NinjaMan Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Γεια σας. Θα ηθελα να ποσταρετε αν ξερετε καποια ιστοσελιδα ή γκρουπακι στο facebook που να ασχολειται με την αγοραπωλησια πλεκτων. Γιατι ψαχνω να πουλησω τα πλεκτα της μητερας μου, επειτα απο εγκριση δικια της, τα οποια ειναι ολα χειροποιητα. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2020 από NinjaMan
Bourdoulas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δεν γνωρίζω για Ελλάδα, αλλά αν σε ενδιαφέρει για εξωτερικό μπορείς να δοκιμάσεις το etsy.com
NinjaMan Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Λοιπον παιδια απο ελληνικα βρηκα μονο αυτο οσο εψαχνα: http://xeirotexnes.gr/category/spiti/spiti-leuka. Πως σας φαινεται; Και απο ξενα αυτα: https://www.tsemperlidou.gr/i-social/technology-science/8-sites-gia-na-pouliseis-tis-cheiropoiites-dimiourgies-sou-online/amp. Απλα ειμαι λιγο διστακτικος με το εξωτερικο γιατι μια φιλη της μανας μου μου ειχε πει οτι οι ξενοι δεν ξερουν να εκτιμησουν τον κοπο και την αξια ενος χειροποιητου κεντητου-πλεκτου και κατα συνεπεια δεν ειναι διατεθειμενοι να δωσουν τοσα χρηματα οσα ενας "ψαγμενος" Ελληνας. Συνηθως αυτα τα ζητανε σε γαμους και οσο να'ναι στην Ελλαδα οι γαμοι δεν σταματανε ποτε. Βεβαια μπορει να ειχε και αδικο η φιλη της μητερας μου, δεν ξερω. Θελω και την γνωμη σας. Υπερ και κατα καθε ιστοτοπου και που πιστευετε οτι εχω την πιθανοτητα να πιασω τα πιο πολλα.
Narayan Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 15 λεπτά πριν, NinjaMan είπε Απλα ειμαι λιγο διστακτικος με το εξωτερικο γιατι μια φιλη της μανας μου μου ειχε πει οτι οι ξενοι δεν ξερουν να εκτιμησουν τον κοπο και την αξια ενος χειροποιητου κεντητου-πλεκτου και κατα συνεπεια δεν ειναι διατεθειμενοι να δωσουν τοσα χρηματα οσα ενας "ψαγμενος" Ελληνας. Συνηθως αυτα τα ζητανε σε γαμους και οσο να'ναι στην Ελλαδα οι γαμοι δεν σταματανε ποτε. Βεβαια μπορει να ειχε και αδικο η φιλη της μητερας μου, δεν ξερω. Θελω και την γνωμη σας. Υπερ και κατα καθε ιστοτοπου και που πιστευετε οτι εχω την πιθανοτητα να πιασω τα πιο πολλα. Μπα, φραγκοφονιάδες υπάρχουν παντού, απλά σε ορισμένες χώρες δεν είναι τόσο δημοφηλές το κεντητό δαντελωτό και ως εκ τούτου υπάρχει μειωμένο ενδιαφέρον. 1
phanispal Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 5 ώρες πριν, NinjaMan είπε Λοιπον παιδια απο ελληνικα βρηκα μονο αυτο οσο εψαχνα: http://xeirotexnes.gr/category/spiti/spiti-leuka. Πως σας φαινεται; Και απο ξενα αυτα: https://www.tsemperlidou.gr/i-social/technology-science/8-sites-gia-na-pouliseis-tis-cheiropoiites-dimiourgies-sou-online/amp. Απλα ειμαι λιγο διστακτικος με το εξωτερικο γιατι μια φιλη της μανας μου μου ειχε πει οτι οι ξενοι δεν ξερουν να εκτιμησουν τον κοπο και την αξια ενος χειροποιητου κεντητου-πλεκτου και κατα συνεπεια δεν ειναι διατεθειμενοι να δωσουν τοσα χρηματα οσα ενας "ψαγμενος" Ελληνας. Συνηθως αυτα τα ζητανε σε γαμους και οσο να'ναι στην Ελλαδα οι γαμοι δεν σταματανε ποτε. Βεβαια μπορει να ειχε και αδικο η φιλη της μητερας μου, δεν ξερω. Θελω και την γνωμη σας. Υπερ και κατα καθε ιστοτοπου και που πιστευετε οτι εχω την πιθανοτητα να πιασω τα πιο πολλα. Εσύ εκτιμάς τον κόπο της μάνας σου ή τα χρήματα που θα πάρεις;
hp8 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 5 ώρες πριν, NinjaMan είπε Απλα ειμαι λιγο διστακτικος με το εξωτερικο γιατι μια φιλη της μανας μου μου ειχε πει οτι οι ξενοι δεν ξερουν να εκτιμησουν τον κοπο και την αξια ενος χειροποιητου κεντητου-πλεκτου και κατα συνεπεια δεν ειναι διατεθειμενοι να δωσουν τοσα χρηματα οσα ενας "ψαγμενος" Ελληνας. O "ψαγμενος" Ελληνας ζητάει και παραστατικά πώλησης Αυτό το έχεις κοιτάξει ?
NinjaMan Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 6 ώρες πριν, phanispal είπε Εσύ εκτιμάς τον κόπο της μάνας σου ή τα χρήματα που θα πάρεις; Τα χρηματα δεν θα τα παρω εγω αλλα η μητερα μου γιατι ζοριζεται οικονομικα. Και ναι θελω να πιστευω πως εκτιμαω τον κοπο της. 6 ώρες πριν, hp8 είπε O "ψαγμενος" Ελληνας ζητάει και παραστατικά πώλησης Αυτό το έχεις κοιτάξει ? Ναι διαφωτισε με πανω σε αυτο λιγο. Γιατι στο xeirotexnes.gr λεει οτι "ανοιγεις" δικο σου καταστημα και τα πουλας. Και πως θα τα εκδωσω εγω αυτα, μπορει να μου το κανει καποιος τριτος επι πληρωμη; Επισης επειδη το εψαξα λιγο δεν θεωρειται εμπορια και μπορεις νομιμοτατα ειτε απο ebay ειτε απο facebook να τα πουλησεις χωρις παραστατικα απο την στιγμη την οποια οταν αγορασες τις πρωτες υλες πληρωσες το φπα σου στο κρατος, εφοσον δεν μιλαμε για τεραστιες ποσοτητες και αν δεν εισαι εμπορας/διαθετεις φυσικο καταστημα.
crom251 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, NinjaMan είπε δεν θεωρειται εμπορια και μπορεις νομιμοτατα ειτε απο ebay ειτε απο facebook να τα πουλησεις χωρις παραστατικα απο την στιγμη την οποια οταν αγορασες τις πρωτες υλες πληρωσες το φπα σου στο κρατος Αυτο το συγκεκριμενο παντως ειναι μπαρουφα ολκης! Γιατι και εγω θα σου πω πως ...ενα γυραδικο αγορασε τις πρωτες υλες και πληρωσε το φπα, επομενως δεν χρεαζεται να κοψει αποδειξη. Στην ταμπακιερα. Θεωρω πως εισαι παρανομος αν το κανεις συστηματικα. Που αυτο νομιζω θελεις να κανεις. Να φτιαχνει η μανα σου πλεκτα με σκοπο να τα πουλαει ωστε να αποκομισει κερδος. Αν τωρα η μητερα σου εχει ...10 σεμεδακια στο μπαουλο, και θελεις να σπρωξεις αυτα και τελος ισως οχι. Τωρα στην πραξη αν ασχοληθει καποιος, ειναι αλλο θεμα... Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2020 από crom251 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Η συστηματική πώληση αντικειμένων θέλει έναρξη επαγγέλματος και όλα τα σχετικά.
NinjaMan Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Μα δεν μιλησε κανεις για συστηματικη πωληση αντικειμενων. Ειστε εκτος θεματος και συ crom251 φαντασιοπληκτος. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2020 από NinjaMan 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις