Delavia Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 7 ώρες πριν, nikodemus είπε Συγχαρητήρια! Ερώτηση : σου ήρθε ποτέ 2ο email με το δοσολογιο όλων των μηνών; Θα λάβουμε τέτοιο mail?Πως το γνωρίζεις?
nikodemus Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 16 λεπτά πριν, Delavia είπε Θα λάβουμε τέτοιο mail?Πως το γνωρίζεις? Αν διαβάσεις 1 σελίδα πριν θα δεις ότι έτσι λέει κάποιος φίλος που μίλησε με eurobank
Delavia Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, nikodemus είπε Αν διαβάσεις 1 σελίδα πριν θα δεις ότι έτσι λέει κάποιος φίλος που μίλησε με eurobank Α...οκ!Είπα μήπως το είδες/διάβασες κάπου επίσημα ή μήπως σου συνέβη εσένα.Το ότι το λέει κάποιος τραπεζοϋπάλληλος(και δε της eurobank , που είναι η "χελώνα" της επιδότησης αυτής) δεν σημαίνει ότι είναι γεγονός και ότι θα συμβεί... By the way στην Πειραιώς (που είμαι εγώ και ξεκίνησε η επιδότηση μου το Δεκέμβριο) το πρόγραμμα του ΓΕΦΥΡΑ στέλνει mail κάθε μήνα τα αναλογικά ποσά.Και εφόσον τα mail αποστέλλονται από ggps δεν νομίζω να έρθει ξεχωριστό mail στους οφειλέτες της eurobank με το σύνολο των μηνών της επιδότησης(όπως δεν ήρθε και στις άλλες τράπεζες). Εξού και το συμπέρασμα ότι οι τραπεζοϋπάλληλοι "αερολογούν"... Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2021 από Delavia
christod67 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 11 ώρες πριν, Delavia είπε Α...οκ!Είπα μήπως το είδες/διάβασες κάπου επίσημα ή μήπως σου συνέβη εσένα.Το ότι το λέει κάποιος τραπεζοϋπάλληλος(και δε της eurobank , που είναι η "χελώνα" της επιδότησης αυτής) δεν σημαίνει ότι είναι γεγονός και ότι θα συμβεί... By the way στην Πειραιώς (που είμαι εγώ και ξεκίνησε η επιδότηση μου το Δεκέμβριο) το πρόγραμμα του ΓΕΦΥΡΑ στέλνει mail κάθε μήνα τα αναλογικά ποσά.Και εφόσον τα mail αποστέλλονται από ggps δεν νομίζω να έρθει ξεχωριστό mail στους οφειλέτες της eurobank με το σύνολο των μηνών της επιδότησης(όπως δεν ήρθε και στις άλλες τράπεζες). Εξού και το συμπέρασμα ότι οι τραπεζοϋπάλληλοι "αερολογούν"... Οι δοσεις των δανειων με κυμαινομενο επιτοκιο δεν νομιζω οτι ειναι γνωστες περαν του τρεχοντος μηνα. Αρα θεωρω δυσκολο να ερθει email με ολες τις δοσεις του 9 μηνου. Εμενα στην EUROBANK μου ειπαν οτι θα ερθει email για την δοση που ειναι να πληρωθει την πρωτη του μηνα στο τελος του προηγουμενου μηνα. Απλα μου ειπε μια υπαλληλος οτι αυτο δεν θα γινει πριν τον Μαρτιο
karouvag Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Καλησπερα σας και χρόνια πολλά. Πελάτης της Eurobank και εγώ, ακούστε πως έχουν τα πράγματα μιας και σε μένα ξεκίνησε το πρόγραμμα. Στην πλατφόρμα του gov μου ήρθε η έγκριση στις 17/11/2020 και μετά σε προσωπικό μήνυμα στο email μου στις 14/12/2020 οτι έχει υπολογιστεί η 1η δόση μπλα μπλα μπλα...... Πληρώνω δύο δάνεια 6 και 23 του μήνα και ως και την 23/12/2020 μου τραβούσαν όλα τα λεφτά. Γιατί; Επειδή το κράτος βάζει τα λεφτά στους ειδικούς λογαριάσμους κάθε τέλος του μήνα και τον Νοέμβρη έμενα δεν είχαν μπει... (τους λόγαριασμους αυτούς στην Eurobank δεν τους βλέπεις) μπήκαν όμως τέλος Δεκέμβρη. Στις 4/1/2021 πήρα ξανά στο 2109555580 και ρώτησα αν έχουν μπέι τα λεφτά στους ειδικούς λογαριασμούς και η απαντηση ήταν καταφατική, έτσι στις 6/1 τράβήχτηκε ΜΟΝΟ το ποσο του 10%. Κάλο θα είναι να βάζετε όλο το ποσό ώσπου να δείτε το πρόγραμμα να ξεκινάει για να μην υπάρξουν ληξιπρόθεσμα τα δάνεια και πάρτε τηλέφωνο στον πιο πάνω αριθμό να ρωτήσετε αν έχουν μπεί χρήματα στους ειδικούς λογαριασμούς. Αν όχι τότε λογίκα τέλος του μήνα θα μπούν και 1 Φεβρουαρίου ξαναρωτάτε... Πιστεύω να σας ελυσα κάποιες απορίες. να είστε όλοι καλά. 1
totis13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, karouvag είπε Καλησπερα σας και χρόνια πολλά. Πελάτης της Eurobank και εγώ, ακούστε πως έχουν τα πράγματα μιας και σε μένα ξεκίνησε το πρόγραμμα. Στην πλατφόρμα του gov μου ήρθε η έγκριση στις 17/11/2020 και μετά σε προσωπικό μήνυμα στο email μου στις 14/12/2020 οτι έχει υπολογιστεί η 1η δόση μπλα μπλα μπλα...... Πληρώνω δύο δάνεια 6 και 23 του μήνα και ως και την 23/12/2020 μου τραβούσαν όλα τα λεφτά. Γιατί; Επειδή το κράτος βάζει τα λεφτά στους ειδικούς λογαριάσμους κάθε τέλος του μήνα και τον Νοέμβρη έμενα δεν είχαν μπει... (τους λόγαριασμους αυτούς στην Eurobank δεν τους βλέπεις) μπήκαν όμως τέλος Δεκέμβρη. Στις 4/1/2021 πήρα ξανά στο 2109555580 και ρώτησα αν έχουν μπέι τα λεφτά στους ειδικούς λογαριασμούς και η απαντηση ήταν καταφατική, έτσι στις 6/1 τράβήχτηκε ΜΟΝΟ το ποσο του 10%. Κάλο θα είναι να βάζετε όλο το ποσό ώσπου να δείτε το πρόγραμμα να ξεκινάει για να μην υπάρξουν ληξιπρόθεσμα τα δάνεια και πάρτε τηλέφωνο στον πιο πάνω αριθμό να ρωτήσετε αν έχουν μπεί χρήματα στους ειδικούς λογαριασμούς. Αν όχι τότε λογίκα τέλος του μήνα θα μπούν και 1 Φεβρουαρίου ξαναρωτάτε... Πιστεύω να σας ελυσα κάποιες απορίες. να είστε όλοι καλά. Καλή χρονιά! Είσαι ο πρώτος που διαβάζω ότι η Eurobank έστειλε email οτι έχει υπολογιστεί η 1η δόση μπλα μπλα μπλα...... Ένας νέος Τσακ Νόρις δηλαδή Κι ενώ όλοι οι άλλοι πάλευαν να μάθουν πότε θα επιδοτηθούν τα δάνειά τους στη Eurobank, του karouvag είχε ήδη επιδοτηθεί. Όλοι όσοι γνωρίζω είτε σε αναστολή, είτε εκτός, πληρώνουν 1η του μήνα τη δόση τους στη Eurobank. Και άντε να δικαιολογήσω ότι σε όσους ήταν σε αναστολή, να μην ήταν δυνατό να υπάρχει "κάβα" η δόση Ιανουαρίου στο λογαριασμό για να τραβηχτεί η μειωμένη. Σε αυτούς που δεν ήταν σε αναστολή και έχουν την έγκριση από το Νοέμβριο, είναι Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο .
christod67 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, karouvag είπε Καλησπερα σας και χρόνια πολλά. Πελάτης της Eurobank και εγώ, ακούστε πως έχουν τα πράγματα μιας και σε μένα ξεκίνησε το πρόγραμμα. Στην πλατφόρμα του gov μου ήρθε η έγκριση στις 17/11/2020 και μετά σε προσωπικό μήνυμα στο email μου στις 14/12/2020 οτι έχει υπολογιστεί η 1η δόση μπλα μπλα μπλα...... Πληρώνω δύο δάνεια 6 και 23 του μήνα και ως και την 23/12/2020 μου τραβούσαν όλα τα λεφτά. Γιατί; Επειδή το κράτος βάζει τα λεφτά στους ειδικούς λογαριάσμους κάθε τέλος του μήνα και τον Νοέμβρη έμενα δεν είχαν μπει... (τους λόγαριασμους αυτούς στην Eurobank δεν τους βλέπεις) μπήκαν όμως τέλος Δεκέμβρη. Στις 4/1/2021 πήρα ξανά στο 2109555580 και ρώτησα αν έχουν μπέι τα λεφτά στους ειδικούς λογαριασμούς και η απαντηση ήταν καταφατική, έτσι στις 6/1 τράβήχτηκε ΜΟΝΟ το ποσο του 10%. Κάλο θα είναι να βάζετε όλο το ποσό ώσπου να δείτε το πρόγραμμα να ξεκινάει για να μην υπάρξουν ληξιπρόθεσμα τα δάνεια και πάρτε τηλέφωνο στον πιο πάνω αριθμό να ρωτήσετε αν έχουν μπεί χρήματα στους ειδικούς λογαριασμούς. Αν όχι τότε λογίκα τέλος του μήνα θα μπούν και 1 Φεβρουαρίου ξαναρωτάτε... Πιστεύω να σας ελυσα κάποιες απορίες. να είστε όλοι καλά. Καλησπερα. Πολυ καλα τα νεα σου. Να ρωτησω. Στην πλατφορμα στις πληρωμες βλεπεις τιποτα?
nikodemus Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, karouvag είπε Καλησπερα σας και χρόνια πολλά. Πελάτης της Eurobank και εγώ, ακούστε πως έχουν τα πράγματα μιας και σε μένα ξεκίνησε το πρόγραμμα. Στην πλατφόρμα του gov μου ήρθε η έγκριση στις 17/11/2020 και μετά σε προσωπικό μήνυμα στο email μου στις 14/12/2020 οτι έχει υπολογιστεί η 1η δόση μπλα μπλα μπλα...... Πληρώνω δύο δάνεια 6 και 23 του μήνα και ως και την 23/12/2020 μου τραβούσαν όλα τα λεφτά. Γιατί; Επειδή το κράτος βάζει τα λεφτά στους ειδικούς λογαριάσμους κάθε τέλος του μήνα και τον Νοέμβρη έμενα δεν είχαν μπει... (τους λόγαριασμους αυτούς στην Eurobank δεν τους βλέπεις) μπήκαν όμως τέλος Δεκέμβρη. Στις 4/1/2021 πήρα ξανά στο 2109555580 και ρώτησα αν έχουν μπέι τα λεφτά στους ειδικούς λογαριασμούς και η απαντηση ήταν καταφατική, έτσι στις 6/1 τράβήχτηκε ΜΟΝΟ το ποσο του 10%. Κάλο θα είναι να βάζετε όλο το ποσό ώσπου να δείτε το πρόγραμμα να ξεκινάει για να μην υπάρξουν ληξιπρόθεσμα τα δάνεια και πάρτε τηλέφωνο στον πιο πάνω αριθμό να ρωτήσετε αν έχουν μπεί χρήματα στους ειδικούς λογαριασμούς. Αν όχι τότε λογίκα τέλος του μήνα θα μπούν και 1 Φεβρουαρίου ξαναρωτάτε... Πιστεύω να σας ελυσα κάποιες απορίες. να είστε όλοι καλά. Ωραίος! Και σε μένα 14/12 ήρθε το email με τις δόσεις και τα μειωμένα ποσά, άρα υποθέτω πως τέλος του Δεκεμβρίου πιστωθηκαν τα ποσά και στις 17+18 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει το πρόγραμμα. Θα κάνω κι ένα τηλέφωνο αύριο στη eurobank βέβαια στη γραμμή covid. Πάντως, υπερθεματιζω αυτό που είπαν και άλλοι: μην αφήνετε ελλειπή πόσα στους λογαριασμούς εξυπηρέτησης γιατί μπορεί να βρεθείτε προ εκπλήξεων.
Melkat Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Παιδιά, αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος....είχα υποβάλει αίτηση μέσα στις προθεσμίες μετά από παρότρυνση της τράπεζας ενώ δεν ήμουν στους πληγέντες. Μετά το Νοέμβρη όμως μπήκα σε αναστολή. Η αίτησή μου είναι στο στάδιο ανάκτηση στοιχείων ακόμα. Τι γίνεται σ αυτή την περίπτωση? Ξέρει κάτι κανείς?
nikodemus Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Melkat είπε Παιδιά, αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος....είχα υποβάλει αίτηση μέσα στις προθεσμίες μετά από παρότρυνση της τράπεζας ενώ δεν ήμουν στους πληγέντες. Μετά το Νοέμβρη όμως μπήκα σε αναστολή. Η αίτησή μου είναι στο στάδιο ανάκτηση στοιχείων ακόμα. Τι γίνεται σ αυτή την περίπτωση? Ξέρει κάτι κανείς? Εφόσον είσαι ακόμα σε "ανάκτηση στοιχείων κορονοπληκτων" δεν παίζει κανένα ρόλο η αναστολή στην οποία βρίσκεσαι.Θα είχε σημασία ΑΝ ήσουν σε "παρακολούθηση επιδότησης". Θα έπαιρνε αναβολή η έναρξη της επιδότησης μέχρι το πέρας της αναστολής δόσεων. Η επιλεξιμοτητα δε συνδέεται με την αναστολή. Προφανώς θα πρέπει να περιμένεις δυστυχώς. Το πιθανότερο είναι να σε κόψουν αν όπως λες δεν πλήρεις τα κριτήρια. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2021 από nikodemus
kountoura Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Χρόνια πολλά καλή χρονιά σε όλους. Παιδιά η δική μου αίτηση πήρε για δέκατη? Φορά παράταση ημερομηνίας για ολοκλήρωση σταδίου στη φάση ανάκατη στοιχείων κορονοπληκτων. Από 8/1 που ήταν μέχρι χθες πήγε 15. Εστειλα μήνυμα πριν μέρες μέσο της πλατφόρμας. Ρώτησα μέχρι πότε αυτή η ημερομηνία θα μεταβάλλεται? Δεν υπάρχει μια ημερομηνία να ξέρω αν δικαιούμαι τελικά η όχι το πρόγραμμα γέφυρα? Αυτό με την παράταση μαρτύριο σταγόνας μοιάζει.. 🙂
karouvag Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 6 ώρες πριν, totis13 είπε Καλή χρονιά! Είσαι ο πρώτος που διαβάζω ότι η Eurobank έστειλε email οτι έχει υπολογιστεί η 1η δόση μπλα μπλα μπλα...... Ένας νέος Τσακ Νόρις δηλαδή Κι ενώ όλοι οι άλλοι πάλευαν να μάθουν πότε θα επιδοτηθούν τα δάνειά τους στη Eurobank, του karouvag είχε ήδη επιδοτηθεί. Όλοι όσοι γνωρίζω είτε σε αναστολή, είτε εκτός, πληρώνουν 1η του μήνα τη δόση τους στη Eurobank. Και άντε να δικαιολογήσω ότι σε όσους ήταν σε αναστολή, να μην ήταν δυνατό να υπάρχει "κάβα" η δόση Ιανουαρίου στο λογαριασμό για να τραβηχτεί η μειωμένη. Σε αυτούς που δεν ήταν σε αναστολή και έχουν την έγκριση από το Νοέμβριο, είναι Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο . Το 2ο email δεν μου το έστειλε η τράπεζα αλλά η πλατφόρμα... 5 ώρες πριν, christod67 είπε Καλησπερα. Πολυ καλα τα νεα σου. Να ρωτησω. Στην πλατφορμα στις πληρωμες βλεπεις τιποτα? Μην δίνεις βάση στην πλατφόρμα...!! 2 τα βασικά... 1ον πληρώνεις κανονικά την δόση σου. 2ον πάρε τηλέφωνο και ρώτα αν έχουν πιστωθεί τα λεφτά στον (στους) ειδικούς λογαριασμούς 5 ώρες πριν, nikodemus είπε Ωραίος! Και σε μένα 14/12 ήρθε το email με τις δόσεις και τα μειωμένα ποσά, άρα υποθέτω πως τέλος του Δεκεμβρίου πιστωθηκαν τα ποσά και στις 17+18 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει το πρόγραμμα. Θα κάνω κι ένα τηλέφωνο αύριο στη eurobank βέβαια στη γραμμή covid. Πάντως, υπερθεματιζω αυτό που είπαν και άλλοι: μην αφήνετε ελλειπή πόσα στους λογαριασμούς εξυπηρέτησης γιατί μπορεί να βρεθείτε προ εκπλήξεων. Λογικά ναι θα έχουν μπει, πάρε και ρώτα.... Αν είναι θετική η απάντηση θα το δεις στις 17-18 και βαλε ΟΛΟ το ποσό για να είσαι σίγουρος... (αν όχι θα μπουν τέλος Ιανουαρίου).
karouvag Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 16 ώρες πριν, christod67 είπε Καλησπερα. Πολυ καλα τα νεα σου. Να ρωτησω. Στην πλατφορμα στις πληρωμες βλεπεις τιποτα? Καλημέρα στο πεδίο πληρωμές έχει 13 κουτιά να στο πω έτσι, ξεκινώντας απο τον ''Αριθμό οφειλής'' και τελευταιο είναι το ''Ημερομηνία προσδιορισμού ληξιπροθεσμίας''. Μου γράφει σε όλα κάτι εκτός απο τα τρία τελευταία. Βέβαια στο πεδίο ''Ημερομηνία δόσης'' μου γραφει 6/12 και 23/12 κάτι που δεν ισχύει αφού το πρόγραμμα ξεκίνησε σε εμένα 6/1 και αναμένω και την 23/1 να ξεκινησει το άλλο.
Melkat Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 12 ώρες πριν, nikodemus είπε Εφόσον είσαι ακόμα σε "ανάκτηση στοιχείων κορονοπληκτων" δεν παίζει κανένα ρόλο η αναστολή στην οποία βρίσκεσαι.Θα είχε σημασία ΑΝ ήσουν σε "παρακολούθηση επιδότησης". Θα έπαιρνε αναβολή η έναρξη της επιδότησης μέχρι το πέρας της αναστολής δόσεων. Η επιλεξιμοτητα δε συνδέεται με την αναστολή. Προφανώς θα πρέπει να περιμένεις δυστυχώς. Το πιθανότερο είναι να σε κόψουν αν όπως λες δεν πλήρεις τα κριτήρια. Οπότε περιμένω και βλέπουμε.... Ευχαριστώ πολύ!!!
Delavia Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Update: Σήμερα βρήκα στο γραμματοκιβώτιο μου έγγραφη ενημέρωση κίνησης λογαριασμού (του ειδικού/covid) από Πειραιώς. Φαίνονται οι κινήσεις του Δεκεμβρίου,το ΙΒΑΝ κλπ.Για τον λογαριασμό εξυπηρέτησης δανείου δεν λαμβάνω έγγραφη αναφορά. Συνέβη σε κανέναν άλλο? Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2021 από Delavia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα