Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά καλησπέρα. Είναι παράνομο να πουλάει κανείς ρούχα και παπούτσια που δεν θέλει πια του σε αγγελιες οπως στην χρυσή ευκαιρία ή εδώ;

Μου συνέβη κάτι πολύ περίεργο ας μην πλατιάσω και ανησυχώ. Και έδωσα και ΙΒΑΝ τώρα και φοβάμαι μην μπλέξω και με βρούνε. Εγω ειχα ΤΟΝΙΣΕΙ και ειναι η αλήθεια πως οτι πουλαγα ειναι ρουχα που δεν θελω πια δικα μου! Δεν ειναι οτι ειχα πχ 20 ζευγαρια παπουτσια και τα πουλαγα online ουτε πως ειχα 20 ιδια φορέματα. Πρωτη φορα πηγα να πουλησω κατι και εμπλεξα τωρα;

Θα βρω μπελά τωρα;

Επεξ/σία από artist1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, liladen717 είπε

Αποκλείεται να έμπλεξες. Γίνεται τις πουτανας στην Χρυσή ευκαιρία και στο car.gr κανείς δεν ασχολείται με μεταχειρισμένα ρουχα

Και ομως με πήρε ένας πως ήθελε αυτό που πουλάω και ενω μου έπρηξε τα @@@  στα τηλεφωνα οταν σημερα  τον πήρα για να μου βάλει τα χρήματα (οχι πως ειχα πρόβλημα με αντικαταβολή αλλα εκεινος ειπε θα μου τα έβαζε) μετα ενω μου απάντησε αρχικα αυτος με τον οποιο μιλαγα τοσες μερες μετα απο μια ωρα ξαναπηρα και απαντησε αλλος! και ηταν και σαν κοιμισμένος και ειχε το στυλ του αστυνομικού μπορω να πω σε στυλ ομιλίας, καλά γιατι με παίδευαν αφου δεν θα αγόραζαν προφανώς και ηταν οτι πουλαω παράνομα τι αλλο να ναι! Και τον έβρισα γιατι αληθεια τοσο αηδιαστικό άτομο να με βαζει κιολας να ψαχνω πράγματα που ζητησε να τα βρω και να τα βγαζω φωτογραφιες να με αποσπά απο το διάβασμα μου δεν εχω ξανασυναντήσει στην ζωή μου. Αν τώρα ηταν αστυνομικός αυτος και με ηχογραφούσε και πει οτι τον έβρισα;

Πέραν απο το αν κανεις γενικά δεν ασχολείσαι ειναι ομως νόμιμο το να πουλαμε πραγματα;

• Sad 1
Δημοσ.

Πολυ αγχωνεσαι. Απο την στιγμη πουλας δικα σου πραγματα τα οποια προφανος τα εχεις αγορασει δεν εχεις κανενα προβλημα, το ΦΠΑ εχει αποδωθει με την αρχικη αγορα. 
Νομιζω οτι απο το αγχος, υποψιαζομαι οτι εχεις μικρη ηλικια και ψαρωσες (δεν στο λεω με αρνητικη διαθεση) καθεσαι και κανεις ιστοριες στο κεφαλι σου οτι σε κυνηγαει το SCI Εφορια facebook-χρυση ευκαιρια.
Ξερουν πολυ καλα ποιος εχει καταστημα και πουλαει αφορολογητα και ποιος απλα πουλαει κατι που πλεον δεν θελει.
Εχω πουλησει εκατονταδες πραγματα σε βαθος δυο δεκαετιων και δεν ειχα ποτε προβλημα.

ΥΓ Ειναι σιγουρο οτι θα πεταχτουν οι γνωστοι ξερολες να σου πουν οτι πρεπει  να ανοιξεις βιβλια στην εφορια, να πληρωνεις τεβε, να κανεις φορολογικη εκαθαριση με λογιστη για να πουλησεις ενα παλιο μπουφαν 20ευρω. Απλα γελαμε μαζι τους. Κανε και εσυ το ιδιο.

• Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ.

Κανείς δεν ασχολείται μαζί σου εκτός αν βγάζεις ένα υπολογίσιμο ποσό σταθερά. Άνθρωποι είναι όχι ρομπότς. Σίγουρα δεν είσαι η προτεραιότητα τους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ricardo fleamarket emarket  πριν μια 10ετια εκλεισαν για αυτούς τους λόγους που λέτε ότι όλα είναι οκ(φαινόντουσαν οι κινησεις προμήθειες iban κτλ) ...<<Έως 880ευρώ το κάθε αντικ. είναι επί 800 με μέγιστο ανά χρόνο τα 15 αντικείμενα αλλά μόνο για το 2010 κ 2011

Πριν το 2010 είναι επί 586, ευτυχώς που τα μείωσαν τα πρόστιμα όπως έλεγαν τα σαίνια του υπουργείου το Σεπτ του 2011

Επίσης για την κάθε χρονιά είναι +600ευρώ γιατί δεν έχεις βιβλία!!!!!!

Επίσης αν τολμήσεις να κάνεις συμβιβασμό με τον έφορο πάει στο 1/3 αλλά μετά από 2-3 χρόνια θα σου έρθει

να πληρώσεις και ΦΠΑ + ΕΙΣΟΔΗΜΑ..........!!!!!!!!!!!

