Προς το περιεχόμενο

Free Games από Epic Store

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Φαινεται και απο το βιντεο στο σαιτ της EPIC τι φοβερο gameplay εχει....Περα απο τα φανταστικα γραφικα...

Στο πρώτο καρέ του βίντεο λέει: From the creators of FTL Faster Than Lihgt.

Αυτό για εμένα ήταν αρκετό για να το κατεβάσω! (στο steam έχει γράψει 150 ώρες περίπου στο FLT)!

Δωρεάν είναι, δεν χάνεις κάτι να το δοκιμάσεις. από την άλλη έχεις κάποιες ώρες διασκέδασης να κερδίσεις

Δημοσ.

Από τα καλύτερα indie strategy το Into The Breach. Είναι από τους ίδιους που είχαν βγάλει το FTL, το οποίο επίσης είχε παρόμοια γραφικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, k_dinos είπε

Στο πρώτο καρέ του βίντεο λέει: From the creators of FTL Faster Than Lihgt.

Αυτό για εμένα ήταν αρκετό για να το κατεβάσω! (στο steam έχει γράψει 150 ώρες περίπου στο FLT)!

Δωρεάν είναι, δεν χάνεις κάτι να το δοκιμάσεις. από την άλλη έχεις κάποιες ώρες διασκέδασης να κερδίσεις

Δεν εχω χρονο για παιχνιδια, ακομα και εδω που ποσταρω ταυτοχρονα κανω δουλεια (τον λιγο χρονο που εχω τον σπαταλαω στο Wasteland 3 και στο Iron Harvest αυτο τον καιρο).

Επεξ/σία από Salvation81
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Δεν εχω χρονο για παιχνιδια, ακομα και εδω που ποσταρω ταυτοχρονα κανω δουλεια (τον λιγο χρονο που εχω τον σπαταλαω στο Wasteland 3 και στο Iron Harvest αυτο τον καιρο).

Εδώ είναι που κολλάει το "Σου χάρισαν γάιδαρο και τον κοιτάς στα δόντια"..

Καταρχήν η Epic δινει κάθε βδομάδα δωρεάν παιχνίδια, συνήθως 2, θες να σου χαρίσει AAA τίτλους ή αυτά που βγαίνουν τον τελευταίο μήνα; Μπορεί όπως λες τα περισσότερα να μην σου αρέσουν εξαιτίας των γραφικών, αλλά έχει δώσει και αρκετά καλά. Δωρεάν/τζάμπα είναι, δε σου τραβάει λεφτά με το έτσι θέλω!

Και τέλος αφού δεν έχεις χρόνο να παίξεις γιατί γράφεις μόνο και μόνο για να γκρινιάξεις;

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Salvation81 είπε

Και εγώ στην ίδια φάση είμαι, γι αυτό και έπαιζα το FTL και όχι το withcher.

Είναι rogue-like, δλδ παίζεις λίγο, χάνεις και μετά αρχίζει πάλι από την αρχή ramdom. Ότι πρέπει για να αφιερώσεις μισή ωρίτσα.

Για να το τερματίσεις θέλεις πάνω από ώρα σίγουρα, αλλά κάνεις και save όπου θες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, JohnnyKun10 είπε

Εδώ είναι που κολλάει το "Σου χάρισαν γάιδαρο και τον κοιτάς στα δόντια"..

Καταρχήν η Epic δινει κάθε βδομάδα δωρεάν παιχνίδια, συνήθως 2, θες να σου χαρίσει AAA τίτλους ή αυτά που βγαίνουν τον τελευταίο μήνα; Μπορεί όπως λες τα περισσότερα να μην σου αρέσουν εξαιτίας των γραφικών, αλλά έχει δώσει και αρκετά καλά. Δωρεάν/τζάμπα είναι, δε σου τραβάει λεφτά με το έτσι θέλω!

Και τέλος αφού δεν έχεις χρόνο να παίξεις γιατί γράφεις μόνο και μόνο για να γκρινιάξεις;

Ελα, δινει καθε εβδομαδα παιχνιδια; Παλι καλα που εχουμε και καποιους σαν εσενα να μας δινετε τα φωτα σας.

Επισης δεν γρινιαξα (ισως εσυ να γρινιαζεις ετσι), κατι αυτονοητο ειπα.

2 λεπτά πριν, k_dinos είπε

Και εγώ στην ίδια φάση είμαι, γι αυτό και έπαιζα το FTL και όχι το withcher.

Είναι rogue-like, δλδ παίζεις λίγο, χάνεις και μετά αρχίζει πάλι από την αρχή ramdom. Ότι πρέπει για να αφιερώσεις μισή ωρίτσα.

Για να το τερματίσεις θέλεις πάνω από ώρα σίγουρα, αλλά κάνεις και save όπου θες

Και παλι δεν μου παει καρδια, ισως καποια μερα του αφιερωσω 10 λεπτα απο περιεργεια, ισως.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Και παλι δεν μου παει καρδια, ισως καποια μερα του αφιερωσω 10 λεπτα απο περιεργεια, ισως.

Δεν θα χάσεις!

(για το FTL λέω πάντα, το Into the breach δεν το ξέρω, τώρα θα το κατεβάσω)

https://www.ign.com/articles/2014/04/25/ftl-advanced-edition-review

AMAZING (9.6) EDITOR'S CHOICE
Tough, memorable, and endlessly replayable, FTL: Advanced Edition is an outstanding spaceship sim on both PC and iPad.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν, εν έτη 2020, συνεχίζουν κάποιοι να κρίνουν ένα game μόνο από τα γραφικά....

tenor.gif

Επεξ/σία από maniacos93
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά δεν νομίζεται οτι ξεφεύγετε λίγο από το θεμα ; Αν σε κάποιους δεν αρέσει με γεια τους με χαρά τους αλλά δεν υπάρχει λόγος να γεμίζουμε το θεμα με άσκοπες συζητήσεις περί γνωμών , γραφικών αλλά και ωραρίου του καθενός 

Επεξ/σία από koukis hlias
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και παίξτε αυτή τη παιχνιδάρα που λέγεται  Into the breach!! Μην κοιτάζετε γραφικά! Παλιός gamer είμαι, τέτοιο παιχνίδι δεν έχω ξαναπαίξει... Απλά φανταστικό και απίστευτα εθιστικό!! 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...