tigergreg Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Η ΔΕΗ δεν το κοβει εως 900 ευρω. Τοσο ηταν τουλαχιστον προπερσι. Οι αλλες εταιρειες στο κοβουν πανω στον μηνα.
takoulou Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, tigergreg είπε Η ΔΕΗ δεν το κοβει εως 900 ευρω. Τοσο ηταν τουλαχιστον προπερσι. Οι αλλες εταιρειες στο κοβουν πανω στον μηνα. Καλησπερα...Πλεον κοβει η Δεη απο ποσα 450 ευρω και πανω.. 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Νομιζω αν μεινουν δυο εκκαθαριστικοι απληρωτοι το κοβει και σε πιο μικρα ποσα. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2020 από Γιάννης Platano 2
LostInThoughts Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Είναι ένας εκκαθαριστικός και ένας έναντι. Απλά είχα τρομάξει διότι γράφει αυτό: ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ! Έχετε οφειλή από προηγούμενο λογαριασμό σας. Παρακαλούμε για την εξόφλησή της το αργότερο μέχρι την ημερομηνία λήξης του παρόντος λογαριασμού. Ο παρών λογαριασμός αποτελεί κοινοποίηση της εντολής διακοπής προς το Διαχειριστή Δικτύου, η οποία εκδίδεται την επομένη της ημερομηνίας λήξης του. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2020 από LostInThoughts
Βασίλης_29 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, LostInThoughts είπε Είναι ένας εκκαθαριστικός και ένας έναντι. Απλά είχα τρομάξει διότι γράφει αυτό: ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ! Έχετε οφειλή από προηγούμενο λογαριασμό σας. Παρακαλούμε για την εξόφλησή της το αργότερο μέχρι την ημερομηνία λήξης του παρόντος λογαριασμού. Ο παρών λογαριασμός αποτελεί κοινοποίηση της εντολής διακοπής προς το Διαχειριστή Δικτύου, η οποία εκδίδεται την επομένη της ημερομηνίας λήξης του. Αυτό το γράφουν από το 2010 οταν αφήνεις απλήρωτους.
tigergreg Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Στην ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ επρεπε να φτασει ο λογαριασμος τα 31,400,000 για να το κοψουν..... 1
idnik Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Παιδιά καλησπέρα, μια ερώτηση και από μένα.. Μου ήρθε και εμένα το ρεύμα με όλα αυτά που γίνονται 620 ευρώ έναντι... Επειδή φυσικά δεν έχω να τους δώσω τόσα λεφτά μαζί με όλα τα άλλα έξοδα που τρέχουν... θέλω να ρωτήσω.. αν βάλω π.χ. ένα ποσο 200 ευρώ τα υπόλοιπα θα έρθουν στον επόμενο μαζί με το καινούργιο ποσό; η παίζει και χρέωση λόγο καθυστέρησης πληρωμής; (σαν τόκος κάτι τέτοιο)
takoulou Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, idnik είπε Παιδιά καλησπέρα, μια ερώτηση και από μένα.. Μου ήρθε και εμένα το ρεύμα με όλα αυτά που γίνονται 620 ευρώ έναντι... Επειδή φυσικά δεν έχω να τους δώσω τόσα λεφτά μαζί με όλα τα άλλα έξοδα που τρέχουν... θέλω να ρωτήσω.. αν βάλω π.χ. ένα ποσο 200 ευρώ τα υπόλοιπα θα έρθουν στον επόμενο μαζί με το καινούργιο ποσό; η παίζει και χρέωση λόγο καθυστέρησης πληρωμής; (σαν τόκος κάτι τέτοιο) Καλυτερα να πας να κανεις εναν διακανονισμο... Για να μπορεις να τα φερεις βολτα;; Σε πεντε εξι δοσεις... 1
Black Demis Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 σε όλη μας την ζωή μια φορά το πάθαμε (ξεχαστικε ο λογαριασμός μην ρωτάτε πως) 135 ευρώ ήταν 5 μέρες μετά την λήξη του ήρθαν και έκοψαν βέβαια ξέρω περιπτώσεις όπου ο άλλος έχει 700 ευρω και κανείς δεν ήρθε για μήνες
Bitbit Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 26 λεπτά πριν, Black Demis είπε σε όλη μας την ζωή μια φορά το πάθαμε (ξεχαστικε ο λογαριασμός μην ρωτάτε πως) 135 ευρώ ήταν 5 μέρες μετά την λήξη του ήρθαν και έκοψαν βέβαια ξέρω περιπτώσεις όπου ο άλλος έχει 700 ευρω και κανείς δεν ήρθε για μήνες πρέπει να είσαι ο μοναδικός που έχω ακούσει να του κόβουν το ρεύμα μετά από 5 μέρες. Βασικά το θεωρώ απίθανο να γίνει κάτι τέτοιο. Δε μπορώ να καταλάβω πως μερικοί φτάνουν να χρωστάνε μερικά χιλιάρικα (ιδιώτες) και σε άλλους να το κόβουν με το παραμικρό
StamTheMan Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, Black Demis είπε σε όλη μας την ζωή μια φορά το πάθαμε (ξεχαστικε ο λογαριασμός μην ρωτάτε πως) 135 ευρώ ήταν 5 μέρες μετά την λήξη του ήρθαν και έκοψαν δεν εχω ξανακουσει να κοβουν το ρευμα για τετοια νουμερα. Εγω χρωστουσα κατι χιλιαδες και δεν το εκοψαν παντως.
Joshua21 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, Black Demis είπε σε όλη μας την ζωή μια φορά το πάθαμε (ξεχαστικε ο λογαριασμός μην ρωτάτε πως) 135 ευρώ ήταν 5 μέρες μετά την λήξη του ήρθαν και έκοψαν βέβαια ξέρω περιπτώσεις όπου ο άλλος έχει 700 ευρω και κανείς δεν ήρθε για μήνες Εντελώς απίθανο να ισχύει κάτι τέτοιο, πιο πιθανό το βρίσκω να έκοψαν το δικό σας ρεύμα από λάθος.
Dr_Pepper Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε Εγω χρωστουσα κατι χιλιαδες και δεν το εκοψαν παντως. Όταν λες δεν στο έκοψαν ήσουν σε συνεχή επικοινωνία για να σου δώσουν παράταση ή απλά τους έγραψες στα... ? Πόσους μήνες δεν τους πλήρωσες; Ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει να σκάσω και εγώ ένα μπιστόλι μερικούς μήνες σε μια αποθήκη μέχρι να δώ τι θα γίνει στα δικαστήρια για την ρήτρα με το ΕΚΠΟΙΖΩ https://www.businessdaily.gr/oikonomia/62283_reyma-katanalotes-sta-dikastiria-gia-ti-ritra-anaprosarmogis
Black Demis Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 8 ώρες πριν, Joshua21 είπε Εντελώς απίθανο να ισχύει κάτι τέτοιο, πιο πιθανό το βρίσκω να έκοψαν το δικό σας ρεύμα από λάθος. Είχαν κολλήσει και χαρτάκι, έτσι καθόλου απηθανο. Το πως και γιατί μην ρωτάς όπως είπα έχω δει 600++ για μήνες Βασικά μάλλον φτάει που δεν ήμασταν δεη 8 ώρες πριν, StamTheMan είπε δεν εχω ξανακουσει να κοβουν το ρευμα για τετοια νουμερα. Εγω χρωστουσα κατι χιλιαδες και δεν το εκοψαν παντως. Μάλλον (μάλλον) επειδή δεν ήμασταν δεη 9 ώρες πριν, Bitbit είπε πρέπει να είσαι ο μοναδικός που έχω ακούσει να του κόβουν το ρεύμα μετά από 5 μέρες. Βασικά το θεωρώ απίθανο να γίνει κάτι τέτοιο. Δε μπορώ να καταλάβω πως μερικοί φτάνουν να χρωστάνε μερικά χιλιάρικα (ιδιώτες) και σε άλλους να το κόβουν με το παραμικρό Όπως έγραψα και σε άλλα παιδιά ο μοναδικός λόγος που σκέφτομαι ότι έγινε είναι επειδή δεν ήμασταν στην δεη
MariaLog Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Στις 3/9/2020 στις 12:50 ΠΜ, LostInThoughts είπε Είναι ένας εκκαθαριστικός και ένας έναντι. Απλά είχα τρομάξει διότι γράφει αυτό: ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ! Έχετε οφειλή από προηγούμενο λογαριασμό σας. Παρακαλούμε για την εξόφλησή της το αργότερο μέχρι την ημερομηνία λήξης του παρόντος λογαριασμού. Ο παρών λογαριασμός αποτελεί κοινοποίηση της εντολής διακοπής προς το Διαχειριστή Δικτύου, η οποία εκδίδεται την επομένη της ημερομηνίας λήξης του. μην ανησυχεις η ειδοποιηση μπαινει αυτοματα στους απληρωτους λογαριασμους. το πιο σωστο ειναι να πας απο την ΔΕΗ να κανεις εναν διακανονισμο και να βαζεις σιγα σιγα οσα μπορεις να βαλεις για να φενεται οτι πληρωνεις εχω πολλα παραδειγματα για μεγαλους λογαριασμους ιδιωτων 500 -600 ευρω που δεν τους ενοχλησανε. αλλα μιλαμε για αυτα τα επιπεδα. μη το αφησεις τεςλειως και φουσκωσει το ποσο.. οσο γιΑ τις εισπρακτικες που παιρνουν.. απλα απαραδεκτοι μην τους δινετε καν σημασια. εδω περνανε εμενα για οφειλη 50 ευρω. πρεπει να παιρνουν καποια προμηθεια σε οσους λογαριασμους καταφερνουν να πληρωθουν, γιαυτο και πρηζουν το κοσμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα