yourfear1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα, Ψάχνω για να πάρω actioncam για moto (κράνος ή στο μηχανάκι πάνω). Αυτές που έχω κατά νου είναι: Eken H8R Η χρήση είναι ΒΙΝΤΕΟ για μέρα και ίσως βράδυ (αν ειναι δυνατό στο εύρος τιμής) δεν έχω απαίτηση για 4K, αρκεί να είναι minimum 60 fps είτε FHD, 2K.. Οι απορίες μου είναι, γίνεται να τραβάει βίντεο και να φορτίζει ταυτόχρονα? (υπάρχει παροχή 12V usb) Αξίζει σε μεταχειρισμένη? Γενικά όποια γνώμη άποψη πρόταση καλοδεχούμενη, Ευχαριστώ!
GeorgeR1_700 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα δεν ασχολούμαι τελευταία με τις action οπότε δεν ξέρω τι παίζει. Απλά αναφέρω μια που άκουσα πριν 1 μήνα καθώς μου έκανε φοβερή εντύπωση που είχε σταθεροποίηση επιπέδου go pro 8 και dji osmo action. Αλλά μου φάνηκε πως στις σκιές δεν τραβάει πολύ καλά, αλλά ψάξτο και εσύ καθώς δεν το έψαξα πολύ. H camera είναι η AKASO V50X. Πληροφοριακά όταν κοιτάω μια κάμερα αφότου δω reviews κτλ γράφω και πχ AKASO V50X Cinematic καθώς το cinematic μου δίνει μια καλή εικόνα κατ εμέ καθώς βλέπω πλάνα που συνήθως δεν τα βλέπω στα reviews που έχουν και color grade... Άποψή μου φυσικά 😉
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα