Delavia Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, hlias77 είπε Για εμένα,βάλτε ολα τα χρήματα τις δοσης σας,εκεί που τα βάζατε πάντα.αν τα τραβήξει όλα τα τράβηξε,θα σας τα αφαιρέσει όταν πάρει μπροστά.αν δεν σας τα τραβήξει τα κρατάτε.τόσο απλά.επειδή όλα αυτά είναι συστημικά,πιστεύω ότι θα έχουμε πρόβλημα στην αρχή.και επειδή οι κωλοτραπεζες αν δεν δουν μέσα τα λεφτά του κράτους,θέλουν οπωσδήποτε να πληρωθούν στο ακεραιο,θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους.Ας κάνουμε όλοι μας υπομονή για λίγο ακόμα. Πολύ σωστά τα λες!
CarlitoGR Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 53 λεπτά πριν, yannis27gr είπε Έβγαλες άκρη πως θα γίνει με το ΤΠΔ; Εγώ θεωρώ ότι αντί να κρατάνε από το μισθό κάθε μήνα το συμφωνηθέν ποσό του δανείου, τους επόμενους 9 μήνες θα κρατάνε μέρος αυτού (το 10% τους πρώτους 3, 20 τους επόμενους 3 και 30 τους 3 τελευταίους). Οχι ηταν ξεκαθαρος ο υπαλληλος θα σταματησει η παρακρατηση του μισθου μας και θα μας στειλουν επιστολες ταχυδρομικα και οχι με mail οπως μου ειπε,στην οποια θα αναφερετε ενα κωδικος με τον οποιο θα κανουμε καταθεση το υπολοιπο της δοσης σε οποια τραπεζα θελουμε.Σε ερωτηση μου οτι εχω λαβει το mail με τα ποσοστα επιδοτησης και οτι το κρατος εχει καταθεση τα χρηματα για την πρωτη δοση μου ειπε οτι δεν εχει σημασια και οτι πρεπει να ακολουθηθει η διαδικασια που περιεγραψα......για αυτο λεω οτι θα αργησουμε να λαβουμε την επιδοτηση
Gostros Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, Gostros είπε Παιδια λετε να την πατησω; Εβαλα οπως γραφω μονο το ποσο του μενει μετα την επιδοτηση. Επειδη μεχρι τωρα ειμαι ενημερος λετε να προσπαθήσει να τραβηξει ολο το ποσο; Μετα θα βρεθω εκτεθειμενος; Να χρωσταω το υπόλοιπο; Λετε να εχω προβλημα; Καλημέρα στην παρεα. Εχω πολυ ευχαριστα νεα. Μολις μου τράβηξαν απο τον λογαριασμό του δανείου μου μονο το ποσο της επιδότησης (Πειραιώς) !!! Επιτέλους δικαιωθηκαμε αδέρφια! 3
nikodemus Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Καλημέρα, σήμερα η eurobank τράβηξε όλο το ποσό της δόσης από εμένα. Η επιδότηση πήγε για ύπνο μάλλον...
Delavia Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, nikodemus είπε Καλημέρα, σήμερα η eurobank τράβηξε όλο το ποσό της δόσης από εμένα. Η επιδότηση πήγε για ύπνο μάλλον... Ρε τι τραβάμε με αυτή την επιδότηση....Σε ποιο παράλληλο σύμπαν δουλεύουν όλα ρολόι?Μας κάνουν δύσκολα τα εύκολα...
totis13 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Στις 23/11/2020 στις 3:55 ΜΜ, totis13 είπε Καλησπέρα Τσακ και καλή εβδομάδα! Φαντάζομαι πληρώθηκε και η 2η δόση... Και ο μύθος συνεχίζεται. Όταν οι άλλοι δεν είχαν λάβει ούτε την πρώτη πληρωμή των 9 μηνών, ο Antoniouk είχε λάβει τη δεύτερη. Respect Όταν οι άλλοι δεν είχαν λάβει ούτε την πρώτη πληρωμή των 9 μηνών, ο Antoniouk είχε λάβει την τρίτη. Προσεχώς την 19η Δεκεμβρίου...
yannis27gr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 17 ώρες πριν, CarlitoGR είπε Οχι ηταν ξεκαθαρος ο υπαλληλος θα σταματησει η παρακρατηση του μισθου μας και θα μας στειλουν επιστολες ταχυδρομικα και οχι με mail οπως μου ειπε,στην οποια θα αναφερετε ενα κωδικος με τον οποιο θα κανουμε καταθεση το υπολοιπο της δοσης σε οποια τραπεζα θελουμε.Σε ερωτηση μου οτι εχω λαβει το mail με τα ποσοστα επιδοτησης και οτι το κρατος εχει καταθεση τα χρηματα για την πρωτη δοση μου ειπε οτι δεν εχει σημασια και οτι πρεπει να ακολουθηθει η διαδικασια που περιεγραψα......για αυτο λεω οτι θα αργησουμε να λαβουμε την επιδοτηση Και μετά από 9 μήνες θα ξαναρχίσει η παρακράτηση του μισθού; Κι αυτή η διαδικασία τους είναι πιο απλή από το να κάνανε απλώς μικρότερη παρακράτηση;
CarlitoGR Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, yannis27gr είπε Και μετά από 9 μήνες θα ξαναρχίσει η παρακράτηση του μισθού; Κι αυτή η διαδικασία τους είναι πιο απλή από το να κάνανε απλώς μικρότερη παρακράτηση; Ξέρω γω μας έχει φάει η γραφειοκρατεία στο δημόσιο,βεβαια και οι άλλες τράπεζες δεν πάνε πισω
SPYRER_007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Και μενα Εθνικη με αρχη επιδοτησης 17 Νοεμβριου τραβηξαν κανονικα την δοση Νοεμβριου. Σημερα επιτελους ξεκίνησαν και πηραν μονο την συμμετοχή μου.Βεβαια στο προγραμα ειμαι μια δοση πισω .Πως θα το διορθώσουν θα δουμε......... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, SPYRER_007 είπε Και μενα Εθνικη με αρχη επιδοτησης 17 Νοεμβριου τραβηξαν κανονικα την δοση Νοεμβριου. Σημερα επιτελους ξεκίνησαν και πηραν μονο την συμμετοχή μου.Βεβαια στο προγραμα ειμαι μια δοση πισω .Πως θα το διορθώσουν θα δουμε......... Ακριβώς τα ίδια και εδώ(Εθνική)...Ενώ το email εκκίνησης και άρα οριστικής ένταξης ήρθε στις 17/11, η δόση μου εξήχθη όλη από το λογαριασμό στις 14/11...Αυτό το μήνα όλα σωστά,έδωσα μόνο το υπόλοιπο...Φαινομενικά είμαστε μία επιδοτούμενη δόση πίσω, η τράπεζα ισχυρίζεται πως το εννιάμηνο θα ισχύσει κανονικά και θα συμψηφιστεί τυχόν χαμένο ποσό στο τέλος, από τη "Γέφυρα" βέβαια οι κρατικοδίαιτοι καμία απάντηση ούτε στο ερώτημα μέσω συστήματος,δεν θα σχολιάσω καν την ύπαρξη τηλεφώνου...Ίδωμεν!
kountoura Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Ανάκτηση στοιχείων κορονοπληκτων ακόμα η αίτηση μου.. Δε βλέπω φως στην υπόθεση, σε κάποιους που ήταν πολύ καιρό κολλημένη στο ανάκατη στοιχείων κορονοπληκτων προχώρησε? Η σαν την δική μου μεταφέρουν ποιο πίσω συνέχεια την ημερομηνία ολοκλήρωσης σταδίου?
CarlitoGR Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, kountoura είπε Ανάκτηση στοιχείων κορονοπληκτων ακόμα η αίτηση μου.. Δε βλέπω φως στην υπόθεση, σε κάποιους που ήταν πολύ καιρό κολλημένη στο ανάκατη στοιχείων κορονοπληκτων προχώρησε? Η σαν την δική μου μεταφέρουν ποιο πίσω συνέχεια την ημερομηνία ολοκλήρωσης σταδίου? Πόσο καιρό είσαι σε αυτό το στάδιο;Εμένα έκανε 2 μήνες να προχωρήσει.
kountoura Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, CarlitoGR είπε Πόσο καιρό είσαι σε αυτό το στάδιο;Εμένα έκανε 2 μήνες να προχωρήσει. Και τελικά προχώρησε Ε? Είναι μια ελπίδα το μήνυμα σου.. Πρέπει να είναι πάνω από 2μηνο. Τώρα η ημερομηνία ολοκλήρωσης σταδίου είναι η σημερινή, πιστεύω πάλι θα παραταθεί και θα γίνει πχ 30/12/20 Αρχές Αυγούστου έκανα την αίτηση...
CarlitoGR Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 34 λεπτά πριν, kountoura είπε Και τελικά προχώρησε Ε? Είναι μια ελπίδα το μήνυμα σου.. Πρέπει να είναι πάνω από 2μηνο. Τώρα η ημερομηνία ολοκλήρωσης σταδίου είναι η σημερινή, πιστεύω πάλι θα παραταθεί και θα γίνει πχ 30/12/20 Αρχές Αυγούστου έκανα την αίτηση... Ναι προχώρησε αλλά στείλε τους ένα μήνυμα μέσω της πλατφόρμας,εγώ έχω κάνει δύο κ κάθε φορά προχωραγε μια-δυο μέρες πριν μου απαντήσουν...... τυχαίο
kountoura Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, CarlitoGR είπε Ναι προχώρησε αλλά στείλε τους ένα μήνυμα μέσω της πλατφόρμας,εγώ έχω κάνει δύο κ κάθε φορά προχωραγε μια-δυο μέρες πριν μου απαντήσουν...... τυχαίο Όπως το προέβλεψα. Έγινε 28/12 η ημερομηνία ολοκλήρωσης σταδίου. Έχω στείλει σύνολο 2-3 φορές μήνυμα, αλλά η απάντηση με λίγα λόγια αυτό που βλέπω όχι κάτι ποιο αναλυτικά. Η αίτηση σας βρίσκεται στη φάση ανάκτηση στοιχείων κορονοπληκτων και πιθανή ημερομηνία ολοκλήρωσης είναι η τάδε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα