k.perdikoulis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους, έκανα αυτό που είπες και ισχύει, δυστυχώς σε εμένα τα χρήματα στον ειδικό λογαριασμό δεν έχουν μπει ακόμα. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
geolan1980 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 6 ώρες πριν, nikodemus είπε Λοιπόν λοιπόν, ακούσατε ακούσατε : Όσοι έχετε eurobank και θέλετε να μάθετε αν πιστωθηκαν τα λ7 της επιδότησης, θα πάρετε το κεντρικό νούμερο 2109555000 και θα πείτε "υπόλοιπο λογαριασμού" και στη συνέχεια "σύνολο λογαριασμών" (υπάρχει ψηφιακός βοηθός που κάνει τις αντίστοιχες ερωτήσεις). Σε μένα μπήκανε επιτέλους. Ελπίζω εκτός από το να σας διασκέδασα λίγο, και να σας βοήθησα λίγο! Edit :επειδή έγραφα περπατώντας με τον μικρό χεράκι χεράκι, αν ξέρετε το Iban του νέου ακατασχετου που δημιουργήθηκε, λέτε τα 4 τελευταία ψηφία. Εγώ δεν τα είχα πρόχειρα και για αυτό είπα "όλοι οι λογαριασμοί". Είναι ένας τρόπος να ελέγχετε μήνα μήνα αν μπαίνουν τα λεφτά. Καλησπέρα, μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ κάθε πόσο του μήνα πρέπει να πληρώσεις τη δόση σου;
nikodemus Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, geolan1980 είπε Καλησπέρα, μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ κάθε πόσο του μήνα πρέπει να πληρώσεις τη δόση σου; Εξυπηρετω 2 δάνεια 17 και 18 κάθε μήνα.
karouvag Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 16 ώρες πριν, k.perdikoulis είπε Καλησπέρα σε όλους, έκανα αυτό που είπες και ισχύει, δυστυχώς σε εμένα τα χρήματα στον ειδικό λογαριασμό δεν έχουν μπει ακόμα. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Καλημέρα....dont worry... Θα μπουν τέλος Ιανουαρίου... Ξαναδές αρχές Φεβρουαρίου.....
geolan1980 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 17 ώρες πριν, nikodemus είπε Λοιπόν λοιπόν, ακούσατε ακούσατε : Όσοι έχετε eurobank και θέλετε να μάθετε αν πιστωθηκαν τα λ7 της επιδότησης, θα πάρετε το κεντρικό νούμερο 2109555000 και θα πείτε "υπόλοιπο λογαριασμού" και στη συνέχεια "σύνολο λογαριασμών" (υπάρχει ψηφιακός βοηθός που κάνει τις αντίστοιχες ερωτήσεις). Σε μένα μπήκανε επιτέλους. Ελπίζω εκτός από το να σας διασκέδασα λίγο, και να σας βοήθησα λίγο! Edit :επειδή έγραφα περπατώντας με τον μικρό χεράκι χεράκι, αν ξέρετε το Iban του νέου ακατασχετου που δημιουργήθηκε, λέτε τα 4 τελευταία ψηφία. Εγώ δεν τα είχα πρόχειρα και για αυτό είπα "όλοι οι λογαριασμοί". Είναι ένας τρόπος να ελέγχετε μήνα μήνα αν μπαίνουν τα λεφτά. Έχω ένα μικρό θεματακι και θα ήθελα την άποψη σας, Το δάνειο είναι μέσω eurobank Την αίτηση την έχει κάνει η σύζυγος μου, και λογαριασμός που δημιουργήθηκε είναι στο όνομα της. Το δάνειο κατοικίας που έχουμε είναι στο όνομα και των δυο, όμως e banking και κωδικούς eurofone έχω μόνο εγώ, αλλά επειδή είναι στο όνομα της συζύγου ο συγκεκριμένος λογαριασμός, δεν μου δίνουν πρόσβαση να δω εάν μπήκαν τα χρήματα. Θα μπορεί η σύζυγος μου να μάθει τηλεφωνικά εάν έχουν μπει τα χρήματα στο συγκεκριμένο λογαριασμό χωρίς να έχει κωδικός eurofone banking; 14 λεπτά πριν, geolan1980 είπε Έχω ένα μικρό θεματακι και θα ήθελα την άποψη σας, Το δάνειο είναι μέσω eurobank Την αίτηση την έχει κάνει η σύζυγος μου, o λογαριασμός που δημιουργήθηκε είναι στο όνομα της. Το δάνειο κατοικίας που έχουμε είναι στο όνομα και των δυο, όμως e banking και κωδικούς eurofone έχω μόνο εγώ, αλλά επειδή είναι στο όνομα της συζύγου ο συγκεκριμένος λογαριασμός, δεν μου δίνουν πρόσβαση να δω εάν μπήκαν τα χρήματα. Θα μπορεί η σύζυγος μου να μάθει τηλεφωνικά εάν έχουν μπει τα χρήματα στο συγκεκριμένο λογαριασμό χωρίς να έχει κωδικός eurofone banking;
karouvag Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 51 λεπτά πριν, geolan1980 είπε Έχω ένα μικρό θεματακι και θα ήθελα την άποψη σας, Το δάνειο είναι μέσω eurobank Την αίτηση την έχει κάνει η σύζυγος μου, και λογαριασμός που δημιουργήθηκε είναι στο όνομα της. Το δάνειο κατοικίας που έχουμε είναι στο όνομα και των δυο, όμως e banking και κωδικούς eurofone έχω μόνο εγώ, αλλά επειδή είναι στο όνομα της συζύγου ο συγκεκριμένος λογαριασμός, δεν μου δίνουν πρόσβαση να δω εάν μπήκαν τα χρήματα. Θα μπορεί η σύζυγος μου να μάθει τηλεφωνικά εάν έχουν μπει τα χρήματα στο συγκεκριμένο λογαριασμό χωρίς να έχει κωδικός eurofone banking; Καλημέρα, τηλεφωνικά η διαδικασία είναι η εξής: 1ον Παίρνεις τηλέφωνο και ζητάς ''Υπόλοιπο λογαριασμού'' 2ον Λες τον αριθμό της κάρτας σου. 3ον Σου ζητάει επαλήθευση δύο αριθμών απο τους κωδικούς του europhone banking και 4ον ζητάς ''Σύνολο λογαριασμών''. 1
Delavia Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, geolan1980 είπε Έχω ένα μικρό θεματακι και θα ήθελα την άποψη σας, Το δάνειο είναι μέσω eurobank Την αίτηση την έχει κάνει η σύζυγος μου, και λογαριασμός που δημιουργήθηκε είναι στο όνομα της. Το δάνειο κατοικίας που έχουμε είναι στο όνομα και των δυο, όμως e banking και κωδικούς eurofone έχω μόνο εγώ, αλλά επειδή είναι στο όνομα της συζύγου ο συγκεκριμένος λογαριασμός, δεν μου δίνουν πρόσβαση να δω εάν μπήκαν τα χρήματα. Θα μπορεί η σύζυγος μου να μάθει τηλεφωνικά εάν έχουν μπει τα χρήματα στο συγκεκριμένο λογαριασμό χωρίς να έχει κωδικός eurofone banking; Καλημέρα! Εάν δεν τα καταφέρει με europhone υπάρχει και η λύση του καταστήματος για ενημέρωση κίνησης λογαριασμού 😉
karouvag Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, Delavia είπε Καλημέρα! Εάν δεν τα καταφέρει με europhone υπάρχει και η λύση του καταστήματος για ενημέρωση κίνησης λογαριασμού 😉 Κίνηση λογαριασμού στα ταμεία δεν γίνεται πλέον, λόγω covid (νομίζω) μόνο με ραντεβού....
geolan1980 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 18 λεπτά πριν, karouvag είπε Κίνηση λογαριασμού στα ταμεία δεν γίνεται πλέον, λόγω covid (νομίζω) μόνο με ραντεβού.... βασικα, αυτο θελω να αποφυγω!
stillaps Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 καλησπερα εχω κανει αιτηση 03/08/2020 και ακομη μου γραφει Παροχή Στοιχείων από Πιστωτές ενω μ βγαζει Ένδειξη Κορωνόπληκτου ναι εχω στειλει 2 φορες ερωτημα αλλα καμια απαντηση...τι να κανω ευχαριστω
alexx Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, stillaps είπε καλησπερα εχω κανει αιτηση 03/08/2020 και ακομη μου γραφει Παροχή Στοιχείων από Πιστωτές ενω μ βγαζει Ένδειξη Κορωνόπληκτου ναι εχω στειλει 2 φορες ερωτημα αλλα καμια απαντηση...τι να κανω ευχαριστω Καλήσπερα, και εγώ στο ίδιο στάδιο, με την αίτηση απο 06/08/2020. Η απάντησή τους σε ερώτημά μου ήταν Spoiler Ολοκληρώθηκε το ερώτημα σας με αριθμό χχχχχ. Ακολουθεί η απάντηση: Καλημέρα σας, " Η αιτηση σας είναι στο στάδιο ΠΑΡΟΧΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΠΟ ΠΙΣΤΩΤΕΣ . Στο στάδιο αυτό η αίτηση διαβιβάζεται ηλεκτρονικά στους χρηματοδοτικούς φορείς, από τους οποίους ανακτώνται αυτόματα τα εξής: α) στοιχεία αναφορικά με τις απαιτήσεις προς χρηματοδοτικούς φορείς, οι οποίες είναι επιδεκτικές συνεισφοράς κατά το άρθρο 71, το οφειλόμενο ποσό ανά φορέα και την ημερομηνία καθορισμού του ύψους της οφειλής, β) στοιχεία αναφορικά με την εξυπηρέτηση ή μη των δανειακών υποχρεώσεων στις 29.2.2020, και σε περίπτωση δανείου που ήταν σε καθυστέρηση μεγαλύτερη των ενενήντα (90) ημερών, την καταγγελία της δανειακής σύμβασης, γ) στοιχεία αναφορικά με καταθέσεις και τα επενδυτικά προϊόντα του τηρούνται στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, καθώς και την εκτιμώμενη αξία τους, δ) τα στοιχεία βαρών και λοιπών εξασφαλίσεων επί της κύριας κατοικίας του αιτούντος που βρίσκονται στη διάθεσή τους. (άρθρο 75 παρ. 8 ν. 4714/2020). Μετά από την ολοκλήρωση των απαιτούμενων ενεργειών και ελέγχων από τους χρηματοδοτικούς φορείς, τότε ο αιτών λαμβάνει ηλεκτρονικό μήνυμα, που τον ειδοποιεί για την επιτυχή ή μη επιτυχή ολοκλήρωση της αντιστοίχισης της κύριας κατοικίας, που δήλωσε κατά το πρώτο στάδιο, με τις εξασφαλίσεις που έχουν αποστείλει οι Τράπεζες / Εταιρείες Διαχείρισης Απαιτήσεων Δανείων και Πιστώσεων (ΕΔΑΔΠ). Σε περίπτωση που δεν έχει γίνει επιτυχής ολοκλήρωση της αντιστοίχισης, τότε ο χρήστης – αιτών καλείται να επιλέξει από το πίνακα «Εξασφαλίσεις Κύριας Κατοικίας» τα ακίνητα που αντιστοιχούν στη δηλωθείσα κύρια κατοικία του. (Οδηγός χρήσης ηλεκτρονικής πλατφόρμας σελ 21, 22, 23) http://www.keyd.gov.gr/covid19-gefyra-yliko/. Για την πληρότητα και ορθότητα των στοιχείων της αίτησης και γενικότερα για κάθε σας απορία παρακαλώ απευθυνθείτε στον οδηγό χρήσης της ηλεκτρονικής πλατφόρμας http://www.keyd.gov.gr/covid19-gefyra-yliko/, όπου καταγράφονται αναλυτικά όλες οι κινήσεις συμπλήρωσης της δήλωσης βήμα προς βήμα καθώς μπορείτε να συμβουλεύεστε και τις συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις Σημ.: Παρακαλώ οπως επικοινωνείσετε με τη τράπεζα σας προκειμένου να σας γνωστοποιήσουν την εικόνα του δανείου σας και τις εξασφαλίσεις επ αυτων σε περιπτωση που δε συμφωνειτε με τα στοιχεια που εχουν αποσταλεί από την Τράπεζα στο πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ. . Σας ευχαριστούμε, Η Ομάδα Υποστήριξης της Πλατφόρμας Επιδότησης Δανείων Κύριας Κατοικίας Πληγέντων Κορωνοϊού" Με εκτίμηση υπομονή και βλέπουμε. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2021 από alexx 1
kergaz13 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Μίλησα με κατάστημα της Eurobank και μου είπε ότι δεν πειράζει που δεν έχουν πιστωθεί ακόμα τα λεφτά από το κράτος γιατί λέει μπορεί να πιστώνονται και κάθε 3μηνο. Και ότι για τις επόμενες 3 δόσεις εγώ να βάζω το 10% της δόσης στον λογαριασμό εξυπηρέτησης του δανείου, το επόμενο 3μηνο το 20% κλπ. Πολύ μπακάλικο μου φάνηκε έτσι όπως μου το είπε, φοβάμαι ότι αν έχω μόνο το 10% στον λογαριασμό και τα χρήματα από το κράτος δεν έχουν μπει, όταν έρθει η ώρα να πληρωθεί η δόση και δεν βρει όλο το ποσό, θα μου πούνε ότι είμαι ληξιπρόθεσμος
geolan1980 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 33 λεπτά πριν, kergaz13 είπε Μίλησα με κατάστημα της Eurobank και μου είπε ότι δεν πειράζει που δεν έχουν πιστωθεί ακόμα τα λεφτά από το κράτος γιατί λέει μπορεί να πιστώνονται και κάθε 3μηνο. Και ότι για τις επόμενες 3 δόσεις εγώ να βάζω το 10% της δόσης στον λογαριασμό εξυπηρέτησης του δανείου, το επόμενο 3μηνο το 20% κλπ. Πολύ μπακάλικο μου φάνηκε έτσι όπως μου το είπε, φοβάμαι ότι αν έχω μόνο το 10% στον λογαριασμό και τα χρήματα από το κράτος δεν έχουν μπει, όταν έρθει η ώρα να πληρωθεί η δόση και δεν βρει όλο το ποσό, θα μου πούνε ότι είμαι ληξιπρόθεσμος Καλημέρα και από εμένα, Σήμερα πήγε σε κατάστημα Eurobank η σύζυγος μου για να δει εάν έχουν μπει χρήματα στον ειδικό λογαριασμό. δυστυχώς δεν έχουν μπει, τις είπαν ότι θα μπουν κάποια στιγμή από το κράτος, αλλά δεν ξέρουν πότε! Δεν τις είπαν σε καμία περίπτωση τα παραπάνω που σου είπαν εσένα και φοβάμαι ότι ίσως είναι καλύτερα να βάζεις κανονικά τα χρήματα έως την ημέρα που θα δεις ότι δεν θα τα τραβήξουνε! 1
nikodemus Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 4 ώρες πριν, kergaz13 είπε Μίλησα με κατάστημα της Eurobank και μου είπε ότι δεν πειράζει που δεν έχουν πιστωθεί ακόμα τα λεφτά από το κράτος γιατί λέει μπορεί να πιστώνονται και κάθε 3μηνο. Και ότι για τις επόμενες 3 δόσεις εγώ να βάζω το 10% της δόσης στον λογαριασμό εξυπηρέτησης του δανείου, το επόμενο 3μηνο το 20% κλπ. Πολύ μπακάλικο μου φάνηκε έτσι όπως μου το είπε, φοβάμαι ότι αν έχω μόνο το 10% στον λογαριασμό και τα χρήματα από το κράτος δεν έχουν μπει, όταν έρθει η ώρα να πληρωθεί η δόση και δεν βρει όλο το ποσό, θα μου πούνε ότι είμαι ληξιπρόθεσμος Όχι λιγότερα Χρήματα. Θα μείνετε εκτός και μετά αντε να βγάλετε άκρη.
nikodemus Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Καλημέρα, πριν ένα μήνα ακριβώς στις 14/12 ήρθαν μαζικά τα email από ΗΠΕΠΔ γνωστοποιωντας μας τα ποσά των επιδοτήσεων για τον τρέχοντα μήνα. Λέτε να έρθουν πάλι σήμερα 14/1;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα