΄΄ες που βλ΄΄επεται και ΄΄ετσι δεν μπορω να β΄΄αλω τ΄΄ονους.

Καμμι΄΄α ιδ΄΄εα?

Δημοσ.

To ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ σε officeXP.Eμένα πέρνει τόνους κανονικά μόνο αν πατήσω πολύ γρήγορα (σχεδόν ταυτόχρονα)τον τόνο και το γράμμα.Σε κάποια φάση μου είπαν ότι είναι κάποιος ιος, τον οποίο όμως δεν εντόπισε το norton.To πληκτρολόγιό μου είναι το ασύρματο της logitech.

Δημοσ.

Φίλε paredwse έβαλα το Keylogger Killer και απενεργοποίησα αυτο που μου βρήκε και από ότι βλέπεις οι τόνοι επανήλθαν.

Ευχαριστώ πολύ.

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδι΄΄α ΄΄εχω το ΄΄ιδιο πρ΄΄οβλημα ΄΄οπως βλ΄΄επεται. Episis mou kanei to idio problhma kai me tis agkyles otan einai sta ellhnika. Tis bgazei diples [[ ]]

To Keylogger Killer den brike tipota. Trexw windows 2000. Ksanaebala to SP4 kai den eftiakse. To pliktrologio einai katharo..

Help please!

Δημοσ.

Egw eixa to provlhma afto kai htan enas ios, de 8umamai to onoma toy. To mono pou 8umamai einai oti to ANTIVIRUS vrike molismena arxeia ta: explorer.exe, wordpad.exe, to programma windows media player (to exe).... to antivirus pou xrisimopoihsa htan to mcafee. Aplws ekana ena clean kai teliwse to provlhma.. :)

Δημοσ.

Akomi to problima yparxei.

To Spyware Search & Destroy brike to Haxdoor-H kai to afairesa alla to problima akomi yparxei. O Adaware tipota den brike. Twra trexw antivirus scan se olo to PC.

Eyxaristw gia ti bohtheia pantws paidia. Tha sas pw gia ta apotelesmata syntoma

Δημοσ.

Παιδιά, το πρόβλημα ήταν το Haxdoor με έναν ιό (δεν θυμάμαι το όνομά του τώρα γιατί είμαι σπίτι).

Το spyware haxdoor-h είναι Horseserver trojan όπως διάβασα. Τα περισσότερα antivirus και antispyware αποτυγχάνουν παταγωδώς να τ' αφαιρέσουν. Εγώ τα κατάφερα ακολουθώντας τις οδηγίες εδώ

http://www.bleepingcomputer.com/forums/topict11461.html

Ελπίζω η πληροφορίες εδώ να βοηθήσουν και άλλους στο μέλλον

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...