Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Προσπαθώ εδώ και καιρό να βάλω στην Paypal την Πειραιως δηλ να την συνδεσω αλλα δεν με αφήνει να βάλω ξενα IBAN τα δέχετε αλλά όχι ελληνικό.

Μήπως πρέπει να μιλήσω με την Πειραιώς ;

Με τη paypal εχω μιλήσει αλλά δεν βγάζεις άκρη.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, geomalliv είπε

και γιατι απλα δεν βαζεις χρεωστικη της πειραως στην paypal και μπλεκεις με iban? ;)

Για να στέλνω λεφτά θέλω απο Paypal προς εκει εζω διςβασει δεν γινεται

Δημοσ.
Στις 28/8/2020 στις 12:40 ΠΜ, MrKasimis είπε

Για να στέλνω λεφτά θέλω απο Paypal προς εκει εζω διςβασει δεν γινεται

αν θες να στειλεις λεφτα απο paypal σε τραπεζα θα μπλεξεις και με προμηθειες της paypal.

Δημοσ.

Γιατί θυμάμαι πως η paypal χρεώνει μόνο αν κάνεις μετατροπή νομίσματος όχι έξοδα εμβάσματος

Έξοδα εισερχόμενου εμβάσματος έχεις απτη τράπεζα σου. Συνήθως κάπου στα 5Ε, κάθε τράπεζα έχει λίγο διαφορετική πολιτική χρέωσης

Δημοσ.

Για να πάρω πίσω τα χρήματα μου χρησιμοποιώ τράπεζα που δεν χρεώνει εισερχόμανα  εμβάσματα. Συγκεκριμμένα τον λογαριασμό της Πειραιώς Direct. 

Επίσης μπορεις να ανοίξεις ένα λογαριασμό στην Revolut στην Ipay VivaWallet  ή και σε άλλη διαδικτυακή εφαρμογή και στην συνέχεια να ψωνίζεις με αυτήν.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 27/8/2020 στις 2:48 ΜΜ, MrKasimis είπε

Καλησπέρα,

Προσπαθώ εδώ και καιρό να βάλω στην Paypal την Πειραιως δηλ να την συνδεσω αλλα δεν με αφήνει να βάλω ξενα IBAN τα δέχετε αλλά όχι ελληνικό.

Μήπως πρέπει να μιλήσω με την Πειραιώς ;

Με τη paypal εχω μιλήσει αλλά δεν βγάζεις άκρη.

για να ξεκαθαριστεί κατι εχεις σύνδεση IBAN ξενης χώρας (ποιας?) σε paypal ελληνικό?

Δημοσ.
20 ώρες πριν, bilya είπε

για να ξεκαθαριστεί κατι εχεις σύνδεση IBAN ξενης χώρας (ποιας?) σε paypal ελληνικό?

Λοιπόν εχω συνδεμένη την Revolut στην Paypal .

Αλλά την Πειραιώς δεν την δέχετε .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...