Margialex Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Καλησπερα παιδια. Ειμαι σε νησι με αερα και εδω και μερες ξαφνικα πρωτη φορα στα χρονικα παρατηρησα ενα εντομο πολυ μικρο το οποιο τσιμπαει. Πεταει και περπαταει αποτι εχω καταλαβει πηγαινει στην υγρασια, στα στρωματα και στον αμθρωπο οπως ειδα. Κανει τσιμπημα κουνουπιου. Αν ξερει καποιος.. ας μ πει. Εχω ρωτησει ολο τον κοσμο,ειδικους,ντοπιους αλλα κανενας δεν ξερει.. στη φωτο φαινεται μεγαλο αλλα εχει μεγεθος και παχος μισου μυρμηγκιου! Ευχαριστω..
Βασίλης_29 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 47 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Σαν ψαλίδα μου φαίνεται! Ειναι ιδιο με την διαφορά ότι αυτό της πρώτης φωτογραφίας δεν έχει αυτή την δαγκάνα από πίσω, αλλά κάτι σαν ακίδα. Στο άλλο thread που είχε ρωτήσει κάποιος, δωθηκε απάντηση μέσω του upload της φωτογραφίας στο Google lens.
greekfragma Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Μορφολογικά φέρνει σε Θυσανόπτερο της οικογένειας των θριπών 1
Margialex Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Οντως ειναι αυτο!!! Το θυσανοπτερο/θριπας. Απλα δε βρηκα πουθενα να τσιμπαει ανθρωπο. Αλλα οντως οπτικα ειναι ιδιο με οσα ειχα δει μεσα και εξω απο το σπιτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα