chtsik Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου. Το λογαριασμό δεν τον βλέπω στο internet banking. 1
29gk Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 24 λεπτά πριν, agnostos99 είπε Λοιπόν όπως ειπαν και άλλοι παραπάνω πριν καμια ωρα περιπου πιστωθηκαν τα λεφτα από το δημοσιο σε οσους λογαριασμούς είναι ΟΚ στην πλατφόρμα για ολες τις τράπεζες. Αυτό σημαίνει ότι το δημοσιο απεστειλε την καταθεση αλλά αν καποιοι οργανισμοί δεν κανουν αυτοματα τις πιστώσεις θα περιμενουν χειροκινητα να γινουν. @chtsik Δες στο internet banking αν θυμαμαι καλά στην εθνικη εμφανιζονται οι λογαριασμοι κατω από τους καταθετικούς σου. Εκεί μεσα θα δεις και αν εγινε πιστωση πριν λίγο. Επίσης δεν ξερω ποτε στελνει ακριβως το Email για πρωτη δόση αλλα αν η τακτοποιηση εγινε μεσα στο Δεκεμβριο πρωτη φορα θα δεις λεφτα τέλος Ιανουαρίου Να επιβεβαιωσω κι εγω, οτι σημερα 30/12 πιστωθηκαν χρηματα στον ειδικο λογαριασμο της Πειραιως. Φυσιολογικα λοιπον, τον Δεκεμβριο οντως μετρα ως πρωτη δοση πληρωμης ενω πραγματικα θα πληρωθει η δοση του Ιανουαριου. Προσοχη λοιπον χρειαζεται και στην παρακολουθηση των δοσεων ωστε να ειναι λογιστικα σωστες ετσι ωστε να μην βγει καποιος εκτος προγραμματος. Ως πρωτο τριμηνο με 90% επιδοτησης δηλαδη θα λογιζεται το ΔΕΚ-ΙΑΝ-ΦΕΒ και οχι το ΙΑΝ-ΦΕΒ-ΜΑΡΤ. 1
Delavia Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, chtsik είπε Καλησπέρα και χρόνια πολλά και από εμένα Δεν μπορώ να βγάλω άκρη ούτε με την πλατφόρμα ούτε με την τράπεζα (Εθνική). Έχω λάβει email για την πρώτη δόση από 14 Δεκεμβρίου. Στις 20/12 μπήκα και πλήρωσα το ποσό που μου έλεγε το email. Προχθές (28/12) τραβήχτηκε το υπόλοιπο ποσό (+κάποιους λίγους τόκους...). Χρήματα σήμερα δεν είδα κάπου. Σε ερώτηση στην τράπεζα μου είπαν πως έπρεπε να το αφήσω απλήρωτο για να μην τραβήξουν το υπόλοιπο ποσό αλλά τα χρήματα θα μπουν σε ειδικό λογαριασμό και τελικά δε θα τα χάσω... Αντίστοιχη ερώτηση στην πλατφόρμα χωρίς απάντηση εδώ και τρεις εβδομάδες... Μπορούμε να δούμε κάπου τους ειδικούς λογαριασμούς; Αν ναι πώς; Ευχαριστώ Καλά είναι να μην το αφήσεις απλήρωτο για να μην βγεις ληξιπρόθεσμος(κάπου στους όρους του "γέφυρα" το αναφέρει ώστε να μην ανακληθεί/διακοπεί η επιδότηση,ακόμη και αν πρακτικά δεν έχει ξεκινήσει) ότι και αν σου λένε από την τράπεζα(διαπιστωμένα είναι ανενημέρωτοι και απαντάνε στο "περίπου").Όταν είναι να ξεκινήσει η επιδότηση σου θα γίνει αυτόματα η κράτηση των αναλογιών. Ο ειδικός λογαριασμός στην εθνική φαίνεται κάνοντας κάποια ρύθμιση στο e-banking αν θυμάμαι καλά από προηγούμενες αναρτήσεις...Κάνε μια ανασκόπηση στις παλαιότερες,κάπου θα το βρεις... Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2020 από Delavia
hlias77 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, 29gk είπε Προσοχη λοιπον χρειαζεται και στην παρακολουθηση των δοσεων ωστε να ειναι λογιστικα σωστες ετσι ωστε να μην βγει καποιος εκτος προγραμματος. Ως πρωτο τριμηνο με 90% επιδοτησης δηλαδη θα λογιζεται το ΔΕΚ-ΙΑΝ-ΦΕΒ και οχι το ΙΑΝ-ΦΕΒ-ΜΑΡΤ. Τι ακριβώς εννοείς;αυτά τα χρήματα που μπήκαν σήμερα είναι για Ιαν-Φεβ-Μαρτ.εννοείτε ότι προϋπόθεση είναι να ξαναμπούν χρήματα.στο λέω αυτό γιατί εγώ την του Δεκεμβ την έχω ήδη πληρώσει με δικά μου χρήματα.Πάμε δηλ στο σενάριο ότι η επιδότηση θα είναι από Ιανουάριο έως και Σεπτέμβρη.σωστά τα λέω;
29gk Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 34 λεπτά πριν, hlias77 είπε Τι ακριβώς εννοείς;αυτά τα χρήματα που μπήκαν σήμερα είναι για Ιαν-Φεβ-Μαρτ.εννοείτε ότι προϋπόθεση είναι να ξαναμπούν χρήματα.στο λέω αυτό γιατί εγώ την του Δεκεμβ την έχω ήδη πληρώσει με δικά μου χρήματα.Πάμε δηλ στο σενάριο ότι η επιδότηση θα είναι από Ιανουάριο έως και Σεπτέμβρη.σωστά τα λέω; Οπως αναφερει το email, τα χρηματα που μπηκαν σημερα ειναι η πρωτη δοση. Αυτη ομως εχει τραβηχτει σε νωριτερη ημερομηνια απο την τραπεζα με χρηματα που ηδη υπηρχαν στον λογαριασμο του δανειου. Ο ειδικος λογαριασμος της επιδοτησης ηταν κενος τοτε. Ετσι, λογιστικα η πρωτη δοση ξεκινα τον Δεκεμβρη αλλα πραγματικα τον Ιανουαριο οπου και τοτε η τραπεζα θα αναζητησει τη δοση στους λογαριασμους. Αυτο ειναι το σημειο που χρειαζεται προσοχη για να μην πεταχτει καποιος εκτος. Να υπολογιζει δηλαδη πως το πρωτο τριμηνο ειναι το ΔΕΚ-ΙΑΝ-ΦΕΒ ενω η πληρωμη που θα εχει και τα τελευταια χρηματα επιδοτησης δεν ειναι ο Αυγουστος αλλα ο Σεπτεμβριος. 1
chtsik Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Τελικά ψάχνοντας λίγο στο internet banking βρήκα τον ειδικό λογαριασμό και σήμερα γύρω στις 3 μπήκαν τα χρήματα... 1
k.perdikoulis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, chtsik είπε Τελικά ψάχνοντας λίγο στο internet banking βρήκα τον ειδικό λογαριασμό και σήμερα γύρω στις 3 μπήκαν τα χρήματα... Καλησπέρα, αν έχεις δάνειο από Eurobank θέλεις να μου πεις και εμένα πως το βρήκες, γιατί ψάχνω ψάχνω και δεν βρίσκω τίποτα.
mvoli Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Καλή αρχή σε όσους μπήκαν σήμερα τα πρώτα χρήματα... Καλή χρονιά σε όλους και σε καλή μεριά τα χρήματα που θα περισσέψουν !!!! 1
geolan1980 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, k.perdikoulis είπε Καλησπέρα, αν έχεις δάνειο από Eurobank θέλεις να μου πεις και εμένα πως το βρήκες, γιατί ψάχνω ψάχνω και δεν βρίσκω τίποτα. Καλημέρα και χρόνια πολλά, Στη eurobank ο ειδικός λογαριασμός φαίνεται μόνο μέσα στην πλατφόρμα που έχετε κάνει την αίτηση. Δυστυχώς από ότι φαίνεται δεν υπάρχει δυνατότητα να φαίνεται και στο e-banking!
k.perdikoulis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, geolan1980 είπε Καλημέρα και χρόνια πολλά, Στη eurobank ο ειδικός λογαριασμός φαίνεται μόνο μέσα στην πλατφόρμα που έχετε κάνει την αίτηση. Δυστυχώς από ότι φαίνεται δεν υπάρχει δυνατότητα να φαίνεται και στο e-banking! Καλημέρα, ναι τον βλέπω στην πλατφόρμα απλά έλεγα μήπως υπάρχει τρόπος να το ενεργοποιήσω και μέσα από το e-banking.
kavouras Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Σε εμένα, ενω για την πληρωμή του Νοέμβρη μπήκε το ποσό στον COVID λογαριασμό και αυτομάτως πληρώθηκε η δόση του Νοέμβρη, για το Δεκέμβρη έγινε κάτι διαφορετικό. Μου κράτησαν όλο το ποσό απο τον προσωπικό μου λογαριασμό και εχθές μπήκαν τα χρήματα στον COVID λογαριασμό. Όμως απο τον COVID λογαριασμό σε μπορώ να τα μεταφέρω στον προσωπικό μου. Δηλαδή πλήρωσα κανονικά τη δόση και δε μπορώ να πάρω τα χρήματα. Έχει γίνει και σε κανέναν άλλον?
christod67 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Καλημερα και χρονια πολλα. Ειδα οτι και σημερα τραβηχθηκε ολοκληρη η δοση του δανειου χωρις να υπαρξει η κρατικη επιχορηγηση. Φανταζομια και οτι αυτο συνεβηκε σε ολους οσους ειμαστε Eurobank.Εμεις μαλιστα δεν μπορουμε να δουμε τον ειδικο λογαριασμο και επομενως δεν ξερουμε αν μηκαν χρηματα εκει.
thewizard.mac Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Καλημέρα και καλή χρονιά. Και σε εμένα τραβήχτηκε όλη η δόση στη eurobank
geolan1980 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Καλημέρα, χρόνια πολλά με υγεία! Δυστυχώς και σε μένα τραβήχθηκε όλο το ποσό (eurobank)
k.perdikoulis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και ευτυχία. Επιβεβαιώνω ότι και σε εμένα τραβήχτηκε όλη η δόση από την τράπεζα (Eurobank) για την αποπληρωμή του δανείου χωρίς την κρατική επιδότηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα