Ola150 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Αν κάποιος δεν έκανε voucher το εισιτήριο του, δεν θα πάρει πίσω τα χρήματα του; Σε μένα δεν έχει γίνει επιστροφή ακόμα, να πάω πάλι σε συνήγορο του καταναλωτή;
MikeJ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 33 minutes ago, Ola150 said: Αν κάποιος δεν έκανε voucher το εισιτήριο του, δεν θα πάρει πίσω τα χρήματα του; Σε μένα δεν έχει γίνει επιστροφή ακόμα, να πάω πάλι σε συνήγορο του καταναλωτή; Έχω την εντύπωση πως ήταν μέρος της όλης διαδικασίας να μετατρέψεις το εισιτήριο σε voucher ώστε έπειτα είτε να το χρησιμοποιήσεις ή να πάρεις τα χρήματα πίσω (με βάση και το "νόμο" που έβγαλαν). Αν δε το έκανες δε ξέρω τι γίνεται (θεωρητικά είχε μια προθεσμία αλλά ίσως γίνεται ακόμα). Δοκίμασε να επικοινωνήσεις να δεις τι θα σου πουν και οι ίδιοι.
Ola150 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 5 ώρες πριν, MikeJ είπε Έχω την εντύπωση πως ήταν μέρος της όλης διαδικασίας να μετατρέψεις το εισιτήριο σε voucher ώστε έπειτα είτε να το χρησιμοποιήσεις ή να πάρεις τα χρήματα πίσω (με βάση και το "νόμο" που έβγαλαν). Αν δε το έκανες δε ξέρω τι γίνεται (θεωρητικά είχε μια προθεσμία αλλά ίσως γίνεται ακόμα). Δοκίμασε να επικοινωνήσεις να δεις τι θα σου πουν και οι ίδιοι. Επικοινώνησα μαζί τους και τους έστειλα το εισιτήριο για να μου επιστρέψουν τα χρήματα.
Jimakozz Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Στις 3/2/2023 στις 6:50 ΜΜ, Ola150 είπε Επικοινώνησα μαζί τους και τους έστειλα το εισιτήριο για να μου επιστρέψουν τα χρήματα. αγορασες το εισητηριο σου απο φυσικο καταστημα οπως πχ public? Σε ποιο email εστειλες?
Ola150 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, Jimakozz είπε αγορασες το εισητηριο σου απο φυσικο καταστημα οπως πχ public? Σε ποιο email εστειλες? Μέσω viva. Τους πήρα τηλέφωνο (την εταιρεία διοργάνωσης) έστειλα το pdf του εισιτηρίου και μου έβαλαν τα λεφτά στην κάρτα.
doucaniggia Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Αναφέρω ότι έλαβα και εγώ την επιστροφή του εισιτηρίου των RHCP κανονικά. (το είχα μετατρέψει σε voucher)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα