mariapapad Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, mvoli είπε καλημερα κανεις αιτηση για εκδοση αφμ και κωδικων taxisnet για το εξαρτωμενο μελος για να μπορεσεις μετα να κανεις αρση απορρητου αλλιως περνεις τηλεφωνο και μιλας με καποιον Καλησπέρα, το εξαρτώμενο μέλος έχει ήδη ΑΦΜ και κωδικούς taxis. Από λάθος μου δεν επέλεξα το πεδίο «δεν έχει υποχρέωση δήλωσης εισοδήματος», θα έχει από την επόμενη χρονιά. Όταν μπαίνω από τον λογαριασμό του εξαρτώμενου μέλους μου βγάζει το ακόλουθο μήνυμα “λόγω άντλησης ελλιπών/εσφαλμένων στοιχείων για το χρήστη με ΑΦΜ ....... δεν είναι δυνατή η επεξεργασία της αίτησης. Παρακαλούμε όπως διορθώσετε τα στοιχεία του Ε1 σας και έπειτα συνεχίσετε τη διαδικασία υποβολής αίτησης». Γνωρίζετε τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ
Delavia Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, mariapapad είπε Καλησπέρα, το εξαρτώμενο μέλος έχει ήδη ΑΦΜ και κωδικούς taxis. Από λάθος μου δεν επέλεξα το πεδίο «δεν έχει υποχρέωση δήλωσης εισοδήματος», θα έχει από την επόμενη χρονιά. Όταν μπαίνω από τον λογαριασμό του εξαρτώμενου μέλους μου βγάζει το ακόλουθο μήνυμα “λόγω άντλησης ελλιπών/εσφαλμένων στοιχείων για το χρήστη με ΑΦΜ ....... δεν είναι δυνατή η επεξεργασία της αίτησης. Παρακαλούμε όπως διορθώσετε τα στοιχεία του Ε1 σας και έπειτα συνεχίσετε τη διαδικασία υποβολής αίτησης». Γνωρίζετε τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ Μήπως να υποβάλλατε εκπρόθεσμα μηδενική δήλωση για το εξαρτώμενο μέλος με ότι αυτό συνεπάγεται? Κατόπιν τούτου συνεχίζετε την αίτηση στην πλατφόρμα. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2020 από Delavia
nikodemus Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, Delavia είπε Καλησπέρα. Μην ανησυχείς.Ετσι συνέβη με τους περισσότερους.Εμενα έφτασε να με χρεώσει 2 δόσεις,στον ειδικό μπήκε μόνο η μία δόση,δεν τραβήχτηκε στην καταληκτική ημερομηνία του Νοεμβρίου και χρεώθηκα το 100% και εν τέλει τραβήχτηκε τον Δεκέμβριο η επιδότηση του Νοέμβρη(παρόλο που το ποσό δεν αντιστοιχούσε το ίδιο λόγω κυμαινόμενου...).Πάμε ένα μήνα καθυστερημένα δηλαδή. Μάλιστα, αλλά πως θα ρεφαρουμε τη χαμένη δόση; Αυτό είναι το ερώτημα. Αύριο θα καλέσω την ειδική γραμμή της eurobank για να ρωτήσω σχετικά και θα σας πω τα νέα. 1
mvoli Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, mariapapad είπε Καλησπέρα, το εξαρτώμενο μέλος έχει ήδη ΑΦΜ και κωδικούς taxis. Από λάθος μου δεν επέλεξα το πεδίο «δεν έχει υποχρέωση δήλωσης εισοδήματος», θα έχει από την επόμενη χρονιά. Όταν μπαίνω από τον λογαριασμό του εξαρτώμενου μέλους μου βγάζει το ακόλουθο μήνυμα “λόγω άντλησης ελλιπών/εσφαλμένων στοιχείων για το χρήστη με ΑΦΜ ....... δεν είναι δυνατή η επεξεργασία της αίτησης. Παρακαλούμε όπως διορθώσετε τα στοιχεία του Ε1 σας και έπειτα συνεχίσετε τη διαδικασία υποβολής αίτησης». Γνωρίζετε τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ Καλησπέρα Ότι είπε και ο φίλος παραπάνω. Εκπροθεσμη μηδενική φορολογική δήλωση( πρόστιμο 100€ νομίζω) και στην συνέχεια θα μπορέσετε να προχωρήσετε την αίτηση.
