alexx Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Επιτέλους μετά από 10 μήνες και εγω τα πρώτα μέιλ για τα δάνεια μου στη Πειραιώς. Ξεκινάει η επιδότηση από τον Ιούνιο. Στο λογαριασμό θα πρέπει να υπάρχει το ποσό που αναλογεί σε μένα. Έτσι;
giannisgnn1 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, giannisgnn1 είπε Σε μενα σημερα εχουν ξεκινησει απο σημερα το πρωι να ερχονται ασταματητα email υπολογισμου απ τη πλατφορμα..μεχρι στιγμης για 4 δανειακες συμβασεις (Πειραιως/Intrum ) εχω λαβει 16 email ,λογω μαλλον αναδρομικης επιδοτησης απο το Φεβρουαριο!Επιτελους δηλαδη.. Τα email εχουν γινει 28
Melkat Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Για τους μήνες Απρίλιο-Μαιο-Ιούνιο εστάλησαν τα email…έτσι ώστε να κλείσει το 9μηνο και για εμάς τον Δεκέμβρη… Για αυτούς τους μήνες τις δόσεις του δανείου τις πληρώναμε κανονικά…. Θα μας επιστρέψει η τράπεζα τώρα τα ποσά που θα της καταβάλει το κράτος στο λογαριασμό μας;;;;
giannisgnn1 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 59 λεπτά πριν, Pem είπε Πώς κάνω πληρωμή με το κωδικό LS??? Τι εννοείτε;Eσείς συνεχίζετε να πληρώνετε την αναλογία του ποσού της δόσης στο λογαριασμό εξυπηρέτησης δανείου που πληρώνατε πάντα.Το LS είναι κωδικός δανείου που αφορά την αναλογία της επιδότησης η οποία καταβάλλεται απευθείας απ το δημόσιο στους ειδικούς ακατάσχετους λογαριασμούς που ανοίχτηκαν για το σκοπό αυτό . 1 ώρα πριν, Melkat είπε Για τους μήνες Απρίλιο-Μαιο-Ιούνιο εστάλησαν τα email…έτσι ώστε να κλείσει το 9μηνο και για εμάς τον Δεκέμβρη… Για αυτούς τους μήνες τις δόσεις του δανείου τις πληρώναμε κανονικά…. Θα μας επιστρέψει η τράπεζα τώρα τα ποσά που θα της καταβάλει το κράτος στο λογαριασμό μας;;;; Λογικά θα πιστωθούν τα χρήματα της επιδότησης για αυτούς τους μήνες αναδρομικά κι εν συνεχεία η τράπεζα θα τραβάει απο αυτά τα χρήματα (των ειδικών λογαριασμών δηλαδή), για τις επόμενες δόσεις,μέχρι εξαντλήσεως.Έτσι λοιπόν δε θα χάσουμε τίποτα.
zzouperman Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα, το πρόβλημα με την eurobank λύθηκε σε κανέναν? Εμένα προσωπικά με πέταξε έξω το πρόγραμμα λόγο ληξιπρόθεσμου τους έχω στείλει email - phone banking - πήγα και στο κατάστημα και ακόμα τίποτα. Σκέφτομαι σοβαρά από Δευτέρα να τους στείλω εξώδικο
Burial Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 13 ώρες πριν, zzouperman είπε Καλησπέρα, το πρόβλημα με την eurobank λύθηκε σε κανέναν? Εμένα προσωπικά με πέταξε έξω το πρόγραμμα λόγο ληξιπρόθεσμου τους έχω στείλει email - phone banking - πήγα και στο κατάστημα και ακόμα τίποτα. Σκέφτομαι σοβαρά από Δευτέρα να τους στείλω εξώδικο Τα ίδια και σε εμένα, όλο διαβεβαιώσεις ότι θα λυθεί το θέμα αλλά ακόμη τίποτα. Μου λένε ότι έγινε σε δάνεια σε ξένο νόμισμα. Είσαι και εσύ σε αυτή την κατηγορία;
zzouperman Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 4 ώρες πριν, Burial είπε Τα ίδια και σε εμένα, όλο διαβεβαιώσεις ότι θα λυθεί το θέμα αλλά ακόμη τίποτα. Μου λένε ότι έγινε σε δάνεια σε ξένο νόμισμα. Είσαι και εσύ σε αυτή την κατηγορία; Ναι , μόλις μίλησα με τράπεζα και μου είπαν ότι πιθανόν να χαθεί η επιδότηση αυτό το μήνα και να πιστωθεί διπλή τον επομενο
Burial Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Στις 25/6/2021 στις 8:16 ΜΜ, zzouperman είπε Ναι , μόλις μίλησα με τράπεζα και μου είπαν ότι πιθανόν να χαθεί η επιδότηση αυτό το μήνα και να πιστωθεί διπλή τον επομενο Σας είπαν να πληρώσετε κανονικά την δόση του Ιουλίου ή απλά να φαίνεται ως ληξιπρόθεσμη;
xeni Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα , ενώ ήμουν στο στάδιο παροχή στοιχείων από πιστωτές για το προγραμμα γεφυρα Ι και εν αναμονή ερωτήματος μου για το που οφείλετε η καθυστέρηση ενταξης στο προγραμμα επιδότησης ξαφνικά στην κατάσταση προόδου αναφέρει -ολοκλήρωση αίτησης( ακύρωση αίτησης) χωρίς να έχω πατήσει κάποιο κουμπί για ακύρωση.Εχει ξανασυναντήσει κανείς κατι παρόμοιο??
zzouperman Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Στις 6/7/2021 στις 10:03 ΠΜ, Burial είπε Σας είπαν να πληρώσετε κανονικά την δόση του Ιουλίου ή απλά να φαίνεται ως ληξιπρόθεσμη; ΟΧΙ ακόμα ληξιπρόθεσμη φαίνεται στην τράπεζα δεν τραβάνε τα χρήματα, το θετικό είναι χτες που κοίταξα στο govgr στην πλατφόρμα από εκεί σβήστηκε η ληξιπρόθεσμη οφειλή οπότε εκτιμώ θα λυθεί το θέμα τέλος του μήνα ( ελπίζω )
Axillefs Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 'ΕΧΕΙ λάβει κανείς mail απο το γέφυρα για Ιούλιο?
Giwrgosml Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, Axillefs είπε 'ΕΧΕΙ λάβει κανείς mail απο το γέφυρα για Ιούλιο? Προς το παρόν όχι δεν έχει έρθει τίποτα και είναι περίεργο γιατί άλλες φορές ερχόταν κανονικά μέχρι 20 του μήνα..
giannisgnn1 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Σήμερα και πρίν από λίγο εμφανίστηκαν τα ληξιπρόθεσμα στη πλατφόρμα,στο πεδίο Πληρωμές .Τον Απρίλιο και το Μάιο τα email ήρθαν στις 22 του μηνός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα