Προς το περιεχόμενο

Skybox (Wireless SSD / Cloud) - Indiegogo - Η γνώμη σας;


lanc3lot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους (και όλες) τους Insomniacs,

Εδώ και μέρες ζαχαρώνω ένα προιόν που έχω δει στο Indiegogo και μπορείτε να το βρείτε εδώ: https://www.indiegogo.com/projects/skybox-credit-card-size-wireless-ssd-storage#/ αλλά όπως πάντα πριν αγοράσω, γράφω εδώ για γνώμες κλπ 😉 (η 2η αγορά, είναι ένα Power-Bank, δείτε εδώ: 

 

Είναι ένας πολύ μικρός εξωτερικός, ssd που μπορεί να γίνει με ένα upgrade και Cloud Storage, παίζει 4K υλικό και έχει δυνατότητες Wireless. Επειδή κατά καιρούς όταν είμαι έξω συνδέω καλώδια και λοιπά, το βρίσκω εξαιρετικά χρήσιμο ενώ η δυνατότητα που έχει για Cloud Storage το καθιστά πολύ καλή λύση ώστε να το έχω μαζί με το WD My cloud Home που έχω και σε 4Κ αρχεία που είναι πάνω από 50-60GB, δεν παίζει δυστυχώς. Επιπλέον έχει εσωτερική μπαταρία που διαρκεί 6 ώρες, και φορτίζει με type-c powerbank.

Προσωπικά σκέφτομαι το 1ΤΒ που κοστίζει 118€ (τα 4ΤΒ στα 407€) και η βάση για να γίνει Cloud Storage (το λένε Skycloud) κοστίζει 60€ περίπου. + 9€ μεταφορικά

Οι προβληματισμοί μου είναι αφενός το ίδιο το  Indiegogo που δεν είναι νομίζω όπως το Kickstarter αλλά αν έχει κάποιος από εδώ καλή εμπειρία ή κακή ας γράψει και πως δεν μπορεί να δουλέψει από ότι φαίνεται ως Synology πχ, να βάλεις ένα torrent app και να κατεβάζει εκεί ανεξάρτητα αν έχεις ανοιχτό το pc (έχω στείλει σχετική ερώτηση στο support τους και περιμένω). Τέλος η πιθανότητα να παίξει τελωνείο, αφού έρχεται από Κίνα και δεν έχουν κάποια Ευρωπαική αποθήκη αλλά και το ότι αν χαλάσει κάτι, άντε βρες άκρη με εγγύηση. 

Νομίζω σε αυτές τιμές, ότι υπόσχεται είναι πραγματικά τρομερό! Τι λέτε; 

Επεξ/σία από lanc3lot
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...