athlonmarian Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Καλημέρα Καλή χρονια και χρόνια πολλά σε όλους! Εγω παιδια ειχα επικοινωνήσει 2 φορές τηλεφωνικα με την τράπεζα (eurobank) πολυ νωριτερα πριν πάρουν την δόση όταν δηλαδη εγινε η εγκριση 17/11/20 και στην πρώτη επικονωνία που είχα μου είπαν οτι θα άνοιγε ο λογαριασμός θα τον έβλεπα στο ebaking και σε αυτόν θα έβαζα τα χρήματα της δόσης που έπρεπε να καταβάλω από την πλευρά μου (10%)... για να μην αναφέρω οτι για να με συνδέσουν με κάποιον που να ήξερε να μου πει κατι, με συνδεαν από τον έναν στον άλλον... συνενόηση μπουζουκι δηλαδη...Τελικα απ τα πολλά, με σύνδεσαν με το αντιστοιχο τμήμα και το τηλ επικοινωνίας για όσους το χρειαστούν είναι 210 9555580. Οι μέρες πέρναγαν και εγω δεν έβλεπα αυτόν τον λογαριασμό και καμία ενημέρωση από την τράπεζα..Απαράδεκτοι! Οποτε πήρα πάλι να δώ τι γίνεται, που θα έβαζα τα χρήματα και λίγο έλειψε να με βγάλουν τρελό για αυτόν τον νεο λογαρισμό που θα ανοιγόταν και θα έπεπε να τον δώ στο ebanking μου... τιποτα. Για να μην σας τα πολυλογώ μου είπαν ότι θα έπρεπε να βάλω το ποσό που μου αντιστοιχούσε το 10% στον ίδιο λογαριασμό που έβαζα την δόση μου. Αυτο έκανα και εγω και έβαλα και παραπάνω χρηματα και τα τράβηξαν όλα.... εγω θα πάρω πάλι τηλ να δω τι γίνεται αλλά μαλλόν χαθηκε η επιδότηση της δόσης του Ιανουαρίου... ή δεν ξέρω τι άλλο να υποθέσω....
christod67 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Απο οτι καταλαβαινω η κατασταση για οσους ειμαστε EUROBANK ειναι: Δεν θα δουμε τον ειδικο λογαρισμο στο ebanking και επομενως δεν θα ξερουμε αν μπηκε η δοση ή οχι Τον Ιανουαριο τραβηχθηκε ολη η δοση χωρις επιδοτηση Ολοι στην EUROBANK σου λενε οτι δεν εχουν ενημερωση και δεν ξερουν τιποτα Οταν μπει η επιδοτηση θα μας στειλουν email η SMS ???????? Μαλλον η επιδοτηση θα ισχυσει απο την δοση 1/3 ή 1/4??????? Λογω παρατασης του προγραμματος δεν υπαρχει κινδυνος να χαθουν οι 9 μηνιαιες επιδοτησεις Τωρα γιατι εχω εχω την υποψια οτι ισως η επιδοτηση εχει μπει αλλα η EUROBANK θελει να την εκμεταλευτει για ενα ή και περισοοτερους μηνες . Επισης να ρωτησω αν ξερει καποιος στην πλατφορμα στο "πληρωμες" τι φαινεται. Υπαρχει περιπτωση εκει να βλεπουμε αν μπηκαν λεφτα στον ειδικο λογαριασμο?
Delavia Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, christod67 είπε Απο οτι καταλαβαινω η κατασταση για οσους ειμαστε EUROBANK ειναι: Δεν θα δουμε τον ειδικο λογαρισμο στο ebanking και επομενως δεν θα ξερουμε αν μπηκε η δοση ή οχι Τον Ιανουαριο τραβηχθηκε ολη η δοση χωρις επιδοτηση Ολοι στην EUROBANK σου λενε οτι δεν εχουν ενημερωση και δεν ξερουν τιποτα Οταν μπει η επιδοτηση θα μας στειλουν email η SMS ???????? Μαλλον η επιδοτηση θα ισχυσει απο την δοση 1/3 ή 1/4??????? Λογω παρατασης του προγραμματος δεν υπαρχει κινδυνος να χαθουν οι 9 μηνιαιες επιδοτησεις Τωρα γιατι εχω εχω την υποψια οτι ισως η επιδοτηση εχει μπει αλλα η EUROBANK θελει να την εκμεταλευτει για ενα ή και περισοοτερους μηνες . Επισης να ρωτησω αν ξερει καποιος στην πλατφορμα στο "πληρωμες" τι φαινεται. Υπαρχει περιπτωση εκει να βλεπουμε αν μπηκαν λεφτα στον ειδικο λογαριασμο? Όλες οι τράπεζες είναι ανενημέρωτες απ' ότι έχω συμπεράνει,όχι μόνο η Eurobank. Αντίστοιχα, η Πειραιώς πριν ξεκινήσει να τραβάει την επιδότηση μου ,είχαν μπει 2 επιδοτήσεις στον covid λογαριασμό και δεν είχε τραβηχτεί τίποτα,ενώ στην πλατφόρμα είχα χρεωθεί 2 πληρωμές... Συμπεραίνουμε λοιπόν πως στην πλατφόρμα φαίνονται μόνο οι εντολές πληρωμής,όχι το αν πιστώθηκαν τα χρήματα στον ειδικό λογαριασμό ,ούτε και αν τα τράβηξαν έναντι δόσης... Το μόνο που μπορείτε να κάνετε όσοι είστε στη Eurobank είναι να βρείτε το iban από την πλατφόρμα(αν φαίνεται) και να μεταβείτε σε κατάστημα ζητώντας κίνηση του ειδικού λογαριασμού.Μονο έτσι θα φανεί αν πιστώθηκε η επιδότηση και αν τραβήχτηκε... Και πρέπει να το κάνετε κάθε μήνα στις αρχές(λόγω του ότι η επιδότηση πιστώνεται τελευταίες μέρες κάθε μήνα)ή μετά την καταληκτική του δανείου σας(ώστε να δείτε αν τραβήχτηκε η επιδότηση εφόσον έχετε διαπιστώσει ότι πιστώθηκε). Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2021 από Delavia
29gk Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Nα σου ζητησω μια επιβεβαιωση ή επαναδιατυπωση σε οτι αφορα την τραπεζα Πειραιως. Ασχετα λοιπον απο την πλατφορμα και τη σελιδα της ΓΕΦΥΡΑΣ, στον ειδικο λογαριασμο που ανοιχτηκε και φαινεται στο ebanking της Πειραιως, υπηρχαν τα χρηματα της δοσης, η αναλογη επιδοτηση δηλαδη, αλλα την ημερομηνια πληρωμης του δανειου δεν τραβηχτηκαν αυτα αλλα αναζητηθηκε ολοκληρη η δοση απο τον κανονικο λογαριασμο πληρωμης του δανειου;
Delavia Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, 29gk είπε Nα σου ζητησω μια επιβεβαιωση ή επαναδιατυπωση σε οτι αφορα την τραπεζα Πειραιως. Ασχετα λοιπον απο την πλατφορμα και τη σελιδα της ΓΕΦΥΡΑΣ, στον ειδικο λογαριασμο που ανοιχτηκε και φαινεται στο ebanking της Πειραιως, υπηρχαν τα χρηματα της δοσης, η αναλογη επιδοτηση δηλαδη, αλλα την ημερομηνια πληρωμης του δανειου δεν τραβηχτηκαν αυτα αλλα αναζητηθηκε ολοκληρη η δοση απο τον κανονικο λογαριασμο πληρωμης του δανειου; Ναι στην αρχή , πριν όμως ξεκινήσει η επιδότηση. Είχα πάρει έγκριση, mail, τα χρήματα μπήκαν στον covid λογαριασμό δύο συνεχόμενους μηνες και χρεωνόμουν όλο το ποσό της δόσης.Επειτα πήρε μπρος ο μηχανισμός και Δεκέμβριο ξεκίνησε η ανάλογη κράτηση από τον ειδικό λογαριασμό.Τυπικά η επιδότηση ξεκίνησε 50 ημέρες νωρίτερα αλλά στην πράξη συνέβη 50 ημέρες μετά.
birdman197 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα και Καλή Χρονιά, εγώ είμαι στην eurobank, ήμουν σε αναστολή έως 31/12 και 01/01/21 έπρεπε να βάλω κανονικά την δόση μου. Πήρα τηλέφωνο στις 30/12 για το τι θα πρέπει να κάνω και μου είπαν να βάλω μόνο το ποσό που μου αναλογεί και το υπόλοιπο θα τραβηχτεί από την κρατική επιδότηση. Προς το παρόν πάντως τραβήχτηκε όλο το ποσό που έβαλα ( και λίγο παραπάνω), και φαίνεται ληξιπροθεσμο το ποσό που πρέπει να περαστεί από την επιδότηση. Θα καλέσω και αύριο στην τράπεζα να δω τι θα μου πουν.
geolan1980 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 6 ώρες πριν, birdman197 είπε Καλησπέρα και Καλή Χρονιά, εγώ είμαι στην eurobank, ήμουν σε αναστολή έως 31/12 και 01/01/21 έπρεπε να βάλω κανονικά την δόση μου. Πήρα τηλέφωνο στις 30/12 για το τι θα πρέπει να κάνω και μου είπαν να βάλω μόνο το ποσό που μου αναλογεί και το υπόλοιπο θα τραβηχτεί από την κρατική επιδότηση. Προς το παρόν πάντως τραβήχτηκε όλο το ποσό που έβαλα ( και λίγο παραπάνω), και φαίνεται ληξιπροθεσμο το ποσό που πρέπει να περαστεί από την επιδότηση. Θα καλέσω και αύριο στην τράπεζα να δω τι θα μου πουν. Καλησπέρα και χρόνια πολλά, Εάν αύριο έχεις κάποιο νέο από τη τράπεζα, ενημέρωσέ μας σε παρακάλω!
athlonmarian Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Καλημέρα σε όλους!!! Μόλις μίλησα με την ειδική γραμμη εξυπηρέτησης πελατών στην eurobank μετα από μια ώρα + αναμονή.... μου είπαν το ότι όταν ξεκινησει η έναρη του προγραμματος θα έρθει email στον δικαιούχο στο οποίο θα αναφέρεται το ποσο που θα πρέπει να καταβάλει ο κάθε δικαιούχος και το ποσο που θα επιδοτηθεί από το κρατος και ποιους μηνες θα αφορά... επισης μας είπε ότι μεχρι να ερθει το email να καταβαλουμε όλο το ποσό της δόσης ασχετος αν εχει εγκριθεί το πρόγραμμα...πιθανότατα να καταβληθει το ποσο της ενισχυσης απο το κρατος τελος του μηνα αλλά χωρις βεβαιότητα... αν ερθει email και αφορά μηνες τους οποίου επρεπε να καταβαλετε μέρος της δόσης και σας τράβηξαν όλη την δόση κανονικά το ποσό αυτό θα επιστραφεί από την τράπεζα ή θα γίνει συνψηφισμός... καθε μερα όπως μας είπε ερχονται νεες ενημερώσεις γιαυτό και δεν είναι σταθερα αυτά που λένε.
nikodemus Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 11 λεπτά πριν, athlonmarian είπε Καλημέρα σε όλους!!! Μόλις μίλησα με την ειδική γραμμη εξυπηρέτησης πελατών στην eurobank μετα από μια ώρα + αναμονή.... μου είπαν το ότι όταν ξεκινησει η έναρη του προγραμματος θα έρθει email στον δικαιούχο στο οποίο θα αναφέρεται το ποσο που θα πρέπει να καταβάλει ο κάθε δικαιούχος και το ποσο που θα επιδοτηθεί από το κρατος και ποιους μηνες θα αφορά... επισης μας είπε ότι μεχρι να ερθει το email να καταβαλουμε όλο το ποσό της δόσης ασχετος αν εχει εγκριθεί το πρόγραμμα...πιθανότατα να καταβληθει το ποσο της ενισχυσης απο το κρατος τελος του μηνα αλλά χωρις βεβαιότητα... αν ερθει email και αφορά μηνες τους οποίου επρεπε να καταβαλετε μέρος της δόσης και σας τράβηξαν όλη την δόση κανονικά το ποσό αυτό θα επιστραφεί από την τράπεζα ή θα γίνει συνψηφισμός... καθε μερα όπως μας είπε ερχονται νεες ενημερώσεις γιαυτό και δεν είναι σταθερα αυτά που λένε. Δλδ περιμένουμε νέο email περα από αυτό που όλοι λάβαμε και λέει πχ για το μήνα Δεκέμβριο θα πληρώσετε τόσα. Στο νέο email θα έχει όλα τα ποσά για όλους τους μήνες. Σωστά κατάλαβα;
totis13 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, nikodemus είπε Δλδ περιμένουμε νέο email περα από αυτό που όλοι λάβαμε και λέει πχ για το μήνα Δεκέμβριο θα πληρώσετε τόσα. Στο νέο email θα έχει όλα τα ποσά για όλους τους μήνες. Σωστά κατάλαβα; Σωστά κατάλαβες. Αν δε λάβουμε email, δεν κινείται τίποτα. Δυο πράγματα να σημειώσω: 1) Είναι οι ημέρες που θα μας πούνε ότι "μπορείτε να βάλετε τα δάνεια σε αναστολή εκ νέου" και η δόση να ανέβει κι άλλο. Απορώ πως δεν τα βάλανε ήδη χωρίς συγκατάθεση όπως συνήθιζε να κάνει κατά το 2020 η eurobank . 2) Το ότι η επιδότηση στις άλλες τράπεζες τρέχει εδώ και δύο μήνες και η eurobank δε μπορεί να εφαρμόσει το πρόγραμμα επιδότησης, υπάρχει κάποιος επίσημα να μας εξηγήσει γιατί συμβαίνει ? Καλή χρονιά με υγεία σε όλους τους ταλαίπωρους (και μη-που δεν υπάρχουν-) δανειολήπτες
Dim333 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα και από εμένα. Έγκριση επιδότησης 17/11.σε αναστολή δόσεων μέχρι 31/12.τον Ιανουάριο είναι να πληρώσω δόση. Στην πλατφόρμα gov δεν φαίνεται τίποτα από δόσεις . Κάνω ερώτημα στην πλατφόρμα gov ποτέ θα ξεκινήσει η επιδότηση, ποτε θα έρθει email με δόσεις κτλ Η απάντηση Καλημέρα σας, στην καρτέλα "Συνεισφορά Δημοσίου" ήδη έχουν αναρτηθεί οι αποφάσεις έγκρισης (στη στήλη "ενέργειες" πατήστε το βελάκι). Προκειμένου να ξεκινήσει η κρατική επιδότηση των δόσεων θα πρέπει ο πιστωτής σας να αποστείλει το αναλυτικό δοσολόγιο , το οποίο εμφανίζεται στην καρτέλα "Πληρωμές". Σε περίπτωση καθυστέρησης εμφάνισης του δοσολογίου, παρακαλώ απευθυνθείτε στην τράπεζα. Με εκτίμηση Ομάδα υποστήριξης της πλατφόρμας επιδότησης Δανείων Κύριας Κατοικίας Πληγέντων Κορωνοϊού. 2
k.perdikoulis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Θα απευθυνθώ αύριο το πρωί στη Eurobank και θα τους δείξω την απάντηση που σου έδωσαν. Θέλω να δω τι απάντηση θα πάρω. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2021 από k.perdikoulis
Dim333 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Έπαιρνα και εγώ σήμερα τηλ στην eurobank αλλά συνεχώς μιλούσε... Θα δοκιμάσω και αύριο μεθαύριο... Πρέπει να σταματήσει αυτό το δούλεμα
k.perdikoulis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, Dim333 είπε Έπαιρνα και εγώ σήμερα τηλ στην eurobank αλλά συνεχώς μιλούσε... Θα δοκιμάσω και αύριο μεθαύριο... Πρέπει να σταματήσει αυτό το δούλεμα Όσες φορές κάλεσα στο τηλέφωνο την τράπεζα περίμενα στο ακουστικό καμιά ώρα, το σήκωνε άντρας υπάλληλος και η απάντηση ήταν του στιλ περιμένουμε διευκρινίσεις από το σύστημα, βλέπουμε ότι έχει ανοίξει ο ειδικός λογαριασμός και κάποια στιγμή θα μπει η επιδότηση. Έτσι με πάει από μήνα σε μήνα.
rus Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 7 ώρες πριν, k.perdikoulis είπε Όσες φορές κάλεσα στο τηλέφωνο την τράπεζα περίμενα στο ακουστικό καμιά ώρα, το σήκωνε άντρας υπάλληλος και η απάντηση ήταν........................ Eχει σημασια το φυλο του υπαλληλου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα