Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, rus είπε

Eχει σημασια το φυλο του υπαλληλου?

Καμία σημασία δεν έχει, απλά το ανέφερα γιατί όσες φορές κάλεσα στο τηλέφωνο μιλούσα πάντα με τον ίδιο. 

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας, μόλις κατάφερα και μίλησα με eurobank. Μου είπαν ότι  το δσολογιο πολύ σωστά το στέλνουν αυτοι(στην περίπτωση μου έχει σταλεί απλά δεν φαίνεται στο gov   γιατι ήμουν σε αναστολή μέχρι 31/12) .γυρω στις 15/1 θα μου έρθει email με τα σχετικά πόσα και θα φανουν κ στο σύστημα τα ποσα.το πόσο του δημοσίου θα μπει τέλος του μηνός. Ρώτησα επειδή η δόση μου είναι 10/1 πρέπει να την πληρώσω τώρα όλη; μου απάντησε υπάρχουν 2επιλογες:1)αν θες ναι και ξεκινάει η επιδότηση από φεβρουαριο2)αν θες όχι βάζεις το ποσό που σου αναλογεί από την επιδότηση και εξοφλειται το υπόλοιπο από την δόση του δημοσίου που θα μπει τέλος του μηνός. Ρώτησα πάλι αν δεν την πληρώσω όλη και φανεί το υπόλοιπο ανεξοφλητο υπάρχει κίνδυνος να βρεθώ εκτός προγράμματος; μου απάντησε όχι η επιδότηση έχει κατοχυρωθει και τα κονδύλια είναι ευρωπαϊκά δεν χανονται. Αυτα.. Αναμένω τις 15/1 να δουμε

Επεξ/σία από Dim333
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα. Να ρωτησω κατι. Yπαρχει καποιος που να εχει δανειο eurobank και στην πλατφορμα στο πεδιο πληρωμες να βλεπει κατι και να μην ειναι κενο ανεξαρτητα αν το δανειο του ειναι σε αναστολη ή οχι. Εγω δεν βλεπω τιποτα και δεν ειμαι σε αναστολη αλλα εχω ενημερο δανειο με εγκριση επιδοτησης απο τον Νοεμβριο και νομιζω οτι αυτο ισχυει για ολους οσους εχουμε δανειο απο EUROBANK

Επεξ/σία από christod67
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, christod67 είπε

Καλησπερα. Να ρωτησω κατι. Yπαρχει καποιος που να εχει δανειο eurobank και στην πλατφορμα στο πεδιο πληρωμες να βλεπει κατι και να μην ειναι κενο ανεξαρτητα αν το δανειο του ειναι σε αναστολη ή οχι. Εγω δεν βλεπω τιποτα χωρις να ειμαι σε αναστολη και νομιζω οτι αυτο ισχυει για ολους

Καλησπέρα, και σε εμένα προς το παρών το έχει κενό το πεδίο πληρωμές, τράπεζα Eurobank.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dim333 είπε

Καλησπέρα σας, μόλις κατάφερα και μίλησα με eurobank. Μου είπαν ότι  το δσολογιο πολύ σωστά το στέλνουν αυτοι(στην περίπτωση μου έχει σταλεί απλά δεν φαίνεται στο gov   γιατι ήμουν σε αναστολή μέχρι 31/12) .γυρω στις 15/1 θα μου έρθει email με τα σχετικά πόσα και θα φανουν κ στο σύστημα τα ποσα.το πόσο του δημοσίου θα μπει τέλος του μηνός. Ρώτησα επειδή η δόση μου είναι 10/1 πρέπει να την πληρώσω τώρα όλη; μου απάντησε υπάρχουν 2επιλογες:1)αν θες ναι και ξεκινάει η επιδότηση από φεβρουαριο2)αν θες όχι βάζεις το ποσό που σου αναλογεί από την επιδότηση και εξοφλειται το υπόλοιπο από την δόση του δημοσίου που θα μπει τέλος του μηνός. Ρώτησα πάλι αν δεν την πληρώσω όλη και φανεί το υπόλοιπο ανεξοφλητο υπάρχει κίνδυνος να βρεθώ εκτός προγράμματος; μου απάντησε όχι η επιδότηση έχει κατοχυρωθει και τα κονδύλια είναι ευρωπαϊκά δεν χανονται. Αυτα.. Αναμένω τις 15/1 να δουμε

καλησπέρα και καλή χρονιά ,

πριν λίγο μίλησα και εγώ με eurobank. Μου είπαν οτι από την στιγμή που εμφάνισε τα ποσοστά δημοσίου έπρεπε να πληρωθεί μόνο το ποσοστό που μου αναλογεί. Δοσολόγιο δεν εμφανίζεται ούτε σε εμένα.  Εγώ όμως πλήρωσα κανονικά στις 1/1/2021 την δόση μου. Ο υπάλληλος δεν ήταν σίγουρος τι έπρεπε να κάνει και μου είπε οτι κατέθεσε ένα αίτημα στην τράπεζα για να δουν το θέμα. Περιμένω απάντηση. Επίσης μου είπε να απευθυνθώ στην πλατφόρμα με αίτημα για να μου στείλουν/εμφανίσουν το δοσολόγιο.  όποιος έχει νεότερα ας ενημερώνει !!!

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα! 

Υπάρχει κάποιος που να μην έχει πάρει έγκριση πιστωτή ενώ έχει πάρει έγκριση δημοσίου?

Έχω μια αίτηση σε παρακολούθηση επιδότησης χωρίς έγκριση της alpha bank από 13/11...

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Dim333 είπε

Το ίδιο είπαν και σε μένα σήμερα που μίλησα. Αναμονή....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Dim333 είπε

.......Ρώτησα πάλι αν δεν την πληρώσω όλη και φανεί το υπόλοιπο ανεξοφλητο υπάρχει κίνδυνος να βρεθώ εκτός προγράμματος; μου απάντησε όχι η επιδότηση έχει κατοχυρωθει και τα κονδύλια είναι ευρωπαϊκά δεν χανονται. Αυτα.. Αναμένω τις 15/1 να δουμε

Εγω να σου πω οτι εχουν χαθει ήδη πολλές επιδοτήσεις λογω ληξιπρόθεσμου υπόλοιπου στη δόση. Όπως ειχα πει και πριν μέρες εγω θα έλεγα να βαλετε τα λεφτα όλα και ας παει τον επόμενο μήνα γιατί άπαξ και ακυρωθεί μετά αντε βγαλε άκρη!!!! Καποιες τραπεζες παιρνουν εξαλλου το ποσοστό που αναλογεί άσχετα αν εχεις βαλει όλο το ποσό στο λογαριασμό καταθεσης.

Επίσης να θυμίσω ότι το δημόσιο πληρώνει τελευταία μερα του μηνα οπότε αν η δόση σου είναι 10 του μηνα θα χρεωθείς και υπερημέρια εως και όταν πληρωθεί.

Εντιτ...Να προθέσω τωρα που το θυμηθηκα κιολας οτι πρεπει να εισαι ενημερος και για ενα χρονικο διαστημα μετα τη ληξη της επιδότησης αλλιως θα ζητησουν ΟΛΗ την επιδότηση πίσω, οπότε προσοχή λιγο θα ελεγα...

Επεξ/σία από agnostos99
Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρονιά. 

Κι εγώ eurobank. Το αρχικό Email μου ήρθε 14/12 που μου λέει ότι για τη δόση 17/12 πρέπει να πληρώσω το μειωμένο κατά την επιδότηση ποσόν. Παρόλα αυτά, στις 17/12 τράβηξε όλο το ποσό που ούτως ή άλλως είχα διαθέσιμο στο λογαριασμό εξυπηρέτησης δανείου. 

Επόμενη δόση μου 17/1. Το δράμα είναι πως ούτε στο ebanking μπορούμε εμείς της eurobank να δούμε το λογαριασμό, ούτε να δούμε αν έχουν πιστωθει χρήματα. Φυσικά δε γνωρίζω αν έχει σταλεί το δοσολογιο μου από την τράπεζα. Να παρω τηλέφωνο λέτε; Προβλέπω να χάνουμε και τον Ιανουάριο. 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, agnostos99 είπε

Εγω να σου πω οτι εχουν χαθει ήδη πολλές επιδοτήσεις λογω ληξιπρόθεσμου υπόλοιπου στη δόση. Όπως ειχα πει και πριν μέρες εγω θα έλεγα να βαλετε τα λεφτα όλα και ας παει τον επόμενο μήνα γιατί άπαξ και ακυρωθεί μετά αντε βγαλε άκρη!!!! Καποιες τραπεζες παιρνουν εξαλλου το ποσοστό που αναλογεί άσχετα αν εχεις βαλει όλο το ποσό στο λογαριασμό καταθεσης.

Επίσης να θυμίσω ότι το δημόσιο πληρώνει τελευταία μερα του μηνα οπότε αν η δόση σου είναι 10 του μηνα θα χρεωθείς και υπερημέρια εως και όταν πληρωθεί.

Εντιτ...Να προθέσω τωρα που το θυμηθηκα κιολας οτι πρεπει να εισαι ενημερος και για ενα χρονικο διαστημα μετα τη ληξη της επιδότησης αλλιως θα ζητησουν ΟΛΗ την επιδότηση πίσω, οπότε προσοχή λιγο θα ελεγα...

Διαβάζω στο topic απο πολλούς ότι τους λένε οι τραπεζοϋπάλληλοι αυθαίρετα να καταθέσουν μόνο την αναλογία και όχι το σύνολο της οφειλης...Χωρίς να θέλω να ακουστώ σαν την "κακιά πεθερά" θα βρεθούν ληξιπρόθεσμοι και θα τους πετάξει το πρόγραμμα της επιδότησης. Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου όσον αφορά την ολική καταβολή του ποσού από τους οφειλέτες.Σε κάθε περίπτωση αν το συνολικό ποσό είναι στο λογαριασμό και ξεκινήσει η επιδότηση θα κρατηθεί μόνο η αναλογία και το υπόλοιπο θα σας μείνει ρε παιδιά....

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Delavia είπε

Διαβάζω στο topic απο πολλούς ότι τους λένε οι τραπεζοϋπάλληλοι αυθαίρετα να καταθέσουν μόνο την αναλογία και όχι το σύνολο της οφειλης...Χωρίς να θέλω να ακουστώ σαν την "κακιά πεθερά" θα βρεθούν ληξιπρόθεσμοι και θα τους πετάξει το πρόγραμμα της επιδότησης. Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου όσον αφορά την ολική καταβολή του ποσού από τους οφειλέτες.Σε κάθε περίπτωση αν το συνολικό ποσό είναι στο λογαριασμό και ξεκινήσει η επιδότηση θα κρατηθεί μόνο η αναλογία και το υπόλοιπο θα σας μείνει ρε παιδιά....

Ετσι ειναι και οι περισσοτεροι υπάλληλοι δεν εχουν ενημερωθει καν τι ειναι το πρόγραμμα. Καλυτερα να ακουστω σαν οτιδηποτε παρα να τρεχω μετα να βγαζω ακρη ακομα και δικιο να εχω!!! Εδω δε βγαινει ακρη με την εναρξη της επιδότησης, θα ασχοληθούν μαζί μας αν ακυρωθεί??? Οπως και να εχει το τελικό ποσό που θα επιδοτηθουμε είναι το ίδιο οπως και αν πληρωθεί τελικά οπότε οπως λενε και στα χωρια μας... better safe than sorry :)

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, nikodemus είπε

Καλησπέρα και καλή χρονιά. 

Κι εγώ eurobank. Το αρχικό Email μου ήρθε 14/12 που μου λέει ότι για τη δόση 17/12 πρέπει να πληρώσω το μειωμένο κατά την επιδότηση ποσόν. Παρόλα αυτά, στις 17/12 τράβηξε όλο το ποσό που ούτως ή άλλως είχα διαθέσιμο στο λογαριασμό εξυπηρέτησης δανείου. 

Επόμενη δόση μου 17/1. Το δράμα είναι πως ούτε στο ebanking μπορούμε εμείς της eurobank να δούμε το λογαριασμό, ούτε να δούμε αν έχουν πιστωθει χρήματα. Φυσικά δε γνωρίζω αν έχει σταλεί το δοσολογιο μου από την τράπεζα. Να παρω τηλέφωνο λέτε; Προβλέπω να χάνουμε και τον Ιανουάριο. 

Εσείς που είστε στη eurobank σας πρότεινα κάτι όποιος θέλει να το δοκιμάσει...Εφόσον δεν βλέπεις τον λογαριασμό από το e-banking σου,πάρε το IBAN του ειδικού λογαριασμού από την πλατφόρμα και πήγαινε σε ένα κατάστημα να βγάλεις κίνηση του συγκεκριμένου λογαριασμού ώστε να διαπιστώσεις αν πιστώθηκε η πρώτη δόση.Πιστευω θα σου δίνουν αυτή τη δυνατότητα....δεν έχεις να χάσεις κάτι.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Delavia είπε

Εσείς που είστε στη eurobank σας πρότεινα κάτι όποιος θέλει να το δοκιμάσει...Εφόσον δεν βλέπεις τον λογαριασμό από το e-banking σου,πάρε το IBAN του ειδικού λογαριασμού από την πλατφόρμα και πήγαινε σε ένα κατάστημα να βγάλεις κίνηση του συγκεκριμένου λογαριασμού ώστε να διαπιστώσεις αν πιστώθηκε η πρώτη δόση.Πιστευω θα σου δίνουν αυτή τη δυνατότητα....δεν έχεις να χάσεις κάτι.

Χωρις να ξερω τα τερτύπια της eurobank εγω θα τους ζητουσα και στο phone banking το υπολοιπο του εν λογω λογαριασμού, χωρις πολλα πολλα για επιδοτήσεις κ τετοια σκετο υπόλοιπο. Τωρα αν εχουν αποκρυψει το υπολοιπο ακομα και απο τους υπαλληλους του phone τι να πω!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους.

Σήμερα που ήταν να πληρωθεί η δόση μου όλα έγιναν όπως έπρεπε.

Τραβήχτηκαν τα χρήματα από τον ειδικό λογαριασμό και τα υπόλοιπα από τον δικό μου που πλήρωνα τόσο καιρό το δάνειο (Πειραιώς).

Καλή υπομονή σε όσους είστε στη eurobank .Όλα θα γίνουν προφανώς αυτόν τον μήνα.

• Like 3
Δημοσ.
12 ώρες πριν, mvoli είπε

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους.

Σήμερα που ήταν να πληρωθεί η δόση μου όλα έγιναν όπως έπρεπε.

Τραβήχτηκαν τα χρήματα από τον ειδικό λογαριασμό και τα υπόλοιπα από τον δικό μου που πλήρωνα τόσο καιρό το δάνειο (Πειραιώς).

Καλή υπομονή σε όσους είστε στη eurobank .Όλα θα γίνουν προφανώς αυτόν τον μήνα.

Συγχαρητήρια! 

Ερώτηση : σου ήρθε ποτέ 2ο email με το δοσολογιο όλων των μηνών; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...