Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω φέρει τα παιδιά Αθήνα εδώ και λίγες μέρες . Πήγαμε μια φορά σε κάτι βραχάκια κάτω από τον Λάμπρο στην Βουλιαγμένη αλλά είχε κόσμο. Ξεκινήσαμε προχτές για.καβουρι αλλά γινόταν ο Κάκος χαμός και γυρίσαμε πίσω. Ψάχνω καμιά καλή παραλία πχ από ελληνικό μέχρι καβούρι να είναι βασικά καθαρή . Τώρα για τον κόσμο θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε αποστάσεις.σημερα λέγαμε να πάμε το πρωί προς ανατολική Αττική αλλά δεν ξυπνήσαμε...

Βασικά δεν θέλω να γίνεται ο Κάκος χαμος. Πήρα καβούρι τις προάλλες και ήταν ο ένας πάνω στον άλλο. Και να είναι και καθαρη σχετικά.

Επεξ/σία από ΜΑΝΩΛΗΣ1
Δημοσ.

Και καθαρη και να μην εχει πολυ κοσμο οντας Κυριακη του Δεκαπενταυγουστου... σας βλεπω σπιτι με A/C. 

Εντελως φιλικα, κι εγω το ιδιο θα κανω σημερα που μενω παραλιακα.

• Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, asemnos είπε

Και καθαρη και να μην εχει πολυ κοσμο οντας Κυριακη του Δεκαπενταυγουστου... σας βλεπω σπιτι με A/C. 

Δεν έχεις άδικο αλλά δεν μπορείς πχ κάθε μέρα να φεύγεις πχ για μακρινές παραλίες . Για αυτό ψάχνω κάτι κοντά σχετικά. 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, asemnos είπε

Και Εγω τα ίδια. Λέγαμε να πάμε για μπάνιο σάλαμυκονο σήμερα  ( πηγαμε χθες ) αλλά τωρα θα πάμε για κανενα καφέ παραλιακή και μετά σπίτι με a/c.

Δημοσ.

Λιμανακια στα βραχια παει αρκετος κοσμος αλλα σχετικα καθαρη.

Και καβουρι σχετικα καθαρη.

Καλοκαιρι ομως τι περιμενεις, λογικο ολοι να ειναι ο ενας πανω στον αλλο.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ge-lyk είπε

...απαραιτητη προϋπόθεση είναι να μη φτάνει αστικό λεωφορείο. 

H Τραμ (αν και νομιζω τα σταματησαν προσωρινα εδω και λιγο καιρο;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

υπάρχει μια ακτογραμμή πόσα km .υπάρχουν παραλίες αλλά δεν είναι οργανωμενες π.χ. ο δρόμος προς Ακρωτήρι ,δίπλα από voe υπάρχει μια παρατημένη παραλια, το ίδιο δίπλα από riviera, λαιμο..

Επεξ/σία από kage

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...