Τα 2 παραπάνω θα ξεπεράσουν κατά πολύ το όποιο πρόστιμο έχει επιβληθεί αρχικά!!!!!!!!!!!!>>μετά μπορεί να μειώθηκε ή να πήγε το θέμα δικαστήρια κτλ..

απλά  κρατήστε χαμηλές λογικες πωλήσεις μτχ

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.
1 ώρα πριν, artist1 είπε

Και ομως με πήρε ένας πως ήθελε αυτό που πουλάω και ενω μου έπρηξε τα @@@  στα τηλεφωνα οταν σημερα  τον πήρα για να μου βάλει τα χρήματα (οχι πως ειχα πρόβλημα με αντικαταβολή αλλα εκεινος ειπε θα μου τα έβαζε) μετα ενω μου απάντησε αρχικα αυτος με τον οποιο μιλαγα τοσες μερες μετα απο μια ωρα ξαναπηρα και απαντησε αλλος! και ηταν και σαν κοιμισμένος και ειχε το στυλ του αστυνομικού μπορω να πω σε στυλ ομιλίας, καλά γιατι με παίδευαν αφου δεν θα αγόραζαν προφανώς και ηταν οτι πουλαω παράνομα τι αλλο να ναι! Και τον έβρισα γιατι αληθεια τοσο αηδιαστικό άτομο να με βαζει κιολας να ψαχνω πράγματα που ζητησε να τα βρω και να τα βγαζω φωτογραφιες να με αποσπά απο το διάβασμα μου δεν εχω ξανασυναντήσει στην ζωή μου. Αν τώρα ηταν αστυνομικός αυτος και με ηχογραφούσε και πει οτι τον έβρισα;

Πέραν απο το αν κανεις γενικά δεν ασχολείσαι ειναι ομως νόμιμο το να πουλαμε πραγματα;

Απλά μετά απ αυτό που έγραψε ο @safridia σταματά να διαβάζεις ότι είναι μάθεις το έμαθες! Ήδη ξεκίνησαν οι περίεργοι! 😂😂

• Like 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, kage είπε

Ricardo fleamarket emarket  πριν μια 10ετια εκλεισαν για αυτούς τους λόγους που λέτε ότι όλα είναι οκ(φαινόντουσαν οι κινησεις προμήθειες iban κτλ) ...

Έφαγαν για κάθε πώληση επί ~586ε - 800ε ανάλογα την χρόνια ΑΡΧΙΚΟ πρόστιμο+έξτρα πόσα για μη έναρξη επιχείρησης εισφορές κτλ...μετά μπορεί να μειώθηκε ή να πήγε το θέμα δικαστήρια κτλ.. κρατήστε χαμηλές λογικες πωλήσεις μτχ

Καλα στο Ricardo ειχες ατομα που εκαναν ΚΑΝΟΝΙΚΑ εμποριο μαιμουδων και αλλων πραγματων. Μιλαμε για ατομα που ειχαν πουλησει 500 πραγματα σε 1 χρονο μεσα. Γιαυτο το εκλεισαν.

Δημοσ.

Εγω τωρα που εδωσα ονομα και ΙΒΑΝ ομως ! Μπορουν πχ να μου κλεψουν λεφτα με καποιο τρόπο;

Γιατι διαβασα τωρα πως δεν πρέπει να γνωστοποιούμε προσωπικα μας στοιχεια οπως αριθμο λογαριασμου !

• Sad 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, artist1 είπε

Εγω τωρα που εδωσα ονομα και ΙΒΑΝ ομως ! Μπορουν πχ να μου κλεψουν λεφτα με καποιο τρόπο;

Γιατι διαβασα τωρα πως δεν πρέπει να γνωστοποιούμε προσωπικα μας στοιχεια οπως αριθμο λογαριασμου !

Ελεος όμως!!!

• Like 7
Δημοσ.
4 ώρες πριν, artist1 είπε

Εκεί που διάβασες ότι δεν πρέπει να γνωστοποιείς αριθμό λογαριασμού, δεν έλεγε αν μπορούν να σου κλέψουν λεφτά με κάποιο τρόπο?

Δημοσ.
6 ώρες πριν, artist1 είπε

Απο την στιγμη που εδωσες τον αριθμο λογαριασμου (που φανταζομαι οτι εχει μεσα πενταψηφιο νουμερο και βαλε)  το μονο που μπορουν να κανουν ειναι να σου στειλουν λεφτα,δεν το βλεπω πολυ πιθανον ομως

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, artist1 είπε

Δεν γίνεται να σου κάνουν τίποτα πάρα να σου στείλουν χρήματα. Εάν φοβάσαι τόσο, τότε χρησιμοποίησε PayPal/Λεφτά στο λεπτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/8/2020 στις 3:37 ΠΜ, artist1 είπε

Βγες απο το ιντερνετ γουμαν,σου κανει κακο.

Το ρουχο στο αλλαξαν τελικα,δε μαθαμε;

Επεξ/σία από StamTheMan
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...