Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Veggie_Chia είπε

Στο επομενο ανουσιο ποστ, τρως αγνοηση. Αν ξερεις την απαντηση στην ερωτηση, τοτε βοηθας, αλλιως σιωπας.

Τρώω αγνόηση τώρα;

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 5/8/2020 στις 5:52 ΜΜ, supermanbee είπε

Στη χειρότερη τα χάνεις 😉

Φαίνεται να μην του πέρασε από το μυαλό αυτή η πιθανότητα :)

Για ποιό λογο ψάχνεις κρυπτονομίσματα με χαμηλή τιμή? Γιατί να μην αγοράσεις 10k Ethereum ας πούμε?

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, peterinio είπε

Φαίνεται να μην του πέρασε από το μυαλό αυτή η πιθανότητα :)

Για ποιό λογο ψάχνεις κρυπτονομίσματα με χαμηλή τιμή? Γιατί να μην αγοράσεις 10k Ethereum ας πούμε?

Γιατί το stellar και το ripple μπορούν να πάνε x100 οι τιμες τους σε λίγα χρόνια, το Eth πόσο να ανέβει; Αλλά ακόμα είμαι σε σκέψη. Το μόνο θετικό με τα κρυπτονομίσματα είναι ότι δεν δηλώνονται στην εφορία, αλλά για τέτοιο πόσο θα χρειαστώ hardware wallet φαντάζομαι. 

Δημοσ.
Στις 1/8/2020 στις 11:21 ΜΜ, atheatos είπε

Δες το wirex. Δεν είναι τόσο πολύπλοκο όπως το περιγράφεις. https://wirexapp.com
Οπως έγραψα και προηγουμένως, η κάθε εταιρεία έχει το δικό της σύστημα. Με 1.2 ευρώ το μήνα σου δίνει και κάρτα debit visa.

Βλέποντας τις δεκάδες άσχημες κριτικές των τελευταίων ημερών https://uk.trustpilot.com/review/wirexapp.com?languages=en θα ήμουν αρκετά επιφυλακτικός, αν και φαινόταν μέχρι πρόσφατα αξιόπιστο.

Στις 2/8/2020 στις 10:26 ΜΜ, Veggie_Chia είπε

Στην χειροτερη μενω στα ιδια,

Πράγματι, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, δεν είναι αυτό το χειρότερο σενάριο. Όπως κάθε επένδυση, έχει το ρίσκο της και καλό είναι να το ψάξεις λίγο περισσότερο.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, thanosbrt είπε

Βλέποντας τις δεκάδες άσχημες κριτικές των τελευταίων ημερών https://uk.trustpilot.com/review/wirexapp.com?languages=en θα ήμουν αρκετά επιφυλακτικός, αν και φαινόταν μέχρι πρόσφατα αξιόπιστο.

Δεν είναι για αυτούς που θέλουν να ξεπλύνουν μαύρο χρήμα. Έχει διαδικασίες τράπεζας σχετικά με την ταυτοποίηση. Όποιος αφήνει χάλια κριτική γιατί πίστευε ότι θα μπορούσε να κάνει συναλλαγές χωρίς έλεγχο, μάλλον αυτός αναξιόπιστος...
Και έμενε μου είχε τύχει να μου κλείσουν το λογαριασμό , αλλά με την βοήθεια του support, τους έπεισα για την νομιμότητα μου.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, atheatos είπε

Δεν είναι για αυτούς που θέλουν να ξεπλύνουν μαύρο χρήμα. Έχει διαδικασίες τράπεζας σχετικά με την ταυτοποίηση. Όποιος αφήνει χάλια κριτική γιατί πίστευε ότι θα μπορούσε να κάνει συναλλαγές χωρίς έλεγχο, μάλλον αυτός αναξιόπιστος...
Και έμενε μου είχε τύχει να μου κλείσουν το λογαριασμό , αλλά με την βοήθεια του support, τους έπεισα για την νομιμότητα μου.

Αν γνωρίζεις τις υποθέσεις και αφορούν ξέπλυμα μαύρου χρήματος, πάω πάσο. Ωστόσο επειδή έτυχε να διαβάσω καμιά 20αριά από τις τελευταίες και δεν συμβαδίζουν καθόλου με τις παλαιότερες κριτικές της επιχείρησης, απλά παρέθεσα παραπάνω το link για να τα διαβάσει όποιος ενδιαφέρεται και από εκεί και πέρα ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του και ας πράξει αναλόγως.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, thanosbrt είπε

Αν γνωρίζεις τις υποθέσεις και αφορούν ξέπλυμα μαύρου χρήματος, πάω πάσο. Ωστόσο επειδή έτυχε να διαβάσω καμιά 20αριά από τις τελευταίες και δεν συμβαδίζουν καθόλου με τις παλαιότερες κριτικές της επιχείρησης, απλά παρέθεσα παραπάνω το link για να τα διαβάσει όποιος ενδιαφέρεται και από εκεί και πέρα ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του και ας πράξει αναλόγως.

Να έχει βγάλει ο άλλος όλη τη χασούρα του και να μην μπορεί να τα τραβήξει.. 

Γενικά ποια είναι η πιο αξιόπιστη μέθοδος, ώστε όσα λεφτά και να έχεις να μην μπορεί κάποιος να σου κάνει τσατσιες; Το hardware wallet; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, thanosbrt είπε

Η αλήθεια είναι ότι τελευταία το verification process έχει γίνει πιο αυστηρό από ότι παλαιότερα και ειδικά όταν διακινούνται μεγάλα ποσά ζητάει επιπλέον στοιχεία για ασφαλεια. Αν αυτό δείχνει ότι είναι αναξιόπιστη επιχείρηση τότε εγώ πάω πάσο...

Επεξ/σία από atheatos
Δημοσ.
14 ώρες πριν, atheatos είπε

Η αλήθεια είναι ότι τελευταία το verification process έχει γίνει πιο αυστηρό από ότι παλαιότερα και ειδικά όταν διακινούνται μεγάλα ποσά ζητάει επιπλέον στοιχεία για ασφαλεια. Αν αυτό δείχνει ότι είναι αναξιόπιστη επιχείρηση τότε εγώ πάω πάσο...

Τι στοιχεια ακριβως ζηταει; ΑΦΜ;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Veggie_Chia είπε

Τι στοιχεια ακριβως ζηταει; ΑΦΜ;

Πιστοποίηση διεύθυνσης κυρίως αλλά από δημόσια ή τραπεζικά έγγραφα.

Δημοσ.

Εγώ πάντως παιδιά κοπανάω το κεφάλι μου που το 2018 πήρα 150 ripple τότε που ήταν κοντά στο 1 δολάριο το ένα και με άλλα 50ε είπα να δοκιμάσω την τύχη μου σε trading και μέσα στα altcoins που έπαιζα ήταν το chainlink το οποίο είχε 0,20$ παρακαλώ και μου είχαν μείνει 11 chainlink ασήμαντο τότε, με τα πολλά με τα λίγα σταμάτησα να ασχολούμε μπαίνω στο binance και τι βλέπω το σκατοκοιν έφτασε κοντά 18$ , κοπανιέμαι παιδιά διότι στο 4chan τότε όλοι έλεγαν βουυυυρ στο chainlink αλλα δεν το πήρα στα σοβαρά , αντί για 150 ripple τώρα θα είχα κοντα 1000 chainlink και αυτή την στιγμή θα καθόμουν να το βλέπω μέρα με την μέρα να ανεβαίνει και με 18κ στο πορτοφόλι... Έτσι είναι αυτα, τώρα έχω ποντάρει σε ένα σκατοτόκεν στο uniswap πόνταρα ένα 100ρι φαίνεται υποσχόμενο έστω 0,10 να ξεκινήσει κάτι είναι. 

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, NobodyRankXV είπε

Εγώ πάντως παιδιά κοπανάω το κεφάλι μου που το 2018 πήρα 150 ripple τότε που ήταν κοντά στο 1 δολάριο το ένα και με άλλα 50ε είπα να δοκιμάσω την τύχη μου σε trading και μέσα στα altcoins που έπαιζα ήταν το chainlink το οποίο είχε 0,20$ παρακαλώ και μου είχαν μείνει 11 chainlink ασήμαντο τότε, με τα πολλά με τα λίγα σταμάτησα να ασχολούμε μπαίνω στο binance και τι βλέπω το σκατοκοιν έφτασε κοντά 18$ , κοπανιέμαι παιδιά διότι στο 4chan τότε όλοι έλεγαν βουυυυρ στο chainlink αλλα δεν το πήρα στα σοβαρά , αντί για 150 ripple τώρα θα είχα κοντα 1000 chainlink και αυτή την στιγμή θα καθόμουν να το βλέπω μέρα με την μέρα να ανεβαίνει και με 18κ στο πορτοφόλι... Έτσι είναι αυτα, τώρα έχω ποντάρει σε ένα σκατοτόκεν στο uniswap πόνταρα ένα 100ρι φαίνεται υποσχόμενο έστω 0,10 να ξεκινήσει κάτι είναι. 

Το θεμα με ολα αυτα τα μικρα κρυπτονομισματα ειναι οτι η τιμη θα ανεβει ξαφνικα μεσα σε  λιγα λεπτα  και οσοι προλαβουν θα πουλησουν και θα βγαλουν χρηματα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Veggie_Chia είπε

Το θεμα με ολα αυτα τα μικρα κρυπτονομισματα ειναι οτι η τιμη θα ανεβει ξαφνικα μεσα σε  λιγα λεπτα  και οσοι προλαβουν θα πουλησουν και θα βγαλουν χρηματα.

Το chainlink την κρατάει καιρο την ανωδική τιμή και ακόμα ανεβαίνει 

• 3 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...