MrKasimis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα, Προσπαθώ εδώ και καιρό να βάλω στην Paypal την Πειραιως δηλ να την συνδεσω αλλα δεν με αφήνει να βάλω ξενα IBAN τα δέχετε αλλά όχι ελληνικό. Μήπως πρέπει να μιλήσω με την Πειραιώς ; Με τη paypal εχω μιλήσει αλλά δεν βγάζεις άκρη.
geomalliv Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 και γιατι απλα δεν βαζεις χρεωστικη της πειραως στην paypal και μπλεκεις με iban? 1 1
MrKasimis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 7 ώρες πριν, geomalliv είπε και γιατι απλα δεν βαζεις χρεωστικη της πειραως στην paypal και μπλεκεις με iban? Για να στέλνω λεφτά θέλω απο Paypal προς εκει εζω διςβασει δεν γινεται
geomalliv Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Στις 28/8/2020 στις 12:40 ΠΜ, MrKasimis είπε Για να στέλνω λεφτά θέλω απο Paypal προς εκει εζω διςβασει δεν γινεται αν θες να στειλεις λεφτα απο paypal σε τραπεζα θα μπλεξεις και με προμηθειες της paypal.
esertas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Ε τότε πως παίρνεις τα λεφτά σου πίσω όταν κι αν θέλεις;
ObeyWario! Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Γιατί θυμάμαι πως η paypal χρεώνει μόνο αν κάνεις μετατροπή νομίσματος όχι έξοδα εμβάσματος Έξοδα εισερχόμενου εμβάσματος έχεις απτη τράπεζα σου. Συνήθως κάπου στα 5Ε, κάθε τράπεζα έχει λίγο διαφορετική πολιτική χρέωσης
Vasileios-gr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Για να πάρω πίσω τα χρήματα μου χρησιμοποιώ τράπεζα που δεν χρεώνει εισερχόμανα εμβάσματα. Συγκεκριμμένα τον λογαριασμό της Πειραιώς Direct. Επίσης μπορεις να ανοίξεις ένα λογαριασμό στην Revolut στην Ipay VivaWallet ή και σε άλλη διαδικτυακή εφαρμογή και στην συνέχεια να ψωνίζεις με αυτήν. 1
bilya Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Στις 27/8/2020 στις 2:48 ΜΜ, MrKasimis είπε Καλησπέρα, Προσπαθώ εδώ και καιρό να βάλω στην Paypal την Πειραιως δηλ να την συνδεσω αλλα δεν με αφήνει να βάλω ξενα IBAN τα δέχετε αλλά όχι ελληνικό. Μήπως πρέπει να μιλήσω με την Πειραιώς ; Με τη paypal εχω μιλήσει αλλά δεν βγάζεις άκρη. για να ξεκαθαριστεί κατι εχεις σύνδεση IBAN ξενης χώρας (ποιας?) σε paypal ελληνικό?
korakios Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Προσωπικά τα είχα αφήσει στη PayPal και τη χρησιμοποιούσα για αγορές / πληρωμές
MrKasimis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 20 ώρες πριν, bilya είπε για να ξεκαθαριστεί κατι εχεις σύνδεση IBAN ξενης χώρας (ποιας?) σε paypal ελληνικό? Λοιπόν εχω συνδεμένη την Revolut στην Paypal . Αλλά την Πειραιώς δεν την δέχετε .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα