Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έβαλα έναν SSD M2 με αντάπτορα PCIE και ενώ παίζει ο δίσκος κανονικά και τον βλέπω και βάζω αρχεία κλπ κλπ όταν πάω για format ή μέσα στο bios δε τον βλέπω... Ξέρετε τι παίζει; η μητρική μου είναι Gigabyte G1 Sniper  

Δημοσ.

Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΟΣ ? 

Υπάρχει περίπτωση να  φτέει ο αντάπτορας που εχεις βάλει πρεπει να είναι bootable ....

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, DjTony είπε

Έβαλα έναν SSD M2 με αντάπτορα PCIE και ενώ παίζει ο δίσκος κανονικά και τον βλέπω και βάζω αρχεία κλπ κλπ όταν πάω για format ή μέσα στο bios δε τον βλέπω... Ξέρετε τι παίζει; η μητρική μου είναι Gigabyte G1 Sniper  

Δοκίμασε με usb stick (uefi) καθαρή εγκατάσταση αν δει τον δίσκο είσαι τυχερός αλλιώς ο adapter δεν υποστηρίζει boot (όπως ειπώθηκε).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, CharalampisCrete είπε

Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΟΣ ? 

Υπάρχει περίπτωση να  φτέει ο αντάπτορας που εχεις βάλει πρεπει να είναι bootable ....

Ο δίσκος ναι είναι καινούριος..

Εχεις να προτείνεις κάποιον αντάπτορα; έχω πάρει τον παρακάτω 

https://www.e-shop.gr/akasa-ak-pccm2p-01-m2-ssd-to-pcie-adapter-card-p-PER.805998

Update. Έκανα boot από stikaki με windows 10 βλέπω το δίσκο αλλά όταν πατάω για format μου λέει αυτό. 

Setup was unable to create a new system partition or locate an existing system partition

Επεξ/σία από DjTony

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...