Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, stolis75 είπε

Eurobank εγγύηση! Τέλος Οκτώβρη έστειλαν λανθασμένα στοιχεία καταθέσεων (προφανώς άλλου καταθέτη διότι εγώ δεν έχω αυτά τα λεφτά) με αποτέλεσμα η αίτησή μου να μην είναι επιλέξιμη λόγο ύψους καταθέσεων. Παραδέχτηκαν το λάθος τους, μου έδωσαν σωστές βεβαιώσεις ύψους καταθέσεων και από τότε, εδώ και 4 μήνες είμαι όμηρος τους, τόσο εγώ όσο και πολλοί άλλοι, κατά δήλωση της τράπεζας, η οποία είναι σε συνεχείς "διαπραγματεύσεις" με την ΕΓΔΙΧ για διόρθωση των καταθέσεων. Η οποία ΕΓΔΙΧ σε απάντηση ερωτήματός μου δεν δέχεται καμμία διόρθωση. Και κλείνω επαναλαμβάνοντας, Eurobank εγγύηση!

😳😳😳😳😳

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, stolis75 είπε

Eurobank εγγύηση! Τέλος Οκτώβρη έστειλαν λανθασμένα στοιχεία καταθέσεων (προφανώς άλλου καταθέτη διότι εγώ δεν έχω αυτά τα λεφτά) με αποτέλεσμα η αίτησή μου να μην είναι επιλέξιμη λόγο ύψους καταθέσεων. Παραδέχτηκαν το λάθος τους, μου έδωσαν σωστές βεβαιώσεις ύψους καταθέσεων και από τότε, εδώ και 4 μήνες είμαι όμηρος τους, τόσο εγώ όσο και πολλοί άλλοι, κατά δήλωση της τράπεζας, η οποία είναι σε συνεχείς "διαπραγματεύσεις" με την ΕΓΔΙΧ για διόρθωση των καταθέσεων. Η οποία ΕΓΔΙΧ σε απάντηση ερωτήματός μου δεν δέχεται καμμία διόρθωση. Και κλείνω επαναλαμβάνοντας, Eurobank εγγύηση!

Έχεις το όνομα, έχεις και τη χάρη.

ΣΤΟΛΙΣΕ ΤΟΥΣ

Μην τους αφήσεις σε χλωρό κλαρί. Σε περίπτωση που δεν το πάρεις, να είναι αυτονόητο ότι θα σου κουρέψουν, αντιστοίχως της επιδότησης που έχασες, το δάνειο.

Ελπίζω να βρεις την άκρη.

Δημοσ.

Μετά από αντίστοιχο email με αυτό του @totis13 και τηλεφώνημά μου σε κατάστημα στο οποίο μίλησα με τον Διευθυντή, πήραν τα χρήματα και πλέον το δάνειό μου δεν φαίνεται ως ληξιπρόθεσμο

• Like 1
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, kergaz13 είπε

Μετά από αντίστοιχο email με αυτό του @totis13 και τηλεφώνημά μου σε κατάστημα στο οποίο μίλησα με τον Διευθυντή, πήραν τα χρήματα και πλέον το δάνειό μου δεν φαίνεται ως ληξιπρόθεσμο

Ευχαριστώ αλλά:

1) δεν παίζει κάθε μήνα να κάνουμε τηλέφωνο σε κατάστημα για να τραβήξουν το υπόλοιπο

2) ο Διευθυντής στο κατάστημα που βγάλαμε το δάνειο ήταν "εγγύηση" σαν αυτή του stolis75 . Κοινώς, θα φάω μία ώρα να του εξηγήσω τί συμβαίνει.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, totis13 είπε

Ευχαριστώ αλλά:

1) δεν παίζει κάθε μήνα να κάνουμε τηλέφωνο σε κατάστημα για να τραβήξουν το υπόλοιπο

2) ο Διευθυντής στο κατάστημα που βγάλαμε το δάνειο ήταν "εγγύηση" σαν αυτή του stolis75 . Κοινώς, θα φάω μία ώρα να του εξηγήσω τί συμβαίνει.

Καλά, εννοείται ότι δεν παίζει κάθε μήνα να τους κάνεις τηλέφωνο για να πάρουν το υπόλοιπο, πρέπει να το λύσουν για όλους κεντρικά το θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα , σε ενήμερο στεγαστικό δάνειο στην eurobank , έχω κάνει την αίτηση επιδότησης . 

28/11 εμφανίστηκε στην πλατφόρμα η απόφαση για έγκριση με τα ποσοστά επιδότησης (90% , 80%,70%) . Από τότε δεν μου έχει έρθει κανένα mail ενημέρωσης . Επίσης σας έχουν έρθει διάβασα ακριβώς τα ποσά των δόσεων και όχι ποσοστιαία , αυτά που μπορώ να τα δω? 

