Προς το περιεχόμενο

Ενα μπραβο στο Plaisio

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Φίλε qspock διάβασε καλύτερα τι λέει ο Γιάννης_(Platano)! :D

Mwre mia xara diabasa auta pou leei o filos, apla de pisteya sta autia mou. To plaisio akolou8ei th politikh pistwtikou edw kai kairo, gi auto rwthsa. Edw sth Thessalonikh, eixa parei mia karta tuner (wintv go) pou de mou ekane kai thn epestrepsa, alla de mou epistrefan xrhmata logw "politikhs tou katasthmatos". Afou ekana fasaria ta phra, alla etsi de leei... An allaksan politikh de 8a isxye gia ola ta katastmata? Mallon "politikh tou katasthmatos" shmainei de dinoume xrhmata para mono an ...epiminete poly! Kai analoga to katasthma, tous pwlhtes kai tous agorastes auto paizei.

Pantws xwris na 8elw na kanw diafhmish, h zeroone exw akousei oti epistrefei xrhmata. Den exw parei o idios proswpika apo kei kati, gia ton aploustato logo oti pote den exoun stock sto magazi! Isws gi' auto apistrefoun xrhmata, giati de mporoun na sou poun ...pare kati allo :lol:

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μετά από 1 1/2 σελίδα,εγκρίνω και επαυξάνω.Ίσως το "Πλαίσιο" έχει καθορίσει καινούργια πολιτική,στο δρόμο που χάραξε ο Μαρινόπουλος(Carefour).

Και εγώ έχω πάρει πίσω λεφτά από "Πλαίσιο",χώρια τις αλλαγές καθώς και την εφαρμογή της εγγύησης,Μ Ε Τ Α Α Π Ο Ε Ν Α Χ Ρ Ο Ν Ο ! ! !,αφότου είχα αγοράσει το dvdrw...

Ίσως,όπως λένε κάποιοι,τα "σκάρτα" προϊόντα που φέρνει,να του υπαγόρευσαν αυτή την πολιτική after sales.Σημασία έχει πάντως ότι αυτά είναι πρωτόγνωρα πράγματα για τα Ελληνικά δεδομένα και ο μόνος ωφελημένος απ' αυτή την τακτική,είναι ο (ταλαίπωρος) Έλληνας καταναλωτής.

Δημοσ.

To thema einai oti afti i politiki tha eprepe na efarmozetai pro pollou se ola ta katastimata kai oxi mono sto plaisio. Ti paei na pei de sou epistrefoume xrimata? Ego piga gia ena mina agglia kai epestrepsa kati mnimes pou eixa parei treis fores piso , kai telika epeidi den itan simvates me ena compaq giati ithele compaq mnimes oi anthropoi mou epestrepsan ta lefta mou piso kai me eixan sklavosei kiolas me tous tropous tous. Etsi tha prepe nanai alla mallon oneira therinis nyktos ...

Δημοσ.

Eγώ ένα πράγμα κατάλαβα απο όλο το θέμα:

Θέλετε να κάνετε αγορές απο το πλαίσιο?

Να πάρετε τον Γιάννη_(Platano) μαζί σας για να μην έχετε προβλήματα. :D

Δημοσ.
Eγώ ένα πράγμα κατάλαβα απο όλο το θέμα:

Θέλετε να κάνετε αγορές απο το πλαίσιο?

Να πάρετε τον Γιάννη_(Platano) μαζί σας για να μην έχετε προβλήματα. :D

Χαχαχαχα!!!!!Παντως μεσον δεν εχω!!!! :D :D :D Παντως παντα εχει σημασια και το πως μιλας και το πως ευγενικα τους στριμωγνεις να πετυχεις αυτο που θελεις!!!! Φυσικα σαν εσχατη λυση και ο τσαμπουκας μπορει να δωσει καποια λυση μερικες μονο φορες.:D :D :D

Δημοσ.

Ναι,καλά,ας μην έβγαζες τη μπερέττα και ας μην την κόλαγες στη μούρη του προϊστάμενου και θα σούλεγα γω. lolololol

Πάντα,με ευγένεια και σταθερή άποψη για τα δικαιώματά μας(σαν καταναλωτές),μπορούμε να διεκδικήσουμε ακόμα και επιστροφή χρημάτων από κάποια αγορά μας.

Τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο. :D

Δημοσ.
Ναι' date='καλά,ας μην έβγαζες τη μπερέττα και ας μην την κόλαγες στη μούρη του προϊστάμενου και θα σούλεγα γω. lolololol

:D[/quote']

Μαρτυριαρη!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Δεν ηταν μπερετα αλλα δικανο!!!!! :D :D :D

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μπορεί να είναι βολική η επιστροφή χρημάτων σε καποιες περιπτώσεις, αλλα θα πρέπει να είσαι και έτοιμος να αγοράσεις για καινουρια προϊόντα που κάποιος εχει χρησιμοποιήσει και μετά απο κανένα μήνα αποφάσισε να επιστρεψει.

Δεν πιστεύω να νομίζει κανεις οτι τα προϊόντα απο τις επιστροφές τα πετάνε ή τα αγοράζουν οι ιδιοι

Δημοσ.

Δεν πιστεύω να νομίζει κανεις οτι τα προϊόντα απο τις επιστροφές τα πετάνε ή τα αγοράζουν οι ιδιοι

Aυτο που λες ειναι αλήθεια.

Εχω παρει προιον απο πλαισιο που ελειπε το τροφοδοτικο. Ηταν αλλαγη οπου δεν ειχαν επιστρεψει ολα τα περιεχομενα του πακετου...

Παντως όντως το πλαίσιο αλλάζει με ευκολία και χαίρομαι που ακούω ότι κάνει και επιστροφή χρημάτων.

Δημοσ.

ολα καλα με το πλαισιο αλλα με δειτε τις τιμες του τελευταιου μηνα που εχω δει αρχιζει και χλωμιαζει η κατασταση.

πραγματα που ειχα παρει πριν απο ενα μηνα εχουν αυξηση 10-15% και επειδη παρακολουθω τις τιμες (γιατι λογω δουλειας εχω αφησει πολλα λεφτα στο πλαισιο) σχεδον στα περισσοτερα προιοντα υπαρχει αυτη η αυξηση. Ενω σε αλα μαγαζια οι τιμες αυτων που αγορασα έπεσαν.

ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ!!!

Δημοσ.

Οντως, σχεδον παντα ειναι τσιμπημενες οι τιμες του.

Και κατι αλλο: στον καταλογο εχει χ τιμη και πας στο καταστημα και σου λενε χ+κατι τιμη. Μου τυχαίνει πολύ συχνα.

Δεν ξερω αν φταίει 'το δολλαριο' με τις διακυμάνσεις του.

Μου φαινεται ως κόλπο: σε τραβανε στο μαγαζι, το εχουν ετοιμοπαραδοτο (καλο αυτο) αλλα...σε λίγο ακριβοτερη τιμη. Το χτυπας μετα ή δεν το χτυπάς αυτο που πηγες να παρεις?

Δημοσ.

Exw paei sxedon sta misa Plaisio pou uparxoun to mono pou aksizei einai tis metamorfosis kai den eixa pote problima mazi tous se antithesi me tin talepwria pou ipestisa stin stournari kai sto irakleio.

Twra psonizw mono apo e-shop kai plaisio metamorfosis

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...