marva Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Πριν από λίγο μου προώθησε το 2ο mail για τη δόση Φεβρουαρίου.
geolan1980 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 καλημερα, ελαβα και εγω το δευτερο mail για τη δοση του Φεβρουαριου
perelevas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Eλαβα και εγώ το δεύτερο mail για τη δόση του Φεβρουαρίου.
totis13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Στις 14/2/2021 στις 9:00 ΜΜ, nikodemus είπε Μόλις μπήκα στο ebanking της eurobank και εμφανίζονται οι ακατασχετοι λογαριασμοί! Ζούμε μεγάλες στιγμές! ΤΠΔ - EUROBANK 1-1 15 ώρες πριν, christod67 είπε Μολις ελαβα το email για την δοση Φεβρουαριου Επιβεβαιώνω ότι το έλαβα και εγώ.
alexx Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μπράβο ρε παιδιά. Εγώ πάλι, σε μία ακόμα (1000η φορά) ανανέωση ημερομηνίας ολοκλήρωσης του σταδίου. Είμαι πολύ περίεργος να δώ πότε θα τελειώσει αυτή η ιστορία (θετικά η αρνητικά). Τους έχω ικανούς να με πάνε έτσι για πάντα!!! Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2021 από alexx
Delavia Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 23 λεπτά πριν, alexx είπε Μπράβο ρε παιδιά. Εγώ πάλι, σε μία ακόμα (1000η φορά) ανανέωση ημερομηνίας ολοκλήρωσης του σταδίου. Είμαι πολύ περίεργος να δώ πότε θα τελειώσει αυτή η ιστορία (θετικά η αρνητικά). Τους έχω ικανούς να με πάνε έτσι για πάντα!!! Εάν δεν κάνω λάθος μέχρι 31/03/21 θα έχουν εξεταστεί όλες οι υποβληθείσες αιτήσεις διότι ως τότε δόθηκε παράταση για διόρθωση εγγράφων κλπ.
yannis27gr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Λοιπόν, να κάνω ένα update. Μίλησα το πρωί πάλι με το ΤΠΔ. Μου είπαν ότι το πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ ενέκρινε τη δόση αλλά δεν έχουν έρθει ακόμη σε αυτούς οι εγκρίσεις από το πρόγραμμα ώστε να μας στείλουν τις σχετικές επιστολές. Ταυτόχρονα μου είπε να μην ανησυχώ, είναι θέμα διαδικαστικό και κάποια στιγμή θα πάρω την επιστολή. Της ζήτησα να μου την στείλει ηλεκτρονικά, μου είπε απαγορεύεται. Βεβαιώθηκα τουλάχιστον ότι έχουν τη σωστή διεύθυνση και τέλος. Δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω. Είναι θέμα συνεργασίας των 2 φορέων. Αν κρίνω από το μπάχαλο με την Eurobank που όμως λυθηκε χωρίς να υπάρξει πρόβλημα με τους δανειολήπτες φαντάζομαι ότι κάτι αντίστοιχο θα γίνει με ΤΠΔ. 1
alexx Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 32 λεπτά πριν, Delavia είπε Εάν δεν κάνω λάθος μέχρι 31/03/21 θα έχουν εξεταστεί όλες οι υποβληθείσες αιτήσεις διότι ως τότε δόθηκε παράταση για διόρθωση εγγράφων κλπ. Θα παίξει παράταση στην παράταση !!!😀
SPANK Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, alexx είπε Μπράβο ρε παιδιά. Εγώ πάλι, σε μία ακόμα (1000η φορά) ανανέωση ημερομηνίας ολοκλήρωσης του σταδίου. Είμαι πολύ περίεργος να δώ πότε θα τελειώσει αυτή η ιστορία (θετικά η αρνητικά). Τους έχω ικανούς να με πάνε έτσι για πάντα!!! Και εγώ εχω κολήσει απο την αρχή στο ανάκτηση στοιχείων κορωνόπληκτου ... 1
Delavia Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, alexx είπε Θα παίξει παράταση στην παράταση !!!😀 Καθόλου απίθανο... 😕 56 λεπτά πριν, SPANK είπε Και εγώ εχω κολήσει απο την αρχή στο ανάκτηση στοιχείων κορωνόπληκτου ... Σαν καψόνι είναι.... Βασανιστήριο...
agnostos99 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 17/2/2021 στις 12:40 ΜΜ, marva είπε Ευχαριστώ που κάνεις τον κόπο να μου απαντήσεις, όμως κι εγώ δεν είχα τότε όλα τα στοιχεία της συγκεκριμένης περίπτωσης ούτε ήξερα καν τι πρέπει να ζητήσω. Ευτυχώς όμως μου τα έδωσε πριν πάω στην τράπεζα, μαζί με τους κωδικούς του, κι έτσι παρακολουθώ πλέον την υπόθεση μέσω της πλατφόρμας. Η επιστολή έγκρισης έχει ημερομηνία 9/12 και το mail 17/1. Είχε καταθέσει όλη τη δόση, την οποία τράβηξε η τράπεζα από τον λογαριασμό του στις 25/1, ενώ η κρατική συμμετοχή μπήκε στις 28/1. Από την Εθνική με πληροφόρησαν όμως ότι θα τραβήξουν τα χρήματα αυτά τον επόμενο μήνα. Σήμερα έλεγξα πάλι τον λογαριασμό του στην πλατφόρμα και είδα ότι ο έλεγχος του ληξιπρόθεσμου έγινε στις 16/2. Επίσης, του είπα να ζητήσει κωδικούς e-banking, για να ελέγχει τον λογαριασμό επιδότησης. Αμάν βρε παιδιά, έχω κουραστεί και δεν βλέπω την ώρα να ξεφορτωθώ την όλη υπόθεση, γιατί φοβάμαι πολύ μην κάνω κανένα λάθος και τους κάψω. Ανεκτίμητη η βοήθειά σας... Μια χαρά. Δεν το είπα επικριτικά απλά δε θυμομουν κ εγω σιγουρα Για τη δόση ισχύει αυτό που σου ανεφεραν, πρώτα ψαχνει λεφτά στην επιδότηση και μετά ότι απομένει το αναζητεί στο λογαριασμό που πληρώνει ο συγγενής σου. Οπότε αφού μπήκε ήδη η δόση θα πληρωθεί από αυτό που έχει ήδη μέσα και το υπόλοιπο 10% από το λογαριασμό. Εν τω μεταξύ τέλος μήνα θα ξαναμπεί επιδότηση για το Φλεβαρη και θα χρησιμοποιηθεί το Μάρτιο κ.ο.κ 7 ώρες πριν, alexx είπε Θα παίξει παράταση στην παράταση !!!😀 Κλασικά, έτσι πάνε όλα μηνες τωρα Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2021 από agnostos99 2
yiankap Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 8 ώρες πριν, SPANK είπε Και εγώ εχω κολήσει απο την αρχή στο ανάκτηση στοιχείων κορωνόπληκτου ... Φίλε μου στείλε ερώτημα στη πλατφορμα, έκανα σημερα ερώτημα για τον πεθερό μου που είναι κολλημένος εδώ και καιρό (ωστόσο από ότι έχω καταλάβει δεν είναι δικαιούχος - αλλά δεν τον έχουν απορρίψει και επίσημα) και πήρα μια αυτοματοποιημένη απάντηση όπου μου παραθέτουν τα κριτήρια και με ρωτάνε βάσει ποιου κριτηρίου είναι δικαιούχος. Μήπως κάποια άλλη υπηρεσία έχει καθυστερήσει να στείλει κάποιο έγγραφο στην ΕΔΙΧ και εσύ ακόμα περιμένεις; 1
SPANK Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 38 λεπτά πριν, yiankap είπε Φίλε μου στείλε ερώτημα στη πλατφορμα, έκανα σημερα ερώτημα για τον πεθερό μου που είναι κολλημένος εδώ και καιρό (ωστόσο από ότι έχω καταλάβει δεν είναι δικαιούχος - αλλά δεν τον έχουν απορρίψει και επίσημα) και πήρα μια αυτοματοποιημένη απάντηση όπου μου παραθέτουν τα κριτήρια και με ρωτάνε βάσει ποιου κριτηρίου είναι δικαιούχος. Μήπως κάποια άλλη υπηρεσία έχει καθυστερήσει να στείλει κάποιο έγγραφο στην ΕΔΙΧ και εσύ ακόμα περιμένεις; Και να έχει καθυστερήσει κάποια αλλη υπηρεσία δεν μπορώ να το ξέρω δυστηχώς τι κάνουν δεν έχω κάποια ενημέρωση ... έστειλα ενα email αλλα δεν νομίζω να με κάνει σοφότερο .. , αναμένω λοιπόν
giannisgnn1 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στη δικη μου περιπτωση ο πιστωτης (Intrum) διεκοψε αυθαιρετα την αναστολη χωρις να με ενημερωσει απο τον Ιανουαριο ενω εγω εχοντας υποβαλλει αιτηματα αναστολης τοσο το Δεκεμβριο οσο και τον Ιανουαριο,πιστευα πως θα βρισκομαι σε αναστολη και το Μαρτιο!!..Η αιτηση στη πλατφορμα εγκριθηκε 2/2/2021 (στο πεδιο συνεισφορα δημοσιου/download την εγκριτικη αποφαση και το ειδα εντελως απο σποντα καθως βρισκομουν σε παρακολουθηση επιδοτησης απο 13/10/2020 κι ετσι εριχνα ματιες στη πλατφορμα αραια και που )...Δεν εχω λαβει καποιο email με τα συγκεκριμμενα ποσα που πρεπει να καταβαλλω (η δοση μου ειναι καθε 1 του μηνος ,αρα υποθετω πως αφου η εγκριτικη ειναι στις 2/2/2021 παμε για Μαρτιο ισως και Απριλιο)..Αυτο που με προβληματιζει και θελω να ρωτησω οποιον γνωριζει ειναι πως στο e banking δειχνει σε καθυστερηση τη δοση του Φεβρουαριου,μπορει αυτο να αποτελεσει αιτια απορριψης ,πριν καν ξεκινησει η συνεισφορα;Επαναλαμβανω,δεν ελαβα καποια δοση μεχρι στιγμης ,ουτε καν το email με τα ποσα ,και στη πλατφορμα το πεδιο πληρωμες ειναι κενο! Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2021 από giannisgnn1
giannisgnn1 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Στις 20/2/2021 στις 6:17 ΜΜ, giannisgnn1 είπε Στη δικη μου περιπτωση ο πιστωτης (Intrum) διεκοψε αυθαιρετα την αναστολη χωρις να με ενημερωσει απο τον Ιανουαριο ενω εγω εχοντας υποβαλλει αιτηματα αναστολης τοσο το Δεκεμβριο οσο και τον Ιανουαριο,πιστευα πως θα βρισκομαι σε αναστολη και το Μαρτιο!!..Η αιτηση στη πλατφορμα εγκριθηκε 2/2/2021 (στο πεδιο συνεισφορα δημοσιου/download την εγκριτικη αποφαση και το ειδα εντελως απο σποντα καθως βρισκομουν σε παρακολουθηση επιδοτησης απο 13/10/2020 κι ετσι εριχνα ματιες στη πλατφορμα αραια και που )...Δεν εχω λαβει καποιο email με τα συγκεκριμμενα ποσα που πρεπει να καταβαλλω (η δοση μου ειναι καθε 1 του μηνος ,αρα υποθετω πως αφου η εγκριτικη ειναι στις 2/2/2021 παμε για Μαρτιο ισως και Απριλιο)..Αυτο που με προβληματιζει και θελω να ρωτησω οποιον γνωριζει ειναι πως στο e banking δειχνει σε καθυστερηση τη δοση του Φεβρουαριου,μπορει αυτο να αποτελεσει αιτια απορριψης ,πριν καν ξεκινησει η συνεισφορα;Επαναλαμβανω,δεν ελαβα καποια δοση μεχρι στιγμης ,ουτε καν το email με τα ποσα ,και στη πλατφορμα το πεδιο πληρωμες ειναι κενο! Τελικα κατοπιν email διαμαρτυριας για ολα οσα ανεφερα,διορθωθηκε σημερα κιολας το προβλημα μου και κεφαλαιοποιησαν τα λανθασμενα ποσα σε καθυστερηση . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα