Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι μερικές ξεφτιλοσελίδες (δεν έχω πρόχειρη τώρα καμία) που δημοσιεύουν ένα θέμα με πολύ σπαστικό τρόπο και απορώ γιατί το κάνουν.

Κερδίζουν κάτι από τα κλικς, φαίνεται μεγαλύτερη επισκεψιμότητα; Κάποιο όφελος θα έχουν, δε μπορεί δε μπορεί να είναι τόσο ηλίθιοι΄.

Αντί λοιπόν να είναι ολόκληρη η δημοσίευση, εμφανίζεται ένα κομμάτι και μετά σου λέει κάνε κλικ στο επόμενο για να συνεχίσεις, Και πάει έτσι....

Μια δημοσίευση δηλαδή που θα μπορούσες να τη διαβάσεις σε μια σελίδα, τη σπάνε σε 4-5 και παραπάνω και πρέπει κάθε φορά να κάνεις κλικ για να συνεχίσεις

Δημοσ.

Αυτό που είπες.

Είναι clickbait sites, σπάνε μια (συνήθως ηλίθια ή κατασκευασμένη ιστορία) σε πολλά κομμάτια,

εμφανίζουν πολλές επισκέψεις στην σελίδα τους, τσιμπάνε από διαφημίσεις γιατί "δες πόσοι μπαίνουν στην σελίδα μου και θα δουν το προιόν σου".

Απόφευγε τις.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Bitbit είπε

Είναι μερικές ξεφτιλοσελίδες (δεν έχω πρόχειρη τώρα καμία) που δημοσιεύουν ένα θέμα με πολύ σπαστικό τρόπο και απορώ γιατί το κάνουν.

Κερδίζουν κάτι από τα κλικς, φαίνεται μεγαλύτερη επισκεψιμότητα; Κάποιο όφελος θα έχουν, δε μπορεί δε μπορεί να είναι τόσο ηλίθιοι΄.

Τις περισσότερες φορές δεν αξίζει καν να μπεις γιατί έχουν ηλιθια θέματα, τα οποία δεν βγάζουν νόημα... 

Δημοσ.

Καπως έτσι έπαψα να ασχολουμε πριν χρόνια με ένα από τα υψηλότερης επισκεψημοτητας blog της Ελλάδας, δημοσίευε κάτι σοβαρό η όχι, ηλιθιο η όχι αλλά είχαν μόνο μια παράγραφο και μετά έλεγαν κάνε κλικ εδώ για την συνέχεια. Προφανώς αυτή η πρακτική υπήρχε κατόπιν συμφωνίας του blog με την άλλη σελίδα για ανταλλαγή ειδήσεων η απόκτηση κινητικότητας και back links επι πληρωμη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κλασσικη πρακτικη και απο γνωστα σαιτ μεγαλης επισκεψιμοτητας ωστε να αυξηθει η επισκεψιμοτητα σε σαιτ της ιδιας ιδιοκτησιας αλλα εξισου γνωστα. Αρκετα αγαρμπη προωθηση πελατειας απο το ενα μαγαζι στο αλλο...

Επεξ/σία από BackFromHell
Δημοσ.
Στις 15/8/2020 στις 9:43 ΜΜ, BackFromHell είπε

Κλασσικη πρακτικη και απο γνωστα σαιτ μεγαλης επισκεψιμοτητας ωστε να αυξηθει η επισκεψιμοτητα σε σαιτ της ιδιας ιδιοκτησιας αλλα εξισου γνωστα. Αρκετα αγαρμπη προωθηση πελατειας απο το ενα μαγαζι στο αλλο...

αυτό που λες εσύ εσυ είναι άλλο. Αυτό ακριβώς κάνει το newsit

Έτσι αν κάποια είδηση έχει με κάνει με υγεία σε πετάει στο iatr.....αν έχει να κάνει με στρατιωτικά σε πετάει στο on.. και ανάλογα τη θεματολογία έχει 3-4 sites. δε τα αναφέρω να μη τους κάνουμε και τζάμπα διαφήμιση

Εγώ αυτό που περιγράφω είναι να κάνεις κύκλους στην ίδια σελίδα. Απλά δε ξέρω από τεχνικής άποψης πως κερδίζουν. Αναγκάζουν τον αναγνώστη να παραμένει περισσότερο χρόνο στη σελίδα τους; και απορώ πόσο ηλίθιος είναι κάποιος για να κάνει κλικ΄. Μου θυμίζει το κορόιδο που παίζαμε στο σχολείο.

Εννοείται ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω κλικ σε τέτοια καραγκιοζιλίκια.

Δημοσ.

αυτο που λει ο TS ειναι καποια site σπανε ενα αρθρο σε 4-5 κομματια, και μετρανε τη μια επισκεψη ως 5 click. Αυτο ναι, γινεται για να "ανεβαζουν" τα Page views 

τα backlink ειναι αλλο, καποιοι το κανουν επι πληρωμη, καποιοι το κανουν για να ανεβασουν την επισκεψημοτητα του "δευτερου " site τους. Κλασικο παραδειγμα, τα "γυναικειου" ενδιαφοροντος δευτερα site που εχουν ολοι, μεχρι κι ο Χιος. Δημοσιευουν μια "ειδηση" στο κεντρικο τους site και σε στελνουν στο "γυναικειο" για να τη διαβασεις/δεις τη φωτο κλπ

Δημοσ.

άρα η ουσία είναι να φαίνονται πολλά κλικ στην κάθε σελίδα. τους δίνει "πόντους" αυτό;

μετράνε τα κλικ (στη google) και όχι οι επισκέψεις;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Bitbit είπε

άρα η ουσία είναι να φαίνονται πολλά κλικ στην κάθε σελίδα. τους δίνει "πόντους" αυτό;

μετράνε τα κλικ (στη google) και όχι οι επισκέψεις;

Πολλες φορες εχουν και παραπλανητικά κουμπιά που αντι να πας στην επόμενη σελίδα πας σε διαφημιση.

Δημοσ.

ή καλύτερα... Δε θα το πιστέψεις πως είναι η Μαρία χοακινα σήμερα ή

Δε φαντάζεσαι πως είναι η Μαρία χοακινα σήμερα 

• Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...