Vkngs Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα. Ξεκιναω αυτο το θεμα καθως ειμαι σε διλλημα για την αγορα S20-iphone 11. Η αγορα θα γινει λιγο αργοτερα οποτε με την παρουσιαση των νεων Iphone οι τιμη θα πεσει στο 11. Αυτη την στιγμη παιζει στα 650 και πανω. Υπολογιζω να πεσει κατω απο τα 600.. Η αλλη επιλογη ειναι το samsung s20. Αυτο παιζει στα 610 και πανω. S20 plus 670 για καποιο περιεργο λογο τις τελευταιες μερες. Ειχα και iphone Ειχα και samsung και τωρα κατοχος Honor. Οποτε το λειτουργικο δεν θα με δυσκολεψει. Εδω ποντο παιρνει το iphone καθως το ios το θεωρω το καλυτερο λειτουργικο κατα την δικη μου γνωμη. Παιζουν Updates για 5 χρονια και ειναι πολυ ελαφρυ και σταθερο. Επισης το Iphone εχει μεταπωλητικη αξια. Το s20 αν ειναι κατι που με τραβαει ειναι σιγουρα η οθονη του! Απο μπαταρια ομως δεν εχω ακουσει τα καλυτερα. Τι προτεινετε; Θελω να κανουμε ανταλλαγη αποψεων, και οχι να πεταχτουν fanboys τυπου iphone για σκουπιδια και exynos σαπακια κτλπ.
koutsis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 12 ώρες πριν, Vkngs είπε Καλησπέρα. Ξεκιναω αυτο το θεμα καθως ειμαι σε διλλημα για την αγορα S20-iphone 11. Η αγορα θα γινει λιγο αργοτερα οποτε με την παρουσιαση των νεων Iphone οι τιμη θα πεσει στο 11. Αυτη την στιγμη παιζει στα 650 και πανω. Υπολογιζω να πεσει κατω απο τα 600.. Η αλλη επιλογη ειναι το samsung s20. Αυτο παιζει στα 610 και πανω. S20 plus 670 για καποιο περιεργο λογο τις τελευταιες μερες. Ειχα και iphone Ειχα και samsung και τωρα κατοχος Honor. Οποτε το λειτουργικο δεν θα με δυσκολεψει. Εδω ποντο παιρνει το iphone καθως το ios το θεωρω το καλυτερο λειτουργικο κατα την δικη μου γνωμη. Παιζουν Updates για 5 χρονια και ειναι πολυ ελαφρυ και σταθερο. Επισης το Iphone εχει μεταπωλητικη αξια. Το s20 αν ειναι κατι που με τραβαει ειναι σιγουρα η οθονη του! Απο μπαταρια ομως δεν εχω ακουσει τα καλυτερα. Τι προτεινετε; Θελω να κανουμε ανταλλαγη αποψεων, και οχι να πεταχτουν fanboys τυπου iphone για σκουπιδια και exynos σαπακια κτλπ. Όπως είπες κι εσύ είναι θέμα επιλογής μεταξύ οθόνης και λειτουργικού. Εγώ πάντως θα σου πρότεινα να σκεφτείς και το iPhone Xs Max που έχει και οθοναρα και ios και μικρότερα bezels από το 11 και γενικά τα έχει όλα πλην μεγάλης μπαταρίας...
Vkngs Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 38 λεπτά πριν, koutsis είπε Όπως είπες κι εσύ είναι θέμα επιλογής μεταξύ οθόνης και λειτουργικού. Εγώ πάντως θα σου πρότεινα να σκεφτείς και το iPhone Xs Max που έχει και οθοναρα και ios και μικρότερα bezels από το 11 και γενικά τα έχει όλα πλην μεγάλης μπαταρίας... Έχει ανέβει πολύ άμα δεις σκρουτζ τις τελευταίες μέρες έχει πάει 800++.
paris_chav Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Το xs max υστερει σε 2 παραγοντες σε σχεση με τα s20, iphone 11 : Night mode και υπερευρυγωνιος. Μπορει καποιον να μην το ενδιαφερει αλλά αφου γινεται συζητηση και μπαινει ο υποκειμενικος παραγοντας, εγω ας πουμε εχω καλομαθει με την υπαρξη του night mode και θα με πειραζε το επομενο μου κινητο να μην εχει. Κατα δευτερο λογο ισχυει και για τον ultra wide, απλα δεν τον χρησιμοποιω πια και τοσο. Κατα τ' αλλα σε 2 πραγματα υπερεχει εμφανως το s20 εναντι του iphone 11 : οθονη (amoled) και ρυθμος ανανεωσης (120hz). Αν δεν τρελαινεσαι γι αυτα τα 2, πηγαινε στο 11αρι. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2020 από paris_chav 1
Vkngs Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 23 λεπτά πριν, paris_chav είπε Το xs max υστερει σε 2 παραγοντες σε σχεση με τα s20, iphone 11 : Night mode και υπερευρυγωνιος. Μπορει καποιον να μην το ενδιαφερει αλλά αφου γινεται συζητηση και μπαινει ο υποκειμενικος παραγοντας, εγω ας πουμε εχω καλομαθει με την υπαρξη του night mode και θα με πειραζε το επομενο μου κινητο να μην εχει. Κατα δευτερο λογο ισχυει και για τον ultra wide, απλα δεν τον χρησιμοποιω πια και τοσο. Κατα τ' αλλα σε 2 πραγματα υπερεχει εμφανως το s20 εναντι του iphone 11 : οθονη (amoled) και ρυθμος ανανεωσης (120hz). Αν δεν τρελαινεσαι γι αυτα τα 2, πηγαινε στο 11αρι. Ισχυει για το Night mode.. Μεγαλη υποθεση..+ μπαταρια. Οντως το S20 τοπ οθονη αλλα βλεποντας του 11 δεν ειναι και τοσο χαλια οσο οταν το σκεφτεσαι για IPS. Σημερα τα ειδα και τα 2, θα παω στο 11.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 αυτα τα δυο εχουνε ιδια τιμη? αν ναι , εμενα η αποψη μου ειναι παγια. στα πολλα λεφτα πας με κλειστα ματια για iphone.
Vkngs Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 4 λεπτά πριν, Antilogos1975 είπε αυτα τα δυο εχουνε ιδια τιμη? αν ναι , εμενα η αποψη μου ειναι παγια. στα πολλα λεφτα πας με κλειστα ματια για iphone. Τωρα εχουν ιδια τιμη. Βεβαια θα τα παρω λιγο αργοτερα. Τον αλλον μηνα βγαινει το 12 οποτε θα πεσει το 11 κατω απο τα 600 οπως εγινε με το xr.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, Vkngs είπε Τωρα εχουν ιδια τιμη. Βεβαια θα τα παρω λιγο αργοτερα. Τον αλλον μηνα βγαινει το 12 οποτε θα πεσει το 11 κατω απο τα 600 οπως εγινε με το xr. μακαρι να γινει οπως λες και να βρεις καλο κινητο.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Το s20 έχει οθόνη με υψηλά hz, οθόνη 2k ενώ το 11 ούτε full HD, από τις καλύτερες AMOLED ενώ το 11 IPS και το notch του 11 έρχεται κατευθείαν από το 2018. 99% του χρόνου που περνάμε στο κινητό μας βλέπουμε την οθόνη. Στην ίδια τιμή και όντας και τα δύο ναυαρχίδες μεγάλων εταιριών, πως καταλήγεις να επιλέξεις το 11;* *Εκτός αν έχεις MacBook και iPad κλπ και θες το οικοσύστημα, εκεί πάσο.
lillen Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Η οθόνη κατά εμέ παίζει σημαντικό ρόλο οπότε εγώ θα πήγαινα στο s20, επίσης η μπαταρία είναι ένας άλλος σημαντικός παράγοντας όπου εκεί δεν ξέρω πιο κινητό υπερτερεί στην αυτονομία, ακούγεται ότι το iPhone έχει βελτιωθεί σε αυτόν τον τομέα αλλά δεν γνωρίζω πιο είναι καλύτερο. Το iPhone θα έχει αναβαθμίσεις για 5 χρόνια, οπότε αν θα κρατήσεις το κινητό για πάνω από 3 χρόνια πας για iPhone αν όμως αλλάζεις κινητό κάθε 2-3 χρόνια δεν σε νοιάζει αυτό. Το iPhone είναι ένα κλικ επάνω όσο αναφορά την ποιότητα κατασκευής, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το s20 είναι κακό επίσης το skin της Samsung για πολλούς είναι κακό. Πραγματικά είναι δύσκολο να συγκρίνεις ios με Android. 1
Vkngs Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε Το s20 έχει οθόνη με υψηλά hz, οθόνη 2k ενώ το 11 ούτε full HD, από τις καλύτερες AMOLED ενώ το 11 IPS και το notch του 11 έρχεται κατευθείαν από το 2018. 99% του χρόνου που περνάμε στο κινητό μας βλέπουμε την οθόνη. Στην ίδια τιμή και όντας και τα δύο ναυαρχίδες μεγάλων εταιριών, πως καταλήγεις να επιλέξεις το 11;* *Εκτός αν έχεις MacBook και iPad κλπ και θες το οικοσύστημα, εκεί πάσο. Γιατί δεν με ενοχλεί καθόλου το notch. Και άμα δεις την οθόνη του 11 θα καταλάβεις. Δεν είναι όπως ακούγετε. Είναι μια χαρά οθόνη. Σίγουρα όχι σαν του s20 αλλά έχει πολλά άλλα. Update για 5 χρόνια σίγουρα. Στο s20 2 και αυτά με πολλά προβλήματα. Μπαταρία. Το 11 δεν συγκρίνετε με το s20. Το s20 με το ζόρι την βγάζει την μέρα και άμα έχεις 120hz σε ένα 5ωρο Μαξ θα θέλει φόρτιση . Και το άλλο οι κάμερες. Σίγουρα τοπ και τα 2 αλλά κατά δική μου γνώμη το 11 θεωρώ τραβάει καλύτερα. Ειδικά σε θέμα βίντεο το stabilization στο 11 δεν υπάρχει. Αυτοί είναι οι λόγοι. Και κυρίως και βασικός λόγος αυτό που σ είπα δεν με ενοχλεί το notch. Επειδή το έχουν φτάσει σε ένα σημείο που τα κινητά δεν μπορούν να δώσουν κάτι καινοτόμο, παίζουν με το marketing και σε κάνουν να πιστεύεις ότι αν έχεις notch είσαι πολύ πίσω. Δεν με ενοχλεί καν. Και μην ξεχνάμε. Πίσω από το notch κρύβετε το κορυφαίο face id. A επίσης μεταπωλιτικη αξία. Ένα 8plus αν έχεις τώρα το δίνεις 350 χαλαρά, ενώ ένα Samsung s8 πόσο θα το έδινες που είναι και τα 2 του 2017? Σόρυ για το τεράστιο κείμενο. 2 ώρες πριν, lillen είπε Η οθόνη κατά εμέ παίζει σημαντικό ρόλο οπότε εγώ θα πήγαινα στο s20, επίσης η μπαταρία είναι ένας άλλος σημαντικός παράγοντας όπου εκεί δεν ξέρω πιο κινητό υπερτερεί στην αυτονομία, ακούγεται ότι το iPhone έχει βελτιωθεί σε αυτόν τον τομέα αλλά δεν γνωρίζω πιο είναι καλύτερο. Το iPhone θα έχει αναβαθμίσεις για 5 χρόνια, οπότε αν θα κρατήσεις το κινητό για πάνω από 3 χρόνια πας για iPhone αν όμως αλλάζεις κινητό κάθε 2-3 χρόνια δεν σε νοιάζει αυτό. Το iPhone είναι ένα κλικ επάνω όσο αναφορά την ποιότητα κατασκευής, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το s20 είναι κακό επίσης το skin της Samsung για πολλούς είναι κακό. Πραγματικά είναι δύσκολο να συγκρίνεις ios με Android. Είναι το τι βολεύει τον καθένα. Αλλά παίζουν πολλά ρόλο. Μεταπωλιτικη αξία, λογισμικό, updates πολλά. Η μπαταρία από το 11αρι είναι εξαιρετική. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2020 από Vkngs 1
lillen Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 4 ώρες πριν, Vkngs είπε Γιατί δεν με ενοχλεί καθόλου το notch. Και άμα δεις την οθόνη του 11 θα καταλάβεις. Δεν είναι όπως ακούγετε. Είναι μια χαρά οθόνη. Σίγουρα όχι σαν του s20 αλλά έχει πολλά άλλα. Update για 5 χρόνια σίγουρα. Στο s20 2 και αυτά με πολλά προβλήματα. Μπαταρία. Το 11 δεν συγκρίνετε με το s20. Το s20 με το ζόρι την βγάζει την μέρα και άμα έχεις 120hz σε ένα 5ωρο Μαξ θα θέλει φόρτιση . Και το άλλο οι κάμερες. Σίγουρα τοπ και τα 2 αλλά κατά δική μου γνώμη το 11 θεωρώ τραβάει καλύτερα. Ειδικά σε θέμα βίντεο το stabilization στο 11 δεν υπάρχει. Αυτοί είναι οι λόγοι. Και κυρίως και βασικός λόγος αυτό που σ είπα δεν με ενοχλεί το notch. Επειδή το έχουν φτάσει σε ένα σημείο που τα κινητά δεν μπορούν να δώσουν κάτι καινοτόμο, παίζουν με το marketing και σε κάνουν να πιστεύεις ότι αν έχεις notch είσαι πολύ πίσω. Δεν με ενοχλεί καν. Και μην ξεχνάμε. Πίσω από το notch κρύβετε το κορυφαίο face id. A επίσης μεταπωλιτικη αξία. Ένα 8plus αν έχεις τώρα το δίνεις 350 χαλαρά, ενώ ένα Samsung s8 πόσο θα το έδινες που είναι και τα 2 του 2017? Σόρυ για το τεράστιο κείμενο. Είναι το τι βολεύει τον καθένα. Αλλά παίζουν πολλά ρόλο. Μεταπωλιτικη αξία, λογισμικό, updates πολλά. Η μπαταρία από το 11αρι είναι εξαιρετική. Το θέμα είναι αν η μπαταρία είναι καλύτερη από το s20. Για την σύγκριση και μόνο. Και εγώ βρίσκομαι σε δίλημμα μεταξύ αυτών των 2 συσκευών Και επίσης μην ξεχνάμε ότι η βασική έκδοση του iPhone 11 ξεκινάει με 64gb ενώ το άλλο στα 128gb
Vkngs Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Ειναι πολυ καλυτερη. Φιλος μου με βαρια χρηση μου λεει 1μιση μερα. Με το s20 αν το εχεις στα 120hz δεν το γλυτωνεις 2 φορες την μερα. + Οτι παιζει και ο exynos. Δεν τον θεωρω κακο επεξεργαστη μια χαρα ειναι, απλα σε θεμα καταναλωσης ειναι κακος. Ναι για τον χωρο ισχυει. Εμενα προσωπικα με βολευουν τα 64 γιατι περναω backup σε pc καθε μηνα. Αν θες ομως χωρο μπολικο ναι πρεπει να πας στα 128 που ανεβενει η τιμη του. Κι εγω ημουν σε διλλημα μεχρι χθες που τα ειδα και τα 2 καλα. Ε ενταξει το ποσο smooth ειναι το Iphone δεν παιζετε.. κι ας μην ειναι 120 hz. Τρομερο το ios οπως και να το κανουμε. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2020 από Vkngs
paris_chav Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Vkngs είπε Γιατί δεν με ενοχλεί καθόλου το notch. Και άμα δεις την οθόνη του 11 θα καταλάβεις. Δεν είναι όπως ακούγετε. Είναι μια χαρά οθόνη. Σίγουρα όχι σαν του s20 αλλά έχει πολλά άλλα. Update για 5 χρόνια σίγουρα. Στο s20 2 και αυτά με πολλά προβλήματα. Μια διορθωση σ' αυτο. Πλεον 3 μεγαλες αναβαθμισεις. Ανακοινωθηκε στην παρουσιαση των note. Επισης, δεν νομιζω οτι εχει πολλα προβληματα το one ui. Αξιοπρεπες ειναι. Καμια σχεση με το προηγουμενο ui της Samsung. Στη μπαταρια επιβεβαιωνω κι εγω. Το s20 στα 120hz ισως εχει χειροτερη αυτονομια απ το s10 στα 60. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2020 από paris_chav 1
Vkngs Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, paris_chav είπε Μια διορθωση σ' αυτο. Πλεον 3 μεγαλες αναβαθμισεις. Ανακοινωθηκε στην παρουσιαση των note. Επισης, δεν νομιζω οτι εχει πολλα προβληματα το one ui. Αξιοπρεπες ειναι. Καμια σχεση με το προηγουμενο ui της Samsung. Έχω a20 το εταιρικό μου και το skin μου αρέσει πλέον. Ναι ισχύει 3 οι αναβαθμίσεις. Νόμιζα ότι μόνο για τα note το έλεγαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα