Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, CarlitoGR είπε

Στην φορμα στις πληρωμες φαινεται να εχει κανει πληρωμη το Δημοσιο;Γιατι εαν φαινεται τοτε εχει ξεκινησει το προγραμμα.Σε εμενα φαινονται 2 πληρωμες απο το δημοσιο και μου τα εχουν κρατησει κανονικα ολα τα χρηματα της δοσης.Σε ερωτηση μου μου ειπαν θα τα επιστρεψουν στο λογαριασμο{τπδυ)

Στη πλατφόρμα, στης πληρωμές φαίνεται το παρακάτω μήνυμα(έχω αντικαταστήσει τους αριθμούς με αστεράκια),

Βέβαια 1-1-21 το δάνειο πληρώθηκε με δικά μου χρήματα(εξάλλου ο ειδικός λογαριασμός δεν είχε καθόλου χρήματα)

Αριθμός Οφειλής

Ταυτότητα Οφειλής

Αριθμός Δόσης

Ημερομηνία Δόσης

Αιτηθέν Ποσό Δόσης

Ποσοστό Επιδότησης Δημοσίου

Αριθμός Μηνών Επόμενης Δόσης

Αιτηθέν Ποσό Δημοσίου

1

01/01/2021

90,00%

1

1

01/01/2021

90,00%

1

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Οι πληρωμές του ΟΠΕΚΑ(συμπεριλαμβάνεται και το ΓΕΦΥΡΑ) γίνονται την τελευταία εργάσιμη κάθε μήνα.Τα χρήματα θα κατατεθούν την Παρασκευή(για τον Ιανουάριο).Την 01/02/21 θα δεις και την πρώτη αναλογία της επιδότησης με τα χρήματα που σου πιστώθηκαν από τον Ιανουάριο.

Επεξ/σία από Delavia
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, θα σας πω μια γνώμη από προσωπική εμπειρία ενός γεγονότος. 

Στη eurobank Εξυπηρετω 2 δάνεια κάθε 17&18 του μήνα, που έχουν μπει στο πρόγραμμα. Το 1ο mail από ΗΠΕΠΚ στις 14/12 που μου λέει για την 1η δόση (17+18 Δεκεμβρίου). Τα χρήματα του κράτους δεν είχαν μπει και επειδή είχα τα ποσά στο ακέραιο, οι δόσεις Δεκεμβρίου εξυπβρετηθηκαν από εμένα. 

Στις 15/1 ήρθε το 2ο email ΗΠΕΠΚΑ που μου αναφέρει για τη 2η δόση. Στις 17 +18 που εξυπηρετουνται τα δάνεια μου, ήταν ημέρες ΚΔ. Η eurobank επίχειρησε να τραβήξει χρήματα από την Παρασκευή 15/1 για τη δόση της Κυριακής 17/1 και μάλλον για τη δόση και της ΔΕΥΤΈΡΑ (!!!) που υπήρχαν μονο 2,67 ευρω υπόλοιπο, τα οποία και τράβηξε. Μπαινοντας στο ebanking για να μεταφέρω χρήματα Σάββατο πρωί ,βλεπω "ληξιπροθεσμες δοσεις: 1". Ακόμα και το δάνειο της Δευτέρας 18/1, το Σάββατο 16/1 έδειχνε ληηιπροθεσμο! 

Πήρα τηλέφωνο σε ένα 21048... (δε θυμάμαι) όπου η κυρία άρχισε να μου κάνει επιδειξη μπουρδολογιας. Θα ήταν η τέλεια πωλήτρια για σόμπες made in turkey. Είχε πατήσει το play κι έλεγε έλεγε έλεγε (λυπάμαι τον κακομοίρη που την παντρεύτηκε, αν είναι παντρεμένη). Μετά από απίστευτη υπομονή από μέρους μου, τη διακόπτω και της λέω, όλα αυτά που μου λέτε δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που σας ρωτω: γιατί βγήκα εκπρόθεσμος και ιδιαιτέρως η δόση της Δευτέρας γιατί επιχειρήθηκε να εξυπηρετηθεί νωρίτερα. Μόκο... ήταν λέει ΣΚ. Σήμερα της λέω ειναι Δευτερα. Μπλα μπλα μπλα, άρχισα να νιώθω πιο βλακας από εκείνη. 

Μη μακρυγορω άλλο : το σύστημα ξανά αργά το βράδυ έκανε προσπάθεια και τράβηξε τα σωστά ποσά μειωμένα κατά την ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ και η ληξιπροθεσμια  διεγράφη. Εκφράζω προσωπική γνώμη πάντα: αυτό που συνιστώ είναι ένα τσεκ μέσω Phone banking αν έγιναν οι πιστώσεις από το κράτος συνήθως τελευταία μέρα του μήνα, και κατάθεση το μειωμένο ποσόν. Επίσης, δε χάθηκε ο κόσμος αν έχετε ληξιοροθεσμο για λίγες μέρες. Ακυρώνεται αυτόματα, δε σας ακολουθεί. 

Σχετικά με την καθυστέρηση του κράτους και τον ένα μήνα μετά, ισχύει (στην περίπτωση μου) αντί ΔΕΚΈΜΒΡΙΟ-ΑΎΓΟΥΣΤΟ, θα είναι ΙΑΝΟΥΆΡΙΟ-ΣΕΠΤΈΜΒΡΙΟ το πρόγραμμα, δλδ ένα μήνα μετά. 

Επεξ/σία από nikodemus
  • Like 1
Δημοσ.

Σε συγγενικό μου πρόσωπο το SMS ήρθε αυτόν τον μήνα για πρώτη φορά. Κατέθεσε το ποσό της δόσης και μου είπε πως σήμερα το τράβηξε ολόκληρο η τράπεζα (Εθνική). Θα δω τι θα μου πει τον Φεβρουάριο. 

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχετε ιδέα πως γίνεται η διαδικασία στην Εθνική τράπεζα? Μου έχουν έρθει τα mail κλπ, και σήμερα μου ήρθε ειδοποίηση στο κινητό, από την εφαρμογή της Εθνικής ibank ότι πιστώθηκε ο λογαριασμός μου με το ποσό που αναμένω. Μπαίνω στην εφαρμογή μέσα αλλά δεν το βρίσκω το ποσο στον λογαριασμό που καταθέτω το δάνειο, ούτε σε κανέναν λογαριασμό μου.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, plakalis είπε

Καλησπέρα, έχετε ιδέα πως γίνεται η διαδικασία στην Εθνική τράπεζα? Μου έχουν έρθει τα mail κλπ, και σήμερα μου ήρθε ειδοποίηση στο κινητό, από την εφαρμογή της Εθνικής ibank ότι πιστώθηκε ο λογαριασμός μου με το ποσό που αναμένω. Μπαίνω στην εφαρμογή μέσα αλλά δεν το βρίσκω το ποσο στον λογαριασμό που καταθέτω το δάνειο, ούτε σε κανέναν λογαριασμό μου.

Καλησπέρα,θα πατήσεις το σύμβολο που σου κύκλωσα ώστε να εμφανίσεις τον λογαριασμό 😉

IMG_20210128_212549.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Επιβεβαιωνω και εγω οτι εχει μπει το ποσο στην Eurobank. Μενει να δουμε την Δευτερα αν θα τραβηξουν ολο το ποσο της δοσης μας η θα αφαιρεσουν την επιδοτηση. Εγω αφησα στον λογαριασμο το ποσο της δοσης μου μειον τηεν επιδοτηση αυξημενο κατα 20 ευρω. Επομενως αν παρουν ολο το ποσο που αφησα δηλαδη και τα 20 παραπανω ευρω σημαινει οτι δεν λογαριαζουν την επιδοτηση. Αν παρουν μονο το ποσο που αντιστοιχει μετα την αφαιρεση της επιδοτησης σημαινει οτι παμε καλα. Αυτο λεω να κανω 

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους, επιβεβαιώνω και εγώ ότι πιστώθηκαν τα χρήματα στον ειδικό λογαριασμό της eurobank. Τη Δευτέρα θα δω και εγώ αν τράβηξαν όλο το ποσό από τον λογαριασμό που εξυπηρετεί το δάνειο ή το συμψήφισαν με την επιδότηση.

Ευχαριστώ όλους για την ενημέρωση.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, k.perdikoulis είπε

Καλημέρα σε όλους, επιβεβαιώνω και εγώ ότι πιστώθηκαν τα χρήματα στον ειδικό λογαριασμό της eurobank. Τη Δευτέρα θα δω και εγώ αν τράβηξαν όλο το ποσό από τον λογαριασμό που εξυπηρετεί το δάνειο ή το συμψήφισαν με την επιδότηση.

Ευχαριστώ όλους για την ενημέρωση.

Μια από τα ίδια και σε εμένα.

Τη Δευτερά τα νεότερα!  

Δημοσ.
Στις 28/1/2021 στις 8:22 ΜΜ, marva είπε

Σε συγγενικό μου πρόσωπο το SMS ήρθε αυτόν τον μήνα για πρώτη φορά. Κατέθεσε το ποσό της δόσης και μου είπε πως σήμερα το τράβηξε ολόκληρο η τράπεζα (Εθνική). Θα δω τι θα μου πει τον Φεβρουάριο. 

Αν αυτο το μηνα ηρθε πρωτη φορά τότε το πρωτο δοσολογιο θα φυγει από την τραπεζα 1-5 Φλεβάρη επομένως θα περιμένει την πρωτη καταθεση επιδότησης από δημόσιο τέλος Φλεβάρη ;)

• Like 1
Δημοσ.

καλημέρα και καλό μήνα,

Η Eurobank τράβηξε σήμερα τα χρήματα της επιδότησης από το Λογαριασμό που τα έβαλε το κράτος, αλλά το 10% (ενώ υπήρχε στο Λογαριασμό από όπου τραβάει κανονικά ολόκληρη δόση) δεν το τράβηξε με αποτέλεσμα να το δείχνει ληξιπρόθεσμο.

Αντιμετωπίζει κανείς άλλος το ίδιο θέμα ?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...