hliasmarkos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Ενδιαφερόμενος να αναβαθμίσω το ταλαιπωρημένο πλέον Pixel XL και έχοντας μείνει απίστευτα ικανοποιημένος από την αγορά του μέχρι και σήμερα η επόμενη μου συσκευή θα είναι πάλι Pixel. Το θέμα είναι κοιτώντας Pixel 3/3XL και 4 XL περισσότερο οι τιμές και ειδικά στο Σκρουτζ είναι στον Θεό καθως και σε Amazon de Es κτλπ Γνωρίζει κανείς κάποιο άλλο μέρος για αγορά Pixel σε λογική τιμή? Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2020 από hliasmarkos
zx1234r Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Έχει ανέβει η τιμή του pixel γενικά. Περίμενε μήπως βγάλει κάποια προσφορά η google στο 3 αλλά δεν ξέρω αν θα παίξει Ευρώπη. 1
hliasmarkos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Αυτό παρατηρώ παρόλο που δεν είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικά και ειδικά σε αυτήν την τιμή Παρόλαυτα πρώτη φορά μου πετυχαίνει τόσο αγορά έχοντας αλλάξει Galaxy S Windows Phone HTC iPhone κάθε χρόνο άλλαζα κινητό ενώ αυτό το έχω σχεδόν 4 χρόνια και ακόμα με ικανοποιεί 1
NickTho Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 41 λεπτά πριν, hliasmarkos είπε Αυτό παρατηρώ παρόλο που δεν είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικά και ειδικά σε αυτήν την τιμή Παρόλαυτα πρώτη φορά μου πετυχαίνει τόσο αγορά έχοντας αλλάξει Galaxy S Windows Phone HTC iPhone κάθε χρόνο άλλαζα κινητό ενώ αυτό το έχω σχεδόν 4 χρόνια και ακόμα με ικανοποιεί γιατί δεν περιμένεις το 4a ή το 5; 1
Aristidis_Halkidis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 4a απο γερμανικο αμαζον. υπομονη ως τον οκτωβρη να το χτυπησουμε στα 349. 😇
hliasmarkos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Το 4a δεν με πολύ ψήνει πολύ μικρό και πλαστικό. Το 5 δεν έχω δει κάποιο συγκεκριμένο leak για να καταλάβω αν αξίζει την αναμονή μόνο ότι μάλλον θα έχει τον 765G
stsamp Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Pixel 4xl λευκό (64) από eBay με καλή βαθμολογία πωλητή στα 620 με μεταφορικά . Πολλοί δίνουν την εγγύηση που κατέχουν . Πριν 10 μέρες η αγορά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα