ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Έχω φέρει τα παιδιά Αθήνα εδώ και λίγες μέρες . Πήγαμε μια φορά σε κάτι βραχάκια κάτω από τον Λάμπρο στην Βουλιαγμένη αλλά είχε κόσμο. Ξεκινήσαμε προχτές για.καβουρι αλλά γινόταν ο Κάκος χαμός και γυρίσαμε πίσω. Ψάχνω καμιά καλή παραλία πχ από ελληνικό μέχρι καβούρι να είναι βασικά καθαρή . Τώρα για τον κόσμο θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε αποστάσεις.σημερα λέγαμε να πάμε το πρωί προς ανατολική Αττική αλλά δεν ξυπνήσαμε... Βασικά δεν θέλω να γίνεται ο Κάκος χαμος. Πήρα καβούρι τις προάλλες και ήταν ο ένας πάνω στον άλλο. Και να είναι και καθαρη σχετικά. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2020 από ΜΑΝΩΛΗΣ1
asemnos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Και καθαρη και να μην εχει πολυ κοσμο οντας Κυριακη του Δεκαπενταυγουστου... σας βλεπω σπιτι με A/C. Εντελως φιλικα, κι εγω το ιδιο θα κανω σημερα που μενω παραλιακα. 4
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, asemnos είπε Και καθαρη και να μην εχει πολυ κοσμο οντας Κυριακη του Δεκαπενταυγουστου... σας βλεπω σπιτι με A/C. Εντελως φιλικα, κι εγω το ιδιο θα κανω σημερα που μενω παραλιακα. Δεν έχεις άδικο αλλά δεν μπορείς πχ κάθε μέρα να φεύγεις πχ για μακρινές παραλίες . Για αυτό ψάχνω κάτι κοντά σχετικά.
mp123 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 15 λεπτά πριν, asemnos είπε Και καθαρη και να μην εχει πολυ κοσμο οντας Κυριακη του Δεκαπενταυγουστου... σας βλεπω σπιτι με A/C. Εντελως φιλικα, κι εγω το ιδιο θα κανω σημερα που μενω παραλιακα. Και Εγω τα ίδια. Λέγαμε να πάμε για μπάνιο σάλαμυκονο σήμερα ( πηγαμε χθες ) αλλά τωρα θα πάμε για κανενα καφέ παραλιακή και μετά σπίτι με a/c.
Salvation81 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Λιμανακια στα βραχια παει αρκετος κοσμος αλλα σχετικα καθαρη. Και καβουρι σχετικα καθαρη. Καλοκαιρι ομως τι περιμενεις, λογικο ολοι να ειναι ο ενας πανω στον αλλο. 1
ge-lyk Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 ...απαραιτητη προϋπόθεση είναι να μη φτάνει αστικό λεωφορείο. 3
Salvation81 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, ge-lyk είπε ...απαραιτητη προϋπόθεση είναι να μη φτάνει αστικό λεωφορείο. H Τραμ (αν και νομιζω τα σταματησαν προσωρινα εδω και λιγο καιρο;)
kage Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) υπάρχει μια ακτογραμμή πόσα km .υπάρχουν παραλίες αλλά δεν είναι οργανωμενες π.χ. ο δρόμος προς Ακρωτήρι ,δίπλα από voe υπάρχει μια παρατημένη παραλια, το ίδιο δίπλα από riviera, λαιμο.. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2020 από kage
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα