nasmania Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Ευχαριστώ πολύ @tasosk. και @koooleeek ! Έχω χτυπήσει ήδη ένα από χτες βράδυ, οπότε μόλις παραλάβω με το καλό θα επανέλθω! Εδώ και καιρό θέλω να φτιάξω ηχειάκι bt custom αλλά θα το πάρω και αυτό, αφού πραγματικά είναι απίστευτη η τιμή του ! Λέω να του αλλάξω και μπαταρία με μεγαλύτερη και έχω και το bt module με το τηλεχειριστήριο που πρότεινε φίλος οπότε θα επανέλθω 2 1
tazman75 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 6 ώρες πριν, arma1 είπε Είναι μόνο ηχείο; πχ έχει ενσωματωμένο ραδιόφωνο; ρεύμα πως παίρνει; αγόρασα ένα για να υπάρχει Έχει ενσωματωμένο ραδιόφωνο με πολύ καλή λήψη λόγω ύπαρξης κεραιας. Έχει μπαταρία που φορτίζεται με ρεύμα ή powerbank οπότε μπορείς και να παρατείνεις την διάρκεια της αυτονομίας. Εχω ήδη αγοράσει ένα κομμάτι από την προηγούμενη προσφορά και παρήγγειλα ένα ακόμη. Για τα χρήματα αυτά είναι super!
eliac7 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Αμάρτησε μαζί μου και έλα είναι η φάση! Ευχαριστώ πολύ TS!
ANTUANE Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Εκανα και εγω παραγγελια. Βεβαια δεν ειναι διαθεσιμο. Γραφει οτι Αναμένεται νέα παραλαβή στις 31 Αυγούστου. Το μονο του μειονέκτημα φαινεται να ειναι οτι δεν αλλαζει ο ηχος Απο το τηλεχειριστήριο αλλα για 15 ευρω μαλλον το προσπερνάμε.
arma1 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Αν γινονταν να το εχουμε συνεχως στην πριζα θα ηταν καλη περιπτωση για μενα, μαλλον θα ακυρωσω την παραγγελια μιας και δεν συνιστατε αυτο
kostasff Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, arma1 είπε Αν γινονταν να το εχουμε συνεχως στην πριζα θα ηταν καλη περιπτωση για μενα, μαλλον θα ακυρωσω την παραγγελια μιας και δεν συνιστατε αυτο Γιατί δεν μπορείς να το έχεις μόνιμα στη πρίζα? Απλά θα πέσει πιο γρήγορα η μπαταρία. 1
ANTUANE Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Λογικα γινεται να το εχεις συνεχώς στην πρίζα οπως τα laptop. Απλα η μπαταρια μετα δεν θα κρατάει καθολου. Σε αυτη την περιπτωση βεβαια δεν ξερω τι θα παιζει 1
kostasff Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Θα έχεις ένα"σταθερό" ηχείο όπου με το Bluetooth θα το ε, εις σε όποιο σημείο του σπιτιού/γραφείου επιθυμείς.
d_gkal Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Άμα βγάλεις τη μπαταρία, δε λειτουργεί μόνο με ρεύμα;
arma1 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Επειδη το θελω μονο για ραδιο σε εργαστηριο γι αυτο και λεω να το εχω συνεχεια στο ρευμα, τωρα αν ακυρωσουμε την μπαταρια του μαλλον δεν θα δουλευει καθολου
ANTUANE Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, arma1 είπε Επειδη το θελω μονο για ραδιο σε εργαστηριο γι αυτο και λεω να το εχω συνεχεια στο ρευμα, τωρα αν ακυρωσουμε την μπαταρια του μαλλον δεν θα δουλευει καθολου Και εγω για συνεχεια συνδεδεμένο στο ρεύμα θα το εχω. Το θελω να παιζει 10 ωρες συνεχόμενα 1
koooleeek Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα μου ήρθε μνμ για παραλαβή από το κατάστημα του Περιστερίου. Παραγγελία έκανα Κυριακή ξημερώματα μόλις βγήκαν οι νέες προσφορές. Για εντυπώσεις θα επανέλθω.
mindnever Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Μπορούν να συνδεθούν με bt δύο συσκευές; Όχι ταυτόχρονα βέβαια...
vasilisx Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, mindnever είπε Μπορούν να συνδεθούν με bt δύο συσκευές; Όχι ταυτόχρονα βέβαια... Φυσικά! 1
SingSong Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις παρέλαβα, πολύ καλός και καθαρός ήχος για 15 ευρώ ακόμα και το μπάσο βαράει. Μου φάνηκε λίγο αστείο το μέγεθός του καθώς δεν το περίμενα τόσο μικρό αλλά ακόμα καλύτερα για πιθανές μετακινήσεις. Το μόνο που μένει τώρα είναι να ζήσει 2 χρόνια +.
Προτεινόμενες αναρτήσεις