Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Chape είπε

Ρε φίλε πλάκα κάνεις τώρα? Πίτσες θα αγοράσεις όχι αυτοκίνητο....

Δοκίμασε απλώς από διάφορες μέχρι να βρεις κάποια που σου αρέσει.

4 αυτοκινητα εχω αλλαξει, τα 3 τα πηρα μετα απο 5 λεπτα που μπηκα στην αντιπροσωπεια.

Το θεμα ειναι πως εκει δεν φοβομουν μην φαω σαπια υλικα :)

• Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σπιτικη πιτσα με Πιτα απο σουβλακι κετσαπ ζαμπον τυρι κλπ καλυτερη και φτηνοτερη απο τις περισσοτερες ''φτηνες''πιτσες

Επεξ/σία από Shadows
  • Like 5
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vassilis_24 είπε

Μα δεν θέλει κάποια που να του αρέσει, θέλει κάποια που να έχει καλές κριτικές.

Να μου πεις απο που αγορασες την κρυσταλινη σου μπαλα, αφου προφανως ξερεις ποιες πιτσαριες εχουν ωραιες πιτσες πριν καν τις δοκιμασεις.

54 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Εμείς τρώμε από Roma. 

Παλια μου αρεσε και εμενα, πλεον χαλασε πολυ.

Μόλις τώρα, Shadows είπε

Σπιτικη πιτσα με Πιτα απο σουβλακι κετσαπ ζαμπον τυρι κλπ καλυτερη και φτηνοτερη απο τις περισσοτερες ''φτηνες''πιτσες

Μακαρι να ειχα χρονο και ορεξη να ασχοληθω αλλα δεν :(

• Thanks 2
Δημοσ.

Συνήθως παραγγέλνω από Pizza Fan και μου αρέσουν πολύ οι πίτσες τους, αλλά δεν έχω δοκιμάσει κάποιο άλλο κατάστημα (εκτός από ένα συνοικιακό) οπότε ίσως να υπάρχουν και πιο αξιόλογες επιλογές. 

• Like 1
Δημοσ.

Εάν έπαιρνες πίτσα από την Pitza Hut δεν θα έχεις πρόβλημα να φάς σε καντίνα που τα σερβίρουν στην λαδόκολλα!

Εγώ προσωπικά παίρνω από συνοικιακό μαγαζί (εστιατόριο - πιτσαρία "Ιταλικό") και με 10€ αγοράζω μια γευστικοτατη πίτσα!

• Like 1
Δημοσ.

Πες μας σε ποια περιοχη μενεις μπας και σου προτεινουμε καμια καλη...

Ουτως η αλλως δεν εχει νοημα η υπολοιπη συζητηση

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

4 αυτοκινητα εχω αλλαξει, τα 3 τα πηρα μετα απο 5 λεπτα που μπηκα στην αντιπροσωπεια.

Το θεμα ειναι πως εκει δεν φοβομουν μην φαω σαπια υλικα :)

Είσαι πολύ επιλεκτικός και δύσκολος είναι η αλήθεια.
Την πρώτη πίτσα που θα πάρεις δεν την αλλάζεις, το πρώτο αμάξι που θα σου πασάρουν θα το πάρεις, τι σε απασχολεί;
Στο είπα από το πρώτο ποστ.
Πάρε μία στην τύχη, θα γίνει η αγαπημένη σου.
Αν έχει και καλά σχόλια, δεν θα την αλλάξεις ποτέ μέχρι να κλείσει η πιτσαρία...

Επεξ/σία από Vassilis_24
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε

Δυτικα προαστια Αττικη...Δοκιμασα απο μια Cosmos Pizza και απο μια La Greca....Δεν ενθουσιαστηκα ιδιαιτερα (ειχαν απο τις καλυτερες αξιολογησεις και ναι ηταν καλες απλα ελπιζω να βρω κατι καλυτερο).

22 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Είσαι πολύ επιλεκτικός και δύσκολος είναι η αλήθεια.
Την πρώτη πίτσα που θα πάρεις δεν την αλλάζεις, το πρώτο αμάξι που θα σου πασάρουν θα το πάρεις, τι σε απασχολεί;
Στο είπα από το πρώτο ποστ.
Πάρε μία στην τύχη, θα γίνει η αγαπημένη σου.
Αν έχει και καλά σχόλια, δεν θα την αλλάξεις ποτέ μέχρι να κλείσει η πιτσαρία...

Δεν μου πασαρε ποτε κανεις αυτοκινητο, παντα ηξερα τι πηγαινα να δω και απλα δεν ηθελα πανω απο 5 λεπτα για να επιβεβαιωσω πως αυτο ηθελα οντως.

Επεξ/σία από Salvation81
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

1 ώρα πριν, Menelaos83 είπε

Δυτικα προαστια Αττικη...Δοκιμασα απο μια Cosmos Pizza και απο μια La Greca....Δεν ενθουσιαστηκα ιδιαιτερα (ειχαν απο τις καλυτερες αξιολογησεις και ναι ηταν καλες απλα ελπιζω να βρω κατι καλυτερο).

Στην Πετρούπολη νομίζω έχει τη La Scala η οποία είναι τίμια επιλογή... Στο Περιστερι έχει τη Rusticana και τη Matina που τις θεωρώ από τις καλες.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, DTInfinity είπε

Στην Πετρούπολη νομίζω έχει τη La Scala η οποία είναι τίμια επιλογή... Στο Περιστερι έχει τη Rusticana και τη Matina που τις θεωρώ από τις καλες.

Rusticana επαιρνε ο αδερφος μου και ειχα δοκιμασει 1 φορα, δεν μου αρεσε να σου πω την αληθεια. Δοκιμασα και πιτσα Fan πριν καμποσο καιρο, τζιφος και εκει.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Salvation81 είπε

Rusticana επαιρνε ο αδερφος μου και ειχα δοκιμασει 1 φορα, δεν μου αρεσε να σου πω την αληθεια. Δοκιμασα και πιτσα Fan πριν καμποσο καιρο, τζιφος και εκει.

Κοιτά αν προτιμας από εμπορικές γενικά, δοκίμασε και την L’artigiano, γιατι οι πίτσες σε ξυλόφουρνο δεν έχουν καμία σχέση με αυτές των αλυσίδων.

Παντως εκεί που μένεις έχει παρά πολλές επιλογες και για τα δικά μου γούστα καλες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...