Προς το περιεχόμενο

Vodafone 40 GB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ribo7 είπε

Όσοι το έχετε πάρει, πήρατε και τη συσκευή MiFi? Είναι αξιόπιστη?
Αλλιώς, αν βάλεις την SIM κάρτα που σου δίνουν σε κινητό και το κάνεις hotspot, δε θα παίζει?

Για streamάρισμα video πως πάει? Από ταχύτητες γενικά?

Παλιά είχα την κάρτα σε ένα δεύτερο android κινητό με cat20, πρώτη φορά είδα τέτοιες τρελές ταχύτητες. Αλλά επειδή το είχα συνέχεια ωσ hotspot κουμπωμένο σε μια πρίζα κάποια στιγμή χάλασε και δεν ξανά άνοιξε. Ήταν από τα unibody κινητά και δεν ασχολήθηκα με αλλαγή μπαταρίας γιατί έπρεπε να το ανοίξω ολόκληρο.

Μετά πείρα ένα 4G mifi από το ebay τα κλασικά που φτάνουν μέχρι cat4 και που είναι αυτό που δίνει και η vodafone αλλά καμία σχέση με ταχύτητες των cat20. Με το mifi συνήθως πιάνω 25Mbps

11 λεπτά πριν, johnmegarythmos είπε

Επισης  για εμενα κοιτα ειτε στο vodafone cu εχει το bing bang ενα πακετο με 100gb με 10 ευρω και θελει και 30.000 κρυσταλλους. Επισης γενικα το bing bang εχει πολλα πακετα που δεν τα αγοραζεις και κανεις χρηση των κρυσταλλων , το μονο που χρειαζεσαι ειναι να παιζεις το παιχνιδι καθε εβδομαδα , την δευτερα ξεκινανε απο την αρχη οι 15 φορες να παιξεις το παιχνιδι , και το cu around που παιζεις το παιχνιδι scanαρωντας το λογοτυπο στην σελιδα του cu. Αμα δεν τα καταφερεις κερδιζεις 50 ποντους. 

Επισης το vodafone cu εχει προσφορα για τον Οκτωμβριο 50gb με 6,90 ευρω για 10 ημερες δες εδω https://www.vodafonecu.gr/paketa/inner/cu-october-offer/ 

Το vodafone cu εχει ακόμα των περιορισμό των 2gb ανά ημέρα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Σου απάντησαν γιατί τα ζητάνε τότε;Γιατί όσους ξέρω σε κανέναν δεν έχουν ζητήσει εγγύηση .

Καμια εξηγηση και καμια ενημερωση απο πριν. Ανεργος δεν ειμαι. Ακυρωσα την αιτηση που ειχα κανει online και πηγα στο κατάστημα οπου ρωτησα τι κόστος εχει η συνδεση αυτη. Η τιμη του ειναι 50 ευρω σε αντιθεση με τα 40 online αλλα και παλι υποτίθεται οτι μονο αυτο ειναι το κοστος. Κανω λοιπόν τη συνδεση και οταν εγινε η αιτηση ο καταστηματαρχης με ενημερωσε οτι ζητανε 30 ευρω εγγυηση για να ολοκληρωθει. Ενω πριν δεν ειχε ιδεα.

Η ολη αναξιόπιστια φαινεται επισης και παρακατω οπου περιγράφω την οδύσσεια απο την αρχη. Πριν μαθω λοιπον για τα 30. Κανω αιτηση ονλινε δεν ολοκληρώνεται γιατι πέφτει η γραμμη. Κανω αιτημα για κληση. Με καλει αλλος υπαλληλος και με προτρεπει να παω στο καταστημα να την κανω. Παιρνω τηλ στο κατάστημα μου λεει 50 ευρω και οτι δεν εχει την προσφορά με τα 40. Ξανακανω αιτημα για κλήση. Με καλει διαφορετικος υπαλληλος με προτρεπει να παω καταστημα. Του λεω δε θέλω ειναι πιο ακριβα. Μου λεει λοιπον οτι τα 10 ευρω ειναι το κοστος για να το ρυθμιστούν και οτι αν εχω τις γνώσεις να το κανω μονος μου. Το εμαθα λοιπόν το κολπο. Κλεινω τη γραμμη. Κανω αιτημα για κληση. Με καλει διαφορετικός πάλι. Κανω αιτηση. Ρωτάω θελει κάποιες εξειδικευμένες ρυθμισεις? Οχι μου λεει βάζεις τη καρτα και πάιζει. Ολοκληρώνω το αιτημα και κλεινω ραντεβού με κουριερ για παραλαβή. Μετα απο 2 μερες μς καλουν και ζητάνε τα 30 ευρω. Τη συνεχεια την ξερετε... 

