Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι κάποιος Χαλκιδική και συγκεκριμένα πευκοχώρι μεριά να μας πει τι γίνεται; 

Κυριακή θα πάω και θέλω να είμαι έτοιμος για τυχόν παρατράγουδα. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tritonas00 είπε

Resident Evil εχει γινει, ψαχνεις για save room.

Καλά ηρέμησε ούτε ένα κρούσμα δεν έχει στο πευκοχώρι 

Δημοσ.

Γιατί Θεσσαλονίκη καλύτερα είναι;

Αλλωστε το 90% των Θεσσαλονικιών έχει ήδη επιστρέψει από Χαλκιδική. Αν είχε εκεί... τώρα έχει και Θεσσαλονίκη.

Οπου και αν πας, χρειάζεται προσοχή.

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Γιατί Θεσσαλονίκη καλύτερα είναι;

Αλλωστε το 90% των Θεσσαλονικιών έχει ήδη επιστρέψει από Χαλκιδική. Αν είχε εκεί... τώρα έχει και Θεσσαλονίκη.

Οπου και αν πας, χρειάζεται προσοχή.

Εννοείται φιλαράκι, Κυριακή μας είπε το ξενοδοχείο φεύγουν όλοι από εκεί και γυρίζουν Θεσσαλονίκη. 

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Εννοείται φιλαράκι, Κυριακή μας είπε το ξενοδοχείο φεύγουν όλοι από εκεί και γυρίζουν Θεσσαλονίκη. 

Δεν εχει σημασια που πας αλλα τι θα κανεις. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε

Είναι κάποιος Χαλκιδική και συγκεκριμένα πευκοχώρι μεριά να μας πει τι γίνεται; 

Κυριακή θα πάω και θέλω να είμαι έτοιμος για τυχόν παρατράγουδα. 

Αλήθεια τώρα θα πας εκεί και θα γυρνάς όλη την ημέρα με μάσκα και σε εσωτερικό και σε εξωτερικό χώρο?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, slk200gr είπε

Αλήθεια τώρα θα πας εκεί και θα γυρνάς όλη την ημέρα με μάσκα και σε εσωτερικό και σε εξωτερικό χώρο?

Εξωτερικό στη παραλία δεν νομίζω. Εξάλλου είναι άδειο το χωριό πήρα τηλέφωνο έχω άτομο εκεί που δουλεύει. 

Θα πάμε να αράξουμε σε ξενοδοχείο χλιδή κ θα είμαστε και μόνοι ησυχία. 

Τι μπορεί να γίνει με τη μάσκα δηλαδή; 

Εγώ το βλέπω θετικά. 

Εσωτερικό χώρο αν πας για φαγητό δεν βάζεις τίποτα. Εκτός αν τα ξέρω λάθος οκ. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Εξωτερικό στη παραλία δεν νομίζω. Εξάλλου είναι άδειο το χωριό πήρα τηλέφωνο έχω άτομο εκεί που δουλεύει. 

Θα πάμε να αράξουμε σε ξενοδοχείο χλιδή κ θα είμαστε και μόνοι ησυχία. 

Τι μπορεί να γίνει με τη μάσκα δηλαδή; 

Εγώ το βλέπω θετικά. 

Εσωτερικό χώρο αν πας για φαγητό δεν βάζεις τίποτα. Εκτός αν τα ξέρω λάθος οκ. 

Μάλλον δεν τα ξέρεις πάρα πολύ καλά από σήμερα και στο δρόμο φοράς μάσκα Δηλαδή όταν θα κάνεις βόλτα στο Πευκοχώρι στα μαγαζιά στο δρόμο υποχρεωτικά μάσκα στην παραλία Δεν χρειάζεται μάσκα σε οποιοδήποτε άλλο εξωτερικό μέρος είναι υποχρεωτική, Ακόμα και στην πισίνα του ξενοδοχείου είναι υποχρεωτική η μάσκα

Για να καταλάβεις σήμερα έφυγαν πάρα πολλοί άνθρωποι από τη Χαλκιδική οι οποίοι ήταν να γυρίσουν την Κυριακή λόγω των καινούργιων μέτρων

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον δεν τα ξέρεις πάρα πολύ καλά από σήμερα και στο δρόμο φοράς μάσκα Δηλαδή όταν θα κάνεις βόλτα στο Πευκοχώρι στα μαγαζιά στο δρόμο υποχρεωτικά μάσκα στην παραλία Δεν χρειάζεται μάσκα σε οποιοδήποτε άλλο εξωτερικό μέρος είναι υποχρεωτική, Ακόμα και στην πισίνα του ξενοδοχείου είναι υποχρεωτική η μάσκα

Και πως θα κάνεις μπάνιο στη θάλασσα με μάσκα; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Boubis1411 είπε

Και πως θα κάνεις μπάνιο στη θάλασσα με μάσκα; 

Είπαμε μόνο στην παραλία στην αμμουδιά δεν είναι υποχρεωτική η μάσκα

• Like 1
Δημοσ.

Είπαμε μόνο στην παραλία στην αμμουδιά δεν είναι υποχρεωτική η μάσκα

Βρε στην παραλία Δεν θα κάνω βόλτα δεν με νοιάζει. Μπάνιο, φαγητό και οκ λίγο βόλτα τη νύχτα. 

Πισίνα δεν νομίζω να θέλει μάσκα 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Boubis1411 είπε

Βρε στην παραλία Δεν θα κάνω βόλτα δεν με νοιάζει. Μπάνιο, φαγητό και οκ λίγο βόλτα τη νύχτα. 

Πισίνα δεν νομίζω να θέλει μάσκα 

Νομίζω ότι δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε και η πισίνα θέλει μάσκα και φίλε μου Σήμερα γύρισα και τα είδα από πρώτο χέρι,

Δημοσ.

- Τι γίνετε στο Πευκοχωρι; 

Καπάκι :

- Ξέρω τι γίνετε στο Πευκοχωρι, εχω άνθρωπο εκει που δουλεύει 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...