Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οσες φορες εχει χρειαστει να πληρωσω με καρτα σε ηλεκτρονικη αγορα παρατηρω οτι σου κανει ενα ειδος ανακατευθυνσης που συμπληρωνεις στοιχεια και μετα ειδοποιειται η κεντρικη σελιδα πως εγινε η πληρωμη. Σημερα πληρωσα κατι σε μια σελιδα και δεν ειδα να με παει σε περιβαλλον πληρωμης, δηλαδη η πληρωμη εγινε στη φορμα που συμπληρωνεις τα στοιχεια ( τουλαχιστον ηταν https) και ουτε μου ηρθε κωδικος στο κινητο. Μολις ολοκληρωθηκε η παραγγελια εγγραψε πως το ποσο θα τραβηχθει την μερα της αποστολης.

1. Το βασικο ειναι οτι δε θελω να κου χουν κραρησει καπου τα στοιχεια (που δε γινεται εφοσον θα τραβηξουν το ποσο τηε μερα ρης αποστολης)

2. Αρα θα μου ρθει κωδικος την ωρα που θα τη χρεωσουν πως θα γινει? Οταν πληρωνω κατι η τραπεζαου στελνει ατο κινητο να πληκτεολογησω εναν 6ψηφιο, τωρα πως θα γινει

Σκρουτζ παντως που ειδα αξιολογισεις καταστηματος ειχε μονο θετικες και λεγαν καλα λογια για αυτο το προχωρησα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, therock είπε

Οσες φορες εχει χρειαστει να πληρωσω με καρτα σε ηλεκτρονικη αγορα παρατηρω οτι σου κανει ενα ειδος ανακατευθυνσης που συμπληρωνεις στοιχεια και μετα ειδοποιειται η κεντρικη σελιδα πως εγινε η πληρωμη. Σημερα πληρωσα κατι σε μια σελιδα και δεν ειδα να με παει σε περιβαλλον πληρωμης, δηλαδη η πληρωμη εγινε στη φορμα που συμπληρωνεις τα στοιχεια ( τουλαχιστον ηταν https) και ουτε μου ηρθε κωδικος στο κινητο. Μολις ολοκληρωθηκε η παραγγελια εγγραψε πως το ποσο θα τραβηχθει την μερα της αποστολης.

1. Το βασικο ειναι οτι δε θελω να κου χουν κραρησει καπου τα στοιχεια (που δε γινεται εφοσον θα τραβηξουν το ποσο τηε μερα ρης αποστολης)

2. Αρα θα μου ρθει κωδικος την ωρα που θα τη χρεωσουν πως θα γινει? Οταν πληρωνω κατι η τραπεζαου στελνει ατο κινητο να πληκτεολογησω εναν 6ψηφιο, τωρα πως θα γινει

Σκρουτζ παντως που ειδα αξιολογισεις καταστηματος ειχε μονο θετικες και λεγαν καλα λογια για αυτο το προχωρησα

μαγαζί που δεν σε ανακατευθύνει σε περιβάλλον τράπεζας για μένα μακριά...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, therock είπε

και στο site της ΔΕΗ για πληρωμή με κάρτα δεν σε πάει αλλού, συμπληρώνεις τα στοιχεία της κάρτας και πατάς πληρωμή

Δημοσ.

Το λογικό σε μικρά μαγαζιά είναι να σε ανακατευθύνει σε ασφαλή περιβάλλον σαν e POS της εκάστοτε τράπεζας. Για μεγάλες εταιρείες βλέπε ΔΕΗ έχει υλοποιηθεί σωστά το σύστημα με τη χρήση ΔΙΑΣ

• Thanks 1
Δημοσ.

Μπορείς να επικοινωνήσεις με το κατάστημα για να σου εξηγήσουν με ποια τράπεζα δουλεύουν και αν υπήρξε πρόβλημα με την συναλλαγή σου.

Επίσης, πλέον η Εθνική συνεργάζεται για τις πληρωμές με εταιρεία η οποία δεν κάνει ανακατεύθυνση στο περιβάλλον της αλλά δουλεύει με έξτρα παράθυρο. Το ίδιο κάνει και το Stripe (πολύ ασφαλής επιλογή και διαδεδομένη στο εξωτερικό). Οπότε δεν είναι πάντα βέβαιο ότι αν δεν πας σε περιβάλλον τράπεζας δεν είναι ασφαλής η πληρωμή.

Καλύτερα όπως προείπα, να επικοινωνήσεις με το κατάστημα για να σε διαφωτίσουν σχετικώς. Αν όπως λες είχε και θετικές κριτικές, δε νομίζω να χάσεις τα χρήματά σου ή να κρατάν την κάρτα σου (κάτι που γενικά είναι επικίνδυνο και θέλει πολύ προσοχή σαν σύστημα αν το φτιάξεις έτσι).

Πάντως, μπορεί να στα έκαναν προκρατηση και να στα δεσμεύσουν όταν τα στείλουν, όπως κάνουν και οι κρατήσεις ξενοδοχείων.

Δημοσ.

Σημερα ειδα οτι χρεωθηκε η καρτα αλλα εν τελει κωδικο επιβεβαιωσης δεν μου ζητηθηκε ποτε να στειλω απο το συστημα της τραπεζας μου, περιεργο

Δεν νομιζω να μη παρω τα προιοντα αλλα πρεπει να επικοινωνησω μαζι τους να μαθω αν με καποιο τροπο εχουν κρατησει τα στοιχεια της καρτας. Λογικα θα τη χρεωσαν με βαση τα στοιχεια της

Δημοσ.
2 ώρες πριν, therock είπε

Σημερα ειδα οτι χρεωθηκε η καρτα αλλα εν τελει κωδικο επιβεβαιωσης δεν μου ζητηθηκε ποτε να στειλω απο το συστημα της τραπεζας μου, περιεργο

Δεν νομιζω να μη παρω τα προιοντα αλλα πρεπει να επικοινωνησω μαζι τους να μαθω αν με καποιο τροπο εχουν κρατησει τα στοιχεια της καρτας. Λογικα θα τη χρεωσαν με βαση τα στοιχεια της

Τα ίδια τα καταστήματα δεν κρατάνε τα στοιχεία. Το ίδιο κάνει και το αμαζον, χρεώνει με την αποστολή. Μην σε φοβίζει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...