Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα insomniacs θελω να βγαλω εναν καινουριο αριθμο cosmote αλλα εχω δει κατι ατομα στον ηλεκτρικο να δινουν αριθμους εκει στους βγαζουν δωρεαν ? εχεις καλυτερο πακετο οσο αφορα τα λεπτα mb η ειναι ιδιο οπως με το να πηγαινες σε ενα καταστημα cosmote γιατι πηγα σε ενα και μου ειπαν θελουν 12 ευρω για να ενεργοποιησεις καινουριο αριθμο σας ευχαριστω 

Δημοσ.

μακρια! ειχα γνωστο που δούλευε εκει! σκετη κοροιδία και μάρκετινγκ των εταιρειών. στην αρχη μπορει να σου δωσουν κατι αλλα συνήθως μετά σε αναγκάζουν συμβολαιο :P 

Δημοσ.

πως ακριβώς σε αναγκάζουν να μετατρέψεις ενα καρτοκινητό σε συμβόλαιο;
Σου βάζουν το πιστόλι στο κρόταφο;
Είναι εντελώς αστείο!

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αστείο και συνάμα επικίνδυνο ειναι να δίνει κάποιος τα προσωπικά του δεδομένα σε τυπάκους στο μετρό /ηλεκτρικό για να πάρει ενα πακέτο με έκπτωση Χ% για καποιους μήνες 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μα εάν είναι όντως τις κόσμοτε τι μπορούν να κάνουν τέλος πάντων έχει βγάλει κανείς άλλο κάρτα τώρα πρόσφατα στην κόσμοτε και του ζήτησαν 12 ευρώ η Γερμανό? Σε άλλες εταιρίες γίνεται αυτό να ζητάνε 12 ευρώ για ενεργοποίηση σας ευχαριστώ

Δημοσ.
8 ώρες πριν, prometheas είπε

Αστείο και συνάμα επικίνδυνο ειναι να δίνει κάποιος τα προσωπικά του δεδομένα σε τυπάκους στο μετρό /ηλεκτρικό για να πάρει ενα πακέτο με έκπτωση Χ% για καποιους μήνες 

Σε αυτό συμφωνώ.
Το πως θα σε αναγκάσουν να πας σε συμβόλαιο... αυτό θα ηθελα να το μάθω

• Thanks 1
Δημοσ.

Μακρια... παιρνουν τα στοιχεια της ταυτοτητας σου και βγαζουν πολλους αριθμους στο ονομα σου ωστε να προωθηθουν στην μαυρη αγορα.

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, bjj-p είπε

Μακρια... παιρνουν τα στοιχεια της ταυτοτητας σου και βγαζουν πολλους αριθμους στο ονομα σου ωστε να προωθηθουν στην μαυρη αγορα.

Ασε που βγάζουν και δάνεια και αγοράζουν και σπίτια να σε κυνηγάει ο ένφιας.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παλιότερα υπήρχε όντως θέμα με την έννοια ότι δεν μεταφερόταν άμεσα ο αριθμός στο όνομα σου παρόλο που έδινες την ταυτότητα σου κανονικά. Τώρα εδώ και κάνα χρόνο έχουν σύνδεση εκείνη την στιγμή με την cosmote και σου μεταβιβάζουν άμεσα το νούμερο στο όνομα σου.  Δωρεάν όχι δε στο δίνουν, πληρώνεις 12€ και ουσιαστικά ειναι η 1η ανανέωση κάρτας που θα έκανες στο νούμερο.

Αυτό που κερδίζεις σε αυτά τα νούμερα απο τους εξωτερικούς πωλητές είναι ότι για το πρώτο 3μηνο χρήσης τους, ότι κάρτα βάζεις διπλασιάζει το ποσό δηλαδή τα 12€ που θα δώσεις θα γίνουν 22,68€ και αν δεν τους πεις οτι δεν θέλεις κάποιο πακέτο θα σου βάλουν αυτοί τον συνδυασμο πακέτων που θέλουν ώστε να βγαίνουν τα gb που διαφημίζουν στην προσφορά τους πχ 30gb αλλά δεν ειναι όλα γενικής χρήσης αλλά συνδυασμός δηλαδή playnow,social πακέτο,afterdark κτλ.  Επίσης σε αυτά τα νούμερα δυστυχώς για τον πρώτο χρόνο χρήσης τους, ειναι απενεργοποιημένη η αποστολή easy transfer οπότε δε μπορεις πχ να βάλεις 10€ που θα γίνουν 18,93€ και να τα στείλεις στο βασικό σου wu νούμερο..

Βέβαια δε ξέρω αν τρέχει και ανάλογη προσφορά σε κάποιο κατάστημα

Επεξ/σία από bbbb
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Αυτο πες το σε αυτους που την πατησαν!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Αυτό με πλαστοπροσωπία και δανεισμό (αγοράστηκε αυτοκίνητο στην προκειμένη) έχει συμβεί στον κύκλο μου και γίνεται πολύ πιο εύκολα απ'όσο μπορεί να νομίζει κανείς. Οι άνθρωποι δικαιώθηκαν μετά από αρκετά χρόνια και πολλά έξοδα. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lightsout είπε

Αυτό με πλαστοπροσωπία και δανεισμό (αγοράστηκε αυτοκίνητο στην προκειμένη) έχει συμβεί στον κύκλο μου και γίνεται πολύ πιο εύκολα απ'όσο μπορεί να νομίζει κανείς. Οι άνθρωποι δικαιώθηκαν μετά από αρκετά χρόνια και πολλά έξοδα. 

Αυτό μπορεί να γίνει όπου  δίνεις ταυτότητα.

1 ώρα πριν, bjj-p είπε

Αυτο πες το σε αυτους που την πατησαν!

Μπορείς να δεις πόσους αριθμούς έχεις στο ονομα σου και να τους ακυρώσεις.Η να βγάλεις άλλες σιμ .

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Αυτό μπορεί να γίνει όπου  δίνεις ταυτότητα.

Μπορείς να δεις πόσους αριθμούς έχεις στο ονομα σου και να τους ακυρώσεις.Η να βγάλεις άλλες σιμ .

Έγινε με υποκλοπή αλληλογραφίας όπου κατάφεραν και πλαστογράφησαν την υπογραφή.

Δημοσ.

Θα σου πω τη δική μου εμπειρία με cosmote στο σύνταγμα και βγάλε τα συμπεράσματα σου. Πριν 2,5 χρόνια έδωσα 10 ευρώ σε ένα τυπακο εκεί για να μου δώσει προνομιακό αριθμό με τον οποίο κάθε μήνα μπορώ να ενεργοποιήσω όσες φορές θελω(δεν έχει τύχει πάνω από 2 στο μήνα) και με χρέωση 8,5 ευρώ μου δίνει 1500 προς όλους, 1500mb προς όλους, που αν υπολογίσεις και το reload it βάζω αλλα 1200mb. Στη σούμα, βάζω μια κάρτα το μήνα και έχω 1500 λεπτά και 2700mb Internet. Πήγα μετα από δύο μέρες και πήρα αριθμό και για τη γυναίκα μου, και από τότε έχουμε με 20 ευρώ το μήνα την επικοινωνία μας. Α, και τα δέκα ευρώ που είχα δώσει είχανε μπει ως πρώτη κάρτα στον αριθμό μου. Αυτά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...