Έχω την εντύπωση ότι κάπου έχει κολλήσει η αίτηση ή κάνω λάθος ? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ge0rgi0s είπε

Καλησπέρα , σε ενήμερο στεγαστικό δάνειο στην eurobank , έχω κάνει την αίτηση επιδότησης . 

28/11 εμφανίστηκε στην πλατφόρμα η απόφαση για έγκριση με τα ποσοστά επιδότησης (90% , 80%,70%) . Από τότε δεν μου έχει έρθει κανένα mail ενημέρωσης . Επίσης σας έχουν έρθει διάβασα ακριβώς τα ποσά των δόσεων και όχι ποσοστιαία , αυτά που μπορώ να τα δω? 

Έχω την εντύπωση ότι κάπου έχει κολλήσει η αίτηση ή κάνω λάθος ? 

Από τη στιγμή που έχεις πάρει τα ποσοστά στην αίτηση και υπάρχει και το pdf αρχείο για download σημαίνει πως εγκρίθηκε,δεν έχει κολλήσει πουθενά όσον αφορά την πλατφόρμα. Επισης, θα δεις και το νέο iban του ειδικού λογαριασμού που θα σου πιστώνεται η επιδότηση. Μπορείς να το δεις και στο e-banking.

Δες μέχρι εκεί αν είσαι κομπλέ.

Τράπεζα ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Delavia είπε

Από τη στιγμή που έχεις πάρει τα ποσοστά στην αίτηση και υπάρχει και το pdf αρχείο για download σημαίνει πως εγκρίθηκε,δεν έχει κολλήσει πουθενά όσον αφορά την πλατφόρμα. Επισης, θα δεις και το νέο iban του ειδικού λογαριασμού που θα σου πιστώνεται η επιδότηση. Μπορείς να το δεις και στο e-banking.

Δες μέχρι εκεί αν είσαι κομπλέ.

Τράπεζα ?

EUROBANK

Aρα φταίει η τράπεζα για την καθυστέρηση μέχρι τώρα ?  για πληροφορίες πέρνω στο 2109555580? ή υπάρχει άλλο νούμερο ? 

Επεξ/σία από ge0rgi0s
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ge0rgi0s είπε

που μπορώ να το δω αυτό ακριβώς ?

Στην πλατφόρμα,καρτέλα "οφειλές" και πατάς στο μεγενθυντικό φακό.Καπου εκεί αναγράφει ένα IBAN και αφορά το νέο λογαριασμό που θα πιστώνεται η επιδότηση. 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Delavia είπε

Στην πλατφόρμα,καρτέλα "οφειλές" και πατάς στο μεγενθυντικό φακό.Καπου εκεί αναγράφει ένα IBAN και αφορά το νέο λογαριασμό που θα πιστώνεται η επιδότηση. 

ναι , στην καρτέλα που ανοίγει , είναι όλα τα πεδία συμπληρωμένα , συμπεριλαμβανομένου και του ΙΒΑΝ .

Είναι κενά τα πεδία ημερομηνία έγκρισης επιδότησης από το δημόσιο και το πεδίο ημερομηνία έγκρισης επιδότησης από πιστωτή .   

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ge0rgi0s είπε

ναι , στην καρτέλα που ανοίγει , είναι όλα τα πεδία συμπληρωμένα , συμπεριλαμβανομένου και του ΙΒΑΝ .

Είναι κενά τα πεδία ημερομηνία έγκρισης επιδότησης από το δημόσιο και το πεδίο ημερομηνία έγκρισης επιδότησης από πιστωτή .   

Τα πεδία που ανέφερες παραμένουν κενά (μάλλον τους κουράζει να τα συμπληρώσουν) ακόμα και αν ξεκινήσει η επιδότηση.

E-banking έχεις να τσεκάρεις αν έχει πιστωθεί κάτι στο νέο αυτό iban?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ge0rgi0s είπε

Καλησπέρα, έτσι είναι και σε εμένα κενά, για να δεις αν έχουν πιστοποιηθεί τα χρήματα στον ειδικό λογαριασμό κάνε το εξής που ανέφερε ένα παιδί κάλεσε στο phone banking της Eurobank και πες υπόλοιπο λογαριασμού, θα σου ζητήσει τα στοιχεία της κάρτας, μόλις τα βάλεις για να γίνει η ταυτοποίηση θα σου πει το σύστημα τα ποσά που έχεις στους λογαριασμούς σου, στο τηλέφωνο θα ακούσεις και το ποσό για τον ειδικό λογαριασμό.

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Delavia είπε

E-banking έχεις να τσεκάρεις αν έχει πιστωθεί κάτι στο νέο αυτό iban

όχι , δεν έχω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...