hlias77 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Καλημέρα Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία. Σημερα τράβηξαν κανονικά όλο το ποσό τις δόσης.μειλ έχω λάβει κανονικά που έλεγε να βάλω το ποσοστό μου.χθες μίλησα με Πειραιώς που μου έλεγαν τις γνωστές παπανζες περί ληξιπρόθεσμου αν δεν υπάρχουν χρήματα στον λογαριασμό μου.ευελπιστώ τέλος του μήνα να μπουν τα χρήματα στον ειδικό λογαριασμό μπας και ξεκινήσει από τον επόμενο μήνα.
nikodemus Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μίλησα σήμερα με eurobank. Το θέμα είναι ότι ήρθε email αλλά τραβήχτηκε αμιγώς όλο το ποσό της δόσης. Συγκράτησα τα εξης: 1) ότι το κράτος αν και έστειλε email στον δικαιούχο, δεν φρόντισε να υπάρχουν τα λεφτά στους ειδικούς λογαριασμούς στις ημερομηνίες εξυπηρέτησης των δανείων και γιαυτό ρούφηξε το ποσό του δανειολήπτη. 2) ΕΆΝ ΔΕΝ ΕΊΧΑ ΒΆΛΕΙ ΌΛΟ ΤΟ ΠΟΣΌΝ ΘΑ ΉΜΟΥΝ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΟΣ ΜΕ ΌΤΙ ΑΥΤΌ ΣΥΝΕΠΆΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ "ΓΈΦΥΡΑ" 3)ο υπάλληλος χρησιμοποίησε πολλές λέξεις που εμπεριέχουν αμφιβολία, πχ "μάλλον", "ίσως", "κάπως έτσι" πράγμα που καταμαρτυρα προχειρότητα στο όλο εγχείρημα. 4) ήταν κατηγορηματικος στο ότι η 1η δόση θα μεταφερθεί στον επόμενο μήνα αλλά με κάποιο τρόπο θα την επωφεληθω και δεν θα χαθεί, δλδ θα ισχύσει το 9μηνο. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2020 από nikodemus 1
agnostos99 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, nikodemus είπε Μίλησα σήμερα με eurobank. Το θέμα είναι ότι ήρθε email αλλά τραβήχτηκε αμιγώς όλο το ποσό της δόσης. Συγκράτησα τα εξης: 1) ότι το κράτος αν και έστειλε email στον δικαιούχο, δεν φρόντισε να υπάρχουν τα λεφτά στους ειδικούς λογαριασμούς στις ημερομηνίες εξυπηρέτησης των δανείων και γιαυτό ρούφηξε το ποσό του δανειολήπτη. 2) ΕΆΝ ΔΕΝ ΕΊΧΑ ΒΆΛΕΙ ΌΛΟ ΤΟ ΠΟΣΌΝ ΘΑ ΉΜΟΥΝ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΟΣ ΜΕ ΌΤΙ ΑΥΤΌ ΣΥΝΕΠΆΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ "ΓΈΦΥΡΑ" 3)ο υπάλληλος χρησιμοποίησε πολλές λέξεις που εμπεριέχουν αμφιβολία, πχ "μάλλον", "ίσως", "κάπως έτσι" πράγμα που καταμαρτυρα προχειρότητα στο όλο εγχείρημα. 4) ήταν κατηγορηματικος στο ότι η 1η δόση θα μεταφερθεί στον επόμενο μήνα αλλά με κάποιο τρόπο θα την επωφεληθω και δεν θα χαθεί, δλδ θα ισχύσει το 9μηνο. Το κράτος παρόλο που παίρνει από τις τράπεζες τις δόσεις στην αρχήτου μήνα βάζει τα λεφτά προς το τέλος του μήνα με ότι αυτό συνεπάγεται!!!! Επίσης από τις οδηγίες που είχαν δοθεί ο δανειολήπτης πρέπει να φροντίζει να είναι πάντα ενήμερος στο μέρος της δόσης αλλά και στο σύνολο έως ώτου μπουν τα λεφτά επομένως δε θα μπορουσε να γινει και αλλιως παρα να σου ταβήξουν τα λεφτα μολις η δόση ωριμάσει. Αναφορικά με το τελευταίο τώρα θα επιδοτηθείς για τους 9 μήνες με πρώτο μηνα αυτόν που σου ήρθε το μήνυμα άσχετα πότε θα πάρει τα λεφ΄τα το δάνειο, οπότε αυτό σημαίνει πρακτικά ότι αφου σου πηρε δικά σου λεφτά στον πρώτο μήνα θα επιδοτηθεί έως και η 9η δόση τα λεφτά της οποίας θα μπουν στη 10η δόση στη σειρά Στις 22/12/2020 στις 12:36 ΜΜ, Jason13 είπε Καλησπερα, εχω καποιον που υπεγραψε νεο δανειο/δοσεις σε καθυστερημενο ανω 90 ημερων, ακομα περιμενει και το δανειο αλλα και την εμφανιση στο Κευδ τα ποσα επιδοτησεων. Οταν η τραπεζα το ετοιμασει, θα εμφανιστει κατευθειαν στο γεφυρα, το ποσο επιδοτησης κλπ; Ή πρεπει να κανω κατι με το γεφυρα ή και με την τραπεζα; Οποιος εχει αναλογη εμπειρια να ενημερωσει.. Ευχαριστω Το γεφυρα Βρισκεται σε «παρακολουθηση επιδοτησης». Οι τραπεζες οφειλουν να ενημερωσουν την πλατφόρμα ότι η ρυθμιση εγινε και ειναι πλεον οκ να προχωρησει. Προφανως αν εγινε αυτο τωρα το Δεκεμβρη θα φυγει πρωτη φορα αρχές Γενάρη με τη δόση της ρυθμισης για το Γενάρη οπότε μαλλον θα κανετε λιγο υπομονη. Λογικά το Γενάρη θα ερθει και το μηνυμα οτι ξεκιναει κλπ αλλά κλασικά επειδή η επιδότηση θα μπει τέλος Γενάρη αν η ημερομηνια δοσης ειναι πριν από αυτή θα πρέπει να εχουν μπει χρηματα στο λογαριασμο καταθεσεων που εξυπηρετει το δανειο για να μη βγει ληξιπρόθεσμο. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2020 από agnostos99
christod67 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπερα και χρονια πολλα. Οπως καταλαβα απο τις σημερινες ανακοινωνσεις της Κυβερνησηςτο προγραμμα Γεφυρα ξεκιναει στις 1/4/2020 και οχι τον Ιανουαριο οπως ελπιζαμε. Φοβαμει οτι υπαρχει εντονο προβλημα ρευστοτητας
agnostos99 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 35 λεπτά πριν, christod67 είπε Καλησπερα και χρονια πολλα. Οπως καταλαβα απο τις σημερινες ανακοινωνσεις της Κυβερνησηςτο προγραμμα Γεφυρα ξεκιναει στις 1/4/2020 και οχι τον Ιανουαριο οπως ελπιζαμε. Φοβαμει οτι υπαρχει εντονο προβλημα ρευστοτητας Το πρόγραμμα εχει ξεκινησει ηδη. Απλα μετακινηθηκε η καταληκτική ημερομηνία για να προλαβουν να ρυθμισουν οσοι δεν το εχουν κανει ακομα
geolan1980 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 καλησπέρα και χρονια πολλά, αν και εχω πάρει έγκριση και από το δημόσιο και από τη τράπεζα(eurobank), φως δεν βλέπω! είχα μια ελπίδα για τη δοση στις 1-1-21 αλλά από ότι φαινεται ο παραπάνω φίλος εχει δικιο!
christod67 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Η απαντηση που μου εδωσαν απο Eurobank (απο υποκαταστημα και οχι απο την τηλεφωνικη γραμμη) ειναι οτι δεν ξερουν ποτε θα ξεκινησει η επιδοτηση και δεν εχουν καμια ενημερωση. Τους ειχαν πει 1/1/21 αλλα αυτo δεν ειναι εφικτο πλεον. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2020 από christod67
k.perdikoulis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, christod67 είπε Η απαντηση που μου εδωσαν απο Eurobank (απο υποκαταστημα και οχι απο την τηλεφωνικη γραμμη) ειναι οτι δεν ξερουν ποτε θα ξεκινησει η επιδοτηση και δεν εχουν καμια ενημερωση. Τους ειχαν πει 1/1/21 αλλα αυτo δεν ειναι εφικτο πλεον. Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά, και εγώ σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα εχθές με τράπεζα Eurobank κάτι τέτοιο κατάλαβα, δεν έχουν ιδέα τι τους γίνεται. Υπομονή και υγεία σε όλους.
agnostos99 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω τις απαντήσεις ορισμένων τραπεζών. Οι επιδοτήσεις έχουν ξεκινησει επίσημα από τον Νοεμβριο. Ο μόνος λόγος να καθυστερουν είναι είτε να είναι δάνεια που χρειάζονται ρυθμιση και δεν εχει γινε ι ακομη ειτε να ειναι σε αναστολή δόσεων λογω covid που σε αυτη την περιπτωση θα ξεκινησει με τη ληξη της αναστολής ή 1/4/21 πλέον έχει δεν έχει αναστολή. @geolan1980 Πότε πήρες έγκριση από τραπεζα και δημοσιο? Αν ηταν μεσα στο Δεκεμβρη τότε θα δεις τα χρηματα να πιστώνονται περι τέλος Γεναρη με τη δόση του Ιανουαριου σαν 1η. Θεωρητικά πάντα διότι η κάθε τράπεζα κάνει τα δικά της
geolan1980 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 30 λεπτά πριν, agnostos99 είπε Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω τις απαντήσεις ορισμένων τραπεζών. Οι επιδοτήσεις έχουν ξεκινησει επίσημα από τον Νοεμβριο. Ο μόνος λόγος να καθυστερουν είναι είτε να είναι δάνεια που χρειάζονται ρυθμιση και δεν εχει γινε ι ακομη ειτε να ειναι σε αναστολή δόσεων λογω covid που σε αυτη την περιπτωση θα ξεκινησει με τη ληξη της αναστολής ή 1/4/21 πλέον έχει δεν έχει αναστολή. @geolan1980 Πότε πήρες έγκριση από τραπεζα και δημοσιο? Αν ηταν μεσα στο Δεκεμβρη τότε θα δεις τα χρηματα να πιστώνονται περι τέλος Γεναρη με τη δόση του Ιανουαριου σαν 1η. Θεωρητικά πάντα διότι η κάθε τράπεζα κάνει τα δικά της Καλησπέρα, την τελική έγκριση την πείρα στις στις 17/11/20. Κανονικά βάσει τα λεγόμενά τους θα έπρεπε να ξεκινάει επιδότηση από τώρα!
agnostos99 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, geolan1980 είπε Καλησπέρα, την τελική έγκριση την πείρα στις στις 17/11/20. Κανονικά βάσει τα λεγόμενά τους θα έπρεπε να ξεκινάει επιδότηση από τώρα! Το πιθανότερο ειναι να εχει ξεκινησει ηδη αφού με αυτά που λες η τραπεζα οφειλε 1-5/12 να εχει στειλει τη δόση σου στην πλατφόρμα του δημοσιου. Δυστυχως ομως τα λεφτα του 12ου θα τα πιστωσει το Δημόσιο 30-31/12 εκει τέλος μήνα το κάνει, οπότε ρίξε μια ματιά αν σου εχουν ανοιξει λογαριασμό επιδότησης να δεις οτι μπηκαν εκεί οταν θα γιορτάζεις την πρωτοχρονιά. Τωρα επειδή η δόση 12ου μεχρι τότε θα εχει τρέξει δυστυχως ειτε θα σου παρουν τα λεφτα της δόσης από λογαριασμό σου είτε θα μείνει απληρωτη μεχρι τότε οπότε πρόσεχέ το λίγο Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2020 από agnostos99
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα