Pa0ki Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 31 λεπτά πριν, Comic maniak είπε Στουτγκαρδη Εντάξει, προφανώς έχουμε διαφορά αντίληψης καθώς μένω Στουτγκάρδη, την οποία ναι μεν θεωρώ βαρετή πόλη σε σύγκριση με όσα προσφέρουν κάποιες άλλες γερμανικές μεγαλουπόλεις αλλά σε καμία περίπτωση μίζερη Ειδικά δε συ σύγκριση με ελληνική επαρχία, μίλια μπροστά Επίσης το "δουλειά μόνο" δείχνει μάλλον πρόβλημα κοινωνικοποίησης και ενσωμάτωσης 1
Lanike71 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Ήσουν και επέστρεψες ή θέλεις να πας αλλά για διάφορους λόγους δεν μπορείς? Και τα δύο φίλε. Δεν το είπα με κακία αυτό για τη νοσταλγία, να το ξέρεις. Από μικρή ηλικία όμως μου έμαθαν ότι ο κατάλληλος τόπος να ζεις, είναι αυτός που σε βοηθά να περνάς καλά...Όχι αυτός που κατάγεσαι ή και μεγάλωσες. 4
Comic maniak Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, Pa0ki είπε Εντάξει, προφανώς έχουμε διαφορά αντίληψης καθώς μένω Στουτγκάρδη, την οποία ναι μεν θεωρώ βαρετή πόλη σε σύγκριση με όσα προσφέρουν κάποιες άλλες γερμανικές μεγαλουπόλεις αλλά σε καμία περίπτωση μίζερη Ειδικά δε συ σύγκριση με ελληνική επαρχία, μίλια μπροστά Επίσης το "δουλειά μόνο" δείχνει μάλλον πρόβλημα κοινωνικοποίησης και ενσωμάτωσης Καμια σχεση, δεν εχω προβλημα κοινωνικοποιησης, απλα δεν μου αρεσε ο κοσμος εκει γενικα. Θα το εκτιμουσα αν απλα διαφωνουσες με τα λεγομενα μου και δεν προεβαινες σε υποθεσεις.
SB_1957 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 4 λεπτά πριν, Lanike71 είπε Και τα δύο φίλε. Δεν το είπα με κακία αυτό για τη νοσταλγία, να το ξέρεις. Από μικρή ηλικία όμως μου έμαθαν ότι ο κατάλληλος τόπος να ζεις, είναι αυτός που σε βοηθά να περνάς καλά...Όχι αυτός που κατάγεσαι ή και μεγάλωσες. Πολύ σωστό. Αυτό μας έμαθαν κι εμάς οι γονείς μας και αυτό μάθαμε και στα παιδιά μας. Γι' αυτό και τα ενθαρρύναμε και τα βοηθήσαμε όσο μπορούσαμε να κάνουν αυτό που ήθελαν και χαιρόμαστε που το πέτυχαν! Ευτυχώς σήμερα η τεχνολογία μας επιτρέπει να επικοινωνούμε άμεσα οποιαδήποτε στιγμή, οπότε ο ξενιτεμός και η απόσταση δεν είναι αυτό που ήταν στο παρελθόν!
momotis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, Donovan είπε Όσοι έχετε φίλους/γνωστούς που έφυγαν τα τελευταία χρόνια στο η ζωή τους Είναι μόνο δουλειά και τίποτα άλλο;Αυτά που λένε ότι πολλοί κατα πόσο ισχύουν; Το μικροαστιλικι συμπυκνωμενο. 1
katz Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, Donovan είπε Όσοι έχετε φίλους/γνωστούς που έφυγαν τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό,πώς σας περιγράφουν τη ζωή τους εκεί πέρα;Είναι μόνο δουλειά και τίποτα άλλο;Αυτά που λένε ότι πολλοί μένουν σε σπίτια-τρώγλες,σε υποβαθμισμένες γειτονιές και ότι τρώνε και πολύ ρατσισμό από τους ντόπιους,κατα πόσο ισχύουν; Εσυ πως θα περιεγραφες την ζωη στην Ελλαδα? 1
Black Demis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Donovan είπε Όσοι έχετε φίλους/γνωστούς που έφυγαν τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό,πώς σας περιγράφουν τη ζωή τους εκεί πέρα;Είναι μόνο δουλειά και τίποτα άλλο;Αυτά που λένε ότι πολλοί μένουν σε σπίτια-τρώγλες,σε υποβαθμισμένες γειτονιές και ότι τρώνε και πολύ ρατσισμό από τους ντόπιους,κατα πόσο ισχύουν; εχω άτομα σε ίδια πόλη στην γερμάνια μερικοί το περιγράφουν σαν ανεκτό απλά μερικοί χαλια μερικοί πολύ καλά μερικοί παράδεισος ρόλο παιζουν γνώση γλωσσσας γνώσεις αντικείμενου και σπουδές σε αυτό αυτεξελιξη κλπ με λιγα λόγια πρώτα το iq και η χρηση του και μετά ολα τα αλλα Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2020 από Black Demis 1
harry.d Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Είμαι στο εξωτερικό για περίπου 10 χρόνια , πρώτα Αγγλία και στη συνέχεια λόγω της γυναίκας μου Ολλανδία. Για μένα το κυριότερο που πρέπει να κάνεις για να περνάς καλά στο εξωτερικό είναι να προσπαθήσεις να ενσωματωθείς. Σίγουρα βοηθάει να ξέρεις την γλώσσα (ή έστω να κάνεις μια προσπάθεια να την μάθεις) και αν γνωρίσεις λίγο κόσμο και τα τοπικά στέκια, θα νιώσεις σαν το σπίτι σου. Το εξωτερικό δεν είναι Ελλάδα ,αλλά 9 στις 10 φορές λες πάλι καλά που δεν είναι. Κάθε χώρα έχει τα υπερ και τα κατά της. Έχω γνωρίσει πατριώτες που πνευματικά δεν έφυγαν ποτέ από την Ελλάδα, με το που πατήσουν το πόδι τους μετράνε ήδη πόσες μέρες μέχρι να γυρίσουν Ελλάδα, βλέπουν μόνο ελληνική τηλεόραση, πόσα γκόλ έβαλε ο βαζελο-γαβρο-μπάοκ , παρέα μόνο με Έλληνες και βρίζουν τον καιρό και τους ξένους που δεν εχουν frappe. Με αυτά τα μυαλα αποκλείεται να περάσεις καλά στο εξωτερικό και πίστεψε με δεν είναι μεμονωμένες περιπτώσεις. Από εκεί και πέρα αν μείνεις σε μεγάλη πόλη και είσαι με τον βασικό πρέπει να είσαι έτοιμος να κάνεις υποχωρήσεις , το πιθανότερο να χρειαστεί να συγκατοικήσεις με ότι αυτό σημαίνει, αλλά αν εξελιχθείς επαγγελματικά φάση είναι και περνάει. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2020 από harry.d 4 1
Donovan Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 48 λεπτά πριν, katz είπε Εσυ πως θα περιεγραφες την ζωη στην Ελλαδα? Κοίτα,στην Ελλάδα μ'ένα εισόδημα κοντά στα 1000 ευρώ πιστεύω η ζωή σου είναι καλή.Το πρόβλημα είναι αν είσαι στα 500-600-700 ευρώ,εκεί φυτοζωείς. 2 ώρες πριν, Comic maniak είπε Γερμανια που ημουν εγω και θα ξαναπαω καποια στιγμη δουλεια μονο, μιζερια παντου. Αμα εχεις παρεα ειναι πιο καλα φυσικα. Αυτό το έχω ακούσει κι εγώ για Γερμανία.Μόνο δουλειά και πολύ κρύος λαός.Το θέμα είναι τί γίνεται αν δεν έχεις και παρέα εκεί 1
katz Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 6 λεπτά πριν, Donovan είπε Κοίτα,στην Ελλάδα μ'ένα εισόδημα κοντά στα 1000 ευρώ πιστεύω η ζωή σου είναι καλή.Το πρόβλημα είναι αν είσαι στα 500-600-700 ευρώ,εκεί φυτοζωείς. Mε 1000 ευρω αν δεν εχεις δικο σου σπιτι για τιποτα δεν εισαι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις