Melkat Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Για όσους ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία, υπάρχει περίπτωση να χάνουν μήνες επιδότησης;;; Επειδη κάπου είχα διαβάσει ότι το προγραμμα επιδότησης ολοκληρώνεται 31/12/2021...
agnostos99 Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Στις 4/5/2021 στις 9:10 ΜΜ, Melkat είπε Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Για όσους ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία, υπάρχει περίπτωση να χάνουν μήνες επιδότησης;;; Επειδη κάπου είχα διαβάσει ότι το προγραμμα επιδότησης ολοκληρώνεται 31/12/2021... Χρόνια πολλά Δεν εχει φυγει ακόμα σαφης οδηγία, για καποιες περιπτώσεις που εφυγε τωρα η εγκριση ζητηθηκε να σταλει πρωτη δόση για απριλιο αναδρομικά οποτε αν γινει ετσι για ολους δε θα χαθει καμια δοση αφου θα επιδοτηθουν και παρελθοντικές. Ορισμένα ιδρύματα εχουν αποστείλει πρώτη δόση Μάιο οποτε εκεί δεν εχει κανενας ιδέα τη θα γίνει στο τέλος αν θα κοπεί στις 8 δόσεις η αν θα το επεκτείνουν μέχρι και 9. Ελπίζω να υπάρξει καποιο νεότερο πιθανόν από εβδομάδα γιατί τωρα λειπουν ολο ι σχεδόν
Melkat Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Ευχαριστώ πολύ....ελπίζω να μη χαθεί κάτι... Στις 7/5/2021 στις 12:37 ΜΜ, agnostos99 είπε Χρόνια πολλά Δεν εχει φυγει ακόμα σαφης οδηγία, για καποιες περιπτώσεις που εφυγε τωρα η εγκριση ζητηθηκε να σταλει πρωτη δόση για απριλιο αναδρομικά οποτε αν γινει ετσι για ολους δε θα χαθει καμια δοση αφου θα επιδοτηθουν και παρελθοντικές. Ορισμένα ιδρύματα εχουν αποστείλει πρώτη δόση Μάιο οποτε εκεί δεν εχει κανενας ιδέα τη θα γίνει στο τέλος αν θα κοπεί στις 8 δόσεις η αν θα το επεκτείνουν μέχρι και 9. Ελπίζω να υπάρξει καποιο νεότερο πιθανόν από εβδομάδα γιατί τωρα λειπουν ολο ι σχεδόν Ευχαριστώ πολύ!!! Ελπίζω να μην χαθεί κάτι....
giannisgnn1 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Στη δική μου περίπτωση η intrum επιμένει να μην αποστέλλει τα δοσολόγια των δανείων μου στη πλατφόρμα κι έτσι ενώ έχω έγκριση από 2/2/2021,ακόμα δεν έχω λάβει τίποτα!!Μου λένε πως πρόκειται για συστημικό λάθος,εγώ μέσω email τους προειδοποίησα για προσφυγή ενώπιον του Συνηγόρου Καταναλωτή και της Εποπτείας Πιστωτικού Συστήματος.Είναι δυνατόν δηλαδή η παράλειψη κι η βλακεία του Πιστωτή να αποβεί τελικά εις βάρος του δικαιούχου της επιδότησης;;;;Ετσι επειδή δε γουστάρουν να στείλουν τα δοσολόγια στη πλατφόρμα;;
alexx Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Καλησπέρα. Μετά απο 9 ολόκληρους μήνες πέρασα σήμερα στην Αντιστοίχιση Κύριας Κατοικίας με Προσημείωση απο Αιτούντα!!!!!! Στο στάδιο αυτό (αν θυμάστε, γιατί εσείς το περάσατε πρίν πολύ καιρό φαντάζομαι) πατάω απλά αποθήκευση? Επίσης στην καρτέλα οφειλές στην στήλη Οφειλή Επιδεκτική Επιδότησης τα έχω όλα κόκκινα χ !! Τι σημαίνει αυτό? 1
Melkat Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 17 λεπτά πριν, alexx είπε 18 λεπτά πριν, alexx είπε Καλησπέρα. Μετά απο 9 ολόκληρους μήνες πέρασα σήμερα στην Αντιστοίχιση Κύριας Κατοικίας με Προσημείωση απο Αιτούντα!!!!!! Στο στάδιο αυτό (αν θυμάστε, γιατί εσείς το περάσατε πρίν πολύ καιρό φαντάζομαι) πατάω απλά αποθήκευση? Επίσης στην καρτέλα οφειλές στην στήλη Οφειλή Επιδεκτική Επιδότησης τα έχω όλα κόκκινα χ !! Τι σημαίνει αυτό? Περιμένεις... Μετα την αποθήκευση, σε 2-3 μέρες θα σου κάνουν πράσινα ✅ αυτά που είναι κόκκινα ❌ τώρα..και θα σου εμφανίσουν και τα ποσοστά της επιδότησης... και λογικά μετά από αυτό θα σου ανοιχτεί και ο ειδικός ακατάσχετος λογαριασμός...
alexx Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 6 λεπτά πριν, Melkat είπε Αποθήκευση πατάω και περιμένω η θα γίνει αυτόματα;
Melkat Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, alexx είπε 9 λεπτά πριν, Melkat είπε Αποθήκευση πατάω και περιμένω η θα γίνει αυτόματα Ναι, κανονικά πατάς αποθήκευση... Αν φυσικά συμφωνεί και το ακίνητο... Αν είναι ίδιο δηλ το ακίνητο αυτό που έχεις δηλώσει εσυ και αυτό που έχει δηλώσει η τράπεζα
Melkat Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Μόλις πατήσεις αποθήκευση θα σε βγάλει σε παρακολούθηση επιδότησης
alexx Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 9 λεπτά πριν, Melkat είπε Μόλις πατήσεις αποθήκευση θα σε βγάλει σε παρακολούθηση επιδότησης Γιατί λέει για καμία βδομάδα χρόνο ολοκληρώσης Σταδίου και τρόμαξα!!! Εδώ με κάθε 5 μέρες που με άλλαζαν ημερομηνία με τράβηξαν 9 μήνες!!! Σκέψου τώρα. Δεν θα με φτάσουν τα χρόνια που θα ζήσω!!!😀😀😀
Melkat Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 🤣🤣🤣 δεν έχεις καθόλου άδικο!!! Στην ίδια φάση ήμουν κι εγώ... Πριν μια βδομαδα πάτησα αποθήκευση και σε δυο μέρες πήρα έγκριση από τον πιστωτή και άνοιξαν και τον ειδικό ακατάσχετο λογαριασμό (Eurobank). Και τώρα αναμονή για το πολυπόθητο email για την επιδότηση της δόσης... Μου είπε η τράπεζα ότι ίσως και αυτό το μήνα επιδοτηθώ.. Ευχομαι το ίδιο και για σένα...
alexx Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 14 ώρες πριν, Melkat είπε 🤣🤣🤣 δεν έχεις καθόλου άδικο!!! Στην ίδια φάση ήμουν κι εγώ... Πριν μια βδομαδα πάτησα αποθήκευση και σε δυο μέρες πήρα έγκριση από τον πιστωτή και άνοιξαν και τον ειδικό ακατάσχετο λογαριασμό (Eurobank). Και τώρα αναμονή για το πολυπόθητο email για την επιδότηση της δόσης... Μου είπε η τράπεζα ότι ίσως και αυτό το μήνα επιδοτηθώ.. Ευχομαι το ίδιο και για σένα... Εμένα σήμερα το πρωί που μπήκα υπάρχουν οι λογαριασμοί στη τράπεζα. Στους λογαριασμούς αυτούς θα φαίνονται χρήματα; Το μέιλ τόσο σημαντικό είναι; Γιατί έχει βάλει ο λογιστής το δικό του όταν έκανε την αίτηση και θα το λάβει αυτός. Τον είπα να έχει το νου του, αλλά με την δουλειά που έχει μπορεί και να το ξεχάσει.
Melkat Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Σημαντικό όχι τόσο....απλά να μάθεις ότι ξεκινάει η διαδικασία... Λογικα όμως θα φανει και μέσα στην αίτηση εκεί που λέει πληρωμές... Τον ειδικό ακατάσχετο δεν μπορείς να τον πειράξεις καθόλου....εκεί θα μπαίνουν τα χρήματα απ τον ΟΠΕΚΑ για να εξυπηρετείται το δάνειο.... Το υπόλοιπο ποσο που πρέπει να πληρώνεις εσυ θα αναφέρεται στο email που θα έρθει... Εμενα τα τραβαει η τράπεζα μόνη της απ το λογαριασμό δανείου όποτε δε θα εμπλακώ καθόλου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα