eironman Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Ποσό που διαθέτουμε : έως 2500 ευρώ Χρήση υπολογιστή : για ζόρικη επεξεργασία φωτογραφίας και βίντεο με photoshop, adobe premier, after effect κτλ....δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: photoshop adobe premier, after effects Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? έχω ήδη την LG Monitor 27" 27UL600-W Gaming 4K και θα την κρατήσω αρκετό καιρό Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? όχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Πειραιάς Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? δεν έχω πρόβλημα Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Συναρμολόγηση στο κατάστημα Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Θέλω Windows 10 αλλά τα έχω ήδη αγορασμένα στο παλιό μου Pc οπότε αν γίνεται να μην τα αγοράσω παλι. Με ενδιαφέρει επίσης να ενημερωθώ για την εγγύηση. Δηλαδή από το παλιό μου pc που ήταν turboX είχα το καλύτερο service. Όσες φορές χάλασε το πήγα στο plaisio και το έπαιρνα την ίδια μέρα αν το άφηνα πρωί ή το πολύ την επόμενη με αντικατάσταση σε ότι χάλασε και δωρεάν αν είχε εγγύηση. Και μετά από χρόνια που τελείωσε η εγγύηση απλά με χρέωναν 20 ευρώ το πολύ αν θυμάμαι καλά τα εργατικά. Αυτό μπορώ να το έχω με κάποιο τρόπο αν αγοράσω ξεχωριστά τα κομμάτια? Βέβαια με μια πρώτη έρευνα αν το το Pc που έφτιαξα στο plaisio στα 2500 ευρώ το αγοράσω ξεχωριστά τα κομμάτια γλυτώνω 500 ευρώ με πρόχειρη έρευνα..μπορεί και παραπάνω. Τι με συμβουλεύετε για αυτό το ζήτημα? Αξίζει δηλαδή να το φτιάξω στο palisio για να έχω αυτό το service? Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2020 από eironman
forgotten Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Καταρχάς εάν ενδιαφέρεσαι για editing πας καρφωτα σε trx4 socket aka threadipper, έχω στήσει προσωπικά ένα τέτοιο σύστημα με 2950χ και είμαι ευχαριστημένος αλλά μια και έχει βγει το επόμενο σόκετ του σου το προτείνω. Από δική μου οπτική πάντα στήνω μόνος το σύστημα μου για να ξέρω και τι κάνω ,ωστόσο εάν δεν κατέχεις το άθλημα προτιμά να σου στήσουν build 1
eironman Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 εντάξει ξέρω να το ψιλοστήνω αλλά δεν είμαι και σίγουρος να το κάνω όλο μόνος μου....εν το μεταξύ αυτό που προτείνεις και σε ευχαριστώ για τη βοήθεια με προβληματίζει στο να διαλέξω AMD Και όχι Intel.....τόσα χρόνια μόνο intel χρησιμοποιώ....
peiraiask Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) αν βαλεις τα πιο γρηγορα μπορει να ειναι δυσαναλογα ακριβες οι επιδοσεις τους με τις τιμες. οπως αν βαλεις τα πιο επωνυμα παντου. πχ τροφοδοτικο 250ευρω κλπ. αφου σε καλυπτε τουρμπο χ τοτε σε καλυπτουν ολες οι μαρκες μαλλον. ισως μνημη 32,48,64 να αξιζει για σενα, παρα σσδ, muvo πως τα λενε 2+2+2+ γβ κλπ μπορεις να εχεις ως στικακια 2,3 ssd 120,250 gb for video των 40ευρω αντι για usb 3, muvo κλπ. για φωτο ισως σε καλυπτει ι7 7η γενια η ι5 8η,9η ή ριζεν 5,7 κλπ για βιντεο δεν ξερω εχουν κανει αλματα, παει ο q9650.775 για εγγυηση σε συστημα των 2000 δεν θα ηθελα να εμενα ξεκρεμαστος με κολλημα των updates ή σκληρο η ο,τι αλλο. αν σε καλυψουν 3 χρονια δωρεαν ή φθηνα ειναι λογαριασμος. αλλα ισως οχι για 5οο ευρω, δεν εισαι εταιρια 5 ανθρωπων. γραφικων ισως οι παλιες να σε καλυψουν, ή 1050,ρχ 570 ,1650,των 150ευρω για οικονομια αφου παιζουν οδυσσεια. βεβαια αν εισαι φαν κ σε παιρνει, ευκαιρια να βαλεις κ trendy τεχνολογιες Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2020 από peiraiask
Aris_ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 πάντα προτείνω μχν με υποστηριξη 3 + 2 χρονια για επαγγελματίες παρε ενα τηλ το πλαισιο αν στις συνθέσεις τους με δικες σου επιλογές δίνουν τοσα χρόνια συμβόλαιο
elpenor Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) @eironman 3900Χ + 2080 Super + Ballistix 64GB 3600MHz + Adata SX8200 Pro ή Gammix S11 Pro είναι κατά τη γνώμη μου parts που προσφέρουν πολύ καλό value στα λεφτά που διαθέτεις και για τη χρήση που αναφέρεις. Αν σου περισσέψουν χρήματα βάλε περισσότερη RAM και πάρε Ti αντί για Super. Οι Intel είναι εξίσου καλοί απλά κοστίζουν αρκετά παραπάνω. Δεν αναφέρω λεπτομέρειες για PSU / ΜΒ / μάρκα GPU / ψύξη / Storage γιατί καταρχάς δεν θα τα έχει το plaisio και κατά δεύτερο από την εμπειρία μου στο τέλος θα πάρεις κάτι πολύ διαφορετικό όπως για κάποιο ανεξήγητο λόγο κάνει η συντριπτική πλειονότητα που ρωτάνε για επαγγελματικά μηχανήματα. Διάβασε προσεχτικά τα παρακάτω link (ακόμα και τα comments) για να κάνεις λιγότερα λάθη στην επιλογή και καλές δουλειές όταν με το καλό το πάρεις! https://www.pugetsystems.com/labs/articles/After-Effects-CPU-performance-Intel-Core-X-10000-vs-AMD-Threadripper-3rd-Gen-1628/ https://www.pugetsystems.com/labs/articles/Premiere-Pro-CPU-performance-Intel-Core-X-10000-vs-AMD-Threadripper-3rd-Gen-1629/ Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2020 από elpenor
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα