Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στους συνφορμιτες και στις συνφορμιτισσες.

Είμαι καθοδον να παραγγείλω το συγκεκριμένο... κάρο... Δεν βιάζομαι αφού είμαι καλυμμένος. 

Τα τελευταία 4 χρόνια οδηγώ το ds5 hybrid 4 και μου αρέσει γενικά ενώ η σύζυγος έχει το c3 (2016). 

Σήμερα ειδα απο κοντά το c5 aircross και το οδήγησα σε αυτόματο πετρέλαιο (130): οδηγικά εύκολο, φιλικό, ήσυχο. 

c5e52de8687640c201205d878864e12a.jpg

Προσωπικά θα επελεγα σήμερα το βενζίνη 180. Λόγω τριτεκνιας μου βγαίνει ~30.000-32.000. 

Τι λετε; Το έχει κανείς; 

ΣΗΜ:

1. αποκλείω μτχ 

2. Είμαι ανοιχτός σε άλλες - αντίστοιχες - προτάσεις 

RT_V_123eca28fba6491eb3575d22c3e39ce4.jpg

Επεξ/σία από xx1100
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα εκεί έξω. Το είχα για λίγες ημέρες για td και είναι ένα έπος. Τσουλαει απίστευτα, τρομεροί χώροι, πανέμορφο. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, chill είπε

Ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα εκεί έξω. Το είχα για λίγες ημέρες για td και είναι ένα έπος. Τσουλαει απίστευτα, τρομεροί χώροι, πανέμορφο. 

Για το c5 λες; 

4 ώρες πριν, TechnoState είπε

... έχεις κοιτάξει προς Jeep?

Λόγω τριτεκνίας (family bonus program) έχει πολύ ανταγωνιστικές τιμές αυτό τον καιρό.

Δεν το είχα σκεφτεί είναι αλήθεια. Νομίζω είναι group με τη Fiat... Ή κάνω λάθος; 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, xx1100 είπε

Για το c5 λες; 

Δεν το είχα σκεφτεί είναι αλήθεια. Νομίζω είναι group με τη Fiat... Ή κάνω λάθος; 

Ναι για το C5. 

Και σωστά η Jeep πλέον ανήκει στην Fiat. Από μόνο του αυτό για μένα είναι λόγος αποφυγής 😋

• Thanks 2
  • Sad 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, chill είπε

Ναι για το C5. 

Και σωστά η Jeep πλέον ανήκει στην Fiat. Από μόνο του αυτό για μένα είναι λόγος αποφυγής 😋

Η αλήθεια είναι ότι δεν με ενθουσιάζει η ιδέα του jeep. Ειχα μπει παλιότερα σε Jeep και... τρομοκρατήθηκα με την εργονομία του. Δεν έχω αποψη για τα σημερινά. 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Asine1951 είπε

Με 30-32 χιλιαρικα δες τι αγοραζεις σε Audi Q3, BMW X1, Mercedes GLA.

Mε την καμια τοσα λεφτα για Citroen.

να δει και προς ιαπωνια-κορεα μερια...

ισως χτυπησει καλη τιμη στα Mazda που θελουν να ξανα ανακτησουν κοσμο, τα οποια είναι οντος πανέμορφα μεσα εξω και αξιοπιστα..

(εχω σκοντα- τουοτα) οποτε είναι unbiased γνωμη

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Beefeater είπε

να δει και προς ιαπωνια-κορεα μερια...

ισως χτυπησει καλη τιμη στα Mazda που θελουν να ξανα ανακτησουν κοσμο, τα οποια είναι οντος πανέμορφα μεσα εξω και αξιοπιστα..

(εχω σκοντα- τουοτα) οποτε είναι unbiased γνωμη

Στα λεφτα που κοιταει ο φιλος νομιζω πως η Γερμανια ειναι μονοδρομος.

Καλα και αγια τα Mazda αλλα οχι για 30 και 35 χιλιαρικα.

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Asine1951 είπε

Με 30-32 χιλιαρικα δες τι αγοραζεις σε Audi Q3, BMW X1, Mercedes GLA.

Mε την καμια τοσα λεφτα για Citroen.

Έχω μπει στις σελίδες τους. Με 30.000 δεν παίρνεις τπτ που να κινείται στοιχειωδώς (μη μιλάμε για αυτ/το με 100 ίππους) 

Άμα δε αρχίζεις να κάνεις κλικ-κλικ-κλικ για να προσθέσεις μερικά έξτρα, η τιμη εκτοξεύεται χαλαρά προς το 50.000.

Στο Citroën σε αυτά τα χρήματα (με την τριτεκνια) παίρνεις 180 ίππους με δερμάτινο σαλόνι και 19 άρες ζάντες. Διορθώστε με αν κανω λάθος 

50 λεπτά πριν, Asine1951 είπε

Στα λεφτα που κοιταει ο φιλος νομιζω πως η Γερμανια ειναι μονοδρομος.

Καλα και αγια τα Mazda αλλα οχι για 30 και 35 χιλιαρικα.

Είχα για 10 χρόνια e200 και έκανα μαζι τηε 340.000 χλμ. 

Σήμερα απλά δεν είμαι διατεθειμένος να δώσω 60.000 €. 

Νομίζω ότι οι Γάλλοι προσπαθούν σοβαρά να σταθούν απέναντι στους Γερμανούς 

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε έχω το c5 aircross shine auto diesel η αλήθεια είναι ότι μου στοίχισε πολύ για Citroen με την πανοραμική μαζί πήγε 36500.

Αλλά είναι full extra έχει τα πάντα και οδηγικά είναι θεός και έχει τεράστια διαφορά με την αμέσως προηγούμενη feel έκδοση ακόμα και στην ηχομόνωση.

Πριν καταλήξω πήγα σε σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα της ίδιας κατηγοριας, σε όλα όταν έβαζα αυτά που έχει ο εξοπλισμός έφευγε πάρα πολύ η τιμή πάνω από 40. Το κακό αν δεν το πάρεις αυτόματο είναι ότι ενοχλούν πάρα πολύ οι ποτηροθηκες με το λεβιέ και ότι το χειροκίνητο κακώς κολάρο στις αλλαγές ειδικά αν είσαι σε κίνηση εχεις βάλει νεκρά το αμάξι τσουλαει να φτάσει στο φανάρι και τότε ανοίγει και εσύ βάλεις πρώτη τότε μπαίνει με δυσκολία κάτι με ξυνισε απίστευτα και γι'αυτό πήγα σε αυτόματο. Το οποίο είναι απίστευτο δεν καταλαβαίνεις τις αλλαγές του και δεν έχει κενό στο γκάζι όπως κάνουν αλλά εξαιτίας των γρήγορων αλλαγών που κάνει.

Έκανε όμως 5,5 μήνες να έρθει λόγω κορωνοιου. Μαύρο με κόκκινες λεπτομέρειες και μαύρες 19αρες ζαντες

• Like 6
Δημοσ.
14 ώρες πριν, george0083 είπε

Φίλε έχω το c5 aircross shine auto diesel η αλήθεια είναι ότι μου στοίχισε πολύ για Citroen με την πανοραμική μαζί πήγε 36500.

Αλλά είναι full extra έχει τα πάντα και οδηγικά είναι θεός και έχει τεράστια διαφορά με την αμέσως προηγούμενη feel έκδοση ακόμα και στην ηχομόνωση.

Πριν καταλήξω πήγα σε σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα της ίδιας κατηγοριας, σε όλα όταν έβαζα αυτά που έχει ο εξοπλισμός έφευγε πάρα πολύ η τιμή πάνω από 40. Το κακό αν δεν το πάρεις αυτόματο είναι ότι ενοχλούν πάρα πολύ οι ποτηροθηκες με το λεβιέ και ότι το χειροκίνητο κακώς κολάρο στις αλλαγές ειδικά αν είσαι σε κίνηση εχεις βάλει νεκρά το αμάξι τσουλαει να φτάσει στο φανάρι και τότε ανοίγει και εσύ βάλεις πρώτη τότε μπαίνει με δυσκολία κάτι με ξυνισε απίστευτα και γι'αυτό πήγα σε αυτόματο. Το οποίο είναι απίστευτο δεν καταλαβαίνεις τις αλλαγές του και δεν έχει κενό στο γκάζι όπως κάνουν αλλά εξαιτίας των γρήγορων αλλαγών που κάνει.

Έκανε όμως 5,5 μήνες να έρθει λόγω κορωνοιου. Μαύρο με κόκκινες λεπτομέρειες και μαύρες 19αρες ζαντες

Έχεις πάρει την έκδοση 180/βενζίνη; 

**

Για αυτόματο σκέφτομαι και εγώ. Δεν με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα οι ταχύτατες αλλαγές (εχω περάσει την ηλικία του ραλίστα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...