geolan1980 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Λοιπον, μιλησα με eurobank! μου ειπαν οτι σε οσους εχει εγκριθει απο το κρατος, θα ξεκινισει 01-01-21 να επιδοτει τα δανεια. μαλιστα, μου ειπε οτι θα πρεπει να τρεξει υποχρεωτικα τον Ιανουαριο γιατι το προγραμα εχει συγγεκριμενη ημερομηνια ληξης 01-09-21. μαλιστα μου ειπε οτι λογικα εως το τελος του μηνα θα πρεπει να λαβουμε email απο τη τραπεζα οπου θα μας γραφει αναλυτικα τι ποσο καταβολης θα εχει ο καθε δανειοληπτης. 1
nikodemus Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, geolan1980 είπε Λοιπον, μιλησα με eurobank! μου ειπαν οτι σε οσους εχει εγκριθει απο το κρατος, θα ξεκινισει 01-01-21 να επιδοτει τα δανεια. μαλιστα, μου ειπε οτι θα πρεπει να τρεξει υποχρεωτικα τον Ιανουαριο γιατι το προγραμα εχει συγγεκριμενη ημερομηνια ληξης 01-09-21. μαλιστα μου ειπε οτι λογικα εως το τελος του μηνα θα πρεπει να λαβουμε email απο τη τραπεζα οπου θα μας γραφει αναλυτικα τι ποσο καταβολης θα εχει ο καθε δανειοληπτης. Καλησπέρα, τώρα το είδα. Λίγο πριν στο ερώτημα σου τι έγραφε το email είναι ακριβώς ότι σου απαντησαν τα άλλα παιδιά παρακάτω. Εν ολίγοις μου λέει ότι για τη δόση του Δεκεμβρίου από τη δόση των 1000€ θα πρέπει να κατά βάλετε 600€. Αυτο τώρα που γράφεις με παραξενεύει ότι σου είπαν πως από Ιανουάριο ξεκινάει η eurobank.
christod67 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 11 ώρες πριν, nikodemus είπε Καλησπέρα, τώρα το είδα. Λίγο πριν στο ερώτημα σου τι έγραφε το email είναι ακριβώς ότι σου απαντησαν τα άλλα παιδιά παρακάτω. Εν ολίγοις μου λέει ότι για τη δόση του Δεκεμβρίου από τη δόση των 1000€ θα πρέπει να κατά βάλετε 600€. Αυτο τώρα που γράφεις με παραξενεύει ότι σου είπαν πως από Ιανουάριο ξεκινάει η eurobank. Καλημερα. Το ειχα γραψει και εγω μετα απο συνομιλια μου με eurobank. Η επιδοτηση ξεκινα απο 1/1 /2020 τουλαχιστον για τα στεγαστικα. Για τα αλλα δεν ξερω.
Arwindan Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις μου ήρθε mail και την επόμενη δόση το οποίο αναφέρει: Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει υπολογιστεί η μηνιαία δόση [2] για την οφειλή σας με ταυτότητα οφειλής [χχχχ] για το μήνα [Δεκέμβριο]. Το συνολικό ποσό της δόσης είναι [χχχ€] , η εγκεκριμένη επιδότηση του Δημοσίου ανέρχεται σε [90,00%] [χχχ€] του συνολικού ποσού της δόσης, επομένως καλείσθε να καταβάλετε το ποσό των [χχχ€]. Πλέον δεν αναφέρει καταληκτική ημερομηνία, ενώ διευκρίνιζει ότι στην ουσία είναι η 2η δόση του προγράμματος. Βέβαια την 1η Δεκεμβρίου πληρώθηκε δόση η οποία ήταν η πρώτη που επιδοτήθηκε.
CarlitoGR Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 49 λεπτά πριν, Arwindan είπε Μόλις μου ήρθε mail και την επόμενη δόση το οποίο αναφέρει: Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει υπολογιστεί η μηνιαία δόση [2] για την οφειλή σας με ταυτότητα οφειλής [χχχχ] για το μήνα [Δεκέμβριο]. Το συνολικό ποσό της δόσης είναι [χχχ€] , η εγκεκριμένη επιδότηση του Δημοσίου ανέρχεται σε [90,00%] [χχχ€] του συνολικού ποσού της δόσης, επομένως καλείσθε να καταβάλετε το ποσό των [χχχ€]. Πλέον δεν αναφέρει καταληκτική ημερομηνία, ενώ διευκρίνιζει ότι στην ουσία είναι η 2η δόση του προγράμματος. Βέβαια την 1η Δεκεμβρίου πληρώθηκε δόση η οποία ήταν η πρώτη που επιδοτήθηκε. Προβλέπω να τρέχουμε να βγάλουμε άκρη με τις τράπεζες μετά από 9μηνες. 1
Arwindan Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, CarlitoGR είπε Προβλέπω να τρέχουμε να βγάλουμε άκρη με τις τράπεζες μετά από 9μηνες. Θα φανεί στην επόμενη δόση. Εάν η επιδότηση είναι πάλι στο 90% τότε πάμε καλά, αν όχι...
yiankap Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Arwindan είπε Μόλις μου ήρθε mail και την επόμενη δόση το οποίο αναφέρει: Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει υπολογιστεί η μηνιαία δόση [2] για την οφειλή σας με ταυτότητα οφειλής [χχχχ] για το μήνα [Δεκέμβριο]. Το συνολικό ποσό της δόσης είναι [χχχ€] , η εγκεκριμένη επιδότηση του Δημοσίου ανέρχεται σε [90,00%] [χχχ€] του συνολικού ποσού της δόσης, επομένως καλείσθε να καταβάλετε το ποσό των [χχχ€]. Πλέον δεν αναφέρει καταληκτική ημερομηνία, ενώ διευκρίνιζει ότι στην ουσία είναι η 2η δόση του προγράμματος. Βέβαια την 1η Δεκεμβρίου πληρώθηκε δόση η οποία ήταν η πρώτη που επιδοτήθηκε. Και σε εμένα ήρθε το 2ο mail. Και σε εμένα το ίδιο, αναφέρεται στη δόση Δεκεμβρίου, η οποία όμως πληρώθηκε με τη πρώτη επιδότηση που κατατέθηκε τέλη Νοεμβρίου για την δόση Νοεμβρίου η οποία είχε πληρωθεί στο ακέραιο με τα δικά μου χρήματα. Τίποτα πάμε με ένα μήνα διαφορά σε σχέση με αυτό που λάβαμε. Δηλαδή υπολογίζεται για επιδότηση από το κράτος η δόση Δεκεμβρίου, ενώ στην ουσία επιδοτούν τη δόση Ιανουαρίου κ.ο.κ Άλλωστε σε μήνυμα που μου έστειλε το ΗΠΕΠΚ αναφέρει ότι η ημερομηνία του πρώτου mail είχε απλά ενημερωτικό χαρακτήρα. Λίγο προσοχή στους υπολογισμούς οι έχοντες κυμαινόμενο επιτόκιο, αφού το ποσό που θα πρέπει να καταβάλλουν πρέπει να υπολογιστεί με βάση το ποσό της δόσης που έχουν στη πραγματικότητα (επόμενη) και όχι αυτό που αναγράφεται στο e-mail (προηγούμενη). Μικροδιαφορές λεπτών όμως ας το προσέξουμε μην βγούμε off για τίποτα φραγκοδίφραγκα. Ας βάζουμε και 5-10 € παραπάνω για καλό και για κακό. Επίσης μην ξεχνάμε και τις ασφάλειες που συνδέοονται με το δάνειο όσοι έχουμε. Πληρώνονται κανονικά - μην το ξεχνάμε.... Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2020 από yiankap 2
Delavia Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Arwindan είπε Μόλις μου ήρθε mail και την επόμενη δόση το οποίο αναφέρει: Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει υπολογιστεί η μηνιαία δόση [2] για την οφειλή σας με ταυτότητα οφειλής [χχχχ] για το μήνα [Δεκέμβριο]. Το συνολικό ποσό της δόσης είναι [χχχ€] , η εγκεκριμένη επιδότηση του Δημοσίου ανέρχεται σε [90,00%] [χχχ€] του συνολικού ποσού της δόσης, επομένως καλείσθε να καταβάλετε το ποσό των [χχχ€]. Πλέον δεν αναφέρει καταληκτική ημερομηνία, ενώ διευκρίνιζει ότι στην ουσία είναι η 2η δόση του προγράμματος. Βέβαια την 1η Δεκεμβρίου πληρώθηκε δόση η οποία ήταν η πρώτη που επιδοτήθηκε. Το ίδιο και σε εμένα.Ηρθε mail που αναφέρει την δεύτερη δόση της επιδότησης δίχως καταληκτική ημερομηνία καταβολής. Ωστόσο παρ'όλη την έναρξη της επιδότησης,η δόση μου εως τώρα πληρώνεται στο ακέραιο με χρέωση δική μου, καθώς η επιδότηση παραμένει στον ειδικό λογαριασμό δίχως να "τραβηχτεί"...
yiankap Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, Delavia είπε Το ίδιο και σε εμένα.Ηρθε mail που αναφέρει την δεύτερη δόση της επιδότησης δίχως καταληκτική ημερομηνία καταβολής. Ωστόσο παρ'όλη την έναρξη της επιδότησης,η δόση μου εως τώρα πληρώνεται στο ακέραιο με χρέωση δική μου, καθώς η επιδότηση παραμένει στον ειδικό λογαριασμό δίχως να "τραβηχτεί"... Με την τράπεζα επικοινώνησες ; Είναι κουφό να μπαίνουν τα χρήματα και να μην τα παίρνει το σύστημά τους. Το κράτος είναι εντάξει στην υποχρέωσή του στην περίπτωσή σου. Είναι μάλλον θέμα τράπεζας.
Gostros Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Και εμένα μόλις μου ήρθε το δεύτερο email. Είμαι Πειραιώς και η πρώτη δόση έχει πληρωθεί στο ακέραιο αφου ελαβα το πρωτο μαιλ μετα την πληρωμή της δοσης. Στο winbank δεν φαίνονται οι λογαριασμοί που εχουν ανοιχτει αλλα στην πλατφόρμα φαίνεται ενα καινουργιο ιβαν στο οποιο δεν εχω προσβαση. Πέρασα χθες από την πειραιώς έδειξα ολα τα έγγραφα που μου εχουν σταλει και μου είπε η υπάλληλος να καταβάλω στο λογαριασμό μου μόνο το καθαρο ποσό που καλούμαι να πληρώσω. Δηλαδη μειον το 90% . Ειδωμεν! Αυριο βράδυ θα εχω νεα! 1
Delavia Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, yiankap είπε Με την τράπεζα επικοινώνησες ; Είναι κουφό να μπαίνουν τα χρήματα και να μην τα παίρνει το σύστημά τους. Το κράτος είναι εντάξει στην υποχρέωσή του στην περίπτωσή σου. Είναι μάλλον θέμα τράπεζας. Επικοινώνησα σήμερα(Πειραιώς),δίχως να έχω σαφή απάντηση βέβαια...Μου είπαν οτι από την τράπεζα είμαι οκ και θα τραβηχτούν τα χρήματα όταν "πρέπει"!!! Όταν ρώτησα πότε θα γίνει αυτό, μου είπαν πως δεν είναι ακόμη ενήμεροι για την ακριβή ημερομηνία... Μιλάμε για ότι να 'ναι απαντήσεις, παράλογες, δίχως βάση... Έχω στείλει και ερώτημα στην πλατφόρμα και αναμένω και τη δική τους απάντηση... Ωστόσο είμαι με κυμαινόμενο και άλλη επιδότηση παίρνω τώρα(σύμφωνα με τις τωρινές δόσεις) και άλλη δόση θα έχω όταν αποφασίσουν να "τραβήξουν" τα χρήματα του ειδικού λογαριασμού...Πφφφ 1
nikodemus Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Αύριο 17/12 είναι ημερομηνία εξυπηρέτησης του ενός από τα 2 δάνεια μου. Το 2ο εξυοηρετειται 18/12.Τα χρήματα τα έχω διαθέσιμα σα να μην υπάρχει επιδότηση, για να δούμε τι θα τραβήξουν. Θα σας ενημερώσω. Eurobank τράπεζα.
Gostros Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Gostros είπε Και εμένα μόλις μου ήρθε το δεύτερο email. Είμαι Πειραιώς και η πρώτη δόση έχει πληρωθεί στο ακέραιο αφου ελαβα το πρωτο μαιλ μετα την πληρωμή της δοσης. Στο winbank δεν φαίνονται οι λογαριασμοί που εχουν ανοιχτει αλλα στην πλατφόρμα φαίνεται ενα καινουργιο ιβαν στο οποιο δεν εχω προσβαση. Πέρασα χθες από την πειραιώς έδειξα ολα τα έγγραφα που μου εχουν σταλει και μου είπε η υπάλληλος να καταβάλω στο λογαριασμό μου μόνο το καθαρο ποσό που καλούμαι να πληρώσω. Δηλαδη μειον το 90% . Ειδωμεν! Αυριο βράδυ θα εχω νεα! Παιδια λετε να την πατησω; Εβαλα οπως γραφω μονο το ποσο του μενει μετα την επιδοτηση. Επειδη μεχρι τωρα ειμαι ενημερος λετε να προσπαθήσει να τραβηξει ολο το ποσο; Μετα θα βρεθω εκτεθειμενος; Να χρωσταω το υπόλοιπο; Λετε να εχω προβλημα; Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2020 από Gostros
hlias77 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Για εμένα,βάλτε ολα τα χρήματα τις δοσης σας,εκεί που τα βάζατε πάντα.αν τα τραβήξει όλα τα τράβηξε,θα σας τα αφαιρέσει όταν πάρει μπροστά.αν δεν σας τα τραβήξει τα κρατάτε.τόσο απλά.επειδή όλα αυτά είναι συστημικά,πιστεύω ότι θα έχουμε πρόβλημα στην αρχή.και επειδή οι κωλοτραπεζες αν δεν δουν μέσα τα λεφτά του κράτους,θέλουν οπωσδήποτε να πληρωθούν στο ακεραιο,θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους.Ας κάνουμε όλοι μας υπομονή για λίγο ακόμα. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2020 από hlias77
yannis27gr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Στις 14/12/2020 στις 8:38 ΜΜ, CarlitoGR είπε Σε προηγουμενη επικοινωνια που ειχα με το ταμειο μου ανεφεραν οτι θα το καταβαλουμε μεσω τραπεζης σε ειδικο λογαριασμο και δεν θα το κρατανε.Θα τους καλεσω αυριο το πρωι και ελπιζω να βγαλω ακρη. Έβγαλες άκρη πως θα γίνει με το ΤΠΔ; Εγώ θεωρώ ότι αντί να κρατάνε από το μισθό κάθε μήνα το συμφωνηθέν ποσό του δανείου, τους επόμενους 9 μήνες θα κρατάνε μέρος αυτού (το 10% τους πρώτους 3, 20 τους επόμενους 3 και 30 τους 3 τελευταίους).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα