Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, karakitsu_5227 είπε

Καλησπέρα και από εμένα!

Έχω την εξής απορία. Είμαστε στο στάδιο "Παρακολούθηση Επιδότησης" και από τις 24/11/2020 έχω οριστική έγκριση (ημερομηνία και ποσοστά στη συνεισφορά δημοσίου). Επίσης έχουν βγάλει ένα ποσό οφειλής. e-mail δεν έχω λάβει. Τί περιμένω; Εν τω μεταξύ ήταν να πάρουν δόση στις 29/11/2020 και τελικά την τράβηξαν ολόκληρη στις 4/12/2020.

Θα ήθελα τα φώτα σας!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!

Τράπεζα?

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 ώρες πριν, k.perdikoulis είπε

Τράπεζα?

Εθνική

12 ώρες πριν, Delavia είπε

Σου δίνει την δυνατότητα να κατεβάσεις αρχείο pdf εκεί που είναι τα ποσοστά επιδότησης στα δεξιά?

Ναι, το κατεβάζω και βλέπω την έγκριση

Δημοσ.

Καλημέρα, σε ρώτησα γιατί βλέπω πως όσοι έχουν δάνεια σε άλλες τράπεζες πλην της Eurobank έχω την εντύπωση πως έχουν λάβει την κρατική επιδότηση.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, k.perdikoulis είπε

Καλημέρα, σε ρώτησα γιατί βλέπω πως όσοι έχουν δάνεια σε άλλες τράπεζες πλην της Eurobank έχω την εντύπωση πως έχουν λάβει την κρατική επιδότηση.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται, γιατί άργησαν να πάρουν και τη δόση. Δεν μου έχει σταλεί e-mail αλλά έχουμε πάρει οριστική έγκριση. Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο ή e-mail που μπορώ να επικοινωνήσω;

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, karakitsu_5227 είπε

Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται, γιατί άργησαν να πάρουν και τη δόση. Δεν μου έχει σταλεί e-mail αλλά έχουμε πάρει οριστική έγκριση. Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο ή e-mail που μπορώ να επικοινωνήσω;

Δεν πήραν όλοι την επιδότηση του Νοέμβρη παρότι είχαν οριστική έγκριση (γνωστή μου που είναι στην alpha),ούτε και mail.Ισως συγκαταλέγεσαι σε εκείνους που θα ξεκινήσουν Δεκέμβρη.

Βλέπεις νέο ΙΒΑΝ στην πλατφόρμα ή στο e-banking σου(όπου και θα κατατεθεί η επιδότηση)?

Όσον αφορά την καθυστέρηση της δόσης σου πρέπει να επικοινωνήσεις με την εθνική να στο διευκρινήσει.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, karakitsu_5227 είπε

Σε εμένα αυτό που μου λένε από τράπεζα eurobank είναι ότι για αυτούς θα ξεκινήσει από τον Ιανουάριο, προφανώς επειδή οι αιτήσεις είναι πολλές σε κάποιους ξεκίνησε η επιδότηση από τον μήνα Δεκέμβριο (Εθνική, alpha και Πειραιώς) σε κάποιους άλλους θα ξεκινήσει από τον Ιανουάριο. Για κάλεσε σε αυτό το τηλ 2104859000  μπας και βγάλεις άκρη.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, k.perdikoulis είπε

Σε εμένα αυτό που μου λένε από τράπεζα eurobank είναι ότι για αυτούς θα ξεκινήσει από τον Ιανουάριο, προφανώς επειδή οι αιτήσεις είναι πολλές σε κάποιους ξεκίνησε η επιδότηση από τον μήνα Δεκέμβριο (Εθνική, alpha και Πειραιώς) σε κάποιους άλλους θα ξεκινήσει από τον Ιανουάριο. Για κάλεσε σε αυτό το τηλ 2104859000  μπας και βγάλεις άκρη.

Καλησπέρα,

κάλεσα, αλλά δυστυχώς δεν μου είπαν κάτι επιπλέον.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, k.perdikoulis είπε

Ειμαι Πειραιως και δεν εχω λαβει ακομη την επιδότηση παρολο που εχω παρει ολες τις εγκρίσεις.

Δημοσ.

Για όσους έχουν δάνειο στο Παρακαταθήκων πλέον μου βγάζει το pdf της έγκρισης.....μην τους φοβάστε κερδαμε αδερφια!!!!!

Δημοσ.

Σήμερα η Πειραιώς τράβηξε τα χρήματα τα οποία μπήκαν στον ειδικό λογαριασμό τέλη Νοεμβρίου, με την ένδειξη για την δόση Νοεμβρίου, την οποία είχα πληρώσει στο 100% και τα χρησιμοποίησε για την δόση Δεκεμβρίου. Το αποτέλεσμα ήταν για την δόση Δεκεμβρίου η οποία ήταν 452,71 ευρώ, να πληρώσω 44,68 ευρώ το οποίο δεν είναι ακριβός το 10% (γιατί έχω κυμαινόμενο επιτόκιο) αλλά περίπου το 9.86% και κάτι και η τράπεζα επιδοτήθηκε για 90,13% και κάτι. Μιλάμε για 0,50 λεπτά αλλά μου φαίνεται ότι την όλη διαδικασία την έχουν χέσει πατόκορφα. Ότι να'ναι.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Snoopx25x είπε

Σήμερα η Πειραιώς τράβηξε τα χρήματα τα οποία μπήκαν στον ειδικό λογαριασμό τέλη Νοεμβρίου, με την ένδειξη για την δόση Νοεμβρίου, την οποία είχα πληρώσει στο 100% και τα χρησιμοποίησε για την δόση Δεκεμβρίου. Το αποτέλεσμα ήταν για την δόση Δεκεμβρίου η οποία ήταν 452,71 ευρώ, να πληρώσω 44,68 ευρώ το οποίο δεν είναι ακριβός το 10% (γιατί έχω κυμαινόμενο επιτόκιο) αλλά περίπου το 9.86% και κάτι και η τράπεζα επιδοτήθηκε για 90,13% και κάτι. Μιλάμε για 0,50 λεπτά αλλά μου φαίνεται ότι την όλη διαδικασία την έχουν χέσει πατόκορφα. Ότι να'ναι.

Κάτι τέτοιο θα συμβεί και σε εμένα στάνταρ εφόσον πήρα επιδότηση για Νοέμβριο(Πειραιώς) και δεν χρησιμοποιήθηκε και χρεώθηκα 100%(και εγώ με κυμαινόμενο)..."Welcome to the club" δηλαδή...

Έχω περιέργεια να δω τι ακριβώς θα γίνει με την τελευταία επιδότηση. Πολύ φοβάμαι πως θα μείνει μέσα στον ειδικό λογαριασμό αν πάει έτσι το σύστημα των πληρωμών...Βλέποντας...

Δημοσ.
Στις 9/12/2020 στις 8:09 ΜΜ, CarlitoGR είπε

Για όσους έχουν δάνειο στο Παρακαταθήκων πλέον μου βγάζει το pdf της έγκρισης.....μην τους φοβάστε κερδαμε αδερφια!!!!!

Εμένα δεν το έχει εμφανίσει ακόμα.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, yannis27gr είπε

Εμένα δεν το έχει εμφανίσει ακόμα.

Καλα και εμενα που το εβγαλε μηπως πηρα τιποτα λεφτα;Ελπιζω τουλαχιστον να μην πληρωσουμε και την δοση του Ιανουαριου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...