Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή βραδιά.

Μετά από χρόνια σκέψης με έπιασε η κάψα να βγάλω δίπλωμα ταχυπλόου.

Γενικά τι παίζει? Πόσο εύκολο είναι, και πόσο κοστίζει πάνω κάτω?

Έχει κανείς καμιά σχολή στα νότια να προτείνει? (Μένω Αργυρούπολη)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Καλησπέρα και καλή βραδιά.

Μετά από χρόνια σκέψης με έπιασε η κάψα να βγάλω δίπλωμα ταχυπλόου.

Γενικά τι παίζει? Πόσο εύκολο είναι, και πόσο κοστίζει πάνω κάτω?

Έχει κανείς καμιά σχολή στα νότια να προτείνει? (Μένω Αργυρούπολη)

έχει Γλυφάδα 2-3 σχολές στην Γ μαρίνα νομίζω, που είναι και το λιμεναρχείο, έχει μαθήματα θεωρίας και πρακτικά που κάνεις με το σκάφος της σχολής, με το οποίο θα περάσεις και τις πρακτικές εξετάσεις αφού περάσεις τις γραπτές. Για κόστη δεν έχω άποψη γιατί το έχω βγάλει 25 χρόνια τώρα, αλλά νομίζω είναι μια καλή εποχή να πας να ρωτήσεις τώρα.

Επεξ/σία από pp6210
  • Like 1
Δημοσ.

Συζητούσα σήμερα για το θέμα με φίλο γνώστη με πολύχρονη εμπειρία μιας και εγώ ενδιαφέρομαι να το δω από την άνοιξη και μου είπε τα εξής:

• Υπάρχουν σχολές για όλα τα γούστα από σοβαρές μέχρι σχολές που θα σου φέρουν το δίπλωμα σπίτι χωρίς να κάνεις τπτ.
  • Το βασικό είναι να μετριάσεις τις προσδοκίες σου γιατί όσο και καλή δουλειά να κάνει η σχολή, η υφή της εξέτασης είναι τέτοια που απλώς κάνεις τα βασικά μέσα στη μαρίνα ή λίγο παραέξω, συνεπώς δεν θα μάθεις κάτι φοβερό από αυτά τα μαθήματα. Συνεπώς όσο και σοβαρά να το πάρει κανείς, ο κύριος σκοπός του διπλώματος είναι να καλύψει τη νομική πλευρά και μετά βλέπουμε. 

Κάπως σαν το δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου δλδ, αλλά ακόμα χειρότερο αν σκεφτεί κανείς ότι με αυτό το δίπλωμα μπορείς να έχεις σκάφος μέχρι 25μ σε μήκος!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...