Προς το περιεχόμενο

Goodoffer24 - Office και Activation

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από κάποιο Update ή λόγω corruption έκανα απεγκατάσταση Office 2016 Professional αγορασμένο από Goodoffer. 

Θεώρησα ότι θα πάω να βρω το download link και όλα καλά. Πηγαίνοντας στο Link που σου ανοίγει τη σελίδα της MS για να βάλεις το Key και να ξεκινήσει το download φαίνεται ότι το κλειδί είναι ήδη ενεργοποιημένο.

Μίλησα και με το support του Goodoffer και προτείνανε να ξαναγοράσω...

Υπάρχει κάποιο Link για download μόνο του ISO του MS Office 2016? 

Ευχαριστώ

Δημοσ.

1. office.microsoft.com  --> Login

2. Click στο Install Office

3. Click στο Εμφάνιση όλων των συνδρομών και των προϊόντων Office που διαθέτω

Στο εμφανίζει εκεί;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@svizi Επειδή έχω βάλει πολλά office σε πολλά PC και αρκετές φορές έχω κάνει format ή έχω αλλάξει μητρική/επεξεργαστή κλπ πρόσεξα ότι τους πρώτους μήνες σχεδόν πάντα μπορούν να γίνουν activate μέσω τηλεφώνου, μετά από ένα χρόνο όμως πολύ σπάνια.

Όλα αυτά τα "αγνώστου προέλευσης" κλειδιά αργά ή γρήγορα τα βάζει σε blacklist η Microsoft, όμως με 3 ευρώ το ένα από το ebay δεν περίμενα και πολλά παραπάνω.

Γενικά πάντως αν θέλεις να χρησιμοποιείς τέτοια κλειδιά είναι απαραίτητο να εξοικειωθείς με το phone activation, δεν μιλάς καν με άνθρωπο αυτοματοποιημένα είναι όλα και η κλήση σε ρωτάει αν θέλεις να καταγραφεί. Έχω κάπου και ένα νούμερο που μπορείς να πάρεις δωρεάν από το skype, το έχω γράψει σε διάφορα post και μπορείς να το βρεις και στο internet.

Επεξ/σία από elpenor
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, imvrios είπε

1. office.microsoft.com  --> Login

2. Click στο Install Office

3. Click στο Εμφάνιση όλων των συνδρομών και των προϊόντων Office που διαθέτω

Στο εμφανίζει εκεί;

Όχι. Από ότι καταλαβαίνω θέλει ξανά αγορά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@svizi Αν μιλάμε για το office pro τα βήματα για να το κατεβάσεις δεν είναι ακριβώς αυτά που λέει ο imvrios.

1. office.com

2. Sign in

3. Install Office -> i have a product key

4. Sign in & download

Βέβαια και να δουλέψει αυτό θα θέλει 99% phone activation

Επεξ/σία από elpenor
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 26/8/2020 στις 2:06 ΜΜ, elpenor είπε

Όλα αυτά τα "αγνώστου προέλευσης" κλειδιά αργά ή γρήγορα τα βάζει σε blacklist η Microsoft, όμως με 3 ευρώ το ένα από το ebay δεν περίμενα και πολλά παραπάνω.

Γνωστός μου έφαγε μεγάλη ήττα με αυτά τα κλειδιά για το office. Ανέβαζε κανά 6μηνο φωτογραφίες και βίντεο στο microsoft drive που σου δίνει μαζί με το office και όταν τελείωσε το upload (με πολύ κόπο) έγινε blacklist το κλειδί και τον πέταξε από το drive. Τι email έστειλε, τι παράπονα έκανε, τίποτα. Η μόνη απάντηση ήταν ότι του έστειλαν δωρεάν άλλο κλειδί.

• Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
Στις 26/8/2020 στις 2:06 ΜΜ, elpenor είπε

@svizi Επειδή έχω βάλει πολλά office σε πολλά PC και αρκετές φορές έχω κάνει format ή έχω αλλάξει μητρική/επεξεργαστή κλπ πρόσεξα ότι τους πρώτους μήνες σχεδόν πάντα μπορούν να γίνουν activate μέσω τηλεφώνου, μετά από ένα χρόνο όμως πολύ σπάνια.

Γενικά πάντως αν θέλεις να χρησιμοποιείς τέτοια κλειδιά είναι απαραίτητο να εξοικειωθείς με το phone activation, δεν μιλάς καν με άνθρωπο αυτοματοποιημένα είναι όλα και η κλήση σε ρωτάει αν θέλεις να καταγραφεί. Έχω κάπου και ένα νούμερο που μπορείς να πάρεις δωρεάν από το skype, το έχω γράψει σε διάφορα post και μπορείς να το βρεις και στο internet.

Συγγνώμη για το ψιλοάσχετο, αυτό γίνεται και στα κλειδιά που δίνουν οι σχολές για τους φοιτητές;

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Συγγνώμη για το ψιλοάσχετο, αυτό γίνεται και στα κλειδιά που δίνουν οι σχολές για τους φοιτητές;

Από όσο γνωρίζω τα δίνει η ίδια η Microsoft Hellas και είναι 100% νόμιμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...