Anthony3091 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 23 λεπτά πριν, totis13 είπε καλημέρα και καλό μήνα, Η Eurobank τράβηξε σήμερα τα χρήματα της επιδότησης από το Λογαριασμό που τα έβαλε το κράτος, αλλά το 10% (ενώ υπήρχε στο Λογαριασμό από όπου τραβάει κανονικά ολόκληρη δόση) δεν το τράβηξε με αποτέλεσμα να το δείχνει ληξιπρόθεσμο. Αντιμετωπίζει κανείς άλλος το ίδιο θέμα ? Καλημέρα, λογικά θα το κάνει το απόγευμα. Στην εθνική και στην πειραιώς έτσι γίνεται.
geolan1980 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 26 λεπτά πριν, totis13 είπε καλημέρα και καλό μήνα, Η Eurobank τράβηξε σήμερα τα χρήματα της επιδότησης από το Λογαριασμό που τα έβαλε το κράτος, αλλά το 10% (ενώ υπήρχε στο Λογαριασμό από όπου τραβάει κανονικά ολόκληρη δόση) δεν το τράβηξε με αποτέλεσμα να το δείχνει ληξιπρόθεσμο. Αντιμετωπίζει κανείς άλλος το ίδιο θέμα ? Καλημέρα καλό μήνα και από εμένα, Το ίδιο ισχύει και σε εμένα, μάλιστα αυτό έχει γίνει από τη Παρασκευή. Λογικά σήμερα θα τραβήξει το 10% από το λογαριασμό μας και θα διορθωθεί! 1
totis13 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, Anthony3091 είπε Καλημέρα, λογικά θα το κάνει το απόγευμα. Στην εθνική και στην πειραιώς έτσι γίνεται. Ok, thanks. Θα το παρακολουθήσω και αν δεν το κάνει, θα επανέλθω.
k.perdikoulis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους, το ίδιο και σε εμένα από τράπεζα Eurobank, τράβηξε το όλο ποσό της επιδότησης αλλά έχει αφήσει προς το παρόν την εισφορά από το λογαριασμό που εξυπηρετείται το δάνειο. Λογικά μέχρι το απόγευμα θα έχουν τραβήξει και 5ο υπόλοιπο.
KatiaKat Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους, μήπως κάποιος γνωρίζει τι γίνεται αν λόγω προβήματος της τράπεζας απορριφθεί η επιδότηση? Είμαι να πάθω εγκεφαλικό, λόγω της Τράπεζας Πειραιώς και της ελλειπούς ενημέρωσης, μάλλον έχασα την επιδότηση!!! Μου καταβλήθηκε η πρώτη δόση τον Δεκέμβριο και μετά δεν καταβλήθηκε τον Ιανουάριο. Παιδιά βοήθεια! Αν γνωρίζει κανείς τι να κάνω...
k.perdikoulis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Παιδιά καλησπέρα, μόλις επικοινώνησα με Eurobank για το ληξιπρόθεσμο ποσό που φαίνεται στο σύστημα. Αυτό που μου είπαν για εμένα τουλάχιστον είναι το εξής: Ότι η κατάθεση που έκανε το κράτος ήταν για τη δόση του Ιανουαρίου, εγώ είχα κατάθεση όλο το ποσό της δόσης στον λογαριασμό που εξυπηρετείται το δάνειο, οπότε μου λέει ότι στην επόμενη κρατική κατάθεση που θα γίνει τότε θα αφαιρεθεί και το υπόλοιπο ποσό που φαίνεται τώρα ληξιπρόθεσμο. Με λίγα λόγια φαίνεται σαν να έχω πληρώσει και τη δόση του Φεβρουαρίου. Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που μου είπε και δεν ξέρω μήπως δεν έγινα σε εσάς κατανοητός. Αν κάποιος έχει περισσότερες πληροφορίες ας ενημερώσει.
KatiaKat Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 27 λεπτά πριν, k.perdikoulis είπε Παιδιά καλησπέρα, μόλις επικοινώνησα με Eurobank για το ληξιπρόθεσμο ποσό που φαίνεται στο σύστημα. Αυτό που μου είπαν για εμένα τουλάχιστον είναι το εξής: Ότι η κατάθεση που έκανε το κράτος ήταν για τη δόση του Ιανουαρίου, εγώ είχα κατάθεση όλο το ποσό της δόσης στον λογαριασμό που εξυπηρετείται το δάνειο, οπότε μου λέει ότι στην επόμενη κρατική κατάθεση που θα γίνει τότε θα αφαιρεθεί και το υπόλοιπο ποσό που φαίνεται τώρα ληξιπρόθεσμο. Με λίγα λόγια φαίνεται σαν να έχω πληρώσει και τη δόση του Φεβρουαρίου. Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που μου είπε και δεν ξέρω μήπως δεν έγινα σε εσάς κατανοητός. Αν κάποιος έχει περισσότερες πληροφορίες ας ενημερώσει. Ναι ισχύει, είσαι οκ έτσι όπως το έκανες. 1
geolan1980 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, KatiaKat είπε Καλησπέρα σε όλους, μήπως κάποιος γνωρίζει τι γίνεται αν λόγω προβήματος της τράπεζας απορριφθεί η επιδότηση? Είμαι να πάθω εγκεφαλικό, λόγω της Τράπεζας Πειραιώς και της ελλειπούς ενημέρωσης, μάλλον έχασα την επιδότηση!!! Μου καταβλήθηκε η πρώτη δόση τον Δεκέμβριο και μετά δεν καταβλήθηκε τον Ιανουάριο. Παιδιά βοήθεια! Αν γνωρίζει κανείς τι να κάνω... Καλησπέρα, όταν εννοείς ελλιπής ενημέρωση τι εννοείς;
Delavia Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 4 ώρες πριν, KatiaKat είπε Καλησπέρα σε όλους, μήπως κάποιος γνωρίζει τι γίνεται αν λόγω προβήματος της τράπεζας απορριφθεί η επιδότηση? Είμαι να πάθω εγκεφαλικό, λόγω της Τράπεζας Πειραιώς και της ελλειπούς ενημέρωσης, μάλλον έχασα την επιδότηση!!! Μου καταβλήθηκε η πρώτη δόση τον Δεκέμβριο και μετά δεν καταβλήθηκε τον Ιανουάριο. Παιδιά βοήθεια! Αν γνωρίζει κανείς τι να κάνω... Καλησπέρα, Δεν δίνεις και πολλές πληροφορίες για το τι ακριβώς έχει συμβεί για να βοηθήσουμε.... 4 ώρες πριν, k.perdikoulis είπε Με λίγα λόγια φαίνεται σαν να έχω πληρώσει και τη δόση του Φεβρουαρίου. Αν ισχύει αυτό που λες γιατί τότε να φαίνεσαι ληξιπρόθεσμος?Το μεν αναιρεί το δε......
k.perdikoulis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 44 λεπτά πριν, Delavia είπε Καλησπέρα, Δεν δίνεις και πολλές πληροφορίες για το τι ακριβώς έχει συμβεί για να βοηθήσουμε.... Αν ισχύει αυτό που λες γιατί τότε να φαίνεσαι ληξιπρόθεσμος?Το μεν αναιρεί το δε...... Καλησπέρα, έχεις δίκιο σε αυτό που λες γιατί και εγώ το ίδιο σκέφτομαι, όταν ρώτησα την υπάλληλο μου είπε ότι έτσι φαίνεται στο σύστημα σαν να υπάρχει πλεόνασμα και θα τραβηχτεί στην επόμενη δόση. Τι να πω, θα ξανά καλέσω αύριο να δω αν θα μου πούνε το ίδιο. Στο τηλέφωνο πάντως η υπάλληλος φάνηκε ότι το κατείχε το θέμα και γνώριζε καλά για το πρόγραμμα Γέφυρα. 1
Delavia Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 6 ώρες πριν, k.perdikoulis είπε φαίνεται στο σύστημα σαν να υπάρχει πλεόνασμα και θα τραβηχτεί στην επόμενη δόση. Το οξύμωρο είναι ΓΙΑΤΙ στην επόμενη δόση και όχι στην παρούσα (ειδικά εφόσον υπάρχει επαρκές υπόλοιπο).Εκτός και εάν υπολειτουργεί το σύστημα της Eurobank. Όμως εσένα πιστεύεις σε καλύπτει η απάντηση της/του υπαλλήλου ότι δεν θα σε πετάξει το πρόγραμμα λόγω αυτού?? 1
christod67 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Οπως φαινεται το ιδο εγινε σε ολους. Η τραπεζα πηρε την επιδοτηση απο τον ειδικο λογαριασμο αλλα δεν πηρε το μερος της δοσης που πληρωνω εγω και το οποιο φαινεται ληξιπροθεσμο αν και υπαρχει μεσα στον λογριασμο εξυπηρετησης δανειου. Παντως δεν το βλεπω και πολυ λογικο αυτο που γινεται 1
Delavia Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 57 λεπτά πριν, christod67 είπε Οπως φαινεται το ιδο εγινε σε ολους. Η τραπεζα πηρε την επιδοτηση απο τον ειδικο λογαριασμο αλλα δεν πηρε το μερος της δοσης που πληρωνω εγω και το οποιο φαινεται ληξιπροθεσμο αν και υπαρχει μεσα στον λογριασμο εξυπηρετησης δανειου. Παντως δεν το βλεπω και πολυ λογικο αυτο που γινεται Το λόγο που συμβαίνει αυτό σας τον εξήγησε κάνεις?Το γεγονός ότι το βιώνει η πλειοψηφία των πελατών της Eurobank (αν όχι όλοι)δεν είναι δικαιολογημένη αιτιολόγηση! Και κατά πόσο κινδυνεύεις να πεταχτείς από το πρόγραμμα?
k.perdikoulis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Καλημέρα επειδή ο Delavia με έβαλε σε σκέψεις, επικοινώνησα πριν λίγο με Eurobank, η υπάλληλος μου είπε ότι κανονικά θα έπρεπε να έχουν τραβήξει και το ποσό που αντιστοιχεί στο 10% από τον λογαριασμό του δανείου. Έκανα αίτημα και θα με καλέσουν για ενημέρωση και τι θα πρέπει να κάνουμε. 3
totis13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 8 λεπτά πριν, k.perdikoulis είπε Καλημέρα επειδή ο Delavia με έβαλε σε σκέψεις, επικοινώνησα πριν λίγο με Eurobank, η υπάλληλος μου είπε ότι κανονικά θα έπρεπε να έχουν τραβήξει και το ποσό που αντιστοιχεί στο 10% από τον λογαριασμό του δανείου. Έκανα αίτημα και θα με καλέσουν για ενημέρωση και τι θα πρέπει να κάνουμε. καλημέρα, Είμαι ήδη στην αναμονή 30 λεπτά για τον ίδιο λόγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα