alexbal1 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 4 λεπτά πριν, kostasbm είπε σε 2 μερες θα τα παρεις.....αλλα εγγραφα σημερα μονο με courier service στελνεις... Δεν την ξαναπατάω...
alexbal1 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Μένω Θεσσαλονίκη και η Οδύσσεια ενός γράμματος συνεχίζεται ΑΦΙΞΗ ΣΕ Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 10-08-2020 16:26 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 10-08-2020 18:26 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 10-08-2020 19:11 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 11-08-2020 01:18 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Salvation81 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Πηγα χθες ταχυδρομειο να παραλαβω πακετο και λεω σε μια γνωστη μου εκει "εχει να εμφανιστει ταχυδρομος μιαμιση εβδομαδα" και η απαντηση "τωρα που πανε για τα μπανια τους περιμενεις και εσυ να ερθουν;". Νομιζω αυτο λεει τα παντα, εδω δεν ερχονται τις νορμαλ ημερες, Αυγουστιατικα θα ερθουν; Φυσικα το ιδιο ισχυει και για το τελωνειο. 2
skar1983 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Περιμένω κάτι hard copy έγγραφα και η κατάσταση είναι: 21/07/2020 11:45 ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) Ένα μήνα για να ανοίξει κάποιος τον σάκο με την αλληλογραφία; Τι παίζει ; Δεν έχουν άτομα στο τελωνείο ή κάτι άλλο;
stroumfita2 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Στις 18/8/2020 στις 7:56 ΠΜ, skar1983 είπε Περιμένω κάτι hard copy έγγραφα και η κατάσταση είναι: 21/07/2020 11:45 ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) Ένα μήνα για να ανοίξει κάποιος τον σάκο με την αλληλογραφία; Τι παίζει ; Δεν έχουν άτομα στο τελωνείο ή κάτι άλλο; Είναι στα χωριά όλοι. Ακόμα και να προχωρήσει πάλι κάπου θα ξεμείνει. Θα σου έρθει , this is Greece.
yanyul Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Καλημέρα παιδιά. ΕΛληνική ΤΑλαιπωρία συνεχίζει να ζει στον κόσμο της και να ταλαιπωρεί εμάς. Όπως το κάθε τι δημόσιο, έχει ρημάξει και αυτό. Σχετικά με τον εκτελωνισμό των δεμάτων, δεν είναι ιδιώτες οι εκτελωνιστές; Έτσι είχα διαβάσει κάπου. Για ποιο λόγο υπάρχει τόση καθηστέρηση; Τα δέματα που δεν είναι συστημένα έρχονται πολύ πιο γρήγορα. Ένα δέμα απλό που παρήγγειλα από την Κίνα μου ήρθε σε ένα μήνα, ενώ υπάρχει ένα άλλο δέμα που το παρήγγειλα 17 Μαϊού, όπως αναφέρει η υπηρεσία εντοπισμού αντικειμένου των ταχυδρομείων, στις 28/7/20 έγινε εκφόρτωση από μεταφορικό μέσω. Και από τότε σιγή ιχθύος. Στην ουσία η δίοικηση των ΕΛΤΑ ωθούν τους πελάτες τους να προτιμούν άλλες υπηρεσίες κούριερ. Νομίζω αν δεν μπει ιδιώτης μέσα ( παρόλο που είμαι κατά των ιδιωτικοποιήσεων ) να καθαρίσει όλη την σαβούρα που έχει μαζέψει τόσα χρόνια, να κάνει σωστό προγραμματισμό, να απαιτήσει τα χρωστούμενα από το δημόσιο και άλλα λαμόγια, δε θα δει άσπρη μέρα. Αλλά αρχίζω να πιστεύω ότι όλα είναι μέρος του σχεδίου, να πτωχεύσει η εταιρία, και να αναλάβει ιδιωτική εταιρία κάποιου γνωστού/ ξάδελφου/ κολλητού ενός υπουργού. Γιατί είναι πολλά τα λεφτά.
Salvation81 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 40 λεπτά πριν, yanyul είπε Καλημέρα παιδιά. ΕΛληνική ΤΑλαιπωρία συνεχίζει να ζει στον κόσμο της και να ταλαιπωρεί εμάς. Όπως το κάθε τι δημόσιο, έχει ρημάξει και αυτό. Σχετικά με τον εκτελωνισμό των δεμάτων, δεν είναι ιδιώτες οι εκτελωνιστές; Έτσι είχα διαβάσει κάπου. Για ποιο λόγο υπάρχει τόση καθηστέρηση; Τα δέματα που δεν είναι συστημένα έρχονται πολύ πιο γρήγορα. Ένα δέμα απλό που παρήγγειλα από την Κίνα μου ήρθε σε ένα μήνα, ενώ υπάρχει ένα άλλο δέμα που το παρήγγειλα 17 Μαϊού, όπως αναφέρει η υπηρεσία εντοπισμού αντικειμένου των ταχυδρομείων, στις 28/7/20 έγινε εκφόρτωση από μεταφορικό μέσω. Και από τότε σιγή ιχθύος. Στην ουσία η δίοικηση των ΕΛΤΑ ωθούν τους πελάτες τους να προτιμούν άλλες υπηρεσίες κούριερ. Νομίζω αν δεν μπει ιδιώτης μέσα ( παρόλο που είμαι κατά των ιδιωτικοποιήσεων ) να καθαρίσει όλη την σαβούρα που έχει μαζέψει τόσα χρόνια, να κάνει σωστό προγραμματισμό, να απαιτήσει τα χρωστούμενα από το δημόσιο και άλλα λαμόγια, δε θα δει άσπρη μέρα. Αλλά αρχίζω να πιστεύω ότι όλα είναι μέρος του σχεδίου, να πτωχεύσει η εταιρία, και να αναλάβει ιδιωτική εταιρία κάποιου γνωστού/ ξάδελφου/ κολλητού ενός υπουργού. Γιατί είναι πολλά τα λεφτά. Το εχουμε πει απειρες φορες, ΔΕΝ παραγγελνουμε ΤΙΠΟΤΑ απο Κινα (πχ) που να το βιαζομαστε. Πχ σημερα πηγα και παρελαβα κατι ανταπτορες Ethernet CAT7, κατι κορδονια που ειναι κουμπωτα και κατι ταινιες αυτοκολητες 3Μ. Ολα αυτα πχ δεν τα καιγομουν και ειναι ολα παραγγελιες Μαιου. Οταν καιγομαι κατι το παιρνω μεσα απο την Ε.Ε η ακομα και απο την Ελλαδα (αν η διαφορα τιμης ειναι μικρη).
yanyul Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 15 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Το εχουμε πει απειρες φορες, ΔΕΝ παραγγελνουμε ΤΙΠΟΤΑ απο Κινα (πχ) που να το βιαζομαστε. Πχ σημερα πηγα και παρελαβα κατι ανταπτορες Ethernet CAT7, κατι κορδονια που ειναι κουμπωτα και κατι ταινιες αυτοκολητες 3Μ. Ολα αυτα πχ δεν τα καιγομουν και ειναι ολα παραγγελιες Μαιου. Οταν καιγομαι κατι το παιρνω μεσα απο την Ε.Ε η ακομα και απο την Ελλαδα (αν η διαφορα τιμης ειναι μικρη). Μα εγώ δεν αναφέρω πουθενά ότι τα βιάζομαι τα δέματα. Απλώς αναφέρω την μεγάλη καθυστέρηση που υπάρχει. Πιθανόν να υπάρχει κάποια οδηγία για τα δέματα που έρχονται από την Κίνα να παραμείνουν σε καραντίνα για κάποιες μέρες λόγω κορονοϊού. Πιθανόν έλλειψη προσωπικού. Δεν ξέρω. Το μόνο που ξέρω ότι ακόμα και πέρσι, με το που εμφανιζόταν στις πληροφορίες αναζήτησης αντικειμένων ότι έχει φτάσει στην Αθήνα, μετά από μία εβδομάδα το είχες στο ταχυδρομείο της γειτονιά;. ( γιατί δεν ξέρω τι γίνεται στις πόλεις σας, αλλά στην δική μας οι ταχυδρόμοι μοιράζουν μόνα αυτά που δεν έχουν αριθμό αποστολής, με αριθμό αποστολής, ακόμα και μικρό δέμα να είναι, δε στο φέρνει, και αναγκάζεσαι να φεύγεις από δουλειά για να παραλάβεις το δέμα από το ταχυδρομείο, γιατί η διοίκησή τους δεν σκέφτεται ότι ο κόσμος δουλεύει τις πρωινές ώρες, και δεν μπορεί να σκεφτεί να ανοίγουν τα καταστήματα έστω κάποια απογεύματα.).
Salvation81 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, yanyul είπε Μα εγώ δεν αναφέρω πουθενά ότι τα βιάζομαι τα δέματα. Απλώς αναφέρω την μεγάλη καθυστέρηση που υπάρχει. Πιθανόν να υπάρχει κάποια οδηγία για τα δέματα που έρχονται από την Κίνα να παραμείνουν σε καραντίνα για κάποιες μέρες λόγω κορονοϊού. Πιθανόν έλλειψη προσωπικού. Δεν ξέρω. Το μόνο που ξέρω ότι ακόμα και πέρσι, με το που εμφανιζόταν στις πληροφορίες αναζήτησης αντικειμένων ότι έχει φτάσει στην Αθήνα, μετά από μία εβδομάδα το είχες στο ταχυδρομείο της γειτονιά;. ( γιατί δεν ξέρω τι γίνεται στις πόλεις σας, αλλά στην δική μας οι ταχυδρόμοι μοιράζουν μόνα αυτά που δεν έχουν αριθμό αποστολής, με αριθμό αποστολής, ακόμα και μικρό δέμα να είναι, δε στο φέρνει, και αναγκάζεσαι να φεύγεις από δουλειά για να παραλάβεις το δέμα από το ταχυδρομείο, γιατί η διοίκησή τους δεν σκέφτεται ότι ο κόσμος δουλεύει τις πρωινές ώρες, και δεν μπορεί να σκεφτεί να ανοίγουν τα καταστήματα έστω κάποια απογεύματα.). Τοσα χρονια που παραγγελνω παντα το ιδιο πραγμα ηταν, λιγακι παραπανω τωρα αλλα λογικο ειναι, αφενος τα ταχυδρομεια απελυσαν κοσμο, αφετερου ολα λογο του ιου εχουν παει πισω, ε δεν πειραζει, το θεμα ειναι να μην χανονται τα δεματα. 1
gorilas13 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Εμένα μου πέρασε δέμα μετά απο αναμονή 40 ημερών στο αεροδρόμιο. Το περίεργο είναι ότι ήταν αγορά φωτογραφικών φακών και μάλιστα ακριβών και είχα σίγουρο το τελωνείο και πέρασαν αέρα. Μάλιστα ήμουν τόσο σίγουρος που αγόρασα 2 φακούς, αφού θα πλήρωνα που θα πλήρωνα. Οπότε μια χαρά το τελωνείο, το αγαπώ χαχα
skar1983 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, gorilas13 είπε Εμένα μου πέρασε δέμα μετά απο αναμονή 40 ημερών στο αεροδρόμιο. Το περίεργο είναι ότι ήταν αγορά φωτογραφικών φακών και μάλιστα ακριβών και είχα σίγουρο το τελωνείο και πέρασαν αέρα. Μάλιστα ήμουν τόσο σίγουρος που αγόρασα 2 φακούς, αφού θα πλήρωνα που θα πλήρωνα. Οπότε μια χαρά το τελωνείο, το αγαπώ χαχα Τελώνης εδώ , για πες μας μια τα στοιχεία σου πουλάκι μου 😋 Πλάκα πλάκα τυχερός είσαι , εγώ είχα κολλημένο έναν φάκελο από ρωσσια και τον έστειλαν πίσω χωρίς λόγο. Με ΕΛΤΑ δεν έβγαλα άκρη περιμένω να γυρίσει στον αποστολέα και με κόβω με το ΚΤΕΛ να του λέω να τα στελει 👍
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα