Προς το περιεχόμενο

Mπαταρια S10+


jkidd13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θέλω να αλλάξω το Μi Note 10 που έχω,το οποίο έχει μπαταρία σκυλί, για να πάω σε S10+, που σε όλα τα άλλα είναι το ιδανικό τηλέφωνο για τα γούστα μου,αλλά με προβληματίζει η μπαταρία του.Κανω πολύ βαριά χρήση μέσα στη μέρα,στη δουλειά κάνω πολλά τηλεφωνήματα, φουλ viber whatsapp, κά μετά αρκετό browsing, YouTube, social media κλπ.Η μέρα κουτσοβγαινει με το S10+?Άντε με ένα μικρό boost αν χρειαστεί?Η θα θέλω φορτιση κάθε 4-5 ώρες?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομίζω δεν είναι καλή η αλλαγή, αν έχεις μάθει σε καλή μπαταρία θα σου κακοφανει, την μέρα οριακά μπορεί να τη. Βγάζει αλλά με άγχος, τι σε χαλάει και θες να αλλάξεις; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τιποτα,απλά εδώ και καιρό είναι που ήθελα το S10+. Σίγουρα το βάρος και ο όγκος του Χiaomi είναι λίγο ανασταλτικοι παράγοντες για τις προτιμήσεις μου,αλλά απλά προτιμω περισσότερο σαν συσκευη το S10+,κυρίως από οθόνη και ήχο.Αλλα και η μπαταρία είναι κάτι σημαντικό για μενα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με την χρήση που κάνεις, τo S10+ ίσως σου φτάνει μέχρι τις 4-5 το απόγευμα. Αν το θέλεις πολύ, θα βρεις λύσεις να παλέψεις την μπαταρία του που, αν κρίνω από το S10 που έχω, δεν είναι και ό,τι καλύτερο.

Η εύκολη λύση λέγεται wireless charging. Αγοράζεις μία βάση φόρτισης και το πετάς επάνω όσο δεν το δουλεύεις. Θα είσαι πάντα φορτισμένος και χωρίς να το σκέφτεσαι πολύ πολύ. Τώρα αν κινείσαι μακριά από πρίζα πολλές ώρες, τα πράγματα είναι πιο δύσκολα και δεν προτείνω την λύση του powerbank λόγω δυσχρηστίας. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ισως μου φτανει μεχρι 4-5...Δηλαδή μάλλον δεν θα μου φτάνει!
Το ιδανικό για μένα θα ήταν πχ να είμαι με τη φουλ χρηση  γυρω στο 30% κατα τις 3 παρα,να ριξω ενα μπουσταρισμα μεχρι το 60% μεχρι να φυγω,και να με βγαλει μεχρι το βραδυ που θα το φορτησω φουλ για την επομενη μερα...Με τη χρηση που κανω γενικα δεν ξερω αν θα το καταφερω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στα διαφορα battery tests στο youtube,σε συνεχομενη χρηση(αναπαραγωγη βιντεο και παιχνιδιων κυριως),το S10+ βγαζει περιπου 6 ωρες και 10 λεπτα,και το Mi Note 10 9 ωρες και 20 λεπτα.

Υπάρχει μεγάλη διαφορά,αλλα το θεμα ειναι στην καθημερινη χρηση,με τηλεφωνα,browsing κλπ,πως θα μετουσιωθει αυτό το 6 ωρες συνεχομενη χρηση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...