Μετα απο ολα αυτα και δεδομένου οτι μισοι υπάλληλοι δεν ξερουν τι τους γινεται πως θα παω να δωσω και 30 ευρω, χρηματα που απλα τα εκμεταλλευονται χωρις τουλάχιστον να δίνουν τη δυνατοτητα να αγορασεις αργοτερα καποιο πακέτο. Συν το γεγονος οτι τα φτηνα, σε σχεση με τον ανταγωνισμο mb, ειναι σε προσφορα η οποία ανα πασα στιγμή μπορει να διακοπεί. Συν οτι ΔΕΝ ειναι καρτοκινητο αλλα πληρωνεις στο τελος του μηνα με οτι μπορει να συνεπάγεται αυτο. 

Επεξ/σία από @Touristas@
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, @Touristas@ είπε

Καμια εξηγηση και καμια ενημερωση απο πριν. Ανεργος δεν ειμαι. Ακυρωσα την αιτηση που ειχα κανει online και πηγα στο κατάστημα οπου ρωτησα τι κόστος εχει η συνδεση αυτη. Η τιμη του ειναι 50 ευρω σε αντιθεση με τα 40 online αλλα και παλι υποτίθεται οτι μονο αυτο ειναι το κοστος. Κανω λοιπόν τη συνδεση και οταν εγινε η αιτηση ο καταστηματαρχης με ενημερωσε οτι ζητανε 30 ευρω εγγυηση για να ολοκληρωθει. Ενω πριν δεν ειχε ιδεα.

Η ολη αναξιόπιστια φαινεται επισης και παρακατω οπου περιγράφω την οδύσσεια απο την αρχη. Πριν μαθω λοιπον για τα 30. Κανω αιτηση ονλινε δεν ολοκληρώνεται γιατι πέφτει η γραμμη. Κανω αιτημα για κληση. Με καλει αλλος υπαλληλος και με προτρεπει να παω στο καταστημα να την κανω. Παιρνω τηλ στο κατάστημα μου λεει 50 ευρω και οτι δεν εχει την προσφορά με τα 40. Ξανακανω αιτημα για κλήση. Με καλει διαφορετικος υπαλληλος με προτρεπει να παω καταστημα. Του λεω δε θέλω ειναι πιο ακριβα. Μου λεει λοιπον οτι τα 10 ευρω ειναι το κοστος για να το ρυθμιστούν και οτι αν εχω τις γνώσεις να το κανω μονος μου. Το εμαθα λοιπόν το κολπο. Κλεινω τη γραμμη. Κανω αιτημα για κληση. Με καλει διαφορετικός πάλι. Κανω αιτηση. Ρωτάω θελει κάποιες εξειδικευμένες ρυθμισεις? Οχι μου λεει βάζεις τη καρτα και πάιζει. Ολοκληρώνω το αιτημα και κλεινω ραντεβού με κουριερ για παραλαβή. Μετα απο 2 μερες μς καλουν και ζητάνε τα 30 ευρω. Τη συνεχεια την ξερετε... 

Μετα απο ολα αυτα και δεδομένου οτι μισοι υπάλληλοι δεν ξερουν τι τους γινεται πως θα παω να δωσω και 30 ευρω, χρηματα που απλα τα εκμεταλλευονται χωρις τουλάχιστον να δίνουν τη δυνατοτητα να αγορασεις αργοτερα καποιο πακέτο. Συν το γεγονος οτι τα φτηνα, σε σχεση με τον ανταγωνισμο mb, ειναι σε προσφορα η οποία ανα πασα στιγμή μπορει να διακοπεί. Συν οτι ΔΕΝ ειναι καρτοκινητο αλλα πληρωνεις στο τελος του μηνα με οτι μπορει να συνεπάγεται αυτο. 

Περίμενε γιατι με μπέρδεψες.Αγόρασες και την συσκευή;Σου ζητάνε 40€ και 30€ σύνολο 70€?Γιατί η συσκευή κάνει 39,90€ 

Τα 10€ για ρύθμιση μου τα ζητησαν και εμενα και τους είπα όχι.πανευκολο είναι να το συνδέσεις.

Συμβόλαιο με μηδενικό παγιο είναι,Αγοράζεις πληρωνεις,δεν αγοράζεις δεν πληρωνεις.Οσο για την προσφορα ακόμα και χωρίς πάλι είναι πιο φτηνό απο την κοσμοτέ.

Πληρωνεις ενα μηνα αργότερα απο την ενεργοποίηση του συμβολαίου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περίεργα πράγματα. Ξέρω καμμια δεκαριά ατομα  (μαζί με μένα) που έχουμε  αγοράσει το συγκεκριμένο πακέτο (sim only) και κανεις μας δεν έδωσε ούτε ένα ευρω. Εγώ πήγα σε κατάστημα, εκανα την αιτηση πήρα την κάρτα και μεχρι το απόγευμα ήταν ενεργοποιημένη.

Την καρτα την χρησιμοποιώ σε ένα ΜiFi που εχω από την cosmote χωρίς κανένα προβλημα..

Οπως αναφέρθηκε είναι συμβόλαιο χωρίς πάγιο και χωρίς  πέναλτυ διακοπής (αν δειτε στο συμβόλαιο σας τον πικακα απόσβεσης τα ποσά ειναι μηδενικά)

Επεξ/σία από prometheas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Εγώ πάντως όποτε βάζει πακέτο η γυναίκα αμέσως πληρώνω 10€ με το paypal και ξενοιάζω.

εχει παντα τον ιδιο κωδικο λογαριασμου ; καθε μηνα τον ιδιο ; οπως πχ στην κοσμοτε σταθερη που ειναι παντα ο ιδιος ; . 

4 ώρες πριν, Kostasallinone είπε

Παλιά είχα την κάρτα σε ένα δεύτερο android κινητό με cat20, πρώτη φορά είδα τέτοιες τρελές ταχύτητες. Αλλά επειδή το είχα συνέχεια ωσ hotspot κουμπωμένο σε μια πρίζα κάποια στιγμή χάλασε και δεν ξανά άνοιξε. Ήταν από τα unibody κινητά και δεν ασχολήθηκα με αλλαγή μπαταρίας γιατί έπρεπε να το ανοίξω ολόκληρο.

Μετά πείρα ένα 4G mifi από το ebay τα κλασικά που φτάνουν μέχρι cat4 και που είναι αυτό που δίνει και η vodafone αλλά καμία σχέση με ταχύτητες των cat20. Με το mifi συνήθως πιάνω 25Mbps

Το vodafone cu εχει ακόμα των περιορισμό των 2gb ανά ημέρα?

οχι δεν εχουνε πια περιορισμο ανα ημερα στο mobile internet τα καρτοκινητα της vodafone cu, το εχουνε καταργησει. 

μπορεις να το δεις και στο site τους το αναγραφει << Δεν υπάρχει όριο χρήσης στην ημερήσια κατανάλωση ΜΒs >> εγω ειδα στο πακετο το νυκτερινο των 10gb δες εδω https://www.vodafonecu.gr/paketa/inner/giganuhtes/  αλλα και σε ολα τα πακετα nata giga υπαρχει . 

Επισης στην προσφορα των 50gb με 6,90 ευρω για 10 ημερες γραφει οτι η προσφορα μπορει να ενεργοποιηθει πολλαπλες φορες δες εδω https://www.vodafonecu.gr/paketa/inner/cu-october-offer/ 

Επεξ/σία από johnmegarythmos
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, johnmegarythmos είπε

εχει παντα τον ιδιο κωδικο λογαριασμου ; καθε μηνα τον ιδιο ; οπως πχ στην κοσμοτε σταθερη που ειναι παντα ο ιδιος ; . 

Μεσα απο τον account μου στο  my vodafone πληρώνω. Στην πρωτη σελίδα έχει το υπόλοιπο και λέει προπληρωμή (εκτος αν το λεει έτσι επειδή έχω ήδη -10,17€) .Πατάς το κουμπι προπληρωμή ,σε πάει σε άλλη σελίδα  και εκει διαλέγεις τι θα βάλεις αριθμό μητρωου ή αριθμο τηλεφώνου, ποσο πληρωμης και τρόπο πληρωμής.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Μεσα απο τον account μου στο  my vodafone πληρώνω. Στην πρωτη σελίδα έχει το υπόλοιπο και λέει προπληρωμή (εκτος αν το λεει έτσι επειδή έχω ήδη -10,17€) .Πατάς το κουμπι προπληρωμή ,σε πάει σε άλλη σελίδα  και εκει διαλέγεις τι θα βάλεις αριθμό μητρωου ή αριθμο τηλεφώνου, ποσο πληρωμης και τρόπο πληρωμής.

πολυ ενδιαφερον και η προπληρωμη δεν το περιμενα να ενημερωνεται τοσο αμεσα το my account. Εσενα σου ερχεται καθε μηνα μονο μηνιαιος λογαριασμος και οταν δεν το χρησιμοποεις μηδενικος ; και τωρα με την προπληρωμη παλι μηδενικος; .  

Δημοσ.
Μόλις τώρα, johnmegarythmos είπε

πολυ ενδιαφερον και η προπληρωμη δεν το περιμενα να ενημερωνεται τοσο αμεσα το my account. Εσενα σου ερχεται καθε μηνα μονο μηνιαιος λογαριασμος και οταν δεν το χρησιμοποεις μηδενικος ; και τωρα με την προπληρωμη παλι μηδενικος; .  

Με paypal άμεσα,εκτός απο τις προάλλες που κάτι έφτιαχναν και έκανε κανά 3ωρο να ενημερωθεί.Αλλά απο τον σεπτέμβρη που το έχω το κάνω αυτό ,να πληρώνω άμεσα το πακέτο.Ο λογαριασμός που βγήκε πριν 14 μέρες ήταν πιστωτικός γιατί είχα πληρώσει 0,17€ παραπάνω.Ναι αν δεν το ενεργοποιείς δεν έρχεται λογαριασμος αφού δεν έχει πάγιο.Και κάνει και roll over αν βάλεις το ίδιο πακετο..Ο λογαριασμός είναι ηλεκτρονικός.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...