NBestgirl Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα... Ο δωρεάν αποθηκευτικός μου χώρος στο Google εχει φτάσει στο 80% και θέλω να τον αδειάσω.... Μπορώ κάπως να τα κατεβάσω όλα όσα έχουν ανέβει κάι να τα αποθηκεύσω σε στικάκι; Σαν να Θυμάμαι ότι κάπου είχα δει ότι γίνεται....
kallonos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Το ίδιο ισχύει και για το drive μου φαίνεται. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2020 από kallonos 1
NBestgirl Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Ωραία!!! Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!
accipio Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Μια γενικότερη παρατήρηση: Μην αρκεστείς μόνο στο φλασάκι για την αποθήκευση των αρχείων σου. Αν πρόκειται για σημαντικά αρχεία, πρέπει να τα έχεις αποθηκευμένα τουλάχιστον σε δύο αποθηκευτικά μέσα. Τα φλασάκια μπορούν να χαλάσουν εντελώς απροειδοποίητα - μου έχει συμβεί δύο φορές τους τελευταίους μήνες να χαλάσουν δύο φλασάκια (ένα 6 ετών κι ένα 7 μηνών), με συνέπεια να χάσω ό,τι περιείχαν (όχι αναντικατάστατα αρχεία, ευτυχώς). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα