Προς το περιεχόμενο

UGO UBS-1589 SOUNDCUBE 10W BLUETOOTH WIRELESS SPEAKER BLACK- E-SHOP -14.80 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ  @tasosk. και @koooleeek !  

Έχω χτυπήσει ήδη ένα από χτες βράδυ,  οπότε μόλις παραλάβω με το καλό θα επανέλθω! Εδώ και καιρό θέλω να φτιάξω ηχειάκι bt custom αλλά θα το πάρω και αυτό, αφού πραγματικά είναι απίστευτη η τιμή του ! 

Λέω να του αλλάξω και μπαταρία με μεγαλύτερη και έχω και το bt module με το τηλεχειριστήριο που πρότεινε φίλος οπότε θα επανέλθω  ;) 

• Like 2
  • Thanks 1
  • Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, arma1 είπε

Είναι μόνο ηχείο; πχ έχει ενσωματωμένο ραδιόφωνο; ρεύμα πως παίρνει; αγόρασα ένα για να υπάρχει 

Έχει ενσωματωμένο ραδιόφωνο με πολύ καλή λήψη λόγω ύπαρξης κεραιας.

Έχει μπαταρία που φορτίζεται με ρεύμα ή powerbank οπότε μπορείς και να παρατείνεις την διάρκεια της αυτονομίας. 

Εχω ήδη αγοράσει ένα κομμάτι από την προηγούμενη προσφορά και παρήγγειλα ένα ακόμη. 

Για τα χρήματα αυτά είναι super! 

Δημοσ.

Εκανα  και εγω παραγγελια. Βεβαια δεν ειναι διαθεσιμο. Γραφει οτι Αναμένεται νέα παραλαβή στις 31 Αυγούστου.

Το μονο του μειονέκτημα φαινεται να ειναι οτι δεν αλλαζει ο ηχος Απο το τηλεχειριστήριο αλλα για 15 ευρω μαλλον το προσπερνάμε. 

Δημοσ.

Αν γινονταν να το εχουμε συνεχως στην πριζα θα ηταν καλη περιπτωση για μενα, μαλλον θα ακυρωσω την παραγγελια μιας και δεν συνιστατε αυτο 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, arma1 είπε

Αν γινονταν να το εχουμε συνεχως στην πριζα θα ηταν καλη περιπτωση για μενα, μαλλον θα ακυρωσω την παραγγελια μιας και δεν συνιστατε αυτο 

Γιατί δεν μπορείς να το έχεις μόνιμα στη πρίζα? Απλά θα πέσει πιο γρήγορα η μπαταρία. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Λογικα γινεται να το εχεις συνεχώς στην πρίζα οπως τα laptop. Απλα η μπαταρια μετα δεν θα κρατάει καθολου. Σε αυτη την περιπτωση βεβαια δεν ξερω τι θα παιζει

• Thanks 1
Δημοσ.

Επειδη το θελω μονο για ραδιο σε εργαστηριο γι αυτο και λεω να το εχω συνεχεια στο ρευμα, τωρα αν ακυρωσουμε την μπαταρια του μαλλον δεν θα δουλευει καθολου 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, arma1 είπε

Επειδη το θελω μονο για ραδιο σε εργαστηριο γι αυτο και λεω να το εχω συνεχεια στο ρευμα, τωρα αν ακυρωσουμε την μπαταρια του μαλλον δεν θα δουλευει καθολου 

Και εγω για συνεχεια συνδεδεμένο στο ρεύμα θα το εχω. Το θελω να παιζει 10 ωρες συνεχόμενα 

• Thanks 1
Δημοσ.

Μόλις τώρα μου ήρθε μνμ για παραλαβή από το κατάστημα του Περιστερίου. Παραγγελία έκανα Κυριακή ξημερώματα μόλις βγήκαν οι νέες προσφορές. Για εντυπώσεις θα επανέλθω.

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα, πολύ καλός και καθαρός ήχος για 15 ευρώ ακόμα και το μπάσο βαράει. Μου φάνηκε λίγο αστείο το μέγεθός του καθώς δεν το περίμενα τόσο μικρό αλλά ακόμα καλύτερα για πιθανές μετακινήσεις. Το μόνο που μένει τώρα είναι να ζήσει 2 χρόνια +.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...