Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ebill της ΔΕΗ δεν έχει τη δυνατότητα να αρχειοθετεί, κ να ξεχωρίζει τους λογαριασμούς που πληρώνει ο χρήστης, παρά μόνο να τους εμφανίζει. Τί τροπο έχετε βρει ώστε να ξέρετε πως έχετε πληρώσει τα pdf των λογαριασμών μετά το download του pdf απο το ebill?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, zoranb είπε

Το ebill της ΔΕΗ δεν έχει τη δυνατότητα να αρχειοθετεί, κ να ξεχωρίζει τους λογαριασμούς που πληρώνει ο χρήστης, παρά μόνο να τους εμφανίζει. Τί τροπο έχετε βρει ώστε να ξέρετε πως έχετε πληρώσει τα pdf των λογαριασμών μετά το download του pdf απο το ebill?

Κράτα δικό σου αρχείο με τα pdf του λογαριασμού και της κάθε κίνησης του e-banking 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.

Εγω τα βαζω σε ετησιο φακελο, το εκαστοτε αρχείο του EBill και την αποδειξη πληρωμής του με το ιδιο ονομα και τη λεξη payed. Οποτε αμεσα βλεπω τι εχω πληρωσει, ποτε και τι αντίστοιχει σε καθε λογαριασμό. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Και γω σαν τον Stormrain έκανα αλλά πλέον το χω κόψει.
Πλέον κρατώ το mail του λογαριασμού στο inbox όσο είναι απλήρωτο και όταν το εξοφλήσω το σβήνω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κρατας οτι χρειζετα απο την τελευταια πληρωμη μεχρι να εκδοθει ο επομενος λογαριασμος .Μετα τα πετας .

Φαινεται και απο την κινηση του λογαριασμου σου τι εχεις πληρωσε για ΔΕΗ και ποτε 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 2
  • Thanks 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα 

Εκανα νέα εγγραφή στις 17 του μηνός (έτσι είπαν να κάνω) κ ενώ φαινόταν το ακίνητο,σήμερα δν φαίνεται τίποτα!Η νέα εγγραφή έγινε για να προσθέσω κ το αέριο μαζί με το ρεύμα.Οι αιτήσεις έγιναν στις 8 του μηνός.Γιατί;

ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, marina8282 είπε

Καλημέρα 

Εκανα νέα εγγραφή στις 17 του μηνός (έτσι είπαν να κάνω) κ ενώ φαινόταν το ακίνητο,σήμερα δν φαίνεται τίποτα!Η νέα εγγραφή έγινε για να προσθέσω κ το αέριο μαζί με το ρεύμα.Οι αιτήσεις έγιναν στις 8 του μηνός.Γιατί;

ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Αυτό θα το ρωτήσεις στην εξυπηρέτηση πελατών ΔΕΗ.

800 900 1000

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Αυτό θα το ρωτήσεις στην εξυπηρέτηση πελατών ΔΕΗ.

800 900 1000

Έλεγα μην το απέφευγα γιατί έχει τρελή αναμονή…ευχαριστώ 

Επειδή δν βγάζω άκρη με την εξυπηρέτηση να ρωτήσω e bill κάνουμε αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία ένταξης στο ρεύμα κ στο αέριο;;γιατί εγώ εκανα τις αιτήσεις στις 8 του μηνός κ μου είπαν να κάνω εγγραφή τότε.Φυσικά ακόμα δν ολοκληρώθηκε η μετάβαση.Ενώ τώρα μου λένε να ξανακάνω αφού οκοκληρωθει!κ πως θα ξέρω ποτε;;έχω μπερδευτεί 

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, marina8282 είπε

Έλεγα μην το απέφευγα γιατί έχει τρελή αναμονή…ευχαριστώ 

Επειδή δν βγάζω άκρη με την εξυπηρέτηση να ρωτήσω e bill κάνουμε αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία ένταξης στο ρεύμα κ στο αέριο;;γιατί εγώ εκανα τις αιτήσεις στις 8 του μηνός κ μου είπαν να κάνω εγγραφή τότε.Φυσικά ακόμα δν ολοκληρώθηκε η μετάβαση.Ενώ τώρα μου λένε να ξανακάνω αφού οκοκληρωθει!κ πως θα ξέρω ποτε;;έχω μπερδευτεί 

Συνήθως έχει αναμονή, αλλά είναι ο μόνος τρόπος να πάρεις έγκυρη απάντηση σε αυτό που ρωτάς.

Για το ρεύμα που ξέρω, ebill μπορείς να φτιάξεις άμεσα εφόσον τα προσωπικά σου στοιχεία είναι περασμένα στο σύστημα της ΔΕΗ και έχεις πάρει κωδικό εταίρου. Εγώ προσωπικά επίσης 8 του μηνός υπέγραψα σε κατάστημα σύμβαση για ρεύμα, επιτόπου η υπάλληλος μου έκανε εγγραφή στο ebill, και μέσα στις επόμενες 24 ώρες που ήρθαν email + sms ολοκλήρωσα την εγγραφή:

ebill.JPG

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Συνήθως έχει αναμονή, αλλά είναι ο μόνος τρόπος να πάρεις έγκυρη απάντηση σε αυτό που ρωτάς.

Για το ρεύμα που ξέρω, ebill μπορείς να φτιάξεις άμεσα εφόσον τα προσωπικά σου στοιχεία είναι περασμένα στο σύστημα της ΔΕΗ και έχεις πάρει κωδικό εταίρου. Εγώ προσωπικά επίσης 8 του μηνός υπέγραψα σε κατάστημα σύμβαση για ρεύμα, επιτόπου η υπάλληλος μου έκανε εγγραφή στο ebill, και μέσα στις επόμενες 24 ώρες που ήρθαν email + sms ολοκλήρωσα την εγγραφή:

ebill.JPG

Πήρα τηλέφωνο αλλά δν μου εξήγησαν σωστά…Κωδικό εταίρου έχω από το συμβόλαιο οποτε έβαλα αυτό.Εκανα εγγραφή την Παρασκευή με αέριο κ ρεύμα κ τώρα είπαν να περιμένω 1-2 μέρες να φανεί.Για να δούμε.Για το αέριο διάβασα ότι θέλει περισσότερες μέρες 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, marina8282 είπε

Πήρα τηλέφωνο αλλά δν μου εξήγησαν σωστά…Κωδικό εταίρου έχω από το συμβόλαιο οποτε έβαλα αυτό.Εκανα εγγραφή την Παρασκευή με αέριο κ ρεύμα κ τώρα είπαν να περιμένω 1-2 μέρες να φανεί.Για να δούμε.Για το αέριο διάβασα ότι θέλει περισσότερες μέρες 

Με μπέρδεψες, εφόσον έχεις ήδη φτιάξει το ebill, τι νόημα είχε η ερώτηση "πότε φτιάχνουμε ebill"? Μήπως και εσύ δεν τους είχες κάνει τις σωστές ερωτήσεις? :)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

Με μπέρδεψες, εφόσον έχεις ήδη φτιάξει το ebill, τι νόημα είχε η ερώτηση "πότε φτιάχνουμε ebill"? Μήπως και εσύ δεν τους είχες κάνει τις σωστές ερωτήσεις? :)

Αχαχαχα σε μπέρδεψα;φαντάσου εγώ με αυτά που άκουσα από το τμήμα e bill.Ρωτάω ποτε κάνουμε e bill γιατί εγώ εκανα πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία όπως μου είπαν αλλά σήμερα είπαν να κάνω μετά!!Τι ισχύει δν ξέρω!!

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, marina8282 είπε

Αχαχαχα σε μπέρδεψα;φαντάσου εγώ με αυτά που άκουσα από το τμήμα e bill.Ρωτάω ποτε κάνουμε e bill γιατί εγώ εκανα πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία όπως μου είπαν αλλά σήμερα είπαν να κάνω μετά!!Τι ισχύει δν ξέρω!!

Μα το έχεις κάνει ήδη από ότι έγραψες...

Δημοσ.
35 minutes ago, marina8282 said:

Εφόσον έχεις ebill δεν χρειάζεται να κανείς τιπορα άλλο. Θα εμφανιστεί το αεριο σύντομα 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...