Delavia Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα στην παρέα! Σήμερα είχαμε κατάθεση από ΟΠΕΚΑ. Πειραιώς μπήκανε 😉 1
totis13 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 48 λεπτά πριν, Delavia είπε Καλησπέρα στην παρέα! Σήμερα είχαμε κατάθεση από ΟΠΕΚΑ. Πειραιώς μπήκανε 😉 Καλησπέρα! Και Eurobank μπήκανε. 1
nikodemus Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Καλημέρα, Η eurobank μου είχε κάνει το γνωστό σε όλους : είχε τραβήξει το ποσό της επιδότησης ( προηγούμενου μήνα, Ιανουαρίου δλδ) και δεν είχε τραβήξει τα δικά μου λεφτά για να εξυπηρετηθεί όλο. Ως εκ τούτου μέχρι χτες είχα μεν υπόλοιπο, ήμουν όμως εκπρόθεσμος. Στο μεταξύ προχτές αν θυμάμαι καλά, πιστωθηκε η επιδότηση του τρέχοντος μήνα Φεβρουαρίου. Τι έγινε λοιπόν; Άφησε τα χρήματά ΜΟΥ ξανά ανέγγιχτα και πήρε το υπόλοιπο από τη νέα προχθεσινή πίστωση του κράτους. Ως εκ τούτου υπάρχουν και ρέστα και προφανώς "ισοφάρισε" ο καθυστερημένα πιστωμενος 1ος μήνας. Παιδιά, για 9 μήνες θα δούμε 9 διαφορετικες διαδικασίες έτσι όπως πάει... 2
k.perdikoulis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους, και σε εμένα κατατέθηκαν τα χρήματα χθες από ΟΠΕΚΑ, στο ebanking της Eurobank φαίνεται να τράβηξαν από τον δικό μου λογαριασμό (sorry, τελικά τράβηξαν από τον ειδικό λογαριαμό) το υπόλοιπο ποσό που είχε μείνει για να συμπληρωθεί η δόση του Φεβρουαρίου., δλδ δεν δείχνει στο σύστημα ληξιπρόθεσμο, (Στο τηλέφωνο που είχα μιλήσει με υπάλληλο της τράπεζας με είχε διαβεβαιώσει ότι κάθε πρώτη του μήνα θα τραβάνε τα χρήματα από ΟΠΕΚΑ και στο τέλος του μήνα θα τραβάνε το υπόλοιπο από τον δικό μας λογαριασμό.) Κάτι που στη δική μου περίπτωση ισχύει δεν ισχύει. Πάλι θα χρειαστεί να μιλήσουμε στα τηλέφωνα. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2021 από k.perdikoulis 1
alexx Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πρώτη φορά δέν μου ανανέωσαν την ημερομηνία ολοκλήρωσης σταδίου!! Έχει κολλήσει στις 22/2. Τις άλλες φορές απο τα χαράματα μου την ανανέωναν. Μάλλον θα βαρέθηκαν και αυτοί μετά τόσο καιρό η απο δευτέρα θα μου την ανανεώσουν για κανά 3μήνο😄 EDIT: Τζάμπα ανησύχησα.Με πήγαν για 27/2(?) και απο δευτέρα για άλλη μια παράταση μάλλον Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2021 από alexx
pegaman Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Στις 26/2/2021 στις 12:21 ΜΜ, k.perdikoulis είπε Καλημέρα σε όλους, και σε εμένα κατατέθηκαν τα χρήματα χθες από ΟΠΕΚΑ, στο ebanking της Eurobank φαίνεται να τράβηξαν από τον δικό μου λογαριασμό (sorry, τελικά τράβηξαν από τον ειδικό λογαριαμό) το υπόλοιπο ποσό που είχε μείνει για να συμπληρωθεί η δόση του Φεβρουαρίου., δλδ δεν δείχνει στο σύστημα ληξιπρόθεσμο, (Στο τηλέφωνο που είχα μιλήσει με υπάλληλο της τράπεζας με είχε διαβεβαιώσει ότι κάθε πρώτη του μήνα θα τραβάνε τα χρήματα από ΟΠΕΚΑ και στο τέλος του μήνα θα τραβάνε το υπόλοιπο από τον δικό μας λογαριασμό.) Κάτι που στη δική μου περίπτωση ισχύει δεν ισχύει. Πάλι θα χρειαστεί να μιλήσουμε στα τηλέφωνα. Τα ίδια , σχεδόν, και σε εμένα. Ούτε που τράβηξε από το λογαριασμό εξυπηρέτησης. Επιπρόσθετα δείχνει ληξιπροθεσμες δύο δόσεις πλέον. Φυσικά χρήματα υπάρχουν κανονικά στο λογαριασμό εξυπηρέτησης. Στο τηλέφωνο δεν ήξεραν τι να μου πουν κι αναμένω ενημέρωση. Τι να πεις....
geolan1980 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, pegaman είπε Τα ίδια , σχεδόν, και σε εμένα. Ούτε που τράβηξε από το λογαριασμό εξυπηρέτησης. Επιπρόσθετα δείχνει ληξιπροθεσμες δύο δόσεις πλέον. Φυσικά χρήματα υπάρχουν κανονικά στο λογαριασμό εξυπηρέτησης. Στο τηλέφωνο δεν ήξεραν τι να μου πουν κι αναμένω ενημέρωση. Τι να πεις.... εαν εχεις κανα νεο ενημερωσε μας σε παρακαλω!
totis13 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους. Το μαρτύριο που περιγράφετε παραπάνω αγαπητοί δανειολήπτες της Eurobank, λύνεται μόνο αν δώσετε τηλεφωνική εντολή να σας τραβήξουν τα χρήματα που φαίνονται ληξιπρόθεσμα. Δηλαδή, θα πρέπει να απασχοληθείτε για κάτι το οποίο είναι αυτονόητο για τις άλλες τράπεζες χωρίς εννοείται να ανταμειφθείτε για το χρόνο που σπαταλάτε. Αυτό ισχύει τουλάχιστον για την ώρα. Η εν λόγω τράπεζα ενώ ενημέρωνε (το έχω και στην επιστολή διαμαρτυρίας που μου απαντήσανε) ότι η διαδικασία της είναι πλέον η αναλογία του δανειολήπτη να εισπράττεται την τελευταία εργάσιμη του εκάστοτε μήνα επιδότησης ούτως ώστε να μη φαίνεται ληξιπρόθεσμος αρχές του επόμενου που θα χρειαστεί να στείλουν λίστα ληξιπρόθεσμων στο κράτος, απέτυχε να εφαρμόσει τα λεγόμενά της. Τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω από αυτά που αναφέρετε. Προσωπικά και επειδή δεν τους έχω καθόλου εμπιστοσύνη ζήτησα να τραβηχτεί το ποσό της αναλογίας μου που φαινόταν ληξιπρόθεσμο το Φεβρουάριο περί τις 23 του μήνα. Το ίδιο θα κάνω και αυτό το μήνα, για να μην κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα μέχρι τέλος του μήνα. Όποιος τους έχει εμπιστοσύνη μετά από όλες τις μπαρούφες που έχουν προηγηθεί, ας αφήσει τα ληξιπρόθεσμά του ανέγγιχτα. Καλή συνέχεια σε όλους. 1
pegaman Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, geolan1980 είπε εαν εχεις κανα νεο ενημερωσε μας σε παρακαλω! Κανένα ουσιαστικό νέο. Με πήραν τλφ και θα γίνει αίτημα μπλα μπλα μπλα. Μου λέει είναι συστημικό λάθος και του απάντησα ότι κάπως έτσι θα γίνει το συστημικό λάθος να δηλώσετε ληξιπροθσμο το δάνειο και να βγω (βγούμε) εκτός προγράμματος. Ανευθυνοι είναι επιεικής χαρακτηρισμός. Όσοι είσαστε eurobank έχετε αντίστοιχο θέμα; 2
lkthgr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Τα ίδια και σε εμένα. Για δεύτερο συνεχόμενο μηνα δεν τραβήξαν το ποσό που μου αναλογεί, με αποτέλεσμα να φαίνομαι 2 μήνες ληξιπρόθεσμος. Χρήματα υπάρχουν στον λογαριασμό εξυπηρέτησης. Λέω στην κοπελίτσα στο europhone banking "τράβηξε μου τώρα τα χρήματα για να σβηστεί η οφειλή" και μου λέει "δεν γίνεται, θα τα τραβήξει αυτόματα τις επόμενες ημέρες.." Έτσι μου είπαν και για τον Φεβρουάριο και πιθανόν να μην γίνει ποτέ και τον Μάρτιο.. "Μην ανησυχείτε" μου λέει "δεν θα σας πετάξει έξω το πρόγραμμα γέφυρα" Ρε πού μπλέξαμε με αυτούς τους ανίδεους! Να πληρώσω το ληξιπρόθεσμο ποσό μέσω e-banking ΔΕΝ γίνεται, Να πληρώσω το ληξιπρόθεσμο ποσό μέσω europhone banking ΔΕΝ γίνεται, Να μεταφέρω λεφτά στον ακατάσχετο λογαριασμό (για να τα τραβήξουν απο εκεί) ΔΕΝ γίνεται! Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Ειλικρινά... Υ.Γ. Εννοείται πως δεν έχουν απαντήσει ποτέ στα αλλεπάλληλα e-mail και μηνύματα που τους έχω στείλει
agnostos99 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Εχουν βγει ήδη αρκετοί εκτός προγράμματος και τωρα θα πρεπει να τρεξουν να κανουν αιτήσεις για να αξιολογηθεί ξανα το αίτημα για λάθος!!!! Προσοχή λοιπόν αρκετά στα ληξιπρόθεσμα σας!!! Επίσης το όριο για να σας κόψει φαίνεται ότι είναι στα 150 Ευρώ συνολο ληξιπρόθεσμο οπότε μάλλον για μικρότερα ποσά τη γλυτώνετε αλλιώς πάτε για διαμαρτυρία και επαναξιολογηση Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2021 από agnostos99 1
geodi11 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Καλημέρα σε όλους.Κι εγώ πελάτης της eurobank και είχα το γνωστό πρόβλημα γιατί ενώ είχα βάλει το ποσοστό μου δεν το είχαν τραβήξει και φαινομουν για δύο μήνες με ληξιπροθεσμη οφειλή.τελικα το πρόβλημα λύθηκε με επίσκεψη σε κατάστημα για να τα τραβηξουν απο τον λογαριασμό μου.Μου είπαν τον επόμενο μήνα να δοκιμάσω με τηλέφωνο στο europhone banking για να τα τραβηξουν και αν δεν γίνει τίποτα θα πρέπει να πάω πάλι σε κατάστημα.
pegaman Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, geodi11 είπε Καλημέρα σε όλους.Κι εγώ πελάτης της eurobank και είχα το γνωστό πρόβλημα γιατί ενώ είχα βάλει το ποσοστό μου δεν το είχαν τραβήξει και φαινομουν για δύο μήνες με ληξιπροθεσμη οφειλή.τελικα το πρόβλημα λύθηκε με επίσκεψη σε κατάστημα για να τα τραβηξουν απο τον λογαριασμό μου.Μου είπαν τον επόμενο μήνα να δοκιμάσω με τηλέφωνο στο europhone banking για να τα τραβηξουν και αν δεν γίνει τίποτα θα πρέπει να πάω πάλι σε κατάστημα. Η επίσκεψη στο κατάστημα θέλει ραντεβού ή θεωρείται ότι είναι κίνηση που γίνεται στο ταμείο;; Ευχαριστώ
christod67 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Οπως φαινεται η Eurobank αλλαξε την ημερομηνια πληρωμης των δοσεων μας. Αντι να πληρωνουμε την πρωτη του μηνος τωρα πληρωνουμε την τελευταια του μηνος. Αυτο εγινε για να συμβαδιζει με την επιχορηγηση. Πχ η επιχορηγηση Φεβρουαριου μπηκε στις 25/2 και το υπολοιπο της δοσης τραβηχτηκε στις 26/2. Αρα μεχρι να τελειωσει η γεφυρα η ημερομηνια για την πληρωμη των δοσεων μας μεραφερθηκε απο την πρωτη του μηνα στην τελευταια του μηνα. Ομως επειδη στο συστημα φαινεται οτι επρεπε να πληρωνεται η δοση την πρωτη του μηνα σε βγαζει εκπροθεσμο για το συνολικο ποσο μεχρι το τελος του μηνα που θα την πληρωσεις. Δεν καταλαβαινω ομως γιατι σε μερικους φαινονται εκπροθεσμες 2 δοσεις και οχι μια. Θεωρω οτι δεν εχουμε προβλημα.Προσοχη ομως μολις ληξει το προγραμμα. Πχ αν ληξει Σεπτεμβριο θα πρεπει να βαλουμε στο τελος του Σεπτεμβριου το ποσοστο μας για την δοση Σεπτεμβριουκαι την επομενη μερα ολοκληρη την δοση Οκτωβριου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα