Delavia Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, nikodemus είπε Καλημέρα, πριν ένα μήνα ακριβώς στις 14/12 ήρθαν μαζικά τα email από ΗΠΕΠΔ γνωστοποιωντας μας τα ποσά των επιδοτήσεων για τον τρέχοντα μήνα. Λέτε να έρθουν πάλι σήμερα 14/1; Καλημέρα! Ελέγχοντας τα mail μου είδα πως εγώ το έλαβα 16/12 και όχι τις 14.
stillaps Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Στις 12/1/2021 στις 3:48 ΜΜ, alexx είπε Καλήσπερα, και εγώ στο ίδιο στάδιο, με την αίτηση απο 06/08/2020. Η απάντησή τους σε ερώτημά μου ήταν Απόκρυψη περιεχομένων Ολοκληρώθηκε το ερώτημα σας με αριθμό χχχχχ. Ακολουθεί η απάντηση: Καλημέρα σας, " Η αιτηση σας είναι στο στάδιο ΠΑΡΟΧΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΠΟ ΠΙΣΤΩΤΕΣ . Στο στάδιο αυτό η αίτηση διαβιβάζεται ηλεκτρονικά στους χρηματοδοτικούς φορείς, από τους οποίους ανακτώνται αυτόματα τα εξής: α) στοιχεία αναφορικά με τις απαιτήσεις προς χρηματοδοτικούς φορείς, οι οποίες είναι επιδεκτικές συνεισφοράς κατά το άρθρο 71, το οφειλόμενο ποσό ανά φορέα και την ημερομηνία καθορισμού του ύψους της οφειλής, β) στοιχεία αναφορικά με την εξυπηρέτηση ή μη των δανειακών υποχρεώσεων στις 29.2.2020, και σε περίπτωση δανείου που ήταν σε καθυστέρηση μεγαλύτερη των ενενήντα (90) ημερών, την καταγγελία της δανειακής σύμβασης, γ) στοιχεία αναφορικά με καταθέσεις και τα επενδυτικά προϊόντα του τηρούνται στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, καθώς και την εκτιμώμενη αξία τους, δ) τα στοιχεία βαρών και λοιπών εξασφαλίσεων επί της κύριας κατοικίας του αιτούντος που βρίσκονται στη διάθεσή τους. (άρθρο 75 παρ. 8 ν. 4714/2020). Μετά από την ολοκλήρωση των απαιτούμενων ενεργειών και ελέγχων από τους χρηματοδοτικούς φορείς, τότε ο αιτών λαμβάνει ηλεκτρονικό μήνυμα, που τον ειδοποιεί για την επιτυχή ή μη επιτυχή ολοκλήρωση της αντιστοίχισης της κύριας κατοικίας, που δήλωσε κατά το πρώτο στάδιο, με τις εξασφαλίσεις που έχουν αποστείλει οι Τράπεζες / Εταιρείες Διαχείρισης Απαιτήσεων Δανείων και Πιστώσεων (ΕΔΑΔΠ). Σε περίπτωση που δεν έχει γίνει επιτυχής ολοκλήρωση της αντιστοίχισης, τότε ο χρήστης – αιτών καλείται να επιλέξει από το πίνακα «Εξασφαλίσεις Κύριας Κατοικίας» τα ακίνητα που αντιστοιχούν στη δηλωθείσα κύρια κατοικία του. (Οδηγός χρήσης ηλεκτρονικής πλατφόρμας σελ 21, 22, 23) http://www.keyd.gov.gr/covid19-gefyra-yliko/. Για την πληρότητα και ορθότητα των στοιχείων της αίτησης και γενικότερα για κάθε σας απορία παρακαλώ απευθυνθείτε στον οδηγό χρήσης της ηλεκτρονικής πλατφόρμας http://www.keyd.gov.gr/covid19-gefyra-yliko/, όπου καταγράφονται αναλυτικά όλες οι κινήσεις συμπλήρωσης της δήλωσης βήμα προς βήμα καθώς μπορείτε να συμβουλεύεστε και τις συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις Σημ.: Παρακαλώ οπως επικοινωνείσετε με τη τράπεζα σας προκειμένου να σας γνωστοποιήσουν την εικόνα του δανείου σας και τις εξασφαλίσεις επ αυτων σε περιπτωση που δε συμφωνειτε με τα στοιχεια που εχουν αποσταλεί από την Τράπεζα στο πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ. . Σας ευχαριστούμε, Η Ομάδα Υποστήριξης της Πλατφόρμας Επιδότησης Δανείων Κύριας Κατοικίας Πληγέντων Κορωνοϊού" Με εκτίμηση υπομονή και βλέπουμε. και σ εμενα αυτο ακριβως
Anthony3091 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Για όσους έχουν Eurobank (σήμερα πήρα το mail εγώ ενώ έγκριση είχα παρει στην πλατφόρμα του γέφυρα από 16/12), υπάρχει τρόπος να βλέπουμε τον ειδικό λογαριασμό στο ebanking? Eπίσης και το δάνειό μου δε φαίνεται στο ebanking, αν ξέρει κάποιος πως μπορεί να φαίνεται και αυτό.
christod67 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Πριν απο λιγο μου ηρθε και εμενα το email που μου γραφει για την δοση Ιανουαριου να καταβαλω το χ ποσο και οτι αν την εχω ηδη πληρωσει να αγνοησω το email, Φανταζομαι οτι θα το υπολογισω στην επομενη δοση αφου εχω πληρωσει του Ιανουαριου. Ετσι δεν ειναι? 58 λεπτά πριν, Anthony3091 είπε Για όσους έχουν Eurobank (σήμερα πήρα το mail εγώ ενώ έγκριση είχα παρει στην πλατφόρμα του γέφυρα από 16/12), υπάρχει τρόπος να βλέπουμε τον ειδικό λογαριασμό στο ebanking? Eπίσης και το δάνειό μου δε φαίνεται στο ebanking, αν ξέρει κάποιος πως μπορεί να φαίνεται και αυτό. Το δανειο σου πρεπει να φαινεται στο ebanking. Οσον αφορα τον ειδικο λογαριασμο μπορεις να μαθεις το υπολοιπο, οπως ειπαν και αλλοι, μονο απο το phone banking ζητωντας υπολοιπο λογαριασμου και λεγοντας τα 4 τελευταια ψηφια του ειδικου λογαραισμου που τον ξερεις απο την πλατφορμα 1
k.perdikoulis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 8 λεπτά πριν, christod67 είπε Πριν απο λιγο μου ηρθε και εμενα το email που μου γραφει για την δοση Ιανουαριου να καταβαλω το χ ποσο και οτι αν την εχω ηδη πληρωσει να αγνοησω το email, Φανταζομαι οτι θα το υπολογισω στην επομενη δοση αφου εχω πληρωσει του Ιανουαριου. Ετσι δεν ειναι? Το δανειο σου πρεπει να φαινεται στο ebanking. Οσον αφορα τον ειδικο λογαριασμο μπορεις να μαθεις το υπολοιπο, οπως ειπαν και αλλοι, μονο απο το phone banking ζητωντας υπολοιπο λογαριασμου και λεγοντας τα 4 τελευταια ψηφια του ειδικου λογαραισμου που τον ξερεις απο την πλατφορμα Καλησπέρα και από εμένα, σήμερα έλαβα και εγώ το πρώτο mail από το σύστημα για την δόση του Ιανουαρίου λογικά όπως και εσύ θα θα υπολογίσω τη δόση για τον Φεβρουάριο αφού του Ιανουαρίου έχει ήδη τραβηχτεί. Τουλάχιστον υπάρχει εξέλιξη.
geolan1980 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!! Καλησπέρα σε όλους μόλις έλαβα και εγώ το email με το πόσο δόσεις που πρέπει να καταβάλω για το μήνα Ιανουάριο, βέβαια έχω δύο δάνεια και το e-mail μου ήρθε μόνο για το ένα!
manos2902 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε ολους! Επιτελους μου ηρθε και εμενα email με το ποσο που πρεπει να καταβαλω και οτι αν την εχω ηδη πληρωσει να αγνοησω το email. Εφοσον το εχω ηδη καταβαλει λοιπον ολοκληρο το ποσο ξερει κανεις τι γινεται με την συγκεκριμενη δοση (του Ιανουαριου); Δλδ θα συμψηφιστει αργοτερα ή την χασαμε τελειως; Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2021 από manos2902
kergaz13 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το δάνειο μου είναι σε Eurobank. Το περιβόητο email μου ήρθε πριν από λίγο και λέει: Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει υπολογιστεί η μηνιαία δόση [1] για την οφειλή σας με ταυτότητα οφειλής [......] για το μήνα [Ιανουάριος ]. Το συνολικό ποσό της δόσης είναι [....] , η εγκεκριμένη επιδότηση του Δημοσίου ανέρχεται σε [90,00%] [....] του συνολικού ποσού της δόσης, επομένως καλείσθε να καταβάλετε το ποσό των [...]. Και στο πεδίο "πληρωμές" μέσα στην πλατφόρμα λέει ημερομηνία δόσης 1/1/2021 και αιτηθέν ποσό δημοσίου ίσο με το ποσό που αναφέρεται και στο email ως εγκεκριμένη επιδότηση Εγώ όμως προφανώς και πλήρωσα όλο το ποσό της δόσης την 1/1 γιατί τότε δεν είχε έρθει τότε το email Τι γίνεται, χάνω τον 1ο μήνα, ή θα γίνει συμψηφισμός στο τέλος; Επίσης, τα λεφτά του δημοσίου ΔΕΝ έχουν πιστωθεί ακόμα στον ειδικό λογαριασμό Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2021 από kergaz13
hlias77 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Σε όλους μας ήρθε και πάλι το μειλ.τα χρήματα θα μπουν στο τέλος του μήνα.εμένα η δόση ήταν 23-12 και τα χρήματα μπήκαν 31-12.εννοείτε ότι την είχα πληρώσει.σήμερα το μειλ γράφει για την μηνιαία δόση (2).προφανώς και 23-1 θα πάρουν τα χρήματα του 12ου από τον ειδικό λογαριασμό.το πρόγραμμα θα ξεκινήσει να μετράει για 9 μήνες, από τον πρώτο μήνα που η τράπεζα θα πάρει λεφτά από τον ειδικό λογαριασμό.για κάποιους ήταν ο 12ος για κάποιους ο 1ος και πάει λέγοντας.μην αγχώνεστε αν θα χάσετε κάποιον μήνα.
nikodemus Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Σε εμένα δεν ήρθε το email (του Δεκεμβρίου μου είχε έρθει). Στην καρτέλα πληρωμές πα τως την έχει τη 2η δόση. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2021 από nikodemus
ipankas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Γειά σας και καλή χρονιά. Έχω δάνειο στην Πειραιώς η ιδιαιτεροτητα του δανείου ότι πληρώνω μία φορά το χρόνο 31/12. Έχω εγκριθεί απο ότι έχω καταλάβει, στη πλατφόρμα στο πεδίο πληρωμές άλλαξε το απόλυτο μηδέν τι παίζει υπάρχει κάποιος με τα ίδια χαρακτηριστικά δανείου; Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2021 από ipankas
nikodemus Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 10 ώρες πριν, nikodemus είπε Σε εμένα δεν ήρθε το email (του Δεκεμβρίου μου είχε έρθει). Στην καρτέλα πληρωμές πα τως την έχει τη 2η δόση. Τελικά ηρθε και το email. Ολα καλά.
totis13 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 καλησπέρα σε όλους, Από το παρακάτω τί καταλαβαίνετε ? την εφαρμογή επιδότησης καθόλη τη διάρκεια του 2021 ή τη δυνατότητα υπαγωγής στο πρόγραμμα γέφυρα και το 2021 ? https://www.taxheaven.gr/news/52408/oee-8-metra-gia-thn-omalh-metabash-twn-enhmerwn-daneiwn-sthn-epomenh-mera?output=printer Το ΟΕΕ, πιστό στον θεσμικό του ρόλου ως αρμόδιος φορέας επί οικονομικών θεμάτων, εφιστά την προσοχή τόσο στην Πολιτεία όσο και στις Τράπεζες, με απώτερο σκοπό την ταχύτερη επαναφορά στην κανονικότητα, και προτείνει: • Την επέκταση του Προγράμματος «Γέφυρα» για όλο το 2021.
CarlitoGR Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, totis13 είπε καλησπέρα σε όλους, Από το παρακάτω τί καταλαβαίνετε ? την εφαρμογή επιδότησης καθόλη τη διάρκεια του 2021 ή τη δυνατότητα υπαγωγής στο πρόγραμμα γέφυρα και το 2021 ? https://www.taxheaven.gr/news/52408/oee-8-metra-gia-thn-omalh-metabash-twn-enhmerwn-daneiwn-sthn-epomenh-mera?output=printer Το ΟΕΕ, πιστό στον θεσμικό του ρόλου ως αρμόδιος φορέας επί οικονομικών θεμάτων, εφιστά την προσοχή τόσο στην Πολιτεία όσο και στις Τράπεζες, με απώτερο σκοπό την ταχύτερη επαναφορά στην κανονικότητα, και προτείνει: • Την επέκταση του Προγράμματος «Γέφυρα» για όλο το 2021. Προτάσεις..... τίποτα δεν είναι σίγουρο.Κατσε να πάρουμε πρώτα αυτά που έχουν εγκριθεί και βλέπουμε για άλλα
totis13 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 34 λεπτά πριν, CarlitoGR είπε Προτάσεις..... τίποτα δεν είναι σίγουρο.Κατσε να πάρουμε πρώτα αυτά που έχουν εγκριθεί και βλέπουμε για άλλα καλά εννοείται, ότι είναι προτάσεις. Απλά για να δω τί καταλαβαίνει ο καθένας το παρέθεσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα