Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενδιαφερόμενος να αναβαθμίσω το ταλαιπωρημένο πλέον Pixel XL και έχοντας μείνει απίστευτα ικανοποιημένος από την αγορά του μέχρι και σήμερα η επόμενη μου συσκευή θα είναι πάλι Pixel.

Το θέμα είναι κοιτώντας Pixel 3/3XL και 4 XL περισσότερο οι τιμές και ειδικά στο Σκρουτζ είναι στον Θεό καθως και σε Amazon de Es κτλπ 

Γνωρίζει κανείς κάποιο άλλο μέρος για αγορά Pixel σε λογική τιμή?

Επεξ/σία από hliasmarkos
Δημοσ.

Έχει ανέβει η τιμή του pixel γενικά. Περίμενε μήπως βγάλει κάποια προσφορά η google στο 3 αλλά δεν ξέρω αν θα παίξει Ευρώπη.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό παρατηρώ παρόλο που δεν είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικά και ειδικά σε αυτήν την τιμή 

Παρόλαυτα πρώτη φορά μου πετυχαίνει τόσο αγορά έχοντας αλλάξει Galaxy S Windows Phone HTC iPhone κάθε χρόνο άλλαζα κινητό ενώ αυτό το έχω σχεδόν 4 χρόνια και ακόμα με ικανοποιεί

• Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, hliasmarkos είπε

Αυτό παρατηρώ παρόλο που δεν είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικά και ειδικά σε αυτήν την τιμή 

Παρόλαυτα πρώτη φορά μου πετυχαίνει τόσο αγορά έχοντας αλλάξει Galaxy S Windows Phone HTC iPhone κάθε χρόνο άλλαζα κινητό ενώ αυτό το έχω σχεδόν 4 χρόνια και ακόμα με ικανοποιεί

γιατί δεν περιμένεις το 4a ή το 5;

• Like 1
Δημοσ.

Το 4a δεν με πολύ ψήνει πολύ μικρό και πλαστικό. Το 5 δεν έχω δει κάποιο συγκεκριμένο leak για να καταλάβω αν αξίζει την αναμονή μόνο ότι μάλλον θα έχει τον 765G

Δημοσ.

Pixel 4xl λευκό (64) από eBay με καλή βαθμολογία πωλητή στα 620 με μεταφορικά . Πολλοί δίνουν την εγγύηση που κατέχουν . Πριν 10 μέρες η αγορά 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...