geolan1980 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, agnostos99 είπε Το πιθανότερο ειναι να εχει ξεκινησει ηδη αφού με αυτά που λες η τραπεζα οφειλε 1-5/12 να εχει στειλει τη δόση σου στην πλατφόρμα του δημοσιου. Δυστυχως ομως τα λεφτα του 12ου θα τα πιστωσει το Δημόσιο 30-31/12 εκει τέλος μήνα το κάνει, οπότε ρίξε μια ματιά αν σου εχουν ανοιξει λογαριασμό επιδότησης να δεις οτι μπηκαν εκεί οταν θα γιορτάζεις την πρωτοχρονιά. Τωρα επειδή η δόση 12ου μεχρι τότε θα εχει τρέξει δυστυχως ειτε θα σου παρουν τα λεφτα της δόσης από λογαριασμό σου είτε θα μείνει απληρωτη μεχρι τότε οπότε πρόσεχέ το λίγο Μόλις τώρα, geolan1980 είπε 13 λεπτά πριν, agnostos99 είπε Το πιθανότερο ειναι να εχει ξεκινησει ηδη αφού με αυτά που λες η τραπεζα οφειλε 1-5/12 να εχει στειλει τη δόση σου στην πλατφόρμα του δημοσιου. Δυστυχως ομως τα λεφτα του 12ου θα τα πιστωσει το Δημόσιο 30-31/12 εκει τέλος μήνα το κάνει, οπότε ρίξε μια ματιά αν σου εχουν ανοιξει λογαριασμό επιδότησης να δεις οτι μπηκαν εκεί οταν θα γιορτάζεις την πρωτοχρονιά. Τωρα επειδή η δόση 12ου μεχρι τότε θα εχει τρέξει δυστυχως ειτε θα σου παρουν τα λεφτα της δόσης από λογαριασμό σου είτε θα μείνει απληρωτη μεχρι τότε οπότε πρόσεχέ το λίγο Το λογαριασμό που θα μου ανοίξουνε θα μου εμφανιστεί ξαφνικά?μέσα στην πλατφόρμα φαίνεται ότι μου έχουν ανοίξει έναν ειδικό λογαριασμό αλλά δεν εμφανίζεται στο e-banking μου! Παρεμπιπτόντως ενώ τον προηγούμενο μήνα είχα λάβει sms που έλεγε θα πρέπει να καταβάλω ολόκληρη τη δόση, αυτόν το μηνα δεν έχω λάβει αντίστοιχο sms!
agnostos99 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, geolan1980 είπε Το λογαριασμό που θα μου ανοίξουνε θα μου εμφανιστεί ξαφνικά?μέσα στην πλατφόρμα φαίνεται ότι μου έχουν ανοίξει έναν ειδικό λογαριασμό αλλά δεν εμφανίζεται στο e-banking μου! Παρεμπιπτόντως ενώ τον προηγούμενο μήνα είχα λάβει sms που έλεγε θα πρέπει να καταβάλω ολόκληρη τη δόση, αυτόν το μηνα δεν έχω λάβει αντίστοιχο sms! Κοιταξε καθε τραπεζα εχει φτιαξει το δικό της συστημα οπότε δεν ξερω τη εχει κανει η δικη σου. Σε μερικές ναι φαίνεται στο ebanking. Αν όχι σε σενα τότε το εχουν κανει να μη φαινεται δυστυχως. Αν μπορεις να μιλησεις με το phonebanking της τραπεζας σου εκει στις 31 αργα απογευμα να δουν αυτοί στο λογαριασμό που λες οτι φαινεται στην πλατφόρμα, δωσε τους το iban αν εχουν μπει τα λεφτα μεσα. Μην τους μπλέξεις πολυ με επιδοτήσεις κ τετοια απλά ρωτα αν στο λογαριασμό που θα τους δώσεις εχουν πιστωθεί λεφτά αυτές τις μέρες. Αν το ειχααν ανοιξει να φαινεται στο ebanking θα ταν πολυ πιο ευκολο. Δες επίσης μηπως πρεπει εσυ να τικάρεις καπου μεσα στο ebanking να εμφανιστει ο λογαριασμός Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2020 από agnostos99
yannis27gr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Εγώ έκανα αντιστοίχηση κατοικίας στις 17/11 κι έκτοτε δεν έχω πάρει email ούτε έχει εμφανιστεί τίποτα στην κατηγορία Συνεισφορά Δημοσίου. Μιλάμε πάντα για ΤΠΔ. Οπότε λογικά πάει και η δόση Ιανουαρίου. Φεβρουάριο και βλέπουμε.
agnostos99 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 41 λεπτά πριν, yannis27gr είπε Εγώ έκανα αντιστοίχηση κατοικίας στις 17/11 κι έκτοτε δεν έχω πάρει email ούτε έχει εμφανιστεί τίποτα στην κατηγορία Συνεισφορά Δημοσίου. Μιλάμε πάντα για ΤΠΔ. Οπότε λογικά πάει και η δόση Ιανουαρίου. Φεβρουάριο και βλέπουμε. Εχεις ρωτησει αν το ΤΠΔ εχει στειλει στην πλατφόρμα ότι είναι οκ και έτοιμο να δεχτει την επιδότηση? Μετα την αντιστοιχιση απο σενα το επομενα βημα ειναι η τραπεζα να πει οτι ειναι οκ (δηλ ειτε τα δανεια σου ειναι ενημερα ή τα ρυθμισες και εγινες ενημερος πλεον) και απο κει και περα τον επομενο μηνα ξεκιναει!!!! Στη θεωρία όλα αυτα βεβαια γιατι αν πχ η τραπεζα τα κανει ολα στο χερι μπορει να παρει και περισσοτερο
yannis27gr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 12 λεπτά πριν, agnostos99 είπε Εχεις ρωτησει αν το ΤΠΔ εχει στειλει στην πλατφόρμα ότι είναι οκ και έτοιμο να δεχτει την επιδότηση? Μετα την αντιστοιχιση απο σενα το επομενα βημα ειναι η τραπεζα να πει οτι ειναι οκ (δηλ ειτε τα δανεια σου ειναι ενημερα ή τα ρυθμισες και εγινες ενημερος πλεον) και απο κει και περα τον επομενο μηνα ξεκιναει!!!! Στη θεωρία όλα αυτα βεβαια γιατι αν πχ η τραπεζα τα κανει ολα στο χερι μπορει να παρει και περισσοτερο Σίγουρα είναι ενήμερο το δάνειο αφού γίνεται παρακράτηση μισθού. Δεν βλέπω το λόγο να πάρω τηλέφωνο, δεν είναι πώς όλοι οι υπόλοιποι πληρώνονται κι έχω μείνει εγώ πίσω Απλά ενημερώνω εδώ γιατί είναι καναδυο ακόμα με δάνειο στο ΤΠΔ, να δούμε αν τυχόν το δικό τους προχώρησε. 1
Xan_pap Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Καλημέρα και χρόνια πολλά! Γνωρίζετε κάθε πότε πιστώνεται η επιδότηση δανείου από το δημόσιο? Για τον Νοέμβριο η επιδότηση φάνηκε στον λογαριασμό που ανοίχτηκε για το δάνειο στις 27/11/2020. Για τον Δεκέμβριο όμως τίποτα μέχρι τώρα. Η τράπεζα Πειραιώς που έχω το δάνειο και επικοινώνησα, μου είπαν πως ακριβώς πότε δεν γνωρίζουν. Μπήκε σε κάποιον η επιδότηση τις τελευταίες ημέρες?
CarlitoGR Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 13 ώρες πριν, yannis27gr είπε Σίγουρα είναι ενήμερο το δάνειο αφού γίνεται παρακράτηση μισθού. Δεν βλέπω το λόγο να πάρω τηλέφωνο, δεν είναι πώς όλοι οι υπόλοιποι πληρώνονται κι έχω μείνει εγώ πίσω Απλά ενημερώνω εδώ γιατί είναι καναδυο ακόμα με δάνειο στο ΤΠΔ, να δούμε αν τυχόν το δικό τους προχώρησε. Όχι ακόμα Γιάννη.Εγω έχω τελειώσει με την πλατφόρμα κ σύμφωνα με αυτήν έχει μπει η πρώτη δόση 28/12,τώρα περιμένω να στείλουν επιστολή για άρση παρακράτησης μισθού αλλά κ σε εμένα για τον λογαριασμό που θα τους καταβάλω το υπόλοιπο της δόσης.Θα ξέρω σίγουρα τέλος του μήνα. 1
Delavia Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Xan_pap είπε Καλημέρα και χρόνια πολλά! Γνωρίζετε κάθε πότε πιστώνεται η επιδότηση δανείου από το δημόσιο? Για τον Νοέμβριο η επιδότηση φάνηκε στον λογαριασμό που ανοίχτηκε για το δάνειο στις 27/11/2020. Για τον Δεκέμβριο όμως τίποτα μέχρι τώρα. Η τράπεζα Πειραιώς που έχω το δάνειο και επικοινώνησα, μου είπαν πως ακριβώς πότε δεν γνωρίζουν. Μπήκε σε κάποιον η επιδότηση τις τελευταίες ημέρες? Επειδή η επιδότηση είναι από ΟΠΕΚΑ,ο οργανισμός αυτός πληρώνει τελευταία εργάσιμη συνήθως κάθε μήνα.Τα χρήματα των πληρωμών σε τραπεζικούς λογαριασμούς φαίνονται από την προηγούμενη το απόγευμα.Οποτε,για Δεκέμβριο θα φανούν σήμερα το απόγευμα στους ειδικούς λογαριασμούς.
christod67 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Στην EURΟBANK δεν θα δουμε ποτε τον ειδικο λογαριασμο στο ebanking.Αν μπουν λεφτα μου ειπαν θα το δουμε στην πλατφορμα στις πληρωμες. Οσοι εχουμε δοση στις 1/1 και ειμαστε ενημεροι περιμεναμε να ξεκινησει με αυτην την δοση. Η τραπεζα μου ειπε οτι αφου ολο το προγραμμα πηρε παραταση ΜΑΛΛΟΝ θα αργησουν οι καταβολες και θα ξεκινησουν απο 1/3 η 1/4. Ομως οπως ειπαν δεν εχουν καμια ενημερωση
Delavia Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 16 λεπτά πριν, christod67 είπε Στην EURΟBANK δεν θα δουμε ποτε τον ειδικο λογαριασμο στο ebanking.Αν μπουν λεφτα μου ειπαν θα το δουμε στην πλατφορμα στις πληρωμες. Οσοι εχουμε δοση στις 1/1 και ειμαστε ενημεροι περιμεναμε να ξεκινησει με αυτην την δοση. Η τραπεζα μου ειπε οτι αφου ολο το προγραμμα πηρε παραταση ΜΑΛΛΟΝ θα αργησουν οι καταβολες και θα ξεκινησουν απο 1/3 η 1/4. Ομως οπως ειπαν δεν εχουν καμια ενημερωση Στην πλατφόρμα στις πληρωμές φαίνεται μόνο η έγκριση πληρωμής από το δημόσιο,δεν φαίνεται πότε θα μπουν τα λεφτά στον ειδικό λογαριασμό,ούτε και πότε θα πληρωθεί η δόση από αυτα.Για παράδειγμα εμένα φάνηκε η έγκριση της πρώτης πληρωμής 17/11 στην πλατφόρμα,τά χρήματα μπήκαν τις 27/11 και έμειναν εκεί έως 19/12 όπου κρατήθηκαν για πληρωμή δόσης(η δόση μου είναι κάθε 19, Πειραιώς). Βέβαια,όπως προ-είπες,είναι ανάλογα την τράπεζα. Όσο για τις καταβολές σίγουρα θα αργήσουν,όπως θα αργήσουν και τελικές εγκρίσεις αιτήσεων!Γνωστή μου βρίσκεται σε παρακολούθηση επιδότησης από 17/10 με έγκριση δημοσίου χωρίς την έγκριση του πιστωτή ακόμα (alpha bank).Είναι ενήμερη,δίχως αναστολή και ακόμη περιμένει την έγκριση πιστωτή!!!Ερώτηση προς τράπεζα "δεν υπάρχει ενημέρωση".Ερώτημα στην πλατφόρμα παραμένει αναπάντητο 2 μήνες τώρα... Τι να σχολιάσουμε...?
yiankap Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Έγινε η 2η καταβολή της επιδότησης (σε κάποιους από εμάς είναι η 2η πληρωμή σε άλλους θα είναι λογικά η πρώτη). Καλή χρονιά σε όλους!! 1
hlias77 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα.έγινε και εμένα μόλις η πρώτη πληρωμή.Πειραιώς.η δόση όμως έχει ήδη πληρωθεί από τις 23-12 οποτε πάμε για 23-Γενάρη για να ξεκινήσει το πρόγραμμα.καλή χρόνια να έχουμε και εύχομαι σε όλους γρήγορη πληρωμή.:)
yannis27gr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, CarlitoGR είπε Όχι ακόμα Γιάννη.Εγω έχω τελειώσει με την πλατφόρμα κ σύμφωνα με αυτήν έχει μπει η πρώτη δόση 28/12,τώρα περιμένω να στείλουν επιστολή για άρση παρακράτησης μισθού αλλά κ σε εμένα για τον λογαριασμό που θα τους καταβάλω το υπόλοιπο της δόσης.Θα ξέρω σίγουρα τέλος του μήνα. Ενημέρωσε μόλις έχεις κάποια εξέλιξη. 1
chtsik Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα και χρόνια πολλά και από εμένα Δεν μπορώ να βγάλω άκρη ούτε με την πλατφόρμα ούτε με την τράπεζα (Εθνική). Έχω λάβει email για την πρώτη δόση από 14 Δεκεμβρίου. Στις 20/12 μπήκα και πλήρωσα το ποσό που μου έλεγε το email. Προχθές (28/12) τραβήχτηκε το υπόλοιπο ποσό (+κάποιους λίγους τόκους...). Χρήματα σήμερα δεν είδα κάπου. Σε ερώτηση στην τράπεζα μου είπαν πως έπρεπε να το αφήσω απλήρωτο για να μην τραβήξουν το υπόλοιπο ποσό αλλά τα χρήματα θα μπουν σε ειδικό λογαριασμό και τελικά δε θα τα χάσω... Αντίστοιχη ερώτηση στην πλατφόρμα χωρίς απάντηση εδώ και τρεις εβδομάδες... Μπορούμε να δούμε κάπου τους ειδικούς λογαριασμούς; Αν ναι πώς; Ευχαριστώ
agnostos99 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Λοιπόν όπως ειπαν και άλλοι παραπάνω πριν καμια ωρα περιπου πιστωθηκαν τα λεφτα από το δημοσιο σε οσους λογαριασμούς είναι ΟΚ στην πλατφόρμα για ολες τις τράπεζες. Αυτό σημαίνει ότι το δημοσιο απεστειλε την καταθεση αλλά αν καποιοι οργανισμοί δεν κανουν αυτοματα τις πιστώσεις θα περιμενουν χειροκινητα να γινουν. @chtsik Δες στο internet banking αν θυμαμαι καλά στην εθνικη εμφανιζονται οι λογαριασμοι κατω από τους καταθετικούς σου. Εκεί μεσα θα δεις και αν εγινε πιστωση πριν λίγο. Επίσης δεν ξερω ποτε στελνει ακριβως το Email για πρωτη δόση αλλα αν η τακτοποιηση εγινε μεσα στο Δεκεμβριο πρωτη φορα θα δεις λεφτα τέλος Ιανουαρίου Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2020 από agnostos